On my way

Dato: 10.aug.2010 | Tid: 22:26 |
Hei dere. Vet det er lenge siden jeg har oppdatert. Fikk tidenes nedtur i går, så jeg har ikke orket. Akkurat nå sitter jeg på Gardermoen med Håkon. Mamma og jeg bestilte flybillett til han, så han kunne bli med meg nedover, slik at vi får de siste timene for oss selv. Alle de nærmeste venninnene mine stilte opp på flyplassen for å ta farvel med meg (skulle trodd det var en begravelse slik jeg formulerer meg nå), og det var veldig godt å ha alle der. Mamma, pappa og familien til Håkon var også med. Nå kan jeg vel fortelle litt om hva som har skjedd de siste dagene:

I går tidlig klokken 17.00: AFS ringer. De har funnet vertsfamilie i Portland, Oregon, og forteller at jeg slipper ventefamilie! LYKKE. Jeg dro på stranda og feiret med jentene.

I går kveld klokken 22.00: AFS ringer og sier at de ikke greier å finne en familie til meg likevel (pga. vanskelig å få tak i skoleplass), og at dersom jeg ikke får e-post om vertsfamilie over natta, så får jeg ikke dra før den 30. august. Jeg gråt derfor i hele går, og var vanvittig bekymret i hele natt.

I morges klokken 09.30: AFS ringer nok en gang, og jeg får vite at de har funnet en ventefamilie til meg. Jeg visste ikke om jeg skulle bli glad eller lei meg. Da var jeg jo blitt passe innstilt på å være hjemme i tre uker til, og det hadde Håkon også..

Angående ventefamilien, så bor de på en ranch (google it) i California, utenfor en by som heter Patterson. Familien består av to foreldre og fire barn. Dette er bare midlertidig. Jeg skal bo der til AFS finner en annen familie. Har bedt AFS fortsette å lete etter skoleplass i Oregon, ettersom de fant familie til meg der! Portland virker som et fantastisk sted.

Litt bilder av den midlertidige byen (kan også bli permanent). Det er veldig sånn....ødemark der jeg bor. Ikke midt i sentrum liksom. Disse var de to bildene jeg fant:


Så altså... Der det er ring bor jeg :)Så det så. Har ikke PC (fordi Expert absolutt trengte 3 uker på å støvsuge vifta mi), så det er ikke sikkert jeg får oppdatert de første dagene hos ventefamilien (så fremt de ikke har pc, da).

I natt klokka 04.30 skal jeg møte AFS-gjengen, og 07.50 går flyet til London. Gruer meg helt ekstremt mye til å dra fra Håkon. Er helt utskreket, og har null sminke på..

Du er alt for meg.

Litt praktisk informasjon!

Dato: 05.aug.2010 | Tid: 15:19 |
Sitter nå og leser over all informasjon fra AFS, angående bagasje, ankomst i vertslandet, reiserute etc., og tenkte jeg like så godt kunne skrive ned dette her.

Reiserute:

Oslo - London Heathrow 07:50 - 09:20

London Heathrow - Los Angeles 12:00 - 15:05 (lokal tid, flyturen tar egentlig ca. 15 timer).


Nå er det faktisk kun 5 dager til jeg reiser. Jeg har ikke begynt å pakke. Faktisk har jeg ikke engang begynt å tenke over hva jeg vil ha med meg. Jeg og Håkon har tunge dager sammen for tiden. Han gruer seg skikkelig, stakkar. Får helt vondt av han.. Dere lurer kanskje på om jeg gleder meg. Joda, jeg gleder meg. Det er bare det at når man ikke har vertsfamilie fem dager før avreise, vet man liksom ikke helt hva man har å se frem til. Den dagen jeg våkner til vertsfamilie i innboksen, skal jeg virkelig slippe gleden løs. Det skal bli godt!

Jeg gruer meg til selve reisedagen. Jeg skal jo tross alt ligge alene på Gardermoen fra 20.00 på kvelden til 07.50 om morgenen. 12 timer er det. Det blir nok tøft, ettersom det er den dagen jeg har forlatt alt og alle hjemme, og har tusenvis av tanker og bekymringer som svirrer rundt i hodet mitt. Får håpe PCen min har kommet tilbake fra reparasjon til den tid, så jeg i alle fall har den på flyplassen :-) Ellers gleder jeg meg til Starbucks og Walkers eddikpotetgull på Heathrow, haha! Små gleder, dere.

Hva synes dere forresten om den nye headeren min? Har lagd den HELT selv, wiho!

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits