Jessica's birthday

Dato: 30.nov.2010 | Tid: 05:48 |

Har det så bra for tiden. Alt går mye bedre. Jeg har en helt fantastisk familie, føler jeg har kommet godt inn i både selve familien og slekta. Vi passer alle så godt sammen, ler hele tiden når jeg er rundt dem. Har også fått meg venner jeg har det kjempeartig med. Jeg har fått et utrolig godt forhold til Brianna, hun er både søstera mi og den beste venninna jeg har her. Jeg kjenner nå alle elevene i alle klassene mine, og trives kjempegodt med hele gjengen.

Alt er så mye mer avslappet nå. Jeg kjenner de fleste på skolen, alle sier hei med et smil til meg, de gir meg ikke lengre det "who's that new girl?"-blikket. Alle snakker til meg som om jeg er en del av dem, og at jeg alltid har vært det. Det er så godt! De kødder med meg, og de har generelt blitt mye "tryggere" på meg. Alle her er forresten så vennlige. Hvis jeg står utenfor skolen etter skolen er ferdig, ruller folk ned vinduene og spør "do you need a ride?", folk jeg knapt kjenner liksom! I dag stod jeg alene og ventet på Bernie utenfor skolen, han var litt sen. Så kom ei jente jeg knapt kjenner bort til meg og spurte om jeg visste hvordan jeg skulle komme meg hjem. Jeg sa at jeg ikke var sikker på om Bernie kom for å hente meg, og at jeg ikke hadde penger på kortet så jeg kunne ringe. Hun stod der og ventet med meg i et kvarter, og sa "I'm not gonna leave you standing out here all by yourself!". Så snilt gjort, tenkte jeg.

Det går også mye bedre med engelsken. Snakker ganske mye amerikansk slang nå, da. Så det går mye i ord som "hella", "dude", "like", "i'mma bounce" (jeg drar nå), "ummm" osv. Vanskelig å forklare. Jeg har mye britiske ord da, og vennene mine ler fortsatt mye av meg, haha. Jeg greier ikke legge fra meg det å si "rubber" for "viskelær", og det blir jo HELT feil siden "rubber" betyr "kondom" her. Det heter jo "eraser" på amerikansk. Så døgnet rundt går jeg og spør alle etter kondomer.. Brianna spurte meg også her en dag om jeg hadde mange par sko hjemme, og jeg bare "Yeah, quite a few", hun bare "QUITE A FEW? HAHA!! You talk so proper, I would say 'I've got hella shoes' ". I tillegg sier jeg "my eyes are dripping" når de rinner, mens her sier de "watering". Så av og til synes de jeg er kjempeweird, og skjønner ingenting. Jeg snakker jo liksom grammatisk korrekt/formelt, siden det er det vi lærer på skolen, mens her går det i slang og forkortelser osv. Men det glir inn litt for litt merker jeg. En dag skal jeg få til en video hvor jeg snakker med vennene mine så dere får høre litt tenkte jeg.

Nå kom jeg nettopp hjem fra bursdagsfeiringen for Jessica. Vi dro til Applebees i Modesto, spiste buffalo wings, SYKT godt. Min nye livrett. Vi hadde det kjempeartig sammen, jeg har blitt så glad i hele gjengen! De er veldig interesserte i å høre om Norge og hvordan vi lever, hva vi gjør osv. På vei hjem var vi livredde. En mann kjørte i bilen bak oss hele veien hjem, han kjørte så tett oppi oss at han snitta bilen til Brianna hele veien. Vi snudde oss rundt og var livredde. Etter en stund slo han av lysene sine, og kom HELT tett oppi oss, og kjørte på siden av bilen til Brianna. Så kom vi til et stop-sign, og alle bare "BRIANNA, LOCK THE DOORS!". Herregud, hjertet mitt banka så sykt fort. Plutselig stoppet han bare og kjørte av veien. Creepy! Over til bildene:


Desiree og meg.


Meg og Des.
Des, Marissa, Brianna, Jessica og meg.
Danelle, Sam, Shari, meg, Jess, Marissa, Bri og Des.


De kom og sang bursdagssangen!

Og HAHA, dette må jeg bare skrive. I går fikk jeg melding fra Cristian (kompis), som skrev følgende:

Cristian: "What does hushnog mean?"
Hedda: "WTF?"
Cristian: "They said it on TV. I'm pretty sure that's not how it's spelled, but that's what it sounded like."
Hedda: "And you're sure it's Norwegian?"
Cristian: "Yeah, that's what they said."

I dag på skolen:

Hedda: "So what was that text last night all about!? Are you sure it was Norwegian?"
Cristian: "YEAH, they said it was European!!!"

Haha....... :-)

Shopping with Judi

Dato: 29.nov.2010 | Tid: 08:33 |

"Once a cheater, always a cheater" kommenterer dere i kommentarfeltet mitt på innlegget om meg og Håkon. Hvor gir det "uttrykket" mening hen? Tror det er det latterligste uttrykket jeg vet om. Man lærer av feilene sine, og lærer man den harde veien, gjentar man dem ikke. Så det gir jo faktisk INGEN mening. Fordi om du som kommenterer hadde kommet til å gjort det igjen, betyr det ikke at andre har det. Jeg elsker Håkon høyere enn noe som helst, og ingenting dere kommenterer kommer til å forandre det, så hvis du ikke har noe godt å si kan du like så godt holde kjeft. Gleder meg til jeg kommer hjem fra dette utvekslingsåret, da er det over og ut med alt som heter blogg.

Nå har jeg nettopp vært på shopping med Judi (vertsmor). Ikke sånn storshopping, men jeg trengte noen par ting. Fikk endelig kjøpt meg jakke også. Vi avsluttet kvelden på In N' Out (verdens beste junkfood). Nå skal jeg skrive et essay om Beowulf (skyt meg), så skal jeg sove. I morgen er det skole igjen, motivasjonen er ikke akkurat på topp for å si det sånn. Jaja, bare 2 uker skole nå, så er det juleferie! Bernie dekorerte hele huset i dag, tar bilde av det i morgen så dere får se.

I morgen skal vi feire bursdagen til Jessica, ei venninne. Tror alle jentene skal pynte seg, så skal vi dra ut og spise et sted sammen. Håper på Buffalo Wings, jeg. Så forresten den siste Harry Potter-filmen i går, den var ekstremt skuffende, slutten var latterlig også. Skjønner jo at det er en fortsettelse, men likevel. Hermione er nydeligere enn noen gang, da! Ååh, hun er så pen.Ja, vi er kjærester

Dato: 28.nov.2010 | Tid: 09:46 |

Jeg savner at du henter meg og kjører meg til skolen om morgenen, selv om du alltid er kjempesur fordi jeg er litt forsinket hver dag.
Jeg savner å ringe deg rundt kl. 23.30 på en ukedag for å spørre om du kan kjøre meg ned til 7 Eleven så jeg kan kjøpe meg kokosbolle.
Jeg savner å gå på byen hånd i hånd med deg, og være stolt av at du er kjæresten min.
Jeg savner å sitte på tribunen med foreldrene dine og se deg spille fotball på KFK-banen.
Jeg savner å bli med deg på KBK-kamp på den betingelsen at vi drar på Onkel og kjøper kaffe latte først.
Jeg savner at du kjører meg til stappebua i friminuttene bare fordi jeg har lyst på stappe.
Jeg savner å lage middag til du kommer hjem fra trening, og at du kommer og holder rundt meg og kysser meg på nakken og sier "her lukter det godt!".
Jeg savner å kjøre ned på Bunnpris på fredagskveldene for å kjøpe noe vi har lyst på der og da.
Jeg savner å dra hjem sammen med deg fra jobb, siden vi nesten alltid slutter samtidig.
Jeg savner å ligge i armkroken din og se på X Factor mens vi spiser mixgodteri.
Jeg savner å gå kveldsturer med deg i solnedgangen i Karihola.
Jeg savner å svinge nedom Mix for å kjøpe sjokoladehøner til deg fordi jeg vet du liker det så godt.
Jeg savner å plutselig komme på at jeg vil dra et sted med deg, for så å planlegge spontantur til feks. London.
Jeg savner å flyte utover sjøen på flytemadrass med deg i syden.
Jeg savner å løpe nedover Oxford Street i pøsende regn for å grebbe tak i nærmeste taxi med deg.
Jeg savner å våkne opp om morgenen i armene dine, akkurat slik jeg sovna.
Jeg savner å høre deg si at du elsker meg mer enn jeg noen gang kommer til å forstå.
Jeg savner at du pjusker meg til jeg sovner hver kveld.
Jeg savner at du tar lydopptak av meg mens du vekker meg, fordi jeg alltid er gretten og kjempesint.
Jeg savner å høre deg si "ååh, så fin du er!" når jeg kommer inn døra di.
Jeg savner å kunne se deg i øynene hver dag og tenke "jeg er verdens heldigste jeg".

For det er jeg.


Bilde tatt 28/11/2008. Nøyaktig 2 år siden.

Desiree's birthday party

Dato: 27.nov.2010 | Tid: 20:33 |

Herregud, for en syk kveld.... Hvor skal jeg starte.. Vi møttes alle først hjemme hos Shari for å ordne oss og prøve hverandres klær (det gjør vi alltid. Vi sminket hverandre, diskuterte hvordan vi skulle ha håret vårt, så bar det på hælene ut av dørene. Desiree hadde bursdagsfest hjemme hos seg, og det var en skikkelig sånn American Pie-fest. Stappfult hus. Hadde det veldig artig med jentene! Vi tok maaasse bilder. Senere på kvelden tvang jeg og Danelle Jazi til å ta oss med til McDonalds, haha. Pappa lurer på når jeg får gullkort der..

Over til bildene fra i går kveld:


Desiree og Shari.


Jessica, Desiree, Shari og Sam.


Jessica og broren.


John og Sam.


Danelle, meg og Shari.


Danelle, Shari og ?


Mickey og Shari.


Jessica.
Codi, Mickey og Nicole.


Danelle og meg.


Jahaziel og Brianna.


Jahaziel, Brianna, Marissa og Danelle.
Brianna og Codi.
Janae, Cristian og meg.


Shari og Mickey.


Cristian og meg.
Meg og Mickey (twin). Alle sier vi er prikk like.


Meg, Brianna og Janae.
Anthony og Emmanuel.

Forresten, haha, må fortelle noe som skjedde på kjøpesenteret i går. En voksen mann kom løpende bort til meg og bare "OH MY GOD, JESSICA SIMPSON!?" og jeg bare "uuuhhh?" og han bare "OMG OMG OMG!!!!" og jeg bare "I'm not Jessica Simpson", så sa han "What!?" og klaspa seg selv i panna mens han småløp vekk i flauhet.. JA, JEG ER JESSICA SIMPSON, går bare randomly rundt på et kjøpesenter midt i the central valley alene klokka 2 på natta :-)

Blackberry Torch eller Iphone 4?

Dato: 27.nov.2010 | Tid: 04:07 |

Hei dere! Herregud, jeg er i sjokk, haha. Våknet NÅ, jeg. Kom hjem fra midnattshopping 05.00 i morges, og våknet nå, kl. 18.52. Altså har jeg sovet i 14 timer. Sitter her og er helt fjern nå, dere vet vel hvordan det er å våkne altfor sent.

Uansett. Midnattshopping i går var...interessant, for å si det slik. Jeg dro med Desiree, Marissa og Brianna. Jeg kan si det som stefaren min sa da vi var inne på Topshop i London "hvis jeg dør og kommer til helvete, er det hit jeg kommer!". GUD, så fult det var. Det gikk ikke an å gå, altså. Vi gikk oppi hælene på folk over ALT. Jeg har egentlig litt angst for å være oppi så tette folkemengder, blir nesten litt klaustrofobisk, så jeg syntes det var helt pyton, haha. De andre jentene syntes det var altfor mye folk de også, så jeg kjøpte ingenting fordi køene var endeløse. Tror jeg drar tilbake i løpet av uka i stedet, må jo finne alle julegavene, og ei jakke. Haha..

Nå må jeg hoppe i dusjen, så skal jeg gjøre meg klar til Desirees bursdagsfest. Temaet er "dress to impress" så vi skal ha på oss kjoler og slikt. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder i går fordi det ikke var rom til å løfte kameraet ut av veska, haha! Og da vi var ferdige var vi alle i et ganske grinete humør, så jeg orker ikke dra frem kameraet.

Forhåpentligvis blir det flere bilder i kveld! Men dere, jeg har et dilemma. Jeg vet ikke om jeg vil kjøpe Iphone 4 eller Blackberry Torch? Ble så usikker etter jeg leste en artikkel om at Applekunder får skyhøye regninger på datatrafikk de selv ikke har utført på Iphone 4. But then again, det fins vel mange slike "skrekkhistorier" på Blackberryen også. Så hva tror dere, sånn generelt sett - hvilken er best?Kom gjerne med argumenter for/imot! På forhånd tusen takk :-)

Thanksgiving

Dato: 26.nov.2010 | Tid: 03:12 |

Thanksgiving er en tid for å være takknemlig for alt du har og alt du setter pris på, både store og små, viktige og uviktige ting. Jeg er takknemlig for..

At jeg og alle jeg er glad i er friske.
At familien jeg bor hos er helt fantastisk.
At det er så mange som bryr seg om meg.
At jeg har alt jeg kunne ønske meg og mer til.
At jeg har fått muligheten til å dra på utveksling.
At jeg har fått et så utrolig godt forhold til Brianna.
At jeg har to fantastiske familier hjemme i Norge.
At jeg har de beste venninnene jeg kan tenke meg.
At jeg har blitt ganske mye bedre i engelsk allerede.
At jeg har en mamma og en pappa som støtter meg uansett hva.
At jeg har en kjæreste jeg elsker høyere enn himmelen og dypere enn havet.
At jeg har fått muligheten til å møte alle de herlige menneskene jeg har møtt her. 
At jeg har en gjeng med lesere som er utrolig flink til å oppmuntre meg når jeg trenger det mest.

Jeg kunne skrevet en liste lengre enn..ja. Det er så mye jeg er så takknemlig for, som jeg ikke hadde klart meg uten.Hva er du takknemlig for?

From my point of view

Dato: 26.nov.2010 | Tid: 02:55 |

På det forrige innlegget mitt så jeg at noen av dere hadde misforstått litt, og noen tok seg friheten til å skrive ting som "du har tydeligvis ikke møtt mye motgang", og "du overdriver veldig!". Tror dere jeg sitter og skriver om de tingene som har vært vanskelig for meg her fordi jeg synes det er så jævlig artig å dele det med dere? NEI, det er fordi jeg vil at dere skal få et realistisk bilde av hvordan et utvekslingsår faktisk KAN utarte seg. Jeg sier ikke at alle utveklingsår er som mitt, alle har ikke like mye hjemlengsel, enkelte synes enkelte ting hjelper bedre enn andre, og noen synes enkelte ting er vanskeligere enn andre. Men jeg forteller dere dette fordi jeg vil være oppriktig og ærlig med dere, jeg vil ikke sitte her og skrive at jeg lever livet i USA på en rosa sky hvor alt er rosenrødt og fantastisk. Men dere må forstå at jeg er kun ETT tilfelle av maaange tusen andre som har dratt på utveksling tidligere, dette er bare et utvekslingsår from my point of view. Så ikke tro at dette er definisjonen på hvordan ditt utvekslingsår kommer til å bli. Det blir hva du gjør det til. Det er helt sikkert mange ting jeg kunne gjort bedre/annerledes også. Mange reagerte på dette med å ha mye kontakt med de hjemme. Personlig har jeg opplevdt på lang sikt at det er det som hjelper for meg, og det synes foreldrene mine også. Hjemlengselen min er ikke på langt nær like sterk nå som den var den tiden hvor vi prøvde å ha minst mulig kontakt. Men vær så snill ikke angrip meg med slike spydige kommentarer. Synes det er respektløst og utrolig dårlig gjort når jeg sitter her og bretter ut følelsene mine for dere for å hjelpe dere som skal på utveksling til å forberede dere. Dette gjelder så klart kun bare noen få, de aller fleste av dere er helt fantastiske, og jeg setter veldig pris på alt dere skriver, det skal dere vite.

Over til noe annet! Jeg hadde en kjempebra kveld i går kveld. Alle samlet seg hjemme hos Marissa igjen, vi hadde det veeeldig artig. Nå kom jeg nettopp hjem fra Denny's med verdens beste vertsfamilie. Vi lo og spiste mye god mat (chocolate chip pancakes with powdered sugar for min del, haha).

I bilen på vei til Denny's:


FV: Brooke Lynn, Brad, Judi, Nana (bestemor), Bernie, Tata (bestefar). Haha, akkurat da jeg tok bildet sa Nana "TATA, don't smile, you forgot your dentures today!" Hahahah, hun er så artig. Et av de søteste parene jeg vet om.

I kveld skal jeg og familien på kino for å se den nye Harry Potter-filmen, og ved midnatt skal jeg møte alle jentene, så skal vi på shopping siden det er Black Friday. Tenkte å få gjort unna de fleste julegavene i dag, så det er gjort! Kjenner jeg gleder meg til jul nå. Judi fortalte meg at Bernie bruker å ta HELT av når det kommer til juledekorasjonene på huset, så det gleder jeg meg veldig til å se. Han sa at han som regel bruker omtrent 3 uker på å få fikset alt, fordi han vil at det skal være perfekt. Dere skal selvfølgelig få se når den tid kommer.

Skal prøve å få tatt litt bilder på shopping i natt, folk blir visst helt gale, slåss om varene og greier! Gleder meg. Håper på å finne ei varm jakke, siden det nå er hutrende kaldt ute (les: 15-20 grader, haha). Kommer sikkert enda et innlegg i løpet av kvelden.

The greatest accomplishment is not in never falling, but in rising again after you fall

Dato: 25.nov.2010 | Tid: 03:28 |

Leserspørsmål: Jeg har ekstremt lyst på utveksling, men tror ikke jeg kommer til å overleve hjemlengselen. Jeg er altfor glad i de jeg har hjemme til å bare dra fra de sånn. Hvordan takler du hjemlengselen?

Dette med hjemlengsel er utrolig vanskelig, og som regel er det den eneste grunnen til at så mange velger å ikke dra på utveksling. På mange måter har jeg forståelse for det, for alle er ikke klar for å reise helt alene ut i den store verden vekk fra alt som er trygt og nært for dem, i en alder av 16-17 år.

Før du drar.
Før du drar kommer du nesten HELT sikkert til å tenke som jeg gjorde. Jeg tenkte "ess, jeg kommer ikke til å savne mamma og pappa, er jo dritlei av alt maset deres", "venninnene mine kommer jeg til å savne minst, for jeg kommer jo til å få meg nye venninner der borte uansett", "savnet etter Håkon kommer til å ta livet av meg", og "jeg er SÅ klar for å dra til h vekk fra denne drittbyen". Men dette vet du INGENTING om før du faktisk sitter i situasjonen selv.

Hvorfor?
Hjemlengsel får man fordi man savner alt man har vært vant til å ha rundt seg helt siden man ble født. Å sitte på andre siden av jorda og ha det vanskelig, og da ikke ha muligheten til å ha de nærmeste tilgjengelig kan være utrolig tøft. Du har ikke mamma og pappa, du har ikke vennene dine der, du har ikke rommet ditt, du har ikke senga di, du er ikke kjent i området der du bor, du kan ikke språket så godt, du kjenner bare noen få folk, etc.

Når?
Det slår aldri feil; hjemlengselen kommer:
- Når noe vanskelig har skjedd.
- Når du føler deg ensom og alene.
- Når du sitter hjemme og kjeder deg.
- Når det begynner å bli høst (oktober - desember er de vanskeligste månedene)
- Når det er jul, siden det er en tid for å være sammen med familie, venner og de du er mest glad i i hele verden.
- Hvis du har problemer der du bor.

Hva hjelper?
- Sørg for å holde deg "opptatt". Vær sammen med vertsfamilien din, og vær så mye med vennene dine som mulig. Ta deg heller en joggetur i stedet for å sitte på PC'en på rommet ditt og chatte med mammaen din.
- Ring mamma og pappa, si hva du føler og tenker, og jeg garanterer deg at du kommer til å føle deg bedre. Alle organisasjoner sier at du ikke skal ta kontakt med de hjemme når du har hjemlengsel, men det er bare tull. Det blir mye bedre av å få snakket med dem om det, å få høre stemmene deres, og å få noen støttende og motiverende ord fra de.
- Få det ut. Skriv det på bloggen din, i en dagbok, ring ei venninne og fortell henne hva du føler, eller ring kontaktpersonen fra organisasjonen din, så kanskje vedkommende kan hjelpe deg.
- Tenk på det du har å se frem til med året ditt, alt du kommer til å oppleve, alt du kommer til å lære, alle vennskapene du kommer til å knytte.
- Tenk på grunnene til at du valgte å dra in the first place. Det høres kanskje stygt ut, men tenk på de tingene du VIRKELIG hata hjemme, de tingene du gråt over, de personene som plagde livet ut av deg, den grå og kjedelige skolen du gikk på, kranglene du hadde med mamma/pappa/kjæresten, hvor lei du var av å daglig se de samme folkene etc. Husk alle de tingene som motiverte deg til å dra, og som fikk deg til å tenke "HERREGUD så klar jeg er for å dra nå, jeg holder ikke ut lengre, jeg MÅ VEKK!".

Hva om det ikke går over, og du knapt holder ut?
Nå skal jeg være helt ærlig, og si akkurat hva jeg mener. Blir det altfor vanskelig, kan du faktisk komme hjem i løpet av 20 timer. Å dra hjem bør selvfølgelig ikke være første utvei, men hvis du føler at du har prøvd lenge nok, at du har gjort alt du kan for å prøve å gjøre dette året til et så bra år som mulig, så er det INGEN skam over å dra hjem. MANGE utvekslingsstudenter drar hjem hvert år på grunn av savnet etter de hjemme. Jeg har 2 venner som har dratt hjem fra utveksling allerede, og jeg forstår dem utrolig godt. Du er IKKE svak fordi om du velger å dra hjem, så ikke tenk på hva folk kommer til å tenke/si. Du er sterk fordi du hadde styrken til å velge det som var best for deg AKKURAT der og da.

Hva om jeg drar hjem og angrer?
Om det har kommet til det punktet at du valgte å avbryte et utvekslingsår og reiste hjem, så ikke kast bort tiden din etter du har kommet hjem på å sitte der og hate deg selv for valget du tok. Etter du kommer hjem kommer det helt sikkert til å bli vanskelige tider, og det er da du kommer til å sitte og tenke "faen, hvorfor dro jeg hjem til dette?!". Da gjelder det å ikke hate seg selv for valget du tok, eller å irritere seg over det og angre, du må tenke at det var DET som var det rette å gjøre der og da, og hadde jeg valgt å bli igjen, hadde det sannsynligvis vært enda verre enn det er her hjemme akkurat nå. Tenk at du kan alltids dra tilbake og studere i utlandet senere i livet, når du er mer klar for det, og vet hva det innebærer.

Men se på det slik:
Du er ufattelig heldig som har noen å savne, eller noe å lengte etter, i det hele tatt. Det er ikke alle som har det. Tenk over hvor heldig du er som har fått denne muligheten. Du VET at de ekte venninnene dine og foreldrene dine er der for deg når du kommer hjem. Tiden står stille hjemme hvor du dro fra, det er du som er ute og opplever verden. DU går ikke glipp av noe som helst, det er de hjemme som gjør det. Og tenk den stolte følelsen du kommer til å stå på Gardermoen med når du har fullført et helt år i USA ene og alene, tenk så utrolig mye sterkere du har blitt, og tenk så glad du kommer til å være for at du holdt ut hele året. Jeg kan se for meg at det er en av de beste følelsene i verden.

Du er sterk nok til å klare det. Det er vi alle.

Det skal bli en fantastisk dag

Dato: 24.nov.2010 | Tid: 09:44 |

Kl. 00.39

I dag er det nøyaktig 214 dager, eller 5152 timer, til jeg står med føttene plantet på Gardermoen igjen. Det er veldig rart å tenke på. I begynnelsen fløy tiden unna fordi alt var veldig spennende og nytt, nå går det saktere. Men herregud, jeg har jo vært her i 3,5 måneder. Det virker som om jeg og Håkon satt på Gardermoen og gråt sammen for noen uker siden liksom. Personlig tror at jeg at den tyngste tiden kommer til å være rundt jul, og på nyttåret kommer tiden til å rase avgårde.

Jeg gleder meg veldig til å komme hjem, da. Ikke misforstå, jeg trives veldig godt her for tiden, men det er alltid best hjemme. Jeg gleder meg til å tilbringe kveldene hjemme hos kjæresten, til å le med verdens beste venninner, til å sove med den fineste hunden som fins i senga mi, til å høre mamma si "natta, vennen, jeg er glad i deg" hver kveld, og til å høre pappa si "heia pia miiii!" og smile bredt hver gang han ser meg. Disse er noen av de tingene som gjør meg aller mest lykkelig. Tenk, bare så små ting!

Jeg føler jeg har ganske mye å se frem til. San Francisco igjen om to uker for å se på cheer competition med familien (sånn som i Bring It On-filmene), Winter Formal, Las Vegas med Judi og Brianna, Yosemite med familien, Prom, and so on. Og dette er bare ting jeg vet om akkurat nå, det kommer jo til å dukke opp enda mer jeg skal få oppleve! I dag har jeg hatt en veldig bra dag. Brianna og jeg har sunget(?) inn MANGE sanger på PC'en min.PS: Må fortelle dere noe artig som skjedde på skolen i dag. Ei venninne spurte når vi sluttet på skolen i Norge om dagene, så sa jeg at vi sluttet klokka 15.40. Haha, dere skulle sett trynet! Hun bare "UUHHH 15.40??". "OH, I forgot you guys don't have military time, haha." Ikke noe sjokk at amerikanerne nekter å konvertere til militærtid, haha. God natt, dere :-) Noen spesielle ønskeinnlegg? Føler det er litt tørke på bloggen for tiden.. Siden det er Thanksgiving Break har jeg mye tid å slå ihjel, så fyr løs om det er noe dere vil lese om.

Treningsplan

Dato: 23.nov.2010 | Tid: 07:28 |

Sooo, jeg og Brianna har laget et treningsprogram. Vi trener nå 1,5 timer hver dag på treningsapparatene i garasjen. Startet i dag, og herregud så tungt det var. Greier knapt å røre meg nå, og hele kroppen min skjelver, haha. Men vi fant ut at vi måtte komme i form så vi glir fint inn i Formal-kjolene våre når den tid kommer (altså i underkant av tre uker). Kjolen min er supertight nemlig.

For dere som ikke visste hva Formal er, så er det juleballet vårt her, som er den 11. desember. Og da er ikke det slik som rølpejuleballet vårt oppe i Braatthallen hvor 8/10 kommer snublende inn dørene med kjolen halvveis nedover rumpa og hælene på halv åtte altså.. ALLE kjøper seg dyre, fine kjoler (skrev nettopp "dresser", haha), man har en date, guttene kommer i findress og slips, man danser roligdanser, i dørene er det politi og sikkerhetsvakter som tar alkoholtester på alle. Det er en veldig big deal her. Gleder meg skikkelig! Og jeg skal forresten gå med jentene, vi har alle bestemt oss for å ikke skaffe oss "dates" fordi det er drama, haha.

Nå skal jeg grine litt av Grey's igjen. Er i gang med den siste sesongen nå, herregud så sentimental jeg blir av å se på det der. Runder av med et bilde av meg og katta i huset, vi har blitt gode venner. Bernie hater henne. Hver dag hører jeg "THAT DAMN CAT SHIT IN MY HOUSE!!!!" fordi Brianna ikke har lært katta si oppdragelse, haha.

Formal dress shopping in San Jose

Dato: 22.nov.2010 | Tid: 07:45 |

Ble med Brianna og Judi til San Jose for å se på kjoler til Formal i dag. Fant meg en knallfin en fra Bebe, men vil ikke legge ut bilde av den før Formal. Dere kan få se bilder av noen av de andre aktuelle kandidatene da. Hadde VELDIG lyst på den blå kjolen, men pga. kurvene mine (jeg har ganske store hofter) og det vannrette mønstret i kjolen så det ut som jeg hadde århundrets sidevalker. Den røde kjolen nederst var også veldig aktuell, men ville ikke risikere å bli spurt hvor mange måneder jeg var på vei liksom.

Thanksgiving #1

Dato: 21.nov.2010 | Tid: 06:22 |

Huset har vært stappfult i dag. Det var over 30 slektninger på besøk, helt vanvittig. Har spist mye god mat (kalkun)!
Mike skjærer kalkun.


Meg og Gabe.


Meg og Gabe.


Arielle, Judi (vertsmor) og Janessa.
Brianna og Janessa.

Neste uke har vi bare 2 dager skole, og resten fri på grunn av Thanksgiving. Familien vurderer å dra til Tahoe hele ferien. Tahoe ligger på grensa til Nevada, og de vil dra dit for å stå på slalåm/snowboard. Det er vel på en måte slik som Oppdal/Bjorli er for oss i Norge. Kommer til å bli dødsflaut at jeg, som ER fra snøen, er dårligere på ski enn dem. Håper derfor at vi ikke drar, haha.. Brianna er satt opp til å jobbe på Thanksgiving da, så det er mulig vi blir hjemme. Nå skal jeg se noen episoder av Grey's før jeg legger meg. God natt!

A night at Marissa's

Dato: 20.nov.2010 | Tid: 20:30 |

Kl. 11:27

Hadde en knallbra kveld. Vi hadde det kjempeartig alle sammen, tok mye bilder og lo hele tiden. Hele gjengen overnatta hos Marissa. Nå kom jeg nettopp hjem og har egentlig ikke tid til å skrive så mye fordi jeg skal hjelpe Judi å lage mat til Thanksgiving. Familien feirer alltid Thanksgiving to ganger, og dette blir den første. De gjør det slik at hele familien kan være sammen, for på den ekte Thanksgivingen drar alle til hver sine steder! Så i dag blir det KALKUN, dere. BESTE JEG VET! Haha. Skal spise god mat for daaays.

Nå litt bilder fra i går kveld (var forresten på footballkamp først):


Cheerleaderne.


Bandet.


Sam.


Twins.
Haha.. Ikke teen i det hele tatt.

Nå skal vi hjelpe Judi å lage mat! Etter Thanksgivingen skal vi i bursdag til en kompis, John. Svinger sikkert en tur innom Johnny som har bursdagsfest også. Gleder meg :-D

20.nov.2010

Dato: 20.nov.2010 | Tid: 08:41 |

I dag har jeg hatt en dårlig dag. ALT har bare gått imot meg fra morgen til kveld. Og selv om det bare er slike småting som at jeg hadde gigantiske poser under øynene da jeg våknet, at jeg ikke hadde noe å ha på meg, og da jeg endelig fant det sølte jeg ferskenjuice over hele antrekket, eller at jeg kom på skolen og fikk beskjed om at jeg hadde vunnet "prettiest eyes"-nominasjonen, så kom de og sa at de hadde lest feil. Slike ting. Men det ser ut som det begynner å snu. Var nettopp hos et vennepar av familien og spiste tacos, og nå skal jeg på footballkamp!

Og takk til dere som kommenterte at jeg hadde blitt feit på en ellers sugen dag. Har gått ned 4 kilo og gått ned en størrelse i klær, SÅ SUCK ON THAT.Takk for meg.

FINALLY

Dato: 19.nov.2010 | Tid: 06:03 |

ENDELIG virker internett. Har hatt abstinenser.

Det har ikke skjedd så mye de siste dagene, så jeg har dessverre ikke mye å fortelle. Kommer på noen ting nå og da, så tenker jeg "dette må jeg huske å skrive på bloggen!" så glemmer jeg det. Men har en liten "visste dere at"-liste her nå da:

  • Flere av guttene å barbere legger og armer her (spesielt mexicanerne).
  • Uggs er SUPER-IN....
  • All the girls here get their nails done.
  • Det er fortsatt for varmt til å bruke utapåjakke.
  • I dag spiste jeg pannekaker med sirup til frokost i førstetimen, læreren lo seg ihjel.
  • Hver dag i det siste har jeg hørt "YOU GUYS DON'T CELEBRATE THANKSGIVING OVER THERE!!?!?!?" Øøøøh, nei?
  • I kveld er det midnattpremiere på Harry Potter, og Brianna og jeg jobber HARDT med å overtale Judi til å la oss dra. Men det kommer aldri til å skje, haha! "You guys can't even get up in the morning when you go to bed at a normal time!".

Kom nettopp hjem fra middag med football-laget nå. De har lagmiddag hver torsdag, så jeg ble med Judi og Brooke Lynn en tur. De MOBBER meg for at jeg spiser alt med gaffel og kniv. Selv spiser de som noen jævla dyr, haha! Neida.. Eller joda. De mobber meg for at jeg skjærer kyllingen med kniv og gaffel (i stedet for å holde den i henda), de mobber meg for at jeg bruker en serviett rundt kyllingvingene når jeg spiser det, for at jeg  spiser pizza med kniv og gaffel, fordi jeg spiser ribs med kniv og gaffel, ALT mulig. Haha!

Ser at dere lurer på om stilen min har forandret seg, og at dere ville se hva jeg har på meg. Stilen min har forandret seg litt merker jeg. Den har blitt mer plain, dere kan få se hva jeg hadde på meg i dag da:

ÅH, og så ville jeg bare spørre dere om dere kan slutte å legge meg til som venn på Facebook, for jeg godtar ikke blogglesere, eller folk jeg ikke vet hvem er generelt. Dere må ikke ta det personlig eller noe. En annen ting er at jeg får alle e-postene deres, men har ikke tid til å svare på/lese alle, så jeg svarer sikkert eventually, men i mellomtiden kan dere jo bruke søkeboksen i sidemenyen til å se om du finner svar på det du leter etter :-)

Til slutt lurte jeg på om dere kan hjelpe meg å finne ut hva jeg skal gjøre med hårfargen min? Ha det slik jeg har det nå, eller stripe det lysere? Skal ikke få helt hvitt hår igjen altså, haha. Hva tror dere?

The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.

Dato: 17.nov.2010 | Tid: 07:50 |

Kl. 20.17

I dag har jeg hatt en bedre dag. Jeg fikk ordnet opp i diverse konflikter her borte, jeg har fått a few things off my chest til vennene mine her, og jeg er veldig lettet og glad. Alt er mye bedre allerede. Jeg kom hjem fra skolen og sovnet med en gang, og våknet klokka 18.00 til at Brianna ville ha meg med til søskenbarnet sitt for å vokse øyenbryna sine. Etterpå dro hele familien på Pizza Plus og spiste byens beste pizza og lo så vi falt av stolene våre hele gjengen. Så fikk jeg melding fra Shari som ville ha meg med på Dollar Scoop Night (altså dit vi drar hver tirsdag for å kjøpe verdens beste iskrem til 1 dollar), så jeg fikk med meg Brianna og Gabriel også. Jeg elsker familien min og vennene mine, hadde ikke klart meg her uten dem!

Snakka med Sommerly, søstera til Maria i dag. På lørdag var alle jentene på quinceanera til Sommerly i nabobyen. Dere vet hvordan meksikanerne lager storfest når de fyller 15 år? Ja, det var en slik. Omtrent som konfirmasjon. Alle vennene mine var invitert, men jeg ville ikke dra siden jeg ikke hadde fått invitasjon. Så fortalte Sommerly meg i dag at hun hadde invitert meg på Facebook, men jeg trykker automatisk på "no" på invites før jeg ser på dem. Ååh, var så dumt, hadde vært artig å vært med på! Men men, det blir vel flere anledninger.

Uansett. Tenkte bare å la dere vite at jeg er i live. Og tusen takk for all støtten dere har gitt meg, dere er fantastiske!


P.S. Håper dere kan legge saken mellom meg og Håkon død nå. Kommentarfeltet begynner å bli ute av kontroll, og det er ikke så veldig kjekt å stadig bli påmint det fra nysgjerrige lesere!

The bare naked face of life

Dato: 15.nov.2010 | Tid: 01:02 |

When life hits hard like a stabbing knife
You fight yourself through pain and strife
Remember this, forever and longer -
What doesn't kill you only makes you stronger

Pride is not the way to go
Stay down to earth and time will show
Let your head down, then elapse
'Cause in the end we all collapse

Happiness is overrated

Dato: 14.nov.2010 | Tid: 08:06 |

Jeg har ligget i senga mi og råtnet i 2 døgn nå. Jeg har grått, grått og grått, jeg er så fortvilt. En del av meg prøver å stoppe hendene mine i det jeg skriver dette nå, men samtidig vil jeg at dere skal vite at livet mitt her ikke er så flott og fantastisk som dere alle har inntrykk av på bildene. Det skjuler seg mye bak et påklistret smil, det skal være sikkert. Jeg har kommet ned i en mørk dal igjen. Jeg har prøvd å fortrengt det for meg selv, men nå må jeg få det ut. For meg hjelper det å få skrevet det ned sort på hvitt. Jeg er så lei, frustrert og forvirret. Jeg vet ikke hva jeg vil lengre, jeg greier ikke sette ord på hvordan jeg egentlig har det.

Faen, hvorfor skriver jeg dette? Er ikke sikkert dere forstår likevel. Dere synes vel jeg overdramatiserer. Men dette er vanskeligere enn dere kan tenke dere. Jeg er så ensom, jeg savner venninnene mine og familien min. Det er utrolig hvor mye man lærer å sette pris på de tingene man har når man er så langt unna. Hele tiden har jeg flashbacks fra da vi tok farvel på flyplassen, den siste gangen jeg holdt rundt mammaen og pappaen min, og sa at jeg var ufattelig glad i dem. Jeg ser for meg tårene ned kinnene til pappa. Jeg ser for meg Håkon som kom løpende gjennom sikkerhetskontrollen på Gardermoen for å få noen siste kyss, slik man ser på film. Jeg husker da jeg løp tilbake og hoppet i armene hans. Jeg husker verdens beste venninne, Sissel, som ikke engang greide å se på meg den siste dagen, fordi hun hadde det så vondt. Jeg husker det bekymra fjeset til farfar, som ikke ville slippe barnebarnet sitt helt alene ut i den vide verden. Jeg husker verdens fineste hund som slikka meg en siste gang på kinnet før jeg løftet kofferten min ut av døråpningen. Jeg husker fjeset til Håkon den morgenen vi våknet sammen, den morgenen jeg skulle reise fra han.

Av og til føler jeg meg skyldig og utakknemlig. Jeg føler meg som en eneste stor idiot som reiste fra alt det fine jeg hadde. Jeg føler at jeg er grunnen til alt som har skjedd hjemme akkurat nå, at hadde det ikke vært for meg, hadde ikke dette skjedd. Jeg har begynt å klandre meg selv for det vonde i livet mitt. Ei venninne av meg valgte å avslutte avslutningsåret sitt i dag, og reiser hjem på tirsdag. Om dere vil legge igjen en støttende kommentar, er bloggadressen hennes www.elindamstuen.blogg.no. Hun fortalte meg at bloggen min hadde vært en inspirasjonskilde for henne, og at den hadde hjulpet henne å holde ut.

Da jeg spurte henne hvorfor hun hadde tatt denne avgjørelsen, sa hun "fordi jeg vil tilbake, tilbake til hvor jeg hører hjemme, hvor jeg er lykkelig."

Babe, you lost me

Dato: 13.nov.2010 | Tid: 23:13 |

Jeg må bare be dere om å være så snille og ikke stille så mange spørsmål om meg og Håkon i kommentarfeltet, for jeg kommer ikke til å svare på noen detaljerte spørsmål. Ja, det er slutt, grunnen kommer jeg ikke til å nevne her.Jeg setter veldig pris på alle de fine ordene deres og all støtten dere gir meg. Det er ikke lett å sitte på andre siden av jorden i slike situasjoner.

Girls night out (bildedryss)

Dato: 13.nov.2010 | Tid: 03:22 |

I går dro jeg på Buffalo Wild Wings med jentene, som jeg fortalte. Vi hadde det VELDIG artig! Vi var 12 jenter som dro, og vi kommer alle kjempegodt overens. Vi lo mye og spiste verdens beste buffalo wings, ååh. Etter middagen satte vi oss i bilen og spilte av den nye Taylor Swift-CD'en mens vi sang hele veien hjem. Elsker den nye CD'en hennes, så mange fine sanger, og jeg kjenner meg så godt igjen i teksten. Nok gnål, her er bildene:


Melissa og Sam.


Melissa og Sam.


Nikki, Shari og Marissa.
Melissa, Stephanie og Brianna.


Skååål.


Steph, Brianna, Danelle og Sam.


Maria og Meli.


Meli og Steph.


Shari, meg og Danelle.


Shari, meg og Danelle.


Danelle, meg og Shari.
Maria og Stephanie.


Melissa, Nikki og Shari.


Steph, Meli, Shari, Nikki, Nessa og meg.


Steph, Meli, Nikki, Shari, Nessa og meg.


Maria.

Senere på kvelden dro vi hos en kompis som hadde et lite party. Tok masse bilder og hadde det veldig artig! Jeg og Elizabeth overnatta hos Melissa. Bilder fra festen:


Shari og Danelle.


Aubrey og Liz (de er kjærester).


Liz, Daniel og Marissa.


Jazi og Shari.


Aubrey.

I dag har Brooke Lynn vært hos tannlegen og har kjempevondt i tanna si. Synes så synd på henne. Har passa på henne i ettermiddag, gitt henne det hun har trengt og slikt. Får så vondt av å se henne ligge på sofaen med tårer i øynene og feber. Håper virkelig hun blir bedre snart. I morgen har hun en cheer competition i Sacramento, en by ca. 1,5 timer unna. Det er klokka 07.00 på morgenen, så familien sa at de hadde forståelse for det om jeg valgte å ikke bli med. Vet ikke helt hva jeg bestemmer meg for enda.

Dinner with the girls

Dato: 12.nov.2010 | Tid: 01:07 |

Hei igjen. HerreGUD så godt det er med helg så tidlig. Sov til 12 i dag, råherlig. Har ligget i senga og kjeda meg siden, og hatt "why wassup" med folk på Facebook. Man har "why wassup?" i statusen, så liker andre statusen, så må personen med statusen skrive en melding på veggen din. Disse fikk jeg:

Rayesa Gonekeepitonehunit Smith hmm hedda? is she kind of short and really pretty? the one that dresses so nice? the crazy hedda? is she blonde? the one thats from norweigh and wore her shirt to powderpuff practice? the one thats always with bre? yeah i hecka love her why whats up?

Gissell Rodriguez heddda?!?!? the foreign exchange student from norway? my fellow blonde? haha the reeeeeallly pretty one? the one that takes model-like pictures? the really nice one? the one that we introduced to top ramen? the one that doesnt like to take off her heels?haha yeeeah i know that crazy girl :), why wassup?

Austin Willis Hedda?the one from norway? The one that is hella beautiful? The one that is always with shari? The one that is hecka nice? The one that i dont really know but want to kno better? Yea i kno her why wassup?

Joey Lopes Hedda? the senior? The coolest foreign exchange student ever? the one that doesnt like to pay for her dennys? The life of the party? The one that is very very beautiful? the one i'd like to get to know better? the one that likes soccer? the one that i "understand"? haha yeah i know her, why wassup? :)

Sierra Valentine Hedda? The one from norway? The crazy and funny one? The one who still has my black shorts from the night rally? The oh so beautiful one? The one i miss? :( Yeah i know her. Why wassup? :)

Krystal Perez Hedda? The girl i met this year? The foreign exchange student? The most beautiful girl ever? The one with the great eyes? The one that thought juice in a bag was weird (capri sun.lol)? The one who has the cutest acent ever? The one who dresses cute? The one from norway? The one who looks like she can be on Americas Next Top Model? Yeaa i know her :) why wassup?

Tyler Walker hedda? the senior one? the one that goes to all the parties? the one that is the most beautiful girl i seen? the one that is out going and sweet? the one that i wish we can become great friends wit? yeahh i know her why wasup?

Haha, snakk om å være dryg. Nå drar jeg og en haug jenter til Modesto. Vi skal spise middag på Buffalo Wild Wings, gleder meg! Skal prøve å få tatt en del bilder, men det ender som regel med at det bare blir noen få brukbare, så skal ikke love noe.

It's not wrong, it's just different

Dato: 11.nov.2010 | Tid: 04:28 |

Må bare få sagt at jeg synes dere skal slutte å kommentere unødvendige kommentarer som hvor patetisk det ser ut at vi alltid står linet up ved siden av hverandre på alle bildene med handa på hofta osv. Det er virkelig ikke relevant, er det vel? Sånn gjør de det her, dere får bare finne dere i det. Vær fornøyde med at jeg poster bilder av oss i det hele tatt! En del av hele opplegget er at mennesker gjør ting på andre måter i forskjellige kulturer.

Dagens moralpreken. I kveld har jentene tenkt seg til Turlock (nabobyen) for å se filmen Due Date på kino. Føler egentlig mest for å ligge i senga mi, blogge litt, sitte på Facebook, se Grey's Anatomy osv i stedet. Jeg liker ikke å gå på kino, jeg får sosial ANGST, haha. Nei, jeg liker meg bare ikke i så store folkemengder. Foretrekker heller å sitte på stua med et pledd og en kopp kakao og se film på TV'n jeg altså. Men jeg vurderer det likevel, da. Bare for å være sosial liksom.

Fortalte dere tidligere at vi har tatt helg allerede nå som det er onsdag. I morgen er det Veteran's Day (vi hedrer de som kjempet for oss i krigen), og fredag er det Furlough Day (det kan dere google..). Brianna kom nettopp hjem fra cheer nå, så i skrivende stund sitter vi og prøver å overtale Judi og Bernie til å ha Subway til middag, haha. Må dra! Oppdaterer senere.


Dagens antrekk, wihoo.

My new sister

Dato: 10.nov.2010 | Tid: 06:01 |

hey its brianna! Im hedda`s new sister! im so happy to have her here living with me! im never bored and its like i always have a friend to talk to about my problems. when hedda first moved here i was so pissed that all my friends liked her because i have problems with new girls screwing me over. but once i got to know her i realized she was way to nice to be mean to lol. she is one of my best friends now and i know i can trust her with everything, cause were sisters now! its kinda funny cause were even starting to argue like sisters but we still love each other! shes sooo funny! she is always doing the funniest faces. she even shows me baby pictures of her with her doing the same faces! she also makes the weirdest noises hahah just picturing it in my head makes me laugh. shes so funn to be around and i cant wait to see how the rest of the year goes. i love my new sister!!!!!!
Now that I think about it

Dato: 09.nov.2010 | Tid: 08:10 |

I dag gikk det opp noe for meg. Jeg har begynt å snakke til meg selv på engelsk. Jeg tenker på engelsk også, teller på engelsk og slikt. Dere spør om jeg drømmer på engelsk, men det vet jeg ikke, for jeg husker aldri hva jeg drømmer. For tiden lever jeg i min egen lille boble, jeg føler meg helt fjern og merkelig. Vet ikke hva som foregår, men jeg er helt på jordet. Og det verste er at jeg er klar over at jeg er det, haha. Har vel bare hatt så mye å tenke på i det siste at jeg har stengt ut hele omverdenen og klatret inn i bobla mi. Det er så mye som går rundt i hodet på meg hele tiden at jeg ikke har kontroll på verken det ene eller det andre. Begynte å snakke norsk til Brianna i bilen i dag liksom.

Ellers har jeg merket at jeg har fått mye dårligere klesstil, haha. Her bruker jeg klær jeg aldri kunne funnet på å bruke hjemme i Norge liksom. Hjemme TAKLET jeg ikke å ha på meg topper som ikke gikk halvveis ned rumpa/over rumpa, fordi jeg syntes det var ekkelt. Greide heller ikke bruke bukser som stoppet på trusekanten. Her bruker jeg stort sett bare dongeribukser, hjemme brukte jeg nesten bare jeanstights og slikt. Blir godt å komme hjem til europeisk fashion igjen.

Noe annet jeg har registrert, er at det norske ordforrådet mitt har blitt latterlig dårlig. Jeg må liksom sette meg ned og tenke, av og til sitter jeg lenge og leter og grever etter det riktige ordet å formulere meg med. I går skrev jeg på post til Alina at jeg hadde hatt "en hard dag", altså "a hard day". Og til Håkon sa jeg "jeg kan ikke gjøre det rett nå", altså "right now". Blir til at jeg oversetter direkte, så høres det helt sprengt ut. Lover ikke bra for norsken på 3.året, men det er vel verdt det!

Pakke fra Norge + det amerikanske rommet mitt

Dato: 09.nov.2010 | Tid: 06:38 |

I dag kom jeg hjem til overraskelse i posten. Pakke fra verdens beste foreldre! I pakken var det MYE godteri, en del klær, Norvegia, Gullsalami, knekkebrød, blader og et brev fra Therese (stemor.) Ble veldig glad da jeg åpnet pakken, begynte å gråte litt fordi jeg kjente på hvor mye jeg savna familiene mine hjemme. Pappa hadde prestert å glemme å skrive på adressa til familien min her da, så den ble sendt til businessen deres. Hadde det ikke vært for at familien min er veldig kjent her i byen (altså at de vet om navnene), og at alle vet om optikerfirmaet deres, hadde nok pakken blitt sendt i retur. Haha, han er så søt!Kjøpte forresten nye boots i dag, begynner å bli kjølig nå (bare nedi 20 grader nå, hehe.)

Og siden dere har masa sånn om å få se bilder av rommet mitt, tenkte jeg å vise dere.


Utsikten.


Senga mi.


Skohylla.


Klesskapet.


Klesskapet.


Klesskapet.

Sååå her holder jeg til, og jeg trives! Nå skal jeg legge meg, gleder meg til å spise knekkebrød med salami og norsk ost til frokost. I går så jeg og vertsfaren min en film fra fjellene i Norge. Verdens fineste land.

Life is about falling, living is about getting back up

Dato: 08.nov.2010 | Tid: 05:11 |

Denne uka har ikke vært så lett. Har følt meg veldig ensom og alene. Det har derfor vært ekstra vanskelig å være borte fra mamma, pappa, venninnene mine, Håkon, hjembyen min og alt som er trygt og kjært. Jeg savner bestevenninnene mine hjemme i Norge helt ekstremt, de forstår meg alltid så godt. Heldigvis har jeg en fantastisk familie her da, som alltid får meg til å le. I dag satt jeg i hot tuben i hagen med Bernie og Brooke Lynn i to timer og bare snakka med de, for å få tankene på andre ting. Nå er det på'n igjen med skole, motivasjonen er ikke helt på topp kjenner jeg..

But life is about falling, living is about getting back up. Så jeg får vel bare løfte hodet og fortsette å prøve. Nå venter skolen.

Weekend

Dato: 07.nov.2010 | Tid: 19:35 |

Alt i alt har jeg hatt en kjempeartig helg! Jeg har vært sammen med jentene, og jeg har ikke kjedet meg et sekund.

Fredag var det sesongens siste football game mot Central Catholic (det beste laget i hele serien), og VI VANT. Det var helt SYKT, herregud for en stemning det var. Folk gråt av glede. Så nå er vi videre til play offs, som er hjemme neste fredag. Storebroren til Adrian (Adrian spiller på laget, kjæresten til den forrige vertssøstera mi), hadde lovt Adrian at hvis de vant, skulle han bestille strippere og ha STORFEST hjemme hos seg, og de hadde visst hatt det dødsartig. Etter kampen dro hele gjengen på Denny's, hvor jeg spiste chocolate chip pancakes with syrup and powdered sugar! Fantastisk.


Danelle og meg under kampen.


Melissa på vei til kampen.

Lørdag dro Brianna, Shari og jeg på kjøpesenteret fordi Brianna trengte klær. Endte kun opp med en strømpebukse selv. Mens vi var på kjøpesenteret kom 6 gutter bort til oss og spurte om vi visste veien til Express. Vi bare "it's right down the stairs on your right". Så skulle de absolutt ha oss til å følge de helt bort til butikken, så fnisa de og greier. Haha.


Brianna og Shari utenfor kjøpesenteret.

Hadde en traumatisk opplevelse da vi fylte bensin også.


Senere på kvelden møttes vi alle hos Shari, som hadde et lite party. Tok en del bilder, vi hadde det veldig artig!


Meg og Shari.


Meg og Shari.


Taylor, meg og Shari.


Taylor, meg, Shari og Danelle.


Jose, Shari og Chris.


Taylor og Shari.


Danelle, Sam, Shari, meg, Taylor og Savannah (Miss Patterson).


Meg, Shari og Taylor.


Shari, Taylor og meg.


Taylor og meg.


Shari, Taylor og meg.


John og Jerome.


Sam og Brianna.


Brian (storebroren til Shari) og Shari.

Har ingen planer i dag egentlig. Bare ligge i senga og drikke te og se Grey's Anatomy og Frustrerte Fruer. Denne uka er det bare 3 dager på skolen, torsdag er det Veteran's Day (tror jeg!) og fredag vet jeg ikke hvorfor vi har fri. Så det blir heldigvis en kort uke og ei lang helg! Nå venter Grey's. Mulig jeg oppdaterer senere!

Brooke Lynn synger på stua

Dato: 06.nov.2010 | Tid: 20:15 |
Dette huset er ALDRI stille, haha. Det er ihvertfall sikkert! Brooke Lynn styrer og står i døgnet rundt, hun har så mye energi at det ikke er til å tro. Og en smule høylytt, da, kan du si :-) Haha, men hun er veldig søt, og jeg har blitt veldig glad i henne! Brooke Lynn er 8 år, og den yngste i familien.
video:capture20101104
Nå skal jeg prøve å overtale Brianna til å bli med meg på kjøpesenteret for å slå ihjel litt tid, ikke fordi jeg skal kjøpe noe. Kanskje en Cinnabon da... BESTE som fins. Det er GIGANTISKE kanelsnurrer dekket med vanilje/meliskrem (vet ikke helt hva det er, men det er ubeskrivelig godt). Vi snakkes!

The eye of the tiger

Dato: 06.nov.2010 | Tid: 09:52 |

Den siste uka har folket her vært i hundre. The Giants vant nemlig verdensmesterskapet i baseball, så alle var sykt glade. Alle vennene mine er store Giants-fans. På radioen spilles det hele tiden av sanger hvor de har remixet for eksempel en Lady Gaga-sang om til samme melodi, men de har byttet ut teksten og synger om at the Giants er verdensmestere i stedet. I dag var det en STOR parade i San Francisco, EKSTREMT mange var der. MANGE elever fra skolen min skulket for å dra på paraden. Melissa kom nettopp på besøk til meg, hun hadde vært på paraden, og sa det var tusenvis av folk der, og at det var helt sinnssykt. Så baseball er veldig stort her!

I kveld er det den siste fotballkampen i sesongen, og det er mot et ekstremt bra lag. Og siden amerikanere har så mye school spirit, var det mye som foregikk på skolen i dag. Vi hadde folk som malte små poter i fjeset på folk, det var høy musikk og folk danset helt sykt, vi hadde t-skjorter og t-shirt-paint så vi kunne male t-skjorter til i kveld, og nesten hele skolen var kledd i rødt. Det blir en spennende kamp i kveld, gleder meg! Det er forresten Senior Night i kveld, så i kveld blir det utdelt blomster og diplomer til alle som har deltatt i sport i løpet av skoleåret.

Det begynner å nærme seg vinter nå, og da skal jeg begynne med en fritidsaktivitet tror jeg. Hadde lyst til å begynne på dansing, men det er ikke så mye å velge mellom her i byen. Tror det eneste de har er en yogaklubb, og resten er i forbindelse med skolen. Mulig jeg bare starter på treningssenteret! Nå må jeg gjøre meg klar til kampen. Blogger sikkert når jeg kommer hjem, hvis vi ikke finner på noe etter kampen :-)

Life isn't worth living unless you're willing to take some big chances and go for broke.

Dato: 05.nov.2010 | Tid: 07:39 |And in the end, it's not the years in your life that counts, it's the life in your years.

A normal day with the Gills

Dato: 04.nov.2010 | Tid: 23:29 |

Fikk en e-post fra en leser som lurte på om jeg kunne fortelle litt kort om hva jeg gjør på hverdagene.

Jeg står opp 06.00 hver morgen. De neste 30 minuttene bruker jeg enten på å dusje, eller på å irritere meg over at Brianna bruker evigheter i dusjen, slik at jeg må se ut som et kadaver på skolen fordi jeg ikke rakk å ordne håret. Brianna og jeg kjører alltid sammen til skolen. Brad er alltid så treg at Brianna blir sylforbanna hver morgen, men så blir hun glad igjen så snart vi drar på T&M og kjøper cinnamon cocoa. No such thing! Etter skolen gjør jeg egentlig ingenting, for å være helt ærlig. Jeg sløver rundt i huset, ser Frustrerte Fruer og Grey's Anatomy på nett, tar bilder, spiser, bader i bassenget, sover, sitter på Facebook, leser blogger, blogger selv, gjør lekser og slike konstruktive ting. Story of my life right there.

Ellers var det spetakkel her i dag, haha. Brianna hadde parkert bilen sin i innkjørselen, så i det Bernie (vertsfaren min) skulle rygge ut av garasjen, kræsja han inni bilen hennes og knuste fronten på bilen hennes. Hun var ikke spesielt happy for å si det sånn. Men det er helt OK at vi nå får låne Judis nye, store og FINE bil til skolen de neste dagene, haha. Ellers hadde jeg og Brianna et lite funny moment i dag. Jeg satt og viste henne bilder fra da jeg var lita, så kom vi over et bilde hvor jeg var sikkert 7 år og gjorde et rart fjes (bildet under), og Brianna bare "OH MY GOD, YOU STILL DO THAT FACE!!" haha, så lo vi oss halvt ihjel.Hehe.. Ja. Min kjære far i bakgrunnen. Eplet faller ikke langt fra stammen :-)

Prosjekt

Dato: 04.nov.2010 | Tid: 01:06 |

Ei venninne av meg her holder på med et prosjekt som går ut på at hun tar bilder av jenter sminket på en spesiell måte, litt dystre bilder, og så setter hun det sammen til en kollasj. Vet ikke helt hvordan det foregår, men det var sånn jeg var forstod det. Tenkte dere kunne få se noen av bildene. Var så glad for at hun ville ha meg med i prosjektet sitt :-D

Musikken vi hører på

Dato: 03.nov.2010 | Tid: 01:38 |

Dere lurer kanskje på hva slags musikk vi hører på her nede, så derfor tenkte jeg å dele mine favoritter her:

Mike Posner - Please Don't Go

Akon - Angel

Bruno Mars - Grenade

Usher ft. Jay Z - Hot Tottie

Sean Kingston ft. Nicki Minaj - Letting Go

Cee-Lo Green - Fuck You

Chris Brown ft. Tyga & Kevin McCall - Deuces

Nelly - Just A Dream

Nicki Minaj - Your Love

Trey Songz - Bottoms Up

Lil Wayne, Drake - Right Above It

Jaron And The Long Road To Love - Pray For You

Sara Evans - A Little Bit Stronger

Carrie Underwood - Mama's Song

Darius Rucker - Alright

Train - If It's Love

Ke$ha - We Are Who We Are

Willow Smith - Whip My HairHvilke sanger er hiter i Norge nå?

Vil ha høst, jeg

Dato: 02.nov.2010 | Tid: 06:07 |

Akkurat i det jeg trodde det begynte å bli kaldere, er det meldt 27 grader hele resten av uka. Jeg som hadde gleda meg til å pakke meg inn i varme klær denne uka, fordi jeg trodde det skulle være under 20 grader.. Oh well, skal ikke klage jeg ass! Bedre enn 5 grader og slaps hjemme i Kristiansund. Men det er ingen tvil om at man blir litt lei av varmen.

Noe jeg synes er artig her er hvor gira folk blir når de hører navnet mitt. Først sier de "say your last name!", så sier jeg det, så sier de "one more time, one more time!", jeg gjentar det, så sier de "OH MY GOD THAT IS SOOOO COOL, I WANNA LEARN NORWEGIAN!!!". Haha... Tror egentlig bare jeg skal spille inn etternavnet mitt som et lydklipp på en tape, så kan jeg bare spille den av hver gang de spør. Tar så mye energi fra meg å si det vettu.

OG DERE, jeg har fått meg min første homovenn, han heter Gabriel! Han er AWESOME. Altså, jeg kan snakke med han om alle jentetingene mine. Han er nesten mer interessert i sminke og klær enn jeg er. Elsker han allerede, jeg! Tok han med meg på shopping i dag, han var helt i hundre. Og så er han SÅ flink til å hjelpe meg å plukke ut hva jeg burde kjøpe av klær og slikt, og han er helt ærlig. Han kan finne på så si "nei, den genseren der fikk du litt for mye sidevalker i", liksom. I love it. Skulle hatt flere slike, hehe. Dere må nesten få se bilde:


Bilde tatt på Halloween, han var utkledd som geek.

Halloween

Dato: 02.nov.2010 | Tid: 05:12 |

Først var vi i bursdagsselskap hos søskenbarnet til Brianna, Lexie.Selve partyet var kjempeartig og tok så gale av at det endte med at vi dro tidligere enn planlagt, men vi hadde det veldig artig likevel!Sometimes I wonder why I could ever leave something as wonderful as you.

Dato: 01.nov.2010 | Tid: 20:42 |

When love comes so late, it'll really hit hard
It slams through the gate, it'll catch you off guard
Everyone said "What a perfect love match,
'Cause he is so smart, he's a hell of a catch"

I was drinking in love, gulping it down
Drifting for months on a billowing cloud
But after a while I stopped to rebel
I'm back in the past and I'm raising up hell

But I think I've just made the biggest mistake of my life
And I think I've just made the biggest mistake of my life

We'd been living together for over a year
The harmony's perfect, it rang loud an clear
But then very slowly, my nerves start to fray
The little things big, that's what they say

I acted impatient, I acted unkind
I took him for granted, I played with his mind
He didn't deserve it, but it was too late
I walked out the door and left him to his fate

But I think I've just made the biggest mistake of my life
And I think I've just made the biggest mistake of my life

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits