Graduation Ceremony

Dato: 03.jun.2011 | Tid: 22:47 |

I always knew this day would come
We'd be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans

Always knew after all these years
There'd be laughter, there'd be tears
But never thought I'd walk away
With so much joy but so much pain
And it's so hard to say goodbye

But yesterday's gone, we gotta keep moving on
I'm so thankful for the moments, so glad I got to know you
The times that we've had I'll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I'll always remember you..


Shari, Brianna, Johnny og meg.
Nicole, Marissa, Samantha, Brianna, Danelle, Shari, meg, Vanessa og Melissa.


Johnny, Jose, Efrim, Simote, Chris, Edwin, John and Pedro.
Danelle.


Brianna, Brad, Judi, Brooke Lynn, Bernie, meg.
Mickey og meg.
I rødt: Shari, Brianna, meg og Marissa.
Eddie og Stephanie.
Vanessa, meg og Rebecca.


Johnny.


Eddie og Shari.
Meg og Jessica.


Meg og Codi.

Videoer:

Herregud for en syk opplevelse.

Happy Easter!

Dato: 25.apr.2011 | Tid: 05:37 |

I morges ble jeg vekt klokka 07.00, for da skulle nemlig påskegodteriet deles ut. Skjønner ikke heeelt greia med å måtte stå opp SÅ grytidlig for å få godteriet, haha! Vi fikk en kurv med godteri hver fra Bernie og Judi, så gikk vi og la oss igjen. I dag har familien hatt et stooort selskap. Mexicanske familier har alltid halve byen på besøk når enhver anledning byr seg. Veldig koselig da, mange søte barn og hyggelige folk! Vi grillet mat, så jeg spiste kun litt kjekser og salat, siden jeg ikke liker kjøttet her. Ikke engang kyllingen.. Briannas bestevenninner fra Modesto og Tracy kom også på besøk, så jeg fikk hilset på dem. Fikk tatt litt bilder:Nå venter Frustrerte Fruer, så bærer det hjemme til Ashley hvor Nicole, Ash og jeg skal ha jentekveld! Håper dere har hatt en fin påske, verdens beste lesere :-) Noen ønskeinnlegg?

PROM!

Dato: 17.apr.2011 | Tid: 23:57 |

Prom var helt fantastisk, virkelig en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Klokka 16.00 var jeg hos frisøren og fikk satt opp håret mitt, før jeg dro hjem hvor dama som skulle sminke meg satt og venta. Etterpå ble det tatt tusenvis av bilder utenfor med alle foreldrenes kameraer, så var det klart for å spise. Judi og Bernie hadde arrangert middag hjemme hos oss, og hadde satt opp bord ute i hagen for alle sammen. Vi (Chris, Diana, Damian, Pedro, Raven og meg) hadde allerede reservert bord på Buffalo Wild Wings, men da vi hadde begynt å kjøre mot restauranten fikk jeg så dårlig samvittighet at jeg spurte om det var greit at vi dro tilbake og spiste hjemme i stedet, siden hele familien min og alle vennene mine var der. Fikk nesten en sånn klump-i-magen-følelse, og jeg er veldig glad for at jeg valgte å dra hjem. Vi kjørte så til Modesto hvor Prom skulle ta sted, og det var veldig til stemning i lokalet. Temaet for Prom var "sweetest dreams", og det var satt opp sjokoladefontener, sukkerspinnmaskiner, MANGE skåler med godteri, drinker (uten alkohol så klart), det var hengt opp lysende ballonger og store baller i taket, og fargerike diskolys fylte opp salen. Dessverre var det mye problemer med anlegget til DJ'en, og det ble MYE "buing" pga. det.

Etter prom dro vi hjem til Stephanie som hadde bonfire. Vi satt egentlig bare rundt bålet til klokka fem i morges, så dro vi hjem. Over til bildene:
Inne på prom.


HAHA, Gabe og meg................. :-)

Video:

Senior Sunset

Dato: 14.apr.2011 | Tid: 07:46 |

Senior Sunset er noe seniorene på skolen har hvert år. De møtes på footballfieldet, ser på senior slideshow (bilder fra alle årene på high school), og ser en film etterpå på storskjerm. Det var veldig koselig!

San Francisco

Dato: 12.apr.2011 | Tid: 05:28 |

I går dro pappa, Bernie, Brad, Brooke Lynn og jeg til San Francisco fordi jeg hadde så lyst til at han skulle få se byen, og hadde spurt Bernie om han kunne ta oss med dit. Vi dro dit tidlig på morgenen. Pappa hadde aller mest lyst til å se Alcatraz, men båtene var fulle allerede, så det ble ikke noe av det. Vi dro derimot til Coit Tower (utsiktstårn), Crookedest Road (den mest svingete veien i verden), Golden Gate Bridge, og Pier 39. Fikk tatt masse bilder, og hadde en kjempeherlig dag. Ble litt trist avskjed på flyplassen og det kom noen tårer fra oss begge, men vi visste at det ikke var "ha det", men "ser deg igjen snart!". Nå er det jo bare 7 uker til jeg skal hjem. Likevel var det litt rart at han dro, og det var ekkelt å våkne opp uten han i morges. Uansett. Jeg satte VELDIG stor pris på at Bernie orket å ta oss med dit og vise han rundt, jeg hadde en helt fantastisk dag.

FORRESTEN, vi så en HAI fra toppen av Golden Gate Bridge!!! EN HAI DERE!

Kvelden før var vi ute i hot tuben.

Fikk sikkert århundrets feiteste overarm på dette bildet da.


Bernie, Brad, Pappa og Brooke Lynn.
Alcatraz.
The Crookedest Road.


Pappa og meg.


Det er såpass mange som tar selvmord på Golden Gate Bridge at de henger opp "plakater" mde "counseling"-telefonnummer! Mine to fedre og meg!


VI SÅ SERIØST ASKEPOTT PÅ VEI HJEM, DERE!!!!!! Bernie bare "LOOK, THERES CINDERELLA!" så kjørte vi ekstra fort slik at vi kunne kjøre forbi og ta bilde av henne, haha.

..........ja

Dato: 01.mar.2011 | Tid: 04:19 |

Så var det meg og alarmer da.... Da jeg var lita brukte vi å ha alarm. En dag i uka brukte vaskedama å komme, og jeg glemte ALLTID å ikke slå på alarmen før jeg dro på skolen. Så hun brukte å komme for å vaske huset, så ville tyvalarmen gå av, og hun ville svime av på stua, og sikkerhetsfolkene ville komme. Dette skjedde vel ca. annenhver uke... Også var det jo den gangen da jeg og Mari var hjemme hos meg, og en alarm gikk av tidlig på morgenen, og jeg begynte å jage ut Mari og kaste ut alle tingene ut av huset fordi jeg trodde det var brannalarmen, så fikk jeg mamma til å komme hjem for å finne ut at det bare var vekkerklokka mi?

Ja.. Nå kom jeg nettopp hjem. Ashley og Nicole var sammen med meg, de satt utenfor i bilen mens jeg skulle løpe inn og hente treningsklær. Jeg kommer inn, og hører en suselyd, og tenker "jaja, sikkert bare vaskemaskina". Så braker HELVETE løs og jeg kaster meg selv på hodet og ræva ut av huset, og løper bort til bilen. Det begynte å blinke, en sirenelignende sykt høy lyd gikk av inni huset, og noe som hørtes ut som en krigsalarm gikk av i garasjen. Bernie hadde altså skaffet seg tyvalarm etter innbruddet i forrige uke, og jeg hadde ikke fått koden enda. Så kom naboene stormende ut for å se hva som foregikk. Hadde ikke batteri på mobilen min, så jeg måtte låne naboen sin telefon til å ringe Bernie for å fortelle det, og han ga meg koden så jeg fikk deaktivert den, haha. Ashley ble så redd at hun dro hjem, så nå sitter jeg alene i mitt eget hus. Ekstremt creepy egentlig, med tanke på at jeg er helt alene, og at det var innbrudd her for noen dager siden..

Cambria med AFS

Dato: 22.feb.2011 | Tid: 03:23 |

Heisann dere! Jeg beklager SÅ mye, har vært i Cambria med AFS i helga, og har ikke hatt dekning i det hele tatt, og har derfor heller ikke hatt mulighet til å oppdatere bloggen.

Kan vel starte med å fortelle om fredagen. Vi hadde fri fra skolen, så jeg overnatta hos Diana fra torsdag til fredag. Fredags morgen skulle egentlig Diana låne Porsha sin bil og kjøre meg ned til Fresno. Det var umulig å få tak i Porsha, så vi ringte hele byen for å prøve å få tak i en bil. Det endte med at Tamara kjørte oss ut på verkstedet til onkelen til Diana for å hente bilen til onkelen hennes. Da vi kom dit hadde det vært innbrudd i bilen, og nøkkelen var ikke der onkelen hadde sagt den var. Så der stod vi, jeg med all bagasjen min, ingen av oss i jakker, i pøsregnet. Vi stod der sikkert i en time før John kom og hentet oss. Etterpå kom vi hjem til Diana og så at Diana hadde glemt av nøkkelen hjemme i huset.. Så vi hentet nøkkelen, fikk noen til å kjøre oss tilbake til verkstedet, fikk startet bilen, og på vei ut av verkstedet greier vi å kjøre oss helt dønn fast i en gjørmehaug (Diana syntes nemlig dette virket som en smart vei ut av verkstedet). Jeg sa "bare gass på!!!!!", og det gjorde til at bilen bare grevde seg enda lengre i gjørma, haha. Så gikk vi ut og prøvde å løfte bilen ut av gjørma (uten hell). Så innså vi at det måtte sterkere saker til, så vi løp bort til nærmeste hus, hvor vi ble tatt imot av en fyr med hagle... Han hadde tilfeldigvis en traktor, så han fikk lempa bilen ut av gjørma med ei lenke. Og så startet turen ned til Fresno... :-)

Helga har vært knall, har hatt det veldig artig! Vi var i Cambria, og bodde i et nydelig lite hus ved sjøen. Dessverre var været litt dårlig, men vi fikk gjort en del likevel. Nok gnål, og over til bildene:

Dag 1: Tur til Hearst Castle. Et SINNSSYKT palass langt oppi fjellet. Vi ble vist rundt omkring, og det er tydelig at de som bodde der ikke hadde mangel på penger. Det var helt ekstremt nydelig, verdens fineste utsikt utover sjøen, tror ikke jeg har sett noe vakrere tomt.


Alle utvekslingsstudentene + lederen (hun blonde bak).


Hearst Castle (gjestehuset).
Jenny og Linus.


Rosa og Jenny.


Susi.

Så dro vi for å se på elephant seals:


Søndagskvelden dro vi til Morro Bay. Ikke alle, bare de som ville. En knallsøt liten fiskeby med mange søte butikker, mye sjømat og kjempemye fint å se. Denne dagen ble astmaen min ekstra ille, så vi dro til urgent care for å skaffe meg medisiner. Det var så JÆVLIG dyrt at jeg fant ut at jeg heller ville dø av astma enn å betale så mye. 2000kr kostet det! For å få en resept! I disse dager må man pina meg betale for å puste også. Uansett, hadde det knallbra likevel:Det kommer et innlegg med bilde av innkjøp etc. også!

Homecoming Night Rally

Dato: 29.jan.2011 | Tid: 09:39 |

GO SENIORS! Vi vant igjen! Hadde det sykt artig, elsker homecoming. For dere som lurte på hva homecoming er, så er det egentlig bare det at det er mye aktiviteter den uka som for eksempel kåring av konge og dronning, food court day, aktiviteter hvert friminutt med dansing etc., ekstra mye school spirit, utkledning hver dag etc. I kveld er det Sadies (homecoming dance), så jeg skal begynne å ordne meg straks.

Her er bilder fra i går kveld. Melissa har film, så det kommer så snart hun får lasta den opp på Youtube :-)
Melissa, Maria, Brianna, Diana, Marissa, meg.
John og meg.


Vanessa, meg og De Anna.
Cheerleaders.


Freshmen.


Freshmen.


Sophomores.
Juniors.


SENIORS!!!


Senior lip sync.
Mr. Stubbs!!! Haha, teacher lip sync.
Codi, Mickey, Diana og Chris.
Chris og Marissa.


Johnny.


Meg og Bri.

Nok et mislykket forsøk på å fullføre en dag i San Francisco

Dato: 08.jan.2011 | Tid: 08:06 |

Ikke tolk meg feil, jeg kunne ikke tenkt meg å blitt. Etter å ha vært der i tre timer fikk nemlig John telefon om at faren hans hadde fått hjerteinfarkt og at de hadde problemer med å få liv i han på sykehuset. Vi var alle enige i at vi skulle dra til sykehuset med en gang, for det er ikke noe som er viktigere enn å stille opp for familien sin i slike tilfeller. SF drar ingen steder. Syntes så utrolig synd på han, håper virkelig det går bra med faren hans.

Men litt fikk vi gjort! Først dro vi på Pier 39 hvor vi var innom alle mulige søte turistbutikker (sikkert 15 identiske...) fylt opp med "I <3 SF"-t-skjorter og "I <3 SF"-shotglass. Etterpå dro vi innom en butikk for venstrehendte. Så spør Nikki hun i kassa "are you left handed? do you have to be left handed to work here?" HELT random, så bare viser den ansatte t-skjorta si, og der står det "YES, I am left-handed, and YES, you do have to be left-handed to work here", etterfulgt av at hun fortalte at hun ALLTID får det spørsmålet, haha. Etterpå dro vi og så på Alcatraz (bare fra piren, da), før vi dro på Hard Rock Cafè og spiste BBQ-wings. Det var der John fikk beskjeden, så dra kjørte vi han til San Jose, og dro hjem etter det.

Kom forresten over en utrolig rude ansatt på magibutikken på Pier 39. John er litt femi av seg, så folk tror ofte at han er...ja...gay liksom. Han blir veldig irritert når folk påstår det. Uansett, vi var på magibutikken, så sier den ansatte "hey you, the guy in the black coat! wave the wand and you will become gay! oh never mind, too late..." og så lo han kjempehøyt. Hadde lyst til å gå bort til han og bare "CAN I TALK TO YOUR MANAGER PLEASE!?" hadde fått han fired på flekken. John ble naturligvis fornærmet, men kom over det etter en liten stund. Så sitter vi i taxien på vei hjem, og sjåføren sier "So you're here with four beautiful ladies. But you're gay, right?". John bare "NO I'M NOT GAY AND THIS IS THE SECOND TIME TODAY." Sånt bør man ikke si til folk man ikke kjenner altså. Folk vet ikke om andre tar seg nær av det eller hva de gjør!

Over til bildene:


John og Nikki.
DET NORSKE FLAGG!!!


Maria, Nikki, John og Marissa.


John prøver å få tak i taxi.
Maria.


Alcatraz, et gammelt fengsel. De hadde det ute i havet slik at fangene ikke skulle rømme. En niåring greide å rømme en gang, da.


WINDY.


Det er ikke jeg som er bleik ass, det er bare John som spraytaner. Ikke rent sjeldent heller, haha!
Candyyy.
Maria og Nikki.


Meg og Nikki på subwayen.

I dag var jeg forresten på Starbucks og oppdaget en fantastisk ny drikk som har blitt favorittdrikken min, og kjekser dyppet i sjokolade. Sååå godt. Ironisk nok rett før Ashley og jeg dro på Anytime Fitness og kjøpte oss treningskort, hehe...

Nyttårsaften

Dato: 02.jan.2011 | Tid: 02:15 |

Hadde en fin nyttårsaften med alle venninnene mine. Først på dagen ble det til at jeg, Ashley og Brianna dro på kjøpesenteret for å finne noe å ha på oss. Etterpå fikk jeg tvunget dem med meg på Fish and Chips-restaurant, herreGUD som jeg hadde savnet det. Noe av det beste jeg vet, haha.. Heldigvis likte de det de også.

Senere på kvelden kom Jessica, og Ashley på besøk, så ordna vi oss sammen før vi dro til Jazi, hvor vi var hele kvelden. Ved midnatt skjedde det noe ikke fult så artig, så jeg og Maria bestemte oss for å dra på Denny's. Der spiste vi pancake puppy sundaes og snakka leeenge om alt og ingenting. Er så glad i henne! Hun er virkelig en av de jeg regner som en av de ekte vennene jeg har her.

Uansett. Her kommer litt bilder:


Ashley, Jessica, Brianna og meg.
Ever, Marissa, Brianna, (?), meg, Nelson, Nicole og (?).
Ever og Bri.
Marissa og Nicole.


Brianna og Marissa.
Nicole, Marissa og Maria.

Håper dere hadde en fin nyttårsaften.

Julaften

Dato: 25.des.2010 | Tid: 23:56 |

Julaften var veldig annerledes. Jeg hadde sett for meg at det i det minste var LITT slik som hjemme, at vi i det minste samlet oss rundt bordet og spiste sammen, at det var julemat og dessert, at vi pyntet oss i finkjoler, at vi hørte på julemusikk og slikt, men sånn var det ikke i det hele tatt. Ingen pynta seg, det var ikke julemat, ingen dessert, folk forsynte seg når de var sultne, alle satt rundt omkring i huset og spiste, og vi spilte dansespill på wii hele kvelden. Helt ærlig synes jeg det var litt stusslig. Var ikke noe stemning over det liksom, så jeg var litt skuffet..

1. juledag åpner de pakkene. Det var også litt annerledes enn forventet. Klokka 05:00 ble jeg vekt. Vi måtte sitte på toppen av trappa og vente i et kvarter før vi fikk komme ned. Vi kom ned og alle rev opp sine egne pakker. Jeg trodde en person skulle sitte under treet og dele ut gaver, så skulle alle se på den tingen personen fikk, så fikk neste person en pakke, osv. Jeg fikk voldsomt til hjemlengsel kjente jeg. Føler jeg høres veldig negativ ut nå, og det er ikke meningen, jeg sier det bare som det var. Noe som også var annerledes var at i julestrømpa i år var det knapt noe godteri, vi fikk mest sjampoer, deodoranter osv. Brianna fikk en ny bil til jul! Her er litt bilder av gavene jeg fikk:

Fra vertsfamilien (inkludert alle søsken):

Fra verdens beste kjæreste, gavekort på Victoria's Secret:

Sjampo, balsam, hårkur og godteri fra Tante Lisbeth, Redken-hårkur fra foreldrene til Håkon, Elizabeth Arden Body Scrub fra søstera til Håkon, bamse + mer penger fra mamma, sportsklokke, magnet og godteri fra Tante Hilde, smurfesker fra Kira. Fikk også rundt 3000kr tilsammen i pengegaver fra venner og slektninger hjemme!

Julestrømpa mi:

Hva var den beste gaven du fikk i år? :-)

My American Christmas

Dato: 24.des.2010 | Tid: 09:54 |

Nå er julaften kommet, og det er vel slik som forventet. Jeg synes det er kjempespennende og artig å feire jul på en annen måte. For første gang henger julestrømpene på peishylla (slik som på film) også. Men det er ikke til å legge skjul på at jeg savner alt hjemme akkurat nå, spesielt nå. Det blir rart å ikke se mamma stå i døråpningen på rommet mitt og spørre "ser jeg fin ut eller?" etter hun har pyntet seg, eller å se gliset til pappa som synes juleslipset sitt som spiller av julesanger er kjempefestlig. Å ikke kunne se verdens beste hund som løper rundt med en påtvunget rød sløyfe rundt halsen, og stikker av med sokken til den lille julenissebamsen som sitter på en stol på stua. Det er ingen tvil om at det kommer til å bli en rar jul. Veldig annerledes.. Likevel må jeg få sagt at jeg er sååå glad for at jeg har kommet til en så herlig familie som jeg skal feire jul sammen med. De gjør meg så glad, og jeg vet at dette kommer til å bli en opplevelse jeg skal ha for resten av livet.

Jeg skulle ønske jeg var hjemme og kunne gi verdens mest fantastiske foreldre en stor klem, så jeg kunne kjøre rundt med julegaver til de beste venninnene som finnes, så jeg kunne vært sammen med kjæresten min som jeg elsker mest i verden, så jeg kunne dratt på besøk til Faffa og ønsket han en god jul, så jeg kunne spist grøt hos bestemor, så jeg kunne ledd med Therese over alle de teite tingene pappa sier, så jeg kunne sett Jan og Mamma som var lykkelige sammen, så Kira kunne sovet i senga mi, så jeg kunne vært sammen med Stine og Jan Fredrik, og så jeg kunne delt ut julegaver med Karianne og Elisabeth på julaften. Jeg vil bare ønske dere alle en helt utrolig fin jul, og tusen takk for at dere er en del av livet mitt. Dere betyr mer for meg enn noe annet, og jeg er kjempeglad i dere alle sammen. I dag spurte en kompis meg hva jeg ønsket meg fra julenissen. Jeg sa at det eneste jeg ønsket meg var at mamma og pappa skulle få en fin jul til tross for at det pia deres ikke var hjemme og feiret den sammen med dem.

Sist, men ikke minst, vil jeg ønske alle mine fantastiske blogglesere en kjempefin jul. Vær mye sammen med familiene deres, og la de vite hvor mye dere setter pris på dem. Det er så viktig. Tusen takk for at dere har støttet meg gjennom alt så langt i løpet av utvekslingsåret mitt, jeg setter utrolig stor pris på det. Ha en god jul, alle sammen! :-)

Jeg har forresten tilbrakt lillejulaften i hottuben i hagen med mine amerikanske favorittjenter. Og i år ble det McDonalds som middag på lillejulaften.

Formal!

Dato: 13.des.2010 | Tid: 04:20 |

Kan ikke si annet enn at Formal var en suksess. De fleste av oss møttes hos Maria, hvor vi tok bilder sammen. Derifra dro vi til the Diablo Grande Club House, hvor vi spiste middag. Tok en del bilder etter det også, før vi dro til selveste festen. Tok ikke med kameraet inn i lokalet fordi folk stjeler som bare det her (tre av venninnene mine ble frastjålet kameraene sine, så takk GUD (eller hvem som helst) for at jeg ikke tok med speilrefleksen min inn). De hadde sjokoladefontener, MAAAASSE ballonger, julepynt, DJ, søte bord med slike STORE polkastenger man kunne henge fra seg klær på. Det var fotobokser hvor vi kunne ta gratis bilder, og en profesjonell fotograf vi kunne betale for å ta bilde av oss. Jeg hadde det kjempeartig. Mye bra musikk, mange fine kjoler å se, og mange søte par. Skulle ønske jeg kunne hatt med meg Håkon. Fikk litt tårer i øynene da jeg så parene som danset roligdans, mens de uten partner satt ved bordene og så på..

Uansett. Jeg ble veldig fornøyd med håret mitt, bortsett fra at jeg ba henne spesifikt om å sørge for å ikke bruke for mye hårspray sånn at luggen min begynte å dele seg, noe hun gjorde:

Noe sier meg at jeg burde tannet litt før Formal også, ettersom de aller fleste vennene mine er mexicans, og jeg ser skummelt hvit ut på bildene, haha. Her er forresten bildene:


Meg, Vanessa, Elizabeth, Maria og Marissa.


Natalie, Janae, meg, Vanessa, Liz, Maria og Marissa.


John og Natalie (dates).


Aubrey og Liz (kjærester og dates).


Natalie, John, Janae, meg, Vanessa, Liz, Aubrey, Marissa, Fro og Maria.


Ved middagsbordet!


Fro og Marissa, haha.


Jennifer, Liz, Vanessa, Maria, Janae og meg.


Meg og Diana, svett og deilig etter mye dansing!


Vanessa, meg, Maria og Marissa. I LOVE YOU GUYS!

Overall en fantastisk kveld. Gruer meg til skole i morgen, haha. Skolen her er faktisk drygere enn hjemme, hvem skulle trodd det! Nå skal jeg spise ferdig sjokoladenissen jeg fikk i julekalenderen i dag, og så skal jeg sove!

Thanksgiving #1

Dato: 21.nov.2010 | Tid: 06:22 |

Huset har vært stappfult i dag. Det var over 30 slektninger på besøk, helt vanvittig. Har spist mye god mat (kalkun)!
Mike skjærer kalkun.


Meg og Gabe.


Meg og Gabe.


Arielle, Judi (vertsmor) og Janessa.
Brianna og Janessa.

Neste uke har vi bare 2 dager skole, og resten fri på grunn av Thanksgiving. Familien vurderer å dra til Tahoe hele ferien. Tahoe ligger på grensa til Nevada, og de vil dra dit for å stå på slalåm/snowboard. Det er vel på en måte slik som Oppdal/Bjorli er for oss i Norge. Kommer til å bli dødsflaut at jeg, som ER fra snøen, er dårligere på ski enn dem. Håper derfor at vi ikke drar, haha.. Brianna er satt opp til å jobbe på Thanksgiving da, så det er mulig vi blir hjemme. Nå skal jeg se noen episoder av Grey's før jeg legger meg. God natt!

Halloween

Dato: 02.nov.2010 | Tid: 05:12 |

Først var vi i bursdagsselskap hos søskenbarnet til Brianna, Lexie.Selve partyet var kjempeartig og tok så gale av at det endte med at vi dro tidligere enn planlagt, men vi hadde det veldig artig likevel!Pumpkin Carving

Dato: 31.okt.2010 | Tid: 23:19 |

I går dro hele familien og mange venner til ei venninne av Judi for å lage gresskar til Halloween. Det er den første gangen jeg har gjort det, og  HERREGUD så kvalmt det var, haha. Slimete og ekkelt.

Jeg lagde et dødninghode.Min kjære vertsfar og meg. Ehe.


Senere på kvelden dro først til Steven, broren til Shari, som hadde et Halloweenparty. Brianna skulle ha meg til å ha på meg dette:

HAHA, herregud. There is no way in hell...

Så jeg var en pirat. Og i det jeg trodde JEG var kledd slutty..

"SHARI, pose and pretend like I'm taking a picture of you!".

Så dro vi til Emily, ei i engelskklassen, som hadde et lite party. Var vel kanskje 15 stykker der, men vi dro hjem tidlig siden Brianna skulle på jobb tidlig neste morgen.


Efrim og Johnny.


(Ukjent), Sammy, Desiree og Tieghan.


Caleb, haha.


Emily og Shari.


Josh, Efrim, Manpreet, Frank og Johnny.

Nå skal vi på et halloweenparty til søskenbarnet til Brianna, som er 5 år. Jeg er pirat og Brianna er Hannah Montana. I kveld er storpartyet, det blir sykt! Skal ta MAAASSE bilder. So long!

Frisco

Dato: 18.okt.2010 | Tid: 05:35 |

San Francisco var FANTASTISK. Syk by, utrolig mye bakker, knallbra butikker, og mye fint å se på. På lørdagen da vi kom dit, dro vi rett på shopping. Shari kjøpte en god del, men jeg fant bare tre ting fra Urban Outfitters fordi jeg tenkte jeg skulle spare pengene til jeg skulle på det syke kjøpesenteret dagen etter. Vi tok masse bilder, lo mye, fikk stygge blikk fordi butikkalarmen i ALLE butikkene gikk av så snart vi gikk ut/inn i butikken, snakket om alt og ingenting, og kosa oss veldig mye. Senere på kvelden dro vi på restaurant, vi satt utenfor på en liten oppvarmet terrasse, så presterer Denise å kjøre stolbeina utenfor kanten og FALLE bakover, så hun lander rett på bakken. Shari og jeg lo så vi trodde vi skulle pisse oss ut, og det gjorde for så vidt resten av folkene på restauranten også. Etterpå dro vi til et sted for å ta bilder av byen, og senere dro vi på hotellet, hvor vi alle sluknet med en gang. HERREGUD så kaldt det var der, jeg frøs ihjel og skal innrømme at jeg klaga litt i slutten..

Hedda: OHMYGOOOD IM FREEEEZING!!!
Denise: Shut up, you're from Norway and you're cold!?! Stop whining, you're used to this!
Hedda: Well that doesn't make me a freakin' polar bear! I thought I had come to California....

I morges da vi var på vei til sentrum ble Shari skikkelig syk, og vi måtte ta henne med på sykehuset. Legene tok mange prøver av henne, og kjørte et langt sabla RØR opp gjennom nesa/hjernen på henne. Haha, Shari brølte ut "HOLY FU**!!!!!!" fordi det var så ekkelt. Så sluknet hun på sykehuset. Donna kjørte meg til kjøpesenteret så jeg kunne shoppe litt imens de ventet på prøveresultatene. Fant meg forresten formal-kjole også, en KNALLFIN (og veldig dyr) en på en butikk i sentrum. Tok bilde av den, men vil ikke vise den til noen før dansen. Gleder meg sånn til å bruke den, den er superfin! Shari kjøpte seg en fra samme butikken.

Litt bilder fra turen:


UMULIG å ta bra bilder av mørk bakgrunn og lyse bygninger ass. Tror jeg trenger et fotokurs.
Haha, gjett hvem?
Donna.


Denise.


Hotellet!


Hotellet hvor presidenten alltid sover.


Hele byen var rene berg- og dalbanen.

Det ble ikke mye shopping, men litt ble det:

"Ikke kjøp noen flere topper nå da," sa mamma. "Neida," sa jeg... Får håpe det ikke blir så lenge til neste gang! Det eneste jeg vet er at vi skal dit på Christmas Shopping i desember, men forhåpentligvis blir det noen turer før det også. Nå håper jeg bare at Shari blir frisk! Alt i alt har jeg hatt en knallbra helg.

SAN FRANCISCO, BABY!

Dato: 16.okt.2010 | Tid: 00:25 |

Da reiser jeg til San Francisco! Skal dit sammen med Shari og mora hennes, vi skal bo paa hotell, og kommer hjem igjen paa sondag. Vi kjorer bil nedover siden det bare er 1,5 timer unna. Det blir saa bra! Vi skal shoppe, shoppe, shoppe, spise masse god mat, flire og kose oss, og selvfolgelig ta mange bilder. Gleder meg til aa se enda mer av California!Onsk oss god tur, da! Blogger saa snart jeg kommer tilbake :-)

Fan-brev fra fengselsfange i Modesto

Dato: 08.okt.2010 | Tid: 01:17 |

Herregud. Jeg er helt satt ut. For fem minutter siden ropte Mom på meg, hun ba meg komme inn på stua, og var alvorlig i blikket. "Du har fått et brev" sier hun, og gir meg brevet mens hun ser på meg med et skeptisk blikk. Så ser jeg at konvolutten er stemplet med "STAN. CO. INMATE MAIL", som er stemplet for Stanislause County Men's Jail. Fikk frysninger med en gang. Hva har jeg rotet meg borti nå!? Så åpnet jeg brevet, og på innsiden står det:

Hi Hedda Ingeborgvik.

I know you don't know me, but my name is ********: In other words aka *fangenummeret*, an inmate for Stanislause County Men's Jail. I live in Patterson. I'm 23 years young. I got the chance to read the article in the Modesto Bee, coming to America as an exchange student all the way from Norway. Wow!! That takes a lot of courage. I mean, it's a big step in life, and it's not easy, especially being away from the people you love the most. Trust me, I felt for you when you said "It's not smart to get into the habit of talking to your family every day, It felt like I was standing with one foot here, and one foot in Norway". I am also sorry for imposing or disturbing and frightening you by sending this letter. I'm just at the wrong place at the wrong time. I bet, you've made a million friends by now. I wish I was part of that million friends, because in here people see me differently. As of friends sieze to excist.... Well I hope you reply to this letter, and thank you for the time. By the way, my name is pronounced ********, but with a Z, yes, likie the Jappanesse Warrior. I know, lol....

PS. I hope you don't think less of me, and or a freak, because I'm an inmate. I'm just an irregular guy, enjoying the finner things in life. Your name is amazingly beautiful. Sincerely *****.


Velger å ikke nevne navnet hans. Ble nesten litt rørt, samtidig som jeg fikk vondt inni meg. Har det med å synes synd på slike. Har lyst til å skrive tilbake til han, tenk så sørgelig det må være i fengselet. Men tror ikke vertsfamilien min hadde satt så stor pris på det.. Hva ville dere gjort?

Camp Sierra med AFS

Dato: 27.sep.2010 | Tid: 04:35 |

Har hatt en fantastisk helg, det var SÅÅÅ godt å se Jenny igjen. Jenny bor i Bakersfield, California, ca. 3 timer unna meg med bil. Vi holder på å planlegge at jeg skal komme å besøke henne, så skal familien hennes ta oss med til Los Angeles ei helg, siden hun bare bor 1 times biltur unna. Det hadde vært syyyykt! Og vi skal få det til.

Vi hadde det kjempeartig! Mesteparten av tida bada vi, vi tok en haug bilder, og så snakket vi mye om "følelser" og alt det der. Har hatt Facebook/mobil-abstinenser hele helga, da. Har fått tusen STORE myggbitt på ryggen, og det klør helt jævlig. Jeg har savna jentene VELDIG i helga, så det blir godt å se dem igjen i morgen/i kveld!

Nok snakk, over til bildene.

Kitchen duty.


Italieneren tester spaghettien.

Husker dere jeg fortalte at jeg ble intervjuet av en Amerikansk avis for en uke siden? Intervjuet ligger her: http://www.modbee.com/2010/09/26/1355556/from-norway-to-patterson-for-normal.html?story_link=email_msg.

Ellers er det fortsatt sommer her, 40 grader i morgen..

Off to the mountains

Dato: 24.sep.2010 | Tid: 01:52 |

Heeei dere.

Tenkte bare å si fra om at ting går mye bedre med meg for tiden, trives mye bedre. Angående familien vet jeg ikke om de blir permanente likevel, for i følge AFS blir de ikke det. Litt frustrerende å ikke vite hvor jeg skal tilbringe hele året mitt hen enda, men det blir uansett i Patterson, på samme skole her i California. Har fått flere spørsmål om jeg er misfornøyd med plassen osv. Jeg hater selve stedet, det er dødskjedelig i seg selv, men du får det ikke artigere enn du gjør det selv. Jeg har blitt så glad i alle venninnene mine her, at om jeg hadde fått tilbud om permanent familie på Hawaii, hadde jeg ikke takket ja til det. Ikke søren om jeg ville forlatt de!

Her en dag fikk jeg en utrolig god følelse inni meg. Shari var veldig lei seg for en ting, og JEG var den hun valgte å ringe for å snakke om det. Ble nesten litt rørt, det viser hvor mye tillit hun har til meg. I love her!

Ellers er ikke California som mange av dere tror det er. Da jeg fikk vite at jeg skulle til California, så jeg for meg stranda hver dag, gutter med surfebrett under arma, bikini hele tiden osv. Det er jo som regel et slikt urealistisk bilde alle har av de fleste stedene man ikke vet så mye om. Folk tror jo for eksempel at New York bare er Manhattan, store skyskrapere, kjendiser og bra shopping, at Alaska kun er snøscootere og eskimoer, at Hawaii bare er jenter i kokosnøtt-bikinier og kranser rundt halsen, at Texas bare er cowboyer og countrymusikk, and so on.

Dro på Starbucks med Maritza og gjorde lekser rett etter skolen i dag.

Rallyen i går gikk kjempebra, dansen var vellykket, og vi vant! Juniorene ble diskvalifisert fordi de hengte ut Simote i boys cheer'en sin. Latterlig gjort av dem. Savannah tok bilder for meg, men de ble ikke så veldig bra! Dere skal få se dem likevel, da. Vi hadde håret i crazy frisyrer, var kjempesøtt. På bildene ser det bare ut som om jeg er den eneste idioten med rart hår, men de andre hadde ikke satt det opp enda, haha.
Vertssøster.

I går sendte mamma og pappa nok en pakke til meg fra Norge med alle tingene jeg hadde etterspurt. GLEDER MEG! Noe jeg ikke gleder meg til, derimot, er fjellturen med AFS hele helga. Selvfølgelig akkurat denne helga ALT skjer. Homecomingkampen, dansen, surpriseparty for Sam (jentene har stelt i stand).. Men jeg gleder meg til å møtte Jenny igjen! Det kommer ikke til å være verken mobildekning eller internett der, så jeg får ikke blogget. Det er et utrolig fint sted vi skal til, da. En stor nasjonalpark, langt oppi fjellene der. Dere kan jo få se bilde.Vi har fått beskjed om å ta med bikinier, badehåndduker og alt slikt også, så sånn sett gleder jeg meg! Skal ta maaange bilder. Slipper skolen i morgen på grunn av det!

60th anniversary

Dato: 13.sep.2010 | Tid: 08:13 |
Grandma og grandpa hadde 60 års bryllupsdag i dag, og vi feiret det på en liten "cruisebåt" i en by som heter Pittsburg. Hele slekta er så koselig! Har ikke tid til å blogge mye nå, for Marie har kommet hjem, og sover i den andre senga på rommet mitt. Kan tenke meg det er irriterende å høre tastetrykk hele tiden. I morgen skal jeg filme dagen min i Amerika, så skal jeg legge det ut på bloggen når jeg legger meg! Flesker bare ut noen bilder fra båtturen nå.


Grandma er i grått foran, og grandpa er i blått bak.


Dad and Mom (midt i en gjesp, haha).

Legger som sagt ut video i morgen, så følg med!

Just to let you know

Dato: 12.sep.2010 | Tid: 08:49 |
Jeg kom på noe jeg kanskje burde fortelle dere. Dere husker den familien jeg fikk i La Canada Flintridge, Los Angeles, som bestemte seg for å ikke ha meg likevel? Da jeg kom på Gardermoen den 11. august og møtte AFS-gjengen, var vi kanskje 10 jenter som satt der og snakket om hvor vi skulle. Så spurte jeg ei jente:

Hedda: Hvor har du fått familie da?
Mathilde: I La Canada Flintridge.
Hedda: Seriøst!? Dit skulle egentlig jeg også. Men familien min kunne ikke ha utvekslingsstudent likevel.
Mathilde: Ååh, så trist..
Hedda: Hva heter de da?
Mathilde: Kelly og Howard Moore.
Hedda: DU KØDDER MED MEG.

Familien min hadde tydeligvis funnet ei de likte bedre, og byttet meg ut med henne. Haha, tenk å gjøre noe så råttent og egoistisk! Nå er jeg veldig glad for at jeg ikke kom til den familien likevel, for jeg ville absolutt ikke bodd med noen så falske folk. Tenkte bare å fortelle dere det, siden jeg ble virkelig satt ut av det selv.

Kom nettopp hjem fra bursdagsparty hos Zack. Guttene kastet han uti bassenget, haha. Om dere ikke greier å se videoen, kan dere søke opp "zack whitney pool" på Youtube. Det er den øverste. Dere ser meg i begynnelsen ved bordet, og hører at jeg hyler akkurat i det Zack blir kastet uti, haha.
Skal legge meg nå, skal jo i kirka styggtidlig i morgen............................. So long!

Football game and shopping!

Dato: 29.aug.2010 | Tid: 00:10 |
Fotballkampen i gaar var fantastisk, hadde det kjempeartig! Jeg dro med Dad, Theresa, Dani og en haug andre fra skolen. Forste gangen jeg har sett en amerikansk fotballkamp. Da er det ikke saann fotball som dere tenker, men amerikansk fotball. Fotball heter jo soccer her. De dedikerte kampen sin til Andrew, gutten som dode denne uka, siden han var fotballspiller selv.

I dag dro Theresa, Mom og jeg paa shopping i Modesto igjen. ELSKER det kjopesenteret, det er gigantisk. Rekker aldri aa gaa gjennom hele kjopesenteret mens jeg er der, saa denne gangen tok jeg en annen del av kjopesenteret jeg ikke rakk sist. Maatte naturligvis innom Forever21 igjen da.. I morgen skal Adrian inn til Modesto og kjope seg kler til seniorbildene vi skal ta paa mandag, saa jeg lurer paa om jeg skal slenge meg med og se om jeg finner noe til bildene jeg ogsaa. Vi faar se hva de her hjemme synes, skal jo i kirka ogsaa............. Her ihvertfall litt av innkjopene:

Theresa og jeg.


Elsker disse neglelakkene, de er saaaa fine.


Genser fra Victoria's Secret.


Undertoy + bodyspray fra Victoria's Secret.


Genser fra Forever21.


Basics fra Forever21.


Forever21.


Forever21.


Forever21.


Forever21.


Abercrombie.


Abercrombie.Betalte 700kr for 4 par sko, og tre av de var Vans. Det er SYKT billig her, kommer ikke over det. Synes synd paa de amerikanerne som drar til Norge paa utveksling, haha. 

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits