En liten takk

Dato: 06.jul.2011 | Tid: 20:37 |

Nå er det aller meste klart, og jeg har bestemt meg for å flytte over til www.hedda.blogg.no. Derfor kommer dette til å være mitt siste innlegg på denne bloggen. Jeg ville bare si at jeg er så utrolig takknemlig for at dere har fulgt meg gjennom hele utvekslingsåret mitt i USA, og dere aner ikke hvor mye den støtten og oppmuntringen dere har gitt meg har betydd for meg. Dere er helt fantastiske alle sammen, og dere har veldig mange kloke og gjennomtenkte ord å komme med. Jeg håper jeg har greid å fullføre hensikten med denne bloggen; å inspirere dere til å ikke la noe stoppe dere i å leve ut drømmene deres, og til å alltid ha tro på deg selv. Jeg håper virkelig at dere kommer til å følge meg videre på den nye bloggen min, hvor jeg kommer til å blogge om livet etter USA, hverdagen her i Kristiansund, tanker og meninger rundt ting, og hvor jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å inspirere dere.

Jeg kommer til å la denne bloggen stå slik at alle kan gå inn og lese i arkivet osv. Klikk på teksten nedenfor for å komme direkte til nybloggen!

Alene-hjemme-livet

Dato: 05.jul.2011 | Tid: 16:23 |

Disse to ukene hvor jeg har vært hjemme alene, har jeg virkelig fått en smak på hvordan det kommer til å bli å flytte for seg selv.. Jeg må jo kjøpe inn mat selv, LAGE maten selv (bruke ovn osv......), vaske klærne mine (alt ligger fortsatt i en dunge på vaskerommet), gå tur med hunden og sørge for at hun får i seg mat til riktig tid, støvsuge (men det er kun fordi vaskedama har ferie denne uka, haha), ta inn posten, sette på oppvaskmaskina, og vanne planter. Må bare beklage at jeg ikke greide å holde planta di på kjøkkenet i live, mamma... Prøvde å gjenopplive den i dag, men tror heller jeg druknet den?? Det har gått mye i bestilt pizza, spising på restauranter etc. og grandis, bare fordi jeg rett og slett er udugelig til å lage mat. Og det er for så vidt Håkon også. Men jeg har det bra jeg ass, nyter hjemme-alene-livet så lenge det varer!

Hjemme hos Håkon var det rene ungkarshula, så jeg fikk shinet huset hans mens han var på jobb i går. Tok meg selv i å le flere ganger da jeg så hvor merkelige plasser han hadde valgt å legge enkelte ting på.. Inni kjøleskapet lå det for eksempel en HEL pizzaeske MED bernaisen MED skje oppi.... Det var to pizzastykker igjen, så i stedet for å ta ut pizzastykkene og legge dem i en liten pose inn i kjøleskapet, hadde han bare lempa hele eska inni der, slik at det ikke var plass til NOE annet inni der, haha. På kjøkkenbenken lå det cola - og ølbokser om en annen,  og i fruktskåla lå det både hundemat, frukt og tyggis. Jaja! Det skal bli bedre når vi flytter sammen neste år. For dere som lurer har Håkon VELDIG lyst til Manchester for å gå på legestudiet der, så jeg blir nok med dit. Personlig aner jeg ikke hva jeg vil studere/bli.

Nå skal jeg slenge meg på scooteren og kjøre bort på Bunnpris og kjøpe meg noe middag som jeg faktisk skal stelle i stand selv her hjemme. Magen min rumler fordi den ikke har fått noe mat etter lefsa jeg spiste til frokost i morges.. Og så var det hunden ja.... I kveld skal jeg på nok en velfortjent vinkveld med "Vinfruene" (som gruppa vår på Facebook heter, haha), og Håkon skal passe bikkja. I mens kan dere jo få se rommet mitt, det har dere vel ikke sett før?Ny blogg

Dato: 05.jul.2011 | Tid: 13:09 |

Bare så dere er forberedt, kommer jeg til å flytte over til www.hedda.blogg.no når som helst nå. Jeg må bare få fikset designet. Dere trenger ikke adde den nye bloggen min på Bloglovin', for jeg har allerede overført de som fulgte denne bloggen til den nye. Jeg trenger forresten litt hjelp med designbygging og ny header, så om du har noe å bidra med, bare send e-post til heddablogg@hotmail.com. Tar også gjerne imot tips hvis det er noe dere kunne ønske jeg blogget mer om, men husk at utvekslingsåret mitt er ferdig nå.

Om du ikke allerede følger meg, kan du klikke på ikonet under:

bloglovin

Lønningsdag

Dato: 04.jul.2011 | Tid: 21:55 |

I dag har jeg hatt en helt STRÅLENDE dag. Det er jo både lønning og tips! Så langt har det blitt feiret med lunsj på Brasseriet med jentene, noen nye topper, og fisketur med pappa, haha (for old times' sake.) Nå venter kjæresten med pasta carbonara og en film, gleder meg. Tenkte å lage smoothies senere også! Noen som har en god oppskrift?

Tenk at på søndag blir jeg 18 år. MYNDIG. Gammel nok til å kjøpe alkohol, til å kjøre bil, til å dra på nattklubber, til å gjøre akkurat hva faen jeg vil (nesten..)! Og til å stemme så klart........ Siden politikk interesserer meg så forferdelig. Neida. Joda. Føler bare ikke jeg har så veldig mye å bidra med akkurat der. Lørdag blir det storfeiring. Jeg og 20 andre jenter starter kvelden hjemme hos meg, og avslutter den på byen ved midnatt. Tar gjerne imot tips til gode drinker jeg kan lage på forhånd (f.eks. punsj).

Nå fikk jeg telefon fra en utålmodig kjæreste som venter i bilen utafor. Gotta run! Ha en kjempefin kveld.

Daydreamer

Dato: 04.jul.2011 | Tid: 11:57 |

Jeg vil til Paris. Jeg vil vandre langs Seinen, se Notre Dame, spise franske crepes, gå opp i Eiffeltårnet på kveldstid, spise middag på romantiske restauranter, gå nedover Champs-Èlysèes, gå rundt i Latinerkvarteret, sikle etter Marc Jacobs-vesker, shoppe massemasse, dra i Disneyland, se Pariserhjulet, spise croissanter og pariserloff til frokost, være gammel nok til å bestille meg vin til maten, dra på franske nattklubber bare for å ha vært der, og sove på hotell. Det skal bli så fantastisk! Greier ikke vente nesten. Har vært i Paris før, men denne gangen er det jo med kjæresten - even better!Hvis noen har tips til hva vi bør gjøre/få med oss, er det bare å skrike ut. Enten det er restauranter eller butikker. Vi drar om litt under 4 uker!

Alina 18år!

Dato: 03.jul.2011 | Tid: 15:17 |

Hadde en knallkoselig kveld i går. Var først hos Alina fra 20 til 00.00, så dro jeg videre til Monica som nettopp hadde kommet hjem fra utveksling i USA. Hadde en veldig artig kveld!

Kjolen jeg har på meg er fra Topshop, men fant en som lignet ganske mye på Nelly, bare at den er i lys gul. Nydelig kjole, I WANT. Du kan kjøpe kjolen HER.Alina (bursdagsbarnet) og Marte.Tonje og Ingunn.

Vi hadde også surpriseparty til Monica som kom hjem fra utveksling i USA for noen dager siden. Rakk ikke å være der da hun kom, så jeg kom litt senere. Veldig godt å se henne igjen!
Monica og meg.

Og så var det VM i sløve blikk...
Mari, Ingrid og meg.

It's a blacked out blur, but I'm pretty sure it ruled

Dato: 02.jul.2011 | Tid: 01:08 |


Ingrid og en fyr fra USA som er på besøk til Eirin (som var utv.student i USA i fjor).Last night was fun. I morgen blir det ut igjen, og da skal to ting feires; at Alina har bursdag, og at jeg har fri på søndag! Men nå står jobb kl. 11 i morgen for tur, så jeg må ta kvelden.

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits