Gjesteinnlegg fra Shari

Dato: 30.sep.2010 | Tid: 07:27 |

lets see... when when Hedda first moved to Patterson, we had NO clue who she was, until Adrian told her about us and he told me about her, he knew right from the start we would become good friends, and well we are now! I love her soooo much! Its crazy that we have only known each other for about 3 weeks because we get along like we've known eachother for years! i never really heard much about Norway, and I didn't know there was actually a Norwegian language, haha but Its funny because now we make her say everything in Norwegian because its so interesting! Well i don't know if many of you know this but this girl is crazy! she is so much fun, everytime we go any where its never boring! whether we're just driving around or going to a party! She's spending the night here tonight and we will be getting ready for school together tomorrow! Im so happy i met her, but at the same time im sad because already we are very close and after a year of living together it will be very hard for us to see her leave, every one in Norway will probably be so happy to have her home i bet! But I know that I will definitely be coming to norway soon after she leaves to visit! Hedda your amazing and I love you! =)

Litt om nyfamilien!

Dato: 30.sep.2010 | Tid: 06:44 |

Halloen.

Nå som alt er fikset med AFS, kan jeg vel fortelle dere hvor jeg skal flytte. Jeg skal IKKE flytte inn hos Shari, slik som dere påstod, jeg skal flytte inn hos Brianna. Familien hennes er veldig lik Shari sin familie. Jeg har en lillesøster (7 år), en lillebror (14 år), en mor (Judi) og en far (Bernie). Jeg gleder meg veldig til å flytte inn hos dem. Får mitt eget rom, en svær dobbelseng, eget klesskap, TV på rommet og alt! De har to store basseng i hagen, huset er veldig stort, og så har de en knallsøt liten hund. De bor i Heartland Ranch, området hvor alle de beste venninnene mine bor i, og gata minner litt om Wisteria Lane (gata i Frustrerte Fruer).

AFS har nå fortalt meg at de er godkjent som vertsfamilie, nå gjenstår bare intervjuene med alle familiemedlemmene, og en kriminalsjekk (if that is a word). Av en eller annen grunn tar det to uker, så jeg må bo her helt til da. Synes det er litt awkward, dere kan vel tenke dere... Å bo i et hus hvor familien vet at du prøver å komme deg ut liksom.

I kveld skal jeg til Shari, Judi og Bernie kommer på besøk hos henne (de er bestevenner med foreldrene til Shari), så skal vi snakke litt sammen osv. Har møtt dem før, de er veldig koselige, og Bernie er genial, haha. Nå må jeg løpe fordi Theresa venter i bilen! Skriver mer om grunnen til byttet i morgen. Skal overnatte hos Shari i natt.

It just never clicked

Dato: 29.sep.2010 | Tid: 02:54 |

Det går litt bedre i dag. Hadde det veldig bra med Brianna og Shari i går kveld. Angående hvor jeg blir boende, vet jeg nå hvor jeg skal bo, men jeg vil ikke fortelle noe om hvor eller hos hvem her på bloggen riktig enda, før alt er i orden med AFS. Det er allerede satt i gang. Siden AFS brukte så lang tid på å finne en permanent familie, tok jeg meg like så godt friheten til å finne en selv. Så i går fant jeg en, jeg ringte til AFS i morges, og i dag hadde de allerede intervjuet familien og greier. Gleder meg, det blir spennende!

Grunnen til at jeg ikke blir boende her er at jeg enkelt og greit ikke klikker med familien, om dere skjønner. De er veldig snille og greie, men dette var ikke helt match. Jeg vet at jeg hadde tilbudet om å bli hos denne familien hele året, men når vi har funnet ut så tidlig at det ikke funker, så er det like så greit å bytte. Har snakket med Mom om dette, og vi er begge enige i at det beste for begge parter er å bytte familie. Vi ønsker begge at jeg skal få best mulig utbytte av året, så jeg tror dette er det rette valget. Vil ikke skrive for mye om grunnen enda. Det er som dere skjønner ikke AFS som tvinger meg til å flytte, så ikke skyld på dem.

I dag har jeg bare slappet av ved bassenget. Vi eier nemlig enda et hus rett over gata, og det har basseng. Det har vært 40 grader og stekende sol i dag! Herliiig. Fikk en liten tan også.
Haha..

Vet ikke hva jeg finner på i kveld. Skal legge meg tidlig for en gangs skyld ihvertfall! Skriver vel enda et innlegg eller noe. Noe spesielt dere vil ha et innlegg om?

..

Dato: 28.sep.2010 | Tid: 02:48 |

Nok en vanskelig dag.. Ikke pga. hjemlengsel osv., mer pga. det som skjer her for øyeblikket. Jeg har nå fått vite helt klart og tydelig at jeg ikke blir boende i denne familien, har snakket med både AFS og familien om det. Jeg skal flytte ut om to-fire uker, avhengig av hvor kjapt AFS finner familie til meg. De skal lete i området hvor alle vennene mine bor, det er like ved skolen, og er et utrolig fint område. Håper de finner en familie som matcher meg der!

Jeg merker at dere er nysgjerrig på hva jeg tenker om det. Jeg vet faktisk ikke helt. Jeg har prøvd å gå inn i meg selv for å finne ut hva jeg vil, men jeg greier bare ikke. Ikke det at jeg har noe valg da. Jeg synes det er greit, men likevel vet jeg ikke hva jeg aller helst kunne tenke meg.. Det er noe med det at man vet hva man har, men ikke hva man får. Derfor er jeg litt nervøs, ettersom jeg nå, atter en gang, er tilbake til denne ventingen på vertsfamilie.

Ellers går det veldig bra med Håkon og meg. Vi er kjærester i beste velgående, om jeg kan si det slik. Jeg har kontakt med han hver dag! Savner han veldig, men det går bra, for jeg vet at han er der når jeg kommer hjem, og jeg vet at vi kommer til å fortsette å være kjærester etter jeg har kommet hjem også. Han er det beste som noen gang har hendt meg.

Nå står Shari utenfor, hun kom på døra mi så snart jeg fortalte at jeg var lei meg. Herregud så glad jeg er i henne.

Camp Sierra med AFS

Dato: 27.sep.2010 | Tid: 04:35 |

Har hatt en fantastisk helg, det var SÅÅÅ godt å se Jenny igjen. Jenny bor i Bakersfield, California, ca. 3 timer unna meg med bil. Vi holder på å planlegge at jeg skal komme å besøke henne, så skal familien hennes ta oss med til Los Angeles ei helg, siden hun bare bor 1 times biltur unna. Det hadde vært syyyykt! Og vi skal få det til.

Vi hadde det kjempeartig! Mesteparten av tida bada vi, vi tok en haug bilder, og så snakket vi mye om "følelser" og alt det der. Har hatt Facebook/mobil-abstinenser hele helga, da. Har fått tusen STORE myggbitt på ryggen, og det klør helt jævlig. Jeg har savna jentene VELDIG i helga, så det blir godt å se dem igjen i morgen/i kveld!

Nok snakk, over til bildene.

Kitchen duty.


Italieneren tester spaghettien.

Husker dere jeg fortalte at jeg ble intervjuet av en Amerikansk avis for en uke siden? Intervjuet ligger her: http://www.modbee.com/2010/09/26/1355556/from-norway-to-patterson-for-normal.html?story_link=email_msg.

Ellers er det fortsatt sommer her, 40 grader i morgen..

Off to the mountains

Dato: 24.sep.2010 | Tid: 01:52 |

Heeei dere.

Tenkte bare å si fra om at ting går mye bedre med meg for tiden, trives mye bedre. Angående familien vet jeg ikke om de blir permanente likevel, for i følge AFS blir de ikke det. Litt frustrerende å ikke vite hvor jeg skal tilbringe hele året mitt hen enda, men det blir uansett i Patterson, på samme skole her i California. Har fått flere spørsmål om jeg er misfornøyd med plassen osv. Jeg hater selve stedet, det er dødskjedelig i seg selv, men du får det ikke artigere enn du gjør det selv. Jeg har blitt så glad i alle venninnene mine her, at om jeg hadde fått tilbud om permanent familie på Hawaii, hadde jeg ikke takket ja til det. Ikke søren om jeg ville forlatt de!

Her en dag fikk jeg en utrolig god følelse inni meg. Shari var veldig lei seg for en ting, og JEG var den hun valgte å ringe for å snakke om det. Ble nesten litt rørt, det viser hvor mye tillit hun har til meg. I love her!

Ellers er ikke California som mange av dere tror det er. Da jeg fikk vite at jeg skulle til California, så jeg for meg stranda hver dag, gutter med surfebrett under arma, bikini hele tiden osv. Det er jo som regel et slikt urealistisk bilde alle har av de fleste stedene man ikke vet så mye om. Folk tror jo for eksempel at New York bare er Manhattan, store skyskrapere, kjendiser og bra shopping, at Alaska kun er snøscootere og eskimoer, at Hawaii bare er jenter i kokosnøtt-bikinier og kranser rundt halsen, at Texas bare er cowboyer og countrymusikk, and so on.

Dro på Starbucks med Maritza og gjorde lekser rett etter skolen i dag.

Rallyen i går gikk kjempebra, dansen var vellykket, og vi vant! Juniorene ble diskvalifisert fordi de hengte ut Simote i boys cheer'en sin. Latterlig gjort av dem. Savannah tok bilder for meg, men de ble ikke så veldig bra! Dere skal få se dem likevel, da. Vi hadde håret i crazy frisyrer, var kjempesøtt. På bildene ser det bare ut som om jeg er den eneste idioten med rart hår, men de andre hadde ikke satt det opp enda, haha.
Vertssøster.

I går sendte mamma og pappa nok en pakke til meg fra Norge med alle tingene jeg hadde etterspurt. GLEDER MEG! Noe jeg ikke gleder meg til, derimot, er fjellturen med AFS hele helga. Selvfølgelig akkurat denne helga ALT skjer. Homecomingkampen, dansen, surpriseparty for Sam (jentene har stelt i stand).. Men jeg gleder meg til å møtte Jenny igjen! Det kommer ikke til å være verken mobildekning eller internett der, så jeg får ikke blogget. Det er et utrolig fint sted vi skal til, da. En stor nasjonalpark, langt oppi fjellene der. Dere kan jo få se bilde.Vi har fått beskjed om å ta med bikinier, badehåndduker og alt slikt også, så sånn sett gleder jeg meg! Skal ta maaange bilder. Slipper skolen i morgen på grunn av det!

I said we gon' beat som junior ass and so we did

Dato: 23.sep.2010 | Tid: 06:49 |

Powderpuffkampen var i kveld, vi spilte mot juniorene. Det gikk VELDIG røft for seg, halvparten av laget blødde etter kampen, men det var virkelig verdt det, ettersom vi vant over juniorene for første gang.

Den første dagen jeg kom hit fortalte jeg jentene om at vi er russ 3.året. Jeg fortalte dem om en del russeknuter, og nevnte tilfeldigvis at en knute var å gå på skolen kun iført håndduk. Samme dagen løp Shari rundt og fortalte dette til HELE skolen, og sa "OH MY GOD did you know that they go naked to school in Norway!?". Jeg har prøvd tusen gang å forklare at vi går ikke NAKEN på skolen, og det er ikke en ting vi gjør til vanlig liksom, men de gir seg ikke på det, haha. Amerikanere... Derfor svarer jeg bare ja når folk spør. (Forklarer hvorfor vi snakker om at vi går naken på skolen i filmen under.)

Photoshoot with the girls

Dato: 22.sep.2010 | Tid: 09:04 |

Vi dro opp i fjellene for å ta bilder i dag, bare fordi vi kjedet oss. Danelle, Shari, Jessica og jeg. Sykt stilig landskap. På vinteren blir det HELT grønt der, sånn knallmørkegrønt, og det er visstnok veldig fint. Gleder meg til vi skal ta mange fine bilder der i vinter! Jentene kjører ofte opp dit bare for å ha photoshoots.I morgen er det color day på skolen, og seniorene sin farge er blå. Skal ha på meg den blå blomstertoppen jeg kjøpte i helga, og sette håret opp i en topp med en søt blå sløyfe i. I morgen er det Lip Sync, GLEDER MEG MASSE!!! Skal få noen til å filme dansen vår, den er råbra. Nå gjenstår det bare å lære den.. I tillegg er det Colloboration Day på skolen, vi slutter klokka 13:55, OG det er pannekaker til frokost! HERREGUD så bra det skal bli, haha. Små gleder...

Aw.

Dato: 21.sep.2010 | Tid: 01:46 |

Aww, i dag opplevde jeg det søteste jeg har opplevd siden jeg kom hit tror jeg. Mens jeg var på vei fra en time til en annen, kommer det en gjeng på ca. 10 gutter, de er alle juniors (altså året yngre). Så stopper de opp og sier "You look beautiful today!". Ååh, ble så sjarmert. "Aw, thank you!" svarte jeg bare, og løp rødlettet i kinnene videre til timen min, haha.

Det var disney day på skolen i dag, så de fleste var kledd ut som disneyfigurer. I morgen er det Jersey Shore-day, så jentene kler seg slutty (horete), og guttene kler seg ut som en person i serien. Men likevel må man følge dresskodene, så vet ikke helt hvordan det skal funke. Mye sminke og tupert hår da ihvertfall. Haha, skal derfor til Shari klokka sju i morgen tidlig for å gjøre meg klar med henne og jentene! Må nesten ta med kameraet.

Uansett... Kom hjem fra skolen i dag, også bare.... er det en LØVE i hagen!!!Men så var det bare Sunny, den usedvanlig feite og hårete hunden deres.

En ting jeg elsker ved å bo her, er tilgangen jeg har på fersk frukt. Merket at det hørtes utrolig LOL ut. Men seriøst, dere, jeg kan bare gå ut i hagen og hente meg en vannmelon liksom! Og de er GIGANTISKE her. Denne er ikke stor i forhold til de andre engang, og i tillegg er den bare halv, så dere kan jo tenke dere.I tillegg har vi en hel fersken-ranch, aprikos-ranch, og de gror honningmeloner. Vi har også tomater, beans, almonds, squash, pærer, honningmelon, epler osv. Tror faktisk det er noe jeg kommer til å savne når jeg drar hjem. Det er noe annet å spise fersk frukt gratis rett fra treet, enn å kjøpe det på butikken.

Takk for respons på forrige innlegg forresten! Da blir det vel til at jeg ikke gjør det, så får jeg heller bare være ekkel og hårete da SJØ.

Dilemma

Dato: 20.sep.2010 | Tid: 20:20 |

Jeg har et dilemma. Her i USA er det vanlig å barbere både lår og armer, og jeg er den eneste i jentegjengen som ikke gjør det. Jeg har aldri barbert armene mine. Da mener jeg ikke ARMHULER altså, men armene liksom. Så i helga spurte jentene hvorfor jeg ikke barberte lårene mine, og jeg bare lo og sa at jeg ikke ville at det skulle vokse skjegg på dem. Er jeg den eneste idioten i verden som ikke barberer lårene mine? For det trodde jeg virkelig ikke var vanlig. Man barberer leggene sine (fra knærne og ned), men ikke lårene sine, sant?

Hårene på lårene mine er lyseblonde så man ser de ikke (annet enn i sollys), de er også så myke at man knapt kjenner de. Så jeg vet ikke om jeg skal fortsette å være den eneste ekle personen som ikke barberer lårene sine, og ha myke hår man ikke kjenner, eller om jeg skal begynne å barbere de, og gjøre det resten av livet fordi det vokser ut stive skjegg-hår hele tiden? Det blir ikke aktuelt å begynne å barbere armene sine, haha, det sier jeg bare.

Hva ville dere gjort?


Shopping in Pleasanton and Shari's awesome mom

Dato: 20.sep.2010 | Tid: 05:48 |

20:47 (noen av dere ville at jeg skulle starte å skrive tidspunktet jeg skriver på i begynnelsen av innlegget, får se hvor ofte jeg husker det.)

Så at flere av dere lurte på det med fravær, skulking og strenge skoleregler osv, så jeg tenkte å fortelle litt. Det er VELDIG strengt, synes ihvertfall jeg. Hvis man har 9 timer ugyldig fravær, får man ikke graduate. Bare jeg som synes det er sykt? Så om jeg har 9 timer ugyldig fravær, får jeg ikke graduate, og jeg får ikke året godkjent, så må jeg gå om 2.året når jeg kommer hjem. Men det er nesten umulig å skulke uansett. Det sitter sikkerhetsvakter ved alle skolens utganger, og om du blir oppdaget på skoleplana uten "pass" for å være ute av klassen, får du gjensitting og lørdagsskole. De er veldig strenge på akkurat det der. Synes også de er litt i overkant strenge på dette med karakterer. Jeg har hatt 4 US History-prøver, fått A (altså 6) på alle fire, så glemte jeg å levere inn kladdeboka mi, så nå ligger jeg an til stryk i faget. Men jeg fikk noen ekstra dager til å levere inn kladdeboka mi på, så det er nok ikke noen fare for at jeg stryker i faget.

Formen min er like dårlig som i går, men jeg kjeder meg så ekstremt at jeg bare måtte skrive litt likevel. Denne uka er det Homecoming, så mye foregår hver dag. Derfor suger det at PREP-prosjektet mitt skal være ferdig til fredag (og jeg har ikke startet). Det er på en måte som eksamen på 3.året i Norge tror jeg, og man MÅ bestå for å få graduate. Nå har jeg vel kjedet dere nok, så dere skal få se litt bilder fra helga. Ble ikke så mange som jeg hadde sett for meg, siden jeg var inne hele lørdagskvelden..

Først litt fra fredagen. Brianna og jeg overnatta hos Shari, og vi lo KONSTANT. Vi var i Modesto på football game tidligere på kvelden, jeg dro med Jose, Danelle, Marissa, Maria, Gissell og Vanessa. På vei hjem satt jeg og Brianna i baksetet (mora til Shari kjørte), så ser Brianna noen i bilen ved siden av (flerfeltsvei), og mora til Shari sier "DANG, he's hot!", og begynner å kjøre fortere så Brianna kan rulle ned vinduet og spørre etter nummeret hans, i fart. And so she does, haha. Brianna er syk! Hun ser ut som den mest uskyldige på bildene, men hun er den galeste av oss alle. Her holder vi på å ordne oss til midnight at Denny's:

Brianna:

Haha, Brianna ser helt retarded ut.

Ready for shopping in Pleasanton, Shari skulle tydeligvis ta tusen bilder av meg først:


Shari bestilte seg to appetizers fordi hun trodde det kom til å være to bittesmå forretter. Her er maten hennes etter hun har spist seg mett:

Desserten min:

Så innkjøpene:
Jeg vet ikke om dere husker at jeg sa at mora til Shari, Denise, er drittbra. Hun er sånn som man ser på film, en sånn mor som snakker med døtrene sine om ALLE mulige jenteting (ALT, virkelig). Hun sa at hun skulle ta med Shari og meg på christmas shopping i San Francisko i desember, iiih. Her er to samtaler fra bilen, bare så dere får et lite inntrykk:

Shari: Is Greece close to Norway?

Denise: Shari, GREECE? Retard.

-----

Shari: So what pictures are you gonna print out of me and Mike?

Denise: The ones from Hawaii, not the ones where you guys were kissing and shit.

Må nesten vise dere et bilde av henne:

DET skulle jeg fortelle også, ja. At dere vet sånn man ser på film, for eksempel i Mean Girls, hvor alle jentene må klemme mora før de drar? Det er veldig sånn her. Man klemmer både faren og mora når man kommer og når man drar, noe annet er uhøflig.

Skal se om jeg får tid til å blogge senere/ i morgen!

Syk igjen da.

Dato: 19.sep.2010 | Tid: 07:12 |

Flott, nå har jeg blitt syk IGJEN. Skikkelig syk denne gangen, da. Shari har smittet meg. Tror jeg har fått influensa. Har feber, er steintett i både nesa og halsen, øynene mine er hovne, jeg har ekstremt vondt i hodet og er veldig kvalm. Så derfor blir det ikke mye blogging. Kom nettopp hjem fra Pleasanton med Shari og mora hennes, fikk kjøpt meg litt mer klær. Skal legge meg nå, så får vi se om jeg oppdaterer i morgen hvis jeg er litt bedre. Kjipt å være hjemme mens alle jentene er på fest ;-(

Ønsk meg god bedring!

HEEELG

Dato: 17.sep.2010 | Tid: 07:55 |

Jeg tror egentlig ikke det er meningen at jeg skal legge ut videoen min på bloggen, jeg. Et eller annet ødelegger det jo hver gang. Tidligere i dag hadde jeg lastet den opp 98% på Youtube (det tok kanskje 4 timer), så klikka nettet, og jeg måtte starte hele dritten på nytt. Så funka det endelig, men så blir den AVVIST fordi jeg allerede har den samme filmen på Youtube. GUUUD. Holder fortsatt på å prøve. Nå har jeg slettet den som er likedan, og satt inn en slags copyright-kode en kompis fortalte meg om. Hvis det funker, skal jeg publisere den FIRST THING så snart jeg våkner opp i morgen.

Det er mye som foregår for tiden. Har hatt en veldig bra dag i dag, ler konstant med jentene. Dagen i dag har bare fløyet (?) unna, og i morgen er det HELG, people. Skal til Modesto med jentene for å se footballkamp, det blir en sykt tøff kamp for Patterson.

På skolen i dag var det lockdown. Lockdowns foregår for eksempel når noen er på skoleplana med et våpen, hvis det er et terroristangrep i nærområdet, hvis det er slåsskamper på skoleplana etc. Jeg var naturligvis akkurat ute av timen for å hente forsent-lappe (min andre, får man fire er det saturday school....), så hører jeg et sabla til leven, og lærerne klikka helt og dro meg inn i nærmeste bygning. De ga klar beskjed om at jeg skulle holde meg unna alle vindu, og de låste alle dørene. Så satt jeg på administrasjonskontoret og blomstret i en halvtime, før rektoren fortalte over høyttaleren at det bare var en prøvelse.

Skriver et nytt innlegg i morgen. Skal ta masse bilder i helga!

Comes and goes in waves

Dato: 16.sep.2010 | Tid: 01:10 |

Har en tøff dag i dag. Merker at dette går veldig opp og ned. En dag er man helt "HERREGUD, dette klarer jeg lett et helt år!", mens andre dager er det "send meg hjem på første fly til Norge NÅÅÅ". Var syk i hele går, kastet opp litt og hadde steinvondt i hodet. Er fullstendig utslitt etter jeg kommer hjem fra skolen. Jeg er svimmel og har vondt i hodet HVER dag, og da er det ikke fordi jeg ikke har drukket nok.

Var helt nedbrutt i morges. Jeg kjente på meg at en eller annen gang i løpet av dagen kommer jeg til å knekke sammen. And so I did. I US History-timen satt jeg og sendte meldinger med Håkon. Jeg var veldig lei meg og savnet han veldig. Vi så dessuten en film hvor pappaen til ei lita jente kom hjem etter å ha vært borte lenge. Hun kastet seg i armene hans og gråt av glede. Da begynte jeg å tenke på alle de gangene jeg kastet meg rundt halsen på pappa og gråt av glede da han kom hjem fra jobbreiser da jeg var lita, og jeg kjente at jeg savnet han veldig.

Så begynte læreren å stille alle mulige spørsmål "gråt foreldrene dine på flyplassen?", "hvordan kunne de sende det eneste barnet sitt til USA?", "har du kjæreste?" osv., så begynte jeg å gråte, og læreren sa jeg kunne gå ut av timen. Så jeg gikk ut av timen, og gikk til Mrs. Vega, rådgiveren. Fantastisk dame, jeg går alltid til henne når jeg blir lei meg på skolen, hun har vært utvekslingsstudent selv, og forstår alltid hva jeg snakker om. Hun er så flink til å sette ord på følelsene og tankene mine. Jeg snakket med henne i nesten to timer, tårene fosset ut, men etterpå var alt mye bedre. Danelle tok godt vare på meg i Pianotimen etterpå, og Sammy og Brianna tok seg av meg i lunsjen.

Tenkte bare å si fra om at jeg fortsatt jobber med videoen. I går var jeg ENDELIG ferdig med den, og etter å ha ventet i år og dag på at den skulle laste seg opp på Youtube, var den 3 minutter for lang til at Youtube godkjente den. Så brukte jeg evigheter på å redigere den til 15 minutter, så tok det århundrer å laste den opp på Youtube igjen, og så ville ikke Youtube spille av lyden på den pga. noe copyright-greier. Det tar ÅÅÅÅR og dag å laste den opp direkte her på bloggen, så det har jeg ikke tid til, og nettet kommer til å klikke 30 ganger før den er ferdig. Så har dere noen tips til hvordan jeg kan laste den opp?

Fikk pakke av mamma denne uka. Norway-tskjorte og godteri fra Turids (en kiosk i Kristiansund).

Bilder fra tidligere i uka:Nå må jeg sove litt.

I love this place, but it's haunted without you

Dato: 15.sep.2010 | Tid: 02:24 |

Jeg merker at i tillegg til alle de store og viktige tingene jeg savner, er det utrolig mange småting også. For eksempel at mamma kommer inn og gir meg nattaklem på kveldene og sier hvor glad hun er i meg, at pappa klør meg på ryggen til jeg våkner om morgenen, at Therese ler av meg fordi jeg svarer på spørsmålene hennes i søvne, og at Jan ler av meg og roper "Hurtigruta!" når jeg løper opp og ned trappene for å rekke noe..

Jeg savner at Håkon henter meg og kjører meg på skolen om morgenen, jeg savner å ha noen å kysse i skolegangene mellom timene, jeg savner å kunne overtale han til å droppe de to siste timene for å dra hjem og sove sammen med meg, jeg savner at motivasjonen min til å komme meg opp om dagene er at jeg er en dag nærmere fredagskveld med Håkon (for det er det koseligste jeg vet om), at Håkon pjusker meg på ryggen til jeg sovner, å våkne av at han ler av meg fordi jeg er artig når jeg sover, og at han kommer og henter meg hjemme for å kjøre meg til 7 Eleven så jeg kan kjøpe meg kokosbolle..

Jeg savner å kødde med Sissel på trening, jeg savner å se på henne og vite at vi tenker AKKURAT det samme på det tidspunktet, og jeg savner å få melding om at hun savner meg hvis jeg ikke har sett henne på en stund. Jeg savner å snakke med Emma om alt og ingenting, jeg savner å overtale henne til å bestille seg mat selv om hun knapt er sulten på Brasseriet, og jeg savner at hun ler av meg når vi sover i samme seng, og jeg snakker i søvne om at hennes del av senga er mye større. Jeg savner å ligge i sofaen til Tonje og le med jentene, jeg savner å melding om jeg vil komme på tacokveld, og jeg savner den søte latteren hennes. Jeg savner at Alina gjør skoledagene verdt å komme seg gjennom, jeg savner at hun ler av meg hver torsdagsmorgen når jeg ikke vet hvilket rom vi skal være på, og jeg savner å glise fra øre til øre med henne når de har noe godt i kantina. Jeg savner å danse nasty med Ingrid på treningene, jeg savner å høre henne si "Hedda daaa....." når jeg gjør noe dumt, og jeg savner å snakke om usaklige ting med henne.

I dag har jeg en sånn dag at jeg bare vil hjem.

60th anniversary

Dato: 13.sep.2010 | Tid: 08:13 |
Grandma og grandpa hadde 60 års bryllupsdag i dag, og vi feiret det på en liten "cruisebåt" i en by som heter Pittsburg. Hele slekta er så koselig! Har ikke tid til å blogge mye nå, for Marie har kommet hjem, og sover i den andre senga på rommet mitt. Kan tenke meg det er irriterende å høre tastetrykk hele tiden. I morgen skal jeg filme dagen min i Amerika, så skal jeg legge det ut på bloggen når jeg legger meg! Flesker bare ut noen bilder fra båtturen nå.


Grandma er i grått foran, og grandpa er i blått bak.


Dad and Mom (midt i en gjesp, haha).

Legger som sagt ut video i morgen, så følg med!

Just to let you know

Dato: 12.sep.2010 | Tid: 08:49 |
Jeg kom på noe jeg kanskje burde fortelle dere. Dere husker den familien jeg fikk i La Canada Flintridge, Los Angeles, som bestemte seg for å ikke ha meg likevel? Da jeg kom på Gardermoen den 11. august og møtte AFS-gjengen, var vi kanskje 10 jenter som satt der og snakket om hvor vi skulle. Så spurte jeg ei jente:

Hedda: Hvor har du fått familie da?
Mathilde: I La Canada Flintridge.
Hedda: Seriøst!? Dit skulle egentlig jeg også. Men familien min kunne ikke ha utvekslingsstudent likevel.
Mathilde: Ååh, så trist..
Hedda: Hva heter de da?
Mathilde: Kelly og Howard Moore.
Hedda: DU KØDDER MED MEG.

Familien min hadde tydeligvis funnet ei de likte bedre, og byttet meg ut med henne. Haha, tenk å gjøre noe så råttent og egoistisk! Nå er jeg veldig glad for at jeg ikke kom til den familien likevel, for jeg ville absolutt ikke bodd med noen så falske folk. Tenkte bare å fortelle dere det, siden jeg ble virkelig satt ut av det selv.

Kom nettopp hjem fra bursdagsparty hos Zack. Guttene kastet han uti bassenget, haha. Om dere ikke greier å se videoen, kan dere søke opp "zack whitney pool" på Youtube. Det er den øverste. Dere ser meg i begynnelsen ved bordet, og hører at jeg hyler akkurat i det Zack blir kastet uti, haha.
Skal legge meg nå, skal jo i kirka styggtidlig i morgen............................. So long!

NORWEASY

Dato: 11.sep.2010 | Tid: 22:19 |
Simote har offisielt gitt meg nytt kallenavn: NORWEASY. Folk kaller meg stort sett Norway her uansett, så. De er sykt geniale. I går holdt Jose, Simote og jeg på å lage S'mores. Simote er mexican (verdt å nevne for å fremheve poenget), så sa han "Hey, i'm the chocolate, you're the marshmallow, and now we're gonna melt together". Haha, så sier Jose "then I'll be the fire!". De sier slike ting hele tiden, jeg flirer meg ihjel. Husker dere at jeg fortalte om han som hadde laget en sang om alle jentene? Han lovte meg at han skulle lage en sang om meg i går også, haha.

Hadde det veldig artig i går. Startet med at jeg dro til Melissa, så dro vi på fotballkamp etter det. Etter kampen kjørte Brianna meg hjem for å hente overnattingsklær, så dro vi til Stephanie for å feire bursdagen hennes. Det var bål, vi grillet marshmallows, lagde s'mores, flira masse og tok tusen bilder. I morges klokka sju våknet jeg i senga til Stephanie, mer eller mindre med Melissa og Gissel OPPÅ meg, haha. Brianna kjørte meg hjem i morges også, og jeg la meg rett for å sove, så våknet jeg igjen nå. Nå skal jeg fikse meg, så skal jeg rett i ny bursdag, haha.. Men i kveld skal jeg ligge hjemme. Lå jo ikke hjemme hele forrige helg heller, overnatta hos Shari hver kveld.

Picturetime.
Hedda, Sam, Marissa and Melissa.


Hedda, Samantha and Marissa.


Fro, Hedda and Jose.

Sam.


Brianna and Melissa.


Brianna, Jose, Simote, Chris and Fro.


Hedda and Shaun.


Danelle, Hedda, Gissell, Melissa, Brianna, Marissa and Vanessa.

Shari er på campingtur denne helga. Hun spurte om jeg ville være med henne, men jeg følte for å være litt hjemme med familien siden jeg bare har vært borte i helgene så langt. Oppdaterer sikkert senere i kveld også :-)

Æ, Ø, Å !!!!!

Dato: 11.sep.2010 | Tid: 01:40 |
Livet mitt er offisielt verdt å leve igjen; jeg har fått tilbake PC'en min! Endelig.

Skjønner ikke hvorfor håret mitt alltid ser så mye mørkere ut på bildene..

Nå skal jeg ordne meg pizza, så skal jeg til Melissa. Vi skal ordne oss hos henne, så er det fotballkamp klokka 19.00! Gleder meg :-D

Shopping with my giiirl

Dato: 10.sep.2010 | Tid: 07:46 |
Herregud, jeg ELSKER Shari. Hun er AWESOME! Elsker mamman hennes ogsaa, hun er dodskul, sier saa mye sykt. Vi dro til Modesto etter skolen i dag, og ble der helt til jeg ble stengt inn i proverommet paa American Eagle fordi de stengte, haha. Fikk kjopt noen ting i dag ogsaa! Bilder er lengre nede.Innkjopene. OG IKKE MOBB VEGG-TIL-VEGG-TEPPET.....Vi ble dessuten tilbydd jobb hos Abercrombie, saa Shari takket ja, men jeg maatte si nei fordi jeg ikke faar lov for AFS, og fordi vi bor en time unna. Shari har jo bil! Naa skal jeg gjore ferdig PREP-prosjektet mitt (egentlig skulle jeg vert i seng for 45 minutter siden, haha). Kom paa en annen ting jeg synes er sykt rart her forresten. Det er veldig vanlig hos amerikanere aa ikke haa laas paa baderomsdorene. Jeg synes det er ekstremt ekkelt, for jeg er livredd for at noen bare skal buse inn. Jeg laaser jo ALLTID baderomsdora, uansett om jeg er alene hjemme liksom! Saa det er noe jeg maa venne meg til.

Visste dere at..

Dato: 09.sep.2010 | Tid: 07:18 |
- Jeg horer nesten daglig at jeg ligner paa Tiger Wood's wife (er helt uenig).
- Horer ogsaa hele tiden at jeg er prikk lik Rachel Leigh Cook.
- Amerikanere tror vi snakker engelsk i Norge.
- Amerikanere tror ogsaa at vi gaar med tykke boblejakker hver dag hele aaret rundt for aa ikke fryse ihjel/for aa vere beskyttet mot isbjorner.
- Ei tysk venninne av meg (som er paa utveksling i USA) ble spurt om hun kjente Hitler.
- Den eneste dagen jeg er skikkelig motivert til aa staa opp er onsdager, for da har vi pannekaker til frokost. I dag spiste jeg 6 pannekaker med puddersukker til frokost, haha.
- At jeg naa bare kan unnskylde meg med: "Oh, I'm so sorry, I'm a foreign exchange student, I didn't know that".
- Jeg er nominert til Homecoming Queen, og det er jo SUPERT ettersom jeg befinner meg i fjellene med AFS den kvelden Homecomingdansen er.
- I gaar hadde jeg vert her i noyaktig 1 maaned.
- En av setningene jeg horer oftest fra jentene er "oh my god, hedda, you're crazy!"
- Dagens hoydepunkt er lunch med jentene. Jeg elsker dem, de er fantastiske!
- Ukene her gaar SYKT mye fortere unna enn de gjorde hjemme i Norge.
- Noe av det jeg savner mest for tiden er norsk springvann, knekkebrod, gomp og hockeypulver.
- Hver morgen skrur jeg radioen paa max volum og synger hoyt med Theresa mens vi kjorer i 120 km/h bortover landeveiene til skolen fordi vi alltid er sent ute.
- Jeg faar mye komplimenter for oynene mine og huden min her.
- Av og til kan fine kommentarer fra dere snu en daarlig dag om til en bra dag!
- Jeg angrer ikke paa at jeg ikke begynte paa volleyball her. Jeg elsker aa bare slappe av i huset etter skolen.


Huset!

Dato: 09.sep.2010 | Tid: 00:18 |
Mange av dere ville se litt flere bilder av huset, saa here you go.

Huset.


Hagen.


Stua.


Kjokkenet (haha, legg merke til bikkja).


Rommet mitt. Jeg sover i senga ved veggen.


Gangen.


Det ene badet (det jeg bruker).


Det andre badet.


Godteriskapet.


Klesskapet mitt (mye inni der, ser dere..).


Mer av stua.


Datarom nr. 1.


Vaskerommet.


Yttergangen.


Garasjen.


Enda en gang.


Oppgangen til 2. etasje.


Storesoster Marie.


Storebror Daniel.


Datarommet jeg sitter paa i skrivende stund. Ogsaa treningsrom.

You don't know what you've got till it's gone

Dato: 07.sep.2010 | Tid: 23:55 |
Kvelden for jeg skulle dra var jeg og Haakon paa Mix, vi skulle leie film. Saa ringte mamma og sa "jeg vet ikke helt hvordan jeg skal fortelle dette, jeg fikk nettopp telefon fra AFS...". Hun fortalte at de hadde sagt at jeg ikke kunne dra til USA likevel, fordi de ikke greide aa finne familie til meg. Hun fortalte ogsaa at AFS kanskje hadde en familie i Portland, Oregon. Jeg var helt knust og lop ut av butikken mens jeg graat. Haakon kom etter meg, og vi dro rett hjem til han. Haakon var egentlig mest glad, fordi han visste han skulle ha meg noen uker til, saa det var den beste nyheten for han paa lenge tror jeg. Jeg graat hele kvelden og hele natta. Jeg googlet Portland, Oregon, og fant ut at det faktisk egentlig var et VELDIG fint sted, og ble litt gira likevel, fordi de hadde funnet familie der. Beskjeden jeg nettopp fikk hadde odelagt meg helt, jeg hadde forberedt meg psykisk og mentalt paa aa dra, jeg hadde pakket, jeg hadde tatt farvel med alle jeg var glad i, og naa var det bare aa sette seg paa flyet som gjenstod. Vi dro hjem til meg, og sov i senga mi fordi jeg ville vere hjemme den siste natta. Saa vaakner jeg av at telefonen min ringer klokka 09.30 neste morgen. Det var AFS som fortalte at de ikke greide aa finne skoleplass i Portland, men at de hadde funnet velkomstfamilie til meg i Patterson, California. Jeg googlet stedet, og jeg var HELT BESTEMT paa at DIT skulle jeg IKKE. Jeg ville avlyse hele dritten. Jeg skulle ikke paa noe ranch in the middle of nowhere og hate livet i et helt aar.

Men jeg pakket ferdig, og en time for flyet mitt gikk, stod jeg paa kjopesenteret i byen for aa kjope meg noe aa reise i. Haakon kjorte meg til flyplassen, og mamma og pappa kjorte i bilen etter oss. Paa flyplassen motte jeg de aller beste venninnene mine, alle satt og graat og var helt odelagt - det var jeg ogsaa. Familien til Haakon var med paa flyplassen ogsaa, jeg ville ha de der, for jeg er saa utrolig glad i dem. Saa horte vi "this is the final boarding call for flight 3523 to Oslo", og jeg visste at naa skjedde det. Naa skulle jeg dra. Det var saa smertefult, jeg finner ikke ord. Mamma og pappa graat mye og klemte meg kjempehardt, alle venninnene mine greide nesten ikke aa se paa meg fordi de var saa lei seg. Jeg og Haakon gikk ombord paa flyet, og det siste jeg saa var verdens beste venninner som stod i vinduet og vinket til meg i det flyet tok av fra rullebanen.

De verste timene av mitt liv var de timene jeg tilbrakte paa Gardermoen med Haakon rett for jeg skulle dra. Vi graat, skjalv, fikk ikke sove, og for hvert hakk sekundviseren paa klokka som hang paa veggen flyttet seg til venstre, visste vi at vi hadde ett sekund mindre sammen. Klokka 04.30 motte jeg AFS-gjengen, Haakon var med meg. Han var med meg hele tiden, sendte avgaarde bagasjen med meg, og holdt meg i handa helt til jeg maatte dra gjennom sikkerhetskontrollen. Jeg hylskrek, det var helt JEVLIG. Tror egentlig ikke man kan forestille seg en saann smerte for man opplever det selv. Graater naa, bare av tanken. Jeg gikk gjennom sikkerhetskontrollen med AFS-gjengen, jeg hadde tatt farvel med Haakon. Saa, paa vei inn til utenlandsavdelingen horer jeg en stemme som roper "HEDDA!!!", jeg snur meg, og der staar Haakon og holder for slik at skyvdorene ikke skal klappe igjen saa jeg ikke faar kommet meg tilbake. Jeg lop tilbake til han, kastet meg i armene hans, saa graat vi begge mens Haakon sa "jeg ville bare ha noen siste kyss". Etter det bar det videre til flyet til London. Jeg graat hele veien. Jeg var den eneste som graat, de andre var bare spente og gledet seg, det gjorde det hele verre. Jeg graat i ett sett hele veien til London, og da jeg kom til London, ringte jeg Mamma og Haakon og graat med en gang. Haakon fortalte meg at flyet hans hadde maattet nodlande. 

Videre gikk turen til Los Angeles fra London, det var en 12 timers EKSTREMT lang flytur. Jeg graat i ett sett hele veien, kastet opp mange ganger, greide knapt aa spise, jeg skjalv og fros, og folelsen av at jeg naa bare ble lengre og lengre borte fra Haakon kvelte meg innvendig. Da kommer tankene "hva er det jeg holder paa med?", "hvorfor drar jeg fra noe saa fantastisk?", "hvorfor vil jeg kaste bort et aar av livet mitt paa dette, naar jeg egentlig vil tilbringe hvert sekund resten av livet mitt med kjeresten min?". Jeg saa Dear John paa flyet, og det var veldig sterkt, for jeg kjente meg saa utrolig igjen. Jeg gikk meg en tur til enden av flyet, mens jeg saa ut av vinduet paa nodutgangen. Saa begynte jeg aa tenke "tenk om vi styrter og jeg dor, og det siste jeg saa til Haakon var at han var helt knust for at jeg skulle dra?". Det var 12 LANGE timer, de lengste timene av mitt liv. Jeg kom frem til Los Angeles, og vi ble kjort til hotellet, jeg og Tine. Ble plassert paa rom med tre spinnville japser jeg ikke kjente. Jeg la meg til aa sove med en gang, og graat meg i sovn. Neste morgen vaaknet jeg til verdens storste klump i magen. Jeg hylskrek. Fikk ikke sove lengre enn til 05.00, saa da gikk jeg ned paa PCen i resepsjonen for aa snakke med Haakon paa Facebook. Det var saa tungt, og HERREGUD som jeg angret paa at jeg hadde dratt.

Flyet til Fresno gikk samme morgenen, og det var her jeg skulle mote AFS-personene som skulle ta meg med paa AFS-campen. De var helt fantastiske folk. Jeg hadde sett for meg at campen var i gymsalen paa en eller annen nedslitt skole, at vi skulle spise tort brod med paalegg til frokost, og at jeg maatte sove i sovepose rett ned paa gulvet. I stedet hadde ei dame aapnet huset sitt for oss. Det var et STOOORT og kjempekoselig hus med basseng, biljardbord, stor TV, det hadde alt. I tillegg ble jeg kjempeglad i alle 10 studentene og alle de frivillige som var der med en gang. Men jeg greide ikke aa spise paa de to dagene. Jeg kastet opp hele tiden, jeg hadde konstant vondt i magen, jeg fikk ikke sove om nettene, jeg ringte hjem og brukte flere tusen kroner paa aa ringe hjem disse to nettene.

Det er saa rart. Jeg kom fra en liten by i Norge, med kun 23 000 innbyggere, to kjopesentre, og generelt ingenting aa finne paa. Jeg var saa sinnssykt lei av at det ikke var noe aa gjore paa, jeg var lei av alle butikkene vi hadde, jeg var lei av folkene, jeg var lei av ALT. Saa kommer jeg paa en ranch i California, sentrum er en kolonialvarebutikk, en Starbucks, en elektronikkbutikk og en McDonalds, jeg kan ikke gaa noen steds fordi jeg bor saa langt ute paa landet, jeg er avhengig av at folk skal kjore og hente meg hele tiden, og nermeste klesbutikk er en time unna. Jeg kom fra en familie som lot meg gjore stort sett det jeg ville, jeg kunne komme hjem saa og si naar jeg ville paa kvelden, det var gaavstand til alt, og jeg trengte ikke sporre/fortelle hvor jeg dro til enhver tid. Her bor jeg hos en veldig kristen familie med spesielle verdier, jeg har tidlige innetider, og jeg maa faa tillatelse til aa dra over alt. Jeg var kjempelei av alt mas og gnaal fra foreldrene mine hjemme, jeg var lei av at de hele tiden skulle gi meg gode raad, at de skulle prove aa faa meg til aa innse og forstaa ting, og at de klagde over ting jeg ikke gjorde. Naar man bokstavlig talt er paa andre siden av jorda for familien sin, begynner man aa tenke over hvor mye man egentlig setter pris paa familien sin, hvor vanvittig glad i dem man er, hvor mye man savner stemmene deres, og hvor mye man kunne gjort for aa bare se dem og holde rundt dem igjen. Men ikke misforstaa - jeg har blitt kjempeglad i familien min her, de gjor alt de kan for at jeg skal trives, og jeg har faatt et utrolig godt forhold til dem alle! Spesielt Theresa.

Det hores veldig klisje ut, men det er faktisk sant at man ikke innser hva man har for man ikke har det lengre. Jeg forlot det som var trygt og godt hjemme, og dro helt alene til et fremmed land paa andre siden av jordkloden. Det er saann man lerer aa staa paa egne ben. Husk alltid at selv om du er saa langt unna de du elsker som overhodet mulig, saa betyr ikke det at du elsker dem noe mindre.

California girls, we're unforgettable

Dato: 07.sep.2010 | Tid: 00:04 |

Har hatt en helt AWESOME helg takket vere 4 FANTASTISKE jenter. Jeg er saa utrolig glad for at jeg motte disse jentene, tror ikke jeg hadde overlevd disse ukene uten dem. De har virkelig tatt meg inn i varmen, og jeg har hatt det artigere enn jeg har hatt det paa lenge denne helga.

Lordag: Jeg dro til Shari klokka 17.00, grillet med familien hennes, og badet i bassenget med Shari og noen venner av familien. Senere kom Danelle, Marissa og Samantha, saa dro vi til en kompis av Shari, hvor det var en haug folk. Hadde det sinnssykt artig!
 

Sondag: I gaar dro jentene og jeg til Newman for aa se paa Brianna som er med i en beauty contest, og representerer Patterson. Vi kjorte langt og lenge for aa komme dit, og da vi forst kom dit, var hun ferdig og hadde dratt hjem.. Saa var vi stuck in the middle of nowhere for no reason. Saa vi gikk litt rundt paa festivalen og markedet, saa kjorte vi hjem. Shari inviterte en HAUG folk over, og vi hadde det kjempeartig. Vi badet, tok bilder, dro paa Taco Bell osv. En kompis fra engelskklassen, Simote, hadde laget den sykeste sangen EVER. Han er dodsflink til aa synge, han synger saann som Taio Cruz, Chris Brown og alle de der, stemmen hans er helt sinnssykt bra. Saa han hadde laget en sang om alle jentene, redigert den i et sykt program, saa kom han utenfor huset og spilte den av paa fult volum i bilen sin. Var helt sjokkert over hvor bra den var. Skal se om jeg kan faa laane den med meg hjem og legge den ut paa bloggen.Naa tror jeg jeg skal ute i hagen og sole meg litt. Er ganske sliten etter helga. Kanskje jeg blogger mer senere i kveld, vi faar se. So long!

Move it, from side to side, show that tiger pride!

Dato: 04.sep.2010 | Tid: 21:27 |
Gaarsdagen var fantastisk. Det var food court day paa skolen i dag, og hele campusen var dekt med mat, alle mulige slags drikker, godteri og alt.


Danelle og Sam.
Maritza <3


Random og Dani!


Adrian.


Sam, Marissa og Danelle.

Rett etter skolen dro jeg paa Bella Luna og stripet haaret og tok pedikyr. Hadde ikke tid til aa ta manikyr, saa det faar jeg ta en annen dag. Det var sinnssykt godt aa bare legge seg ned i massasjestol med fottene i kokvarmt blaatt vann, mens Jessica fikset fottene mine. Jessica er fantastisk. Vi snakket lenge sammen om alt og ingenting. Det var veldig godt aa snakke med noen, hun forstod meg saa godt. Danelle og Samantha hentet meg etterpaa, saa dro vi hjem til Melissa. Etterpaa dro hele gjengen paa fotballstadionen, og herregud for en stemning det var. Aarets forste hjemmekamp. Synd vi tapte..


Marissa.


Melissa og...


Sam og Maria.


Shari.
Heheee..
<3

Kom hjem til pakke i posten i gaar, IIIH. Therese (kona til pappa), Stine og Jan Fredrik hadde sendt meg salami og Norvegia. ENDELIG!!! Ingen tvil om hva som ble til frokost i dag ihvertfall.


Ellers lurer dere kanskje paa hvordan haaret og neglene ble.


Ble veldig fornoyd. Haaret ble ikke gult i det hele tatt, selv om det kanskje ser saann ut paa bildene. Kjempefornoyd! :)

.

Dato: 04.sep.2010 | Tid: 20:15 |


What doesn't kill you only makes you stronger

Dato: 03.sep.2010 | Tid: 03:49 |
Heeey. Utrolig hvor mye som skjer i lopet av et dogn, som jeg maa fortelle dere om altsaa. Tok med kameraet paa skolen i dag ogsaa, saa naa faar dere se litt flere bilder av skolen. Fikk ogsaa tatt bilde av Mr. De Zego, JEG ELSKER HAN!!

I gaar kveld hadde jeg det toft. Veldig toft. Jeg graat LENGE og det eneste som var i hodet mitt var at jeg ville hjem. Naar jeg blir lei meg bruker jeg aa sette meg ned og skrive et dikt om hva jeg foler i dagboka mi, hvor idiotisk det enn hores ut.. Klokka var midt paa natta i Norge, saa jeg ville ikke ringe og vekke verken mamma, pappa eller Haakon, saa jeg holdt det for meg selv, og graat meg selv i sovn mens jeg tenkte over alle tingene jeg angret paa. Det var virkelig ekkelt og vondt. I dag skjedde det noe som gjorde meg EKSTREMT forbanna, uten at jeg skal nevne hva det var her paa bloggen. Saa akkurat naa er jeg veldig sint, og tror jeg maa faa noen til aa komme paa besok saa jeg kan faa ut litt aggresjon, haha.

Jeg begynte aa graate paa skolen i dag ogsaa, i okonomitimen. Jeg skjonner INGENTING, lereren tar ikke hensyn til meg, det er vanvittig vanskelige begrep, og har allerede faatt en STOR oppgave jeg maa gjore. Har snakket om den i 2 uker og jeg vet enda ikke hva det er, og lereren tar seg aldri tid til aa forklare meg hva det er. Irriterende. Vi dro hjem til Shari i lunsjen i dag, og jeg hilste paa foreldrene hennes som er kjempesote. Skal overnatte hos henne med Samantha, Danelle og Brianna paa lordag, gleder meg veldig, de er awesome. Men over til bildene:


Natalie og jeg.


Natalie.
Mr. De Zego, favorittlereren!
Natalie og Tim (kjerester). Jeg kaller han bare "the mohawk".


Meg og to sikkerhetsfyrer som kjorer rundt paa skoleplana og folger med om noen skulker eller beveger seg paa plana uten office pass.


Verdens kuleste sikkerhetsvakt, vi plager han hver lunsj, haha.


Jeg saa som vanlig ut som en idiot i trynet, mens alle andre er stunning.

Bestilte time til manikyr, pedikyr og highlights hos frisoren i morgen, GLEDER MEG. Skal bli saa godt. Jeg dro innom Bella Luna, en ganske eksklusiv (og dyr....) salong fordi Danelle hadde anbefalt den til meg, og Gabby (eieren) er vanvittig sot. Var sammen med henne i 2-3 timer i dag fordi jeg ikke hadde bedre aa gjore paa, saa vi snakket mye og hun er dodskul. Hun tilbydde meg faktisk jobb der ogsaa, og hadde det ikke vert for at jeg ikke har lov til aa jobbe noen steder for AFS, skulle jeg gjerne tatt den! Lindsey skal ordne haaret mitt i morgen, og SJEKK dette sammentreffet:

Gabby: I can set you up for an appointment with Lindsey tomorrow, you're gonna love her.
Hedda: Really?
Gabby: Yeah, you've both got these same cute accents too. She's from England originally, so she has a British accent.
Hedda: Aaah, I used to live in England.
Gabby: Where?
Hedda: A town called Saffron Walden, right next to Cambridge!
Gabby: OH MY GOD ARE YOU KIDDING ME? THAT'S WHERE LINDSEY'S FROM!

Gleder meg veldig til aa mote henne. Etter det saa skal Danelle, Samantha og jeg paa footballgame, forste hjemmekamp i aar, DET BLIR SAA BRA. Skal ta masse bilder!

Powderpuff, Lipstick Dance, Grad Nite i Los Angeles og Hawaiitur

Dato: 02.sep.2010 | Tid: 01:44 |
Kom paa at jeg glemte aa forklare dere hva Powderpuff er. Under homecominguka foregaar det mange artige aktiviteter, og Powderpuff er en av dem. Det gaar ut paa at jentene paa skolen danner et fotballag (AMERICAN football da altsaa), og saa spiller vi mot andre lag paa skolen. Senior mot juniors, og freshmen mot sophomores. I stedet for aa bryte oss frem med ballen, er det flag-football, saann at man maa nappe flaggene (man har to i shortsen) paa personen som har ballen. Det er veldig brutalt, haha. Var paa min forste trening i gaar, og vi hadde det kjempeartig. Omtrent 40 jenter motte opp, og treneren trente oss SYKT hardt. Herregud saa sliten jeg var. Det er ogsaa Lipstick Dance under homecominguka, og den er jeg ogsaa med paa. En haug jenter melder seg paa en dansegruppe, saa kommer noen og trener oss, saa fremforer vi en dans for skolen.

Ellers er det mye snakk om graduation paa skolen for tiden. I mai skal alle seniorene (de som tar seg raad) paa grad nite i disneyland i Los Angeles. HERREGUD det skal bli saa sinnssykt bra! I vinter gaar det dessuten en tur til Hawaii (via en organisasjon som ordner dette for utvekslingsstudenter) som Monica og jeg tenker aa dra paa. Jeg har snakket med Mom om dette, saa skal jeg snakke med mamma og pappa om det utover uka.

Er det noe dere vil jeg skal lage et innlegg om, forresten?

School!

Dato: 02.sep.2010 | Tid: 01:26 |
Tok med kameraet paa skolen i dag, saa dere skulle faa se litt bilder derifra ogsaa. Fikk litt tid av lereren til aa gaa og ta bilder naar det ikke var noen paa skoleplana!

Noen lurte paa hvilke kler man gaar i. ALT mulig. I dag hadde jeg for eksempel paa meg dette:
Aerobicsuniformen min, haha.Brianna.


Shari.


Samantha and Danelle.


Shari and me.


Danelle, Samantha, Portia.


Shari.


Ashley and Shaun.


Jewan and me.


Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits