Vinkveld

Dato: 30.jun.2011 | Tid: 22:11 |

Kom nettopp hjem fra jobb, og nå - en halvtime senere - er jeg på vei ut dørene igjen. Denne gangen venter vinkveld med jentene hjemme hos Kristin! Gleder meg veldig. Litt kjedelig at jeg skal på jobb kl. 11 i morgen tho.

Gotta go!

Trenger forresten tips til frisyrer for skulderlangt hår.. Sånn festfrisyrer liksom! Noen som har noen gode tips på lur? :-) Kos dere i kveld!

Off to work

Dato: 30.jun.2011 | Tid: 12:57 |

I går i 23-tiden stod jeg på jobb på Brasseriet, så kommer ei lita jente løpende opp til baren. Cirka 12 år vil jeg tro. Hun skumleste menyen og spurte om hun kunne få bestille det og det osv. Jeg fortalte henne at uteserveringa og kjøkkenet var stengt, og at hun bare kunne bestille drikke. Så blir hun stille en stund og står bare og ser på meg. Ei anna jente kommer løpende bort, ser på meg og småkniser, så løper hun tilbake til bordet. Så sier jenta "e det ikkje du som har den bloggen da?!", og jeg bare "jooo, heheee". Så sier hun "Æ LÆS'N! Det gjør ho jænta som kom bort te mæ å! Men ho vart litt flau sjø, hehe." Haha, tenkte bare "awww" inni meg, lettere bekymret over hvilken lesergruppe bloggen min egentlig har....... Neida. Joda.

Nå skal jeg ihvertfall på jobb. I den fiiine bryggekanten-uniformen! Så blir'e vinkveld med jentene senere.

Jealousy

Dato: 30.jun.2011 | Tid: 00:04 |

Har du noen gang sittet hjemme en fredagskveld mens kjæresten har vært ute på fest, og du vet at det er mange pene jenter på den festen? Eller har du vært på Facebooken hans, og sett at han har lagt til ei superhot jente han ikke engang kjenner som venn? Kanskje har det poppet opp et MSN-vindu på PCen hans hvor han snakker med en kompis om hvor deilig Jessica Alba er? Alt dette er situasjoner som kan gjøre noen sjalu. Enkelte blir lettere irriterte (sjalu), mens andre blir helt ekstremt sjalu, og greier rett og slett ikke kontrollere seg. Men, det er ikke noe unormalt i det å være sjalu; for sjalusi bunnes jo i at man bryr seg om noen. Det handler heller ikke om at man ikke stoler på kjæresten sin - det blir helt feil å si det, for sjalusi i seg selv handler ikke om tillit til vedkommende, men gjerne mer om selvtillit.

Jeg har personlig opplevd det å være sjalu. Til tider var jeg sykelig sjalu, og hver gang det oppstod en situasjon hvor jeg ble sjalu, gikk jeg helt ned i kjelleren. Jeg hadde det med å klandre meg selv for det. Tanker som det er fordi jeg ikke er fin nok for han, han synes sikkert hun er mye deiligere, han skulle sikkert ønske jeg var som henne og lignende var ikke fremmede for meg etter hvert. Jeg så meg selv i speilet, og målte meg med jentene jeg hadde vært sjalu på. Følte at han fortjente bedre enn meg. Jeg var veldig selvkritisk, og det ble bare lettere og lettere å finne "feil" ved meg selv. Om han så bare var i samme rom som ei jente kunne jeg bli veldig paranoid, og så for meg alle mulige hendelser i hodet mitt. Det begynte å bli helt ille, så jeg innså at jeg måtte begynne å jobbe med meg selv. Det kunne ikke være slik. Det var helt jævlig både for meg selv, for kjæresten min, og for forholdet vårt.

Derfor begynte jeg å endre tankegangen min litt, og dette har hjulpet meg veldig i årene etter. Det er ingen tvil om at jeg fortsatt kan bli sjalu i enkelte situasjoner, men det er ikke så ille som det var. Det som er viktig er å bygge opp sin egen selvtillit. Du må ha tro på deg selv, og det er viktig å tenke at uansett hva han sier til andre jenter, uansett hvilke bilder du finner på Facebook, og uansett hvilke jenter som prøver seg på han på festen du ikke er på, så husk at det er DEG han elsker, det er DEG han har valgt å være sammen med - og det er en grunn til det. I hans øyne er du drømmejenta, det er derfor han er kjæresten din. Det er ingen andre enn deg han vil ha, og alle jentene i hele verden kan flørte og prøve seg så mye de vil, men på slutten av kvelden er det DEG han kommer hjem til. Og ingenting kan måles med den følelsen.


Weheartit.

Har du flere tips eller meninger om sjalusi må dere skrive i kommentarfeltet! Det er helt sikkert mange der ute som sliter med dette, og som gjerne kunne tatt imot noen råd :-)

Lunsj med kjæresten

Dato: 29.jun.2011 | Tid: 18:28 |

Dagen i dag har vært veldig koselig. Våknet klokka 10 til lyden av bikkjas negler mot parketten, og innså at jeg måtte stå opp for å la henne tisse.. Ble ikke akkurat noen god natts søvn, ettersom jeg våknet sikkert hver time for å kaste ut Kira fra senga til Håkon. Vi er for tiden hos Håkon, og bikkja er med, og her har hun ikke lov til å ligge i senga :-)

Føler jeg har fått gjort mye på bare noen få timer i dag. Dro til frisøren og rettet opp skamklippen jeg fikk i USA, var i banken og fikset nytt kodekort og kontofon, var på jobb og fikk snakket med sjefen om fridager, og var på Brasseriet og spiste lunsj med kjæresten. Limemoussen anbefales virkelig som dessert! Nå venter jeg på at Håkon skal komme hjem fra tur med bikkja, så skal vi på Super-G og finne nye jobbsko til meg. Litt bilder fra i dag:

Ellers er jeg fortsatt jævlig irritert fordi jeg ikke kommer meg inn på hotmailen min fra helvete. Skattekortet mitt ligger på e-posten min, og nå rekker jeg ikke få det i posten før 1. juli.. Skattekortet må nemlig leveres til arbeidsgiver innen 1. juli, hvis ikke blir det 50% skatt denne måneden, og det hadde vært ekstremt surt rett før Paris nå.. Så typisk at dette skjer akkurat nå. Har også prøvd alt for å få åpnet hotmailen, men ingenting funker!

Oh well.

Noe av det fineste jeg har sett.

Dato: 29.jun.2011 | Tid: 13:25 |

Åhhh..

Smile, you're beautiful

Dato: 28.jun.2011 | Tid: 20:17 |

Vi jenter har det med å se oss i speilet, og alltid mislike det vi ser. Vi legger merke til hver minste detalj som kanskje burde vært annerledes ved oss selv, og vi er veldig flinke til å overse det vi faktisk har vært heldige med! Som regel er det kun du som greier å spotte ut de små "irriterende" detaljene ved deg selv, for ting som cellulitter, uren hud, noen små lovehandles, eller noen flisete hårtupper legger ingen andre merke til! Jeg tror ikke jeg kan si at jeg har sett meg selv i speilet èn eneste gang og vært helt FORNØYD med meg selv, og det er jeg helt sikkert ikke den eneste om. Dette er jo egentlig ganske synd, for vi har alle et eller annet, mer eller mindre, å være stolte av ved utseendet vårt! 

I tillegg, for dere som har kjæreste (eller for dere som er på utkikk!), er det viktig å være fornøyd med seg selv og kroppen sin, å føle seg fin, og å være selvsikker og trygg på seg selv, og vise at man er klar over det. Dette er noe av det aller sexyeste enn gutt kan se!

Jeg tenkte derfor at i dette innlegget skal alle få skrive ned de tre tingene de er mest fornøyde med ved utseendet sitt. Det er så viktig å fokusere på det også. De tre tingene jeg er aller mest fornøyd med meg selv er øynene mine, puppene mine, og huden min! 

Hva med dere?


VIP-salg hos Nelly

Dato: 28.jun.2011 | Tid: 19:00 |

ÆÆH, jeg tror faen meg noen har hacket seg inn på e-posten min. Greier ikke logge på, og jeg vet jo passordet! Blir så lei. Så må man gjennom helvete og vel så det for å få tilbakestilt passordet, og selvfølgelig har jeg oppgitt mobilen min i USA som nødnummer, og en urgammel e-post som reserve.. What to do?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra 7 timer på jobb! Bikkja ligger som et slakt i senga mi fordi Håkon nettopp var på joggetur med henne, og jeg sitter her halvveis påkledd og blogger til dere om det uinteressante livet jeg har at the moment. Har ikke så mye å fortelle om egentlig, annet enn at Håkon prøvde på seg scooterhjelmen min i går, og da han tok den av, HANG det en edderkopp i SPINDELVEV fra håret hans! Slik vet du at hjelmen har ligget ubrukt i garasjen i ett år.

Ellers tenkte jeg bare å dele med dere at det nå er VIP-salg på Nelly.com, med minst 50% på 1000-vis av produkter. Gå til www.nelly.com/sale, og logg inn med koden "SUMMERSALE". Husk at de også har fri frakt og frie bytter til og med 31/07! Disse er mine favoritter for tiden:

Jeanstips fra AE

Dato: 27.jun.2011 | Tid: 20:40 |

Det er SÅ godt å ha favorittjeans som kun koster 250kr, og som passer til alt! Det var da jeg bodde i USA at jeg fant disse jeggingsa. De er helt utrolig behagelige, sitter som støpt på beina, er veldig stretchy, og er også av god kvalitet. De er fra American Eagle, og jeg bruker størrelse 0. Du kan enten kjøpe de i butikk om du skal til USA, eller bestille de online på www.ae.com. På nettsiden finner du dem under Bottoms -> Jeans -> Jegging, så er det bare å velge å vrake!

LOVE THEM!

I'M ALIVE

Dato: 27.jun.2011 | Tid: 18:07 |

Hei dere. Må beklage fraværet, men ting har ikke vært helt på topp.. Jeg tok meg derfor friheten til å ta en liten pause grunnet personlige ting, og også mye jobbing. Lørdag (Tahiti-lørdag, vel å merke) jobbet jeg for eksempel fra 15.00-03.30, 12,5 timer i strekk! Haha, var passe utslitt etter det.

Har ikke mye å fortelle om, for ikke noe spesielt har skjedd. Har blitt syk også.. Håkon og jeg passer bikkja mens Mamma og Jan er i Barcelona, så jeg er faktisk på vei ut dørene for å gå tur med dyret as we speak. Skal prøve å oppdatere senere om formen forbedrer seg!

Stay tuned

Dagens tips: større øyne!

Dato: 24.jun.2011 | Tid: 11:39 |

Når jeg sminker meg, bruker jeg alltid å legge en liten linje med brun øyenskygge under øyet mitt. Bare fra den ytterste øyekroken, og halvveis bortover under øyet. Dette gjør at øynene ser større og litt mer dramatiske ut! Godt tips til de som har små øyne ihvertfall. Dersom du har brune øyne er brun, lilla og grønn gode farger for å få frem øynene. Om du vil få frem det røde i øynene dine er grønt et godt tips. For blå øyne kan farger som korall/oransje og lilla gjøre susen. En blå eyeliner under et blått øye ser også fantastisk ut, og drar frem blåfargen enda mer. For grønne øyne er definitivt gull/jordfarger finest, synes jeg. Beige, brunt, oransje, alt slikt får frem fargen og fremhever øynene!

Dette er den ganske simple looken jeg som regel kjører når jeg skal på jobb:

For å få en slags "cateye-effekt" lønner det seg å legge øyenskygge med "spissen" rettet opp mot enden av øyenbrynet, om dere skjønner. Det kan også være lurt å pointe tuppen av eyelinerstreken du har oppå øyelokket opp mot enden av brynet.

Secrets

Dato: 23.jun.2011 | Tid: 20:22 |

Noe av det fineste vi har, som ingen kan ta fra oss, er hemmelighetene våre. Enten det er et skjult crush vi har på noen, en alvorlig kriminell handling du har begått, noe ei venninne har fortalt deg, eller kanskje bare tankene du har om deg selv og andre ting. Jeg har mange hemmeligheter som bare jeg og ingen andre vet om, og det er så herlig å tenke på. Jeg føler meg også allid veldig beæret når ei venninne, eller hvem som helst, forteller meg en dyp hemmelighet jeg ikke kan fortelle til noen. 

Nå vil jeg høre en av dine hemmeligheter, både fordi jeg er nysgjerrig, og fordi det kan være godt for dere å få det ut. Dere kan selvfølgelig kommentere anonymt!

Inspirert av lissis.blogg.no.

GoGirl

Dato: 23.jun.2011 | Tid: 14:20 |

Nå har altså det amerikanske fenomenet "GoGirl" kommet til Norge også. Dette er altså en liten "plastdrakt" laget av antibakteriell medisinsk silikon som jenter kan bruke til å tisse stående, som menn, hvis de er i situasjoner hvor det kan være vanskelig å sette seg ned på huk. Du holder den lille trakten mot skrittet, og lar "tuten" henge ut av buksesmekken, så setter du i gang!

HAHA, steike altså..... Det fins så sykt mye rart her i verden :-) Hva blir det neste liksom.. Hva synes dere?

Date med Alina

Dato: 23.jun.2011 | Tid: 00:45 |

Noe av det beste med å være hjemme er at jeg nå bare kan gå ned i byen og spise middag/dra på kafè med venninnene mine som det passer meg. I dag var Alina og jeg en tur på Peppes, og på Onkel etterpå. Godt å endelig kunne spise kjøtt uten å finne brusk :-) Må også legge til at jeg presterte å si "jeg er ikke så veldig hungry" i det vi ble spurt om vi ville ha dessert. Engelsken har ikke glidd helt ut enda ihvertfall, haha.


Topp Urban Outfitters, shorts Bikbok, veske Primark.

Victoria's Secret

Dato: 22.jun.2011 | Tid: 23:37 |

Det var først etter jeg kom til USA at jeg innså hvor sykt bra og fint undertøy Victoria's Secret har. Før trodde jeg bare det var urimelig dyrt, og orka ikke engang se på nett eller i butikkene. Jeg kjøpte bare undertøy der da jeg var i USA, og kvaliteten er helt fantastisk, undertøyet er kjempefint, og det er faktisk ikke sånn vanvittig dyrt heller. En BH på VS er jo så klart litt dyrere enn en BH på H&M liksom, men jeg merker ihvertfall tydelig forskjell på kvaliteten. Tenkte bare å tipse dere om at det er utrolig bra kvalitet på det, og det er jo noe ikke alle her i Norge har! I tillegg til undertøy har de også mye fine klær og bikinier. Her er en liten size converter:

US 32A = norsk 70A
US 34A = norsk 75A 

Osv.. Her er noen av mine egne favoritter derifra:

Dere kan bestille online på www.victoriassecret.com. 

Dette innlegget er forresten IKKE reklame, og jeg blir ikke sponset av VS..

Brasseriet og nattåpent

Dato: 22.jun.2011 | Tid: 17:21 |

I går var jeg på Brasseriet og spiste middag med Franciska og Sissel, kjempekoselig. Etterpå ble det en liten tur på senteret siden det var nattåpent. Måtte på den obligatoriske fikk-lønn-i-går-runden.. Har ikke tid til å skrive så mye. Må gå tur med dyret, så skal jeg møte Alina på Onkel (kafè) kl. 18.00. Gotta go!Eyeshadows

Dato: 21.jun.2011 | Tid: 16:54 |

Disse to øyenskyggene fra Bareminerals er de fineste jeg har. Elsker de både hver for seg og sammen!

1. BareMinerals eyeshadow: BAHAMAS.

2. BareMinerals eyecolor: CAMP.


Sammen:


Hva synes dere? :-) Jeg kjøpte mine i USA, og er derfor litt usikker på hvor de selges i Norge. Men om de har en Sephora i Oslo kan de finnes der, hvis ikke er de helt sikkert mulig å finne på nett, for eksempel HER.

Nye extensions i posten!

Dato: 21.jun.2011 | Tid: 16:01 |

Mottok mitt nye sett med extensions fra Luxushair i dag. Hadde hørt veldig mye bra om de, og da de spurte om jeg ville anmelde extensionsene deres på bloggen min, var jeg ikke nådig.

Håret er 100% ekte menneskehår, og festes til håret med spenner som allerede er festet på extensionsene. De er veldig lett å ha med å gjøre, og det aller beste er vel at man kan ta det i - og ut av håret som man ønsker. Jeg fikk de i farge #8. I pakken er det med 7 remser, noe som er akkurat nok til hva jeg trenger i mitt hår ihvertfall. Håret ser veldig naturlig og ekte ut, og det er blankt - men ikke unaturlig blankt. Jeg har stusset mitt litt i endene for å få det litt kortere. Fargen var kanskje ikke helt match, men så nær jeg kunne komme!

Extensionsene kan kjøpes på www.luxushair.com, eller mer presist HER. De er til salgs for 649,-  ut juni, og etter det koster de 950,- igjen. Så skynd dere om dere vil benytte dere av tilbudet!Hva synes dere? :-)

Reklame.

Litt lykkelig

Dato: 19.jun.2011 | Tid: 23:24 |

Jeg kom nettopp hjem fra barkurs på Brasseriet, haha. Veldig lærerikt og artig! Lærte å lage alle drinkene på barkortet, hvordan man "shaker", og hva som bør anbefales til hvem. Selvfølgelig måtte vi smake på alle drinkene selv, og mine favoritter var Gul BH, Hiawata og Cosmo! For dere som lurer jobber jeg nå på en restaurant nede i havna i Kristiansund. Det er vel kafè på dagtid, restaurant på ettermiddag/kveld, og bar på kveld/natt. Trives veldig.

Nå skal jeg til Håkon og overnatte der. Åhh. Jeg er så glad for tiden. Gladere enn jeg har vært på lenge. Jeg har bare en sånn følelse.. Jeg tror nesten jeg er litt lykkelig nå egentlig.

Off to work

Dato: 18.jun.2011 | Tid: 20:21 |

Kom nettopp hjem fra restaurant med Håkon. Kyllingsnadder på Alanya - no such thing! Nå skal jeg på jobb fra 21 - 03.30. Det blir litt sene kvelder, men det passer perfekt med døgnrytmen min. Stortrives på Brygga allerede!I'm still the same old brand new me

Dato: 18.jun.2011 | Tid: 17:04 |

For dere som lurer, så har jeg fortsatt kontakt med de i USA, og det kommer jeg nok alltid til å ha. Ihvertfall med de som betydde mest for meg under året mitt der. Jeg snakker med dem jevnlig på Facebook, noe annet blir vanskelig på grunn av tidsforskjellen. Diana og jeg sender hverandre laaange sammendrag av hva som har skjedd de siste dagene hele tiden. Det er så koseliiig. Har ikke snakket så mye med vertsfamilien egentlig. Har utvekslet noen ord med Brianna og Bernie, men ikke noe utenom det.. Lurer på om det var rart for dem etter jeg dro.

Ellers er alt som før med familien, venninnene og kjæresten. Noe som var litt rart var hvordan det var med kjæresten helt først. Det er jo veldig rart å komme hjem til en kjæreste etter å ha vært "alene" og selvstendig et helt år. Man får jo liksom et helt nytt "ansvar" (in lack of a better word) igjen, og det kan være slitsomt å venne seg til det. Når man kommer hjem må man liksom sette av noen timer av døgnet til kjæresten også, som man ikke har trengt å gjort på et helt år. De første dagene syntes jeg det var litt slitsomt. Det var VELDIG godt å se han, men jeg følte liksom at jeg hadde noe annet jeg egentlig burde gjøre i steden for, når vi var sammen. Vi har snakket mye om det, og Håkon har vist veldig stor forståelse for det, og han har gitt meg litt tid til å komme helt inn i det gamle livet mitt igjen. Nå, etter å ha vært hjemme i nesten to uker, går det allerede mye bedre. Nå er det bare koselig og herlig å ha en kjæreste igjen, og jeg har vanskelig for å forestille meg hvordan jeg hadde hatt det om han ikke var her da jeg kom hjem. Jeg elsker han fortsatt veldig mye, og nå teller vi dager til Paristuren i august! ♥

Ting er stort sett det samme med jentene også. Selvfølgelig har det blitt laget en del interne jokes, og de har selvfølgelig mye å mimre tilbake til fra året som har gått, som jeg ikke har vært med på. Jeg kan se for meg at det er veldig lett å føle seg utenfor, men venninnene mine har vært veldig flinke til å hente meg inn i gjengen igjen, og de har fortalt meg det aller meste som har skjedd, slik at jeg vet om det. Men man blir liksom sittende og føle seg som en idiot hvis man er sammen med to andre venninner og de sier "haha, husker du da..."blablabla, og du bare blir sittende som et spørsmålstegn og tenker "hehehe, ja NEI jeg husker ikke det for jeg var ikke med." Men det er selvfølgelig ikke noe å bli sur for. Selv om du kanskje skulle ønske det, står ikke tiden stille hjemme mens du er borte. Heldigvis er ihvertfall alle mine venner fortsatt slik som jeg husket dem før jeg dro, og de er veldig interesserte i å høre alt om USA. Etter å ha kommet hjem til venninnene mine her i Norge, har jeg begynt å få litt mer forståelse for hvorfor folk i California var så "falske" og hvorfor mange av dem virka litt "redde" for å bli veldig god venn med meg. De vet jo at jeg skal dra tilbake til den andre siden av jorden etter ett år, så hvorfor kaste bort tiden sin på ei som skal dra tilbake likevel, når de kan bruke den på å utvikle enda bedre forhold til bestevenninnene de har hatt siden de gikk på barneskolen liksom. Jeg har litt mer forståelse for det nå.

Med familien er ihvertfall alt det samme. Mamma og pappa ser ikke ut til å ha forandret seg. Mamma våkner fortsatt midt på natta når jeg sniker meg ut for å dra på 7 Eleven og kjøpe baconpølse med Håkon, og pappa kommer fortsatt med de tørre vitsene sine ved middagsbordet. Kommentarer som "ska du ikkje rydd rommet ditt litt no da, Hedda?" og "NÆI, ligg du å søv enda!?" er fortsatt dagligkost, haha. Men det er sånn det skal være. Jeg er glad for at ikke mye forandret seg mens jeg var borte. Da tror jeg det hadde blitt enda vanskeligere å justere seg til gamlelivet.


Verdens beste.

Litt sommer

Dato: 17.jun.2011 | Tid: 14:46 |

19 grader og softis på grinda. Da er det sommer for meg ass!

Last night was a BLAST

Dato: 17.jun.2011 | Tid: 03:46 |

Der ja... Tre akrylnegler, litt for mange jelloshots og noen hjerneceller senere, og formen har aldri vært bedre. Med andre ord var gårsdagen veldig vellykket! Jeg våknet brått rundt 7-tiden i morges av at jeg var dehydrert som f, jeg nærmest hyperventilerte og fikk velta meg ned trappene i håkons t-skjorte med mascaraen nedover nakken, hvor familien til Håkon satt og spiste frokost.. "Hehe, e bare litt tørst æ.. Må ha mæ litt vannj trur æ." Så styrta jeg sikkert en liter vann, og fikk så vinglet meg opp på soverommet igjen, hvor jeg sluknet. Men herregud så bra Postgirobygget var! Dødsbra. Vi storkoste oss!

Kom nettopp hjem fra jobb, klokka er 03:25.. Så nå blir'e senga!

Litt bilder fra vorset hjemme hos meg:

Klar for kvelden!

Dato: 15.jun.2011 | Tid: 16:07 |

Da er jelloshots, lydforsterker og spilleliste klart til i kveld. Senere kommer muligens Franciska innom for å hjelpe meg å lage Cosmos, så gjenstår det bare å finne noe å ha på seg! Skal nemlig ha vors før sommerballet hjemme hos pappa, kanskje en vesentlig del å nevne. Vi blir ca. 15 jenter, gleder meg. Koselig med jentevors i ny og ne! Hvis noen har noen gode drinkoppskrifter de vil dele med meg, er det bare å skrive i kommentarfeltet. Gjerne noe som ikke krever noe "frossent". Litt upraktisk siden det smelter før gjestene kommer!For ca. 15 jelloshots trenger du:

1 pakke gele (pulver)
2,5 dl vodka 40%
2,5 dl vann

Du koker opp 2, 5 dl vann i en kasserolle helt til vannet blir varmt, så heller du i gelepulveret. Rør rundt og la det stå til det småkoker. Ta så av platen med en gang, og la det avkjøles litt før du heller i spriten, og rører godt rundt. Etter dette kan du bare helle mixen oppi små shotglass, og sette de i kjøleskapet så de kan stå og stivne til neste dag. Veldig enkelt!

Stuck in reverse

Dato: 14.jun.2011 | Tid: 17:30 |

Det er litt fjernt å være tilbake igjen altså. Det føles liksom litt urealistisk fortsatt. Samtidig som det føles ut som at jeg aldri var borte, kjennes det ut som at noe prøver å dra meg tilbake til USA. Jeg drømmer om USA og vennene mine der hver natt.. Jeg har ikke snakket med Diana helt siden jeg dro, så jeg har hatt mareritt om nettene om at hun er sur på meg for noe. I natt drømte jeg at Brianna hadde kommet på utveksling til Norge. Det er rart - jeg tenker ikke mye på de på dagen, men på natta tenker jeg tydeligvis ikke på noe annet! Siden jeg fortsatt holder på å justere meg selv til livet mitt tilbake i Norge, og siden alt er litt nytt og spennende nå, får jeg liksom ikke tid til å tenke på - og savne alt med USA. Jeg har hørt - og tror selv at det er når hverdagen kommer tilbake og alt er som før, at savnet etter USA kommer til å komme sigende inn. Det er da jeg kommer til å begynne å tenke tilbake på alt det fine jeg opplevde, alle minnene jeg har, og alle de gode vennene jeg fikk - som nå er på andre siden av jordkloden. Det er litt rart å tenke på. Det er jo en helt annen verden der borte! Har tatt meg selv i å fundere på om jeg kanskje har fått et lite kultursjokk.. For jeg er ikke helt meg selv merker jeg. Jeg er litt stille, og pappa sier jeg har blitt så rolig.. Det er ikke det at jeg lengter tilbake til USA, for akkurat nå kan jeg faktisk ikke få nok av alt som har med Kristiansund å gjøre. Denne følelsen er så rar at jeg ikke greier å sette ord på det egentlig. Forhåpentligvis blir det bedre etter hvert når jeg er vant til dette igjen.

Men nå er jeg ihvertfall hjemme igjen. Hjemme for godt.

130611

Dato: 14.jun.2011 | Tid: 01:20 |

Veldig kjekt å bo i lille Kristiansund når en væpnet mann går løs i gatene.. Leste det nettopp på VG, og de har ennå ikke funnet mannen. Litt skummelt! Har ikke gjort så altfor mye i helga. Har festet litt for lite, og sovet altfor mye. Drygt å komme fra 30 grader i Cali til 10 grader her i byen..  Stakkars Kira (hunden) går rundt og innbiller seg at hun er gravid i disse dager. Vi var hos legen med henne, og de sa hun hadde "innbilt svangerskap", haha. Så nå spiser hun for 7, later seg og lager fult av små reir på hytta i tilfelle hun skal fø.. 

Kom nettopp hjem fra fajitaskveld hos Tonje med jentene. Veldig koselig, og alt er akkurat som før! Elsker slike kvelder med jentene. Masse sladder, fliring, heftige diskusjoner om de tilfeldigste ting, og planlegging av mange ting det som regel ikke blir noe av.. Nå gleder vi oss til konsert med Postgirobygget på sommerballet på onsdag. Det blir braaa.

Ellers liker jeg å tro at det er litt sommer i Norge også:


Topp Topshop, highwaist jeans Miss Sixty.


Øredobber Topshop.

Siden jeg nå skal fortsette på www.hedda.blogg.no (har ikke fått ordnet design osv enda), så trenger jeg ny header som ikke handler om USA. Hvis noen vil lage header til meg, kan dere sende på hedda.123@hotmail.com. Vil gjerne ha noe i samme stilen som den jeg har nå. Bilder kan dere finne på bloggen, hvis ikke kan jeg sende noen til dere :-)

Surpriseparty

Dato: 12.jun.2011 | Tid: 19:39 |

Dere vet jeg sa at jeg skulle ut i går kveld? Plana var altså å dra på vors hos Sissel. Håkon hentet meg klokka 21.30 og kjørte meg dit. Jeg kommer inn dørene, så hopper alle bestevenninnene mine frem og sier "VELKOMMEN HJEM!" med ballonger, plakater og konfetti. Aw, det var så søtt! Var storfornøyd jeg, og gledet meg til å starte kvelden. Så kommer jeg lengre inn i stua, og frem hopper 20 andre gode venner av meg, og sier bare "SURPRISE!". Herregud så glad jeg ble, jeg har verdens beste venner! Hadde en helt fantastisk natt. Det er SÅ godt å være hjemme igjen, finner ikke ord.


Emma, Tonje og Sissel.


Emma og Alina.


Mari og Hege.
Sissel og Mari.


Elisabeth, Christer, Mari, Hansi.

Ingrid.


Håkon og meg.


Marte og Hege.


Sissel, meg og Ingrid.

Første dag på ny jobb!

Dato: 11.jun.2011 | Tid: 21:32 |

Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg. Blir nesten litt rørt av alt dere skriver, og synes det er helt utrolig at jeg har inspirert så mange, og at bloggen min faktisk gjør et såpass stort inntrykk på dere. Hadde ikke trodd det! Jeg kan i alle fall si at jeg skal fortsette å blogge frem til høsten, så får jeg ta det videre derifra. Men det blir nok ikke noe sånn superblogging gjennom sommeren, nå er jo den normale hverdagen i Kristiansund tilbake! Kommer sannsynligvis til å fortsette på www.hedda.blogg.no, men kommer med mer info om det senere i tilfelle. Blogg.no slettet nettsiden som var der fra før for meg, siden den ikke hadde vært oppdatert siden 2007.

Nå har jeg faktisk nettopp kommet hjem fra første dag på ny jobb. Jobber nå på Brasseriet her i Kristiansund, en restaurant i havna. Elsker det allerede, utrolig hyggelige og hjelpsomme kolleger, fantastisk arbeidsmiljø, noe å gjøre hele tiden, og det blir ikke det samme hver dag! Storfornøyd. Nå skal det ute og feires med en rosè og jentene! Yayyy.

Kveldens antrekk:


Blomstrete sommerkjole. Kan kjøpes HER!


Heels fra Urban Outfitters.

Kos dere i kveld!

I'm just another girl

Dato: 10.jun.2011 | Tid: 16:38 |

For dere som aldri slutter å spørre om jeg skal slutte å blogge: Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal enda. Bloggen går meg på nervene og gjør ikke mye annet enn å få meg i dårlig humør. Stresser meg gjør den også. Selvfølgelig veldig koselig med alle søte kommentarene fra de fleste av dere, da. Ser ikke helt poenget i å blogge her hjemme i Norge. Livet mitt er akkurat likedan som alle andre sitt, jeg kler meg som alle andre, ser ut som alle andre, og har ikke noen spesielle talent ingen andre har som gjør at jeg bør blogge. Det kommer jo egentlig bare til å bli bilder av innkjøp, noen dypere innlegg her og der, noen anbefalinger og "dette gjorde jeg i dag", og det er jo begrenset hvor interessant det kan være... Vet ikke jeg ass. Hva sier dere? Begrunn det helst..

Innkjøp på Heathrow

Dato: 09.jun.2011 | Tid: 16:46 |


FV: MAC 182 foundation brush (helt fantastisk), MAC 213 eyeshadow brush, MAC Peaches Sheertone Blush, MAC Honesty Eye Shadow, MAC Cremesheen Glass Fashion Whim.


Parfyme.


Smykke fra Accessorize.


Veske fra Accessorize.

Første dag hjemme

Dato: 09.jun.2011 | Tid: 01:18 |

Herregud så godt det er å være hjemme egentlig. Det føles veldig rart, da.. Føles ut som jeg bare har vært borte ei helg liksom. I tillegg er jeg veldig forvirra pga. tidsforskjellen. Også veldig festlig at jeg mixer inn engelske ord når jeg snakker, haha.. Tok meg selv i å gjøre det mange ganger i dag. For eksempel når jeg forklarer noe, så sier jeg "like that" etterpå, og så sier jeg "like" hele tiden.. For ikke å snakke om "yeah" til ja! HAHA... Føles også rart å si "okei" fordi jeg på en måte sier "oakey!" på engelsk om dere skjønner. Jaja. Har hatt en travel dag. Våkna klokka 2 fordi døgnrytmen er helt på jordet enda, så jeg ordna meg bare og gikk ned til pappa en tur for å hilse på alle der. Etterpå dro Håkon og jeg for å prøve å fikse iPhonen, men de hadde ikke noe å bidra med, så jeg har bestemt meg for å jailbreake den. Noen som har andre tips kanskje? 

Ellers var jeg på Brasseriet med Emma og Tonje og spiste middag i kveld. Resten av jentene kom opp i eksamen i dag, og måtte være hjemme og lese.. Vi satt også på Piren og snakka en stund, hvor vi møtte Dagrun og Mari. Veldig koselig å se kjente fjes igjen! Dro hjem til mamma en tur etterpå fordi hun savna meg, hvor vi gjorde et mislykket forsøk på å pakke ut av koffertene mine. Håkon hentet meg etterpå, og i skrivende stund ligger jeg i senga hans.

Snart er det sommerball for VGS også, tenkte å dra bare for å se alle igjen. I helga blir det ihvertfall ut med jentene! Mora til Håkon har lovet å lage pasta carbonara til meg på fredag, gleder meg ;-)


Emma.


Tonje.


Verdens beste hund.

Lurer på om jeg skal begynne å blogge på en annen blogg nå som jeg er hjemme.. Slik at når dere går inn på denne blir dere automatisk viderekoblet til den nye. Tips til adresse da? www.heddzz.blogg.no igjen? Eller www.hedda.blogg.no (litt kjedelig?)

Home, sweet home!

Dato: 08.jun.2011 | Tid: 15:08 |

Nå har jeg endelig kommet hjem, etter et laaangt døgn med reise. Det gikk overraskende fort, og jeg sov i 9/12 timer hele flyturen hjem. Ble litt nedtur da jeg ikke fant kjæresten på Gardermoen. Mobilen min hadde dødd, og iPhonen virker ikke i Norge enda, så jeg ringte han fra en telefonkiosk, og trodde først han kødda da han sa han var i Molde fordi flyet ikke greide å lande i Kristiansund, så han kunne ikke komme seg til Oslo.. Jeg landet i Molde også, og ble hentet av kjæresten der. Jeg kan ikke beskrive med ord den følelsen jeg fikk idet jeg så Håkon komme gående inn dørene på flyplassen. Jeg hoppet i armene hans og gråt av glede, det var så godt! En drøy time senere var jeg hjemme i Kristiansund, klokka 01:30. Jeg hadde sendt meldinger med jentene som egentlig skulle møte meg på flyplassen, og de sa at de hadde dratt hjem fordi det var så sent.. Jeg var litt lei meg, hadde gledet meg sånn til å se dem. Spurte også Håkon om vi kunne kjøre hjem til han og si hei til familien hans, men han sa at de sov.. Så kommer jeg hjem, og ut kommer mamma, Jan og bikkja med rød sløyfe rundt halsen stormende med store smil og tårer i øyene! Det var SÅ godt å se dem igjen. I det jeg åpnet ytterdøra og gikk inn i huset, ser jeg at ALLE de nærmeste venninnene mine, stebroren min, tante og søskenbarnet mitt, og hele familien til Håkon står der og venter på meg! Åååh, ble så rørt at det kom enda mer tårer, og det var helt ekstremt godt å se dem igjen. De var der en liten time, så dro alle hjem. Håkon overnatta i natt, og dro nettopp en liten tur på skolen. Jeg skal ta meg en tur ned til Therese (kona til pappa) og hilse på henne, så skal kjæresten og jeg på senteret for å prøve å hooke up iPhonen. Etterpå blir det middag med jentene på Alanya!

Oppdaterer senere, nå må jeg løpe avgårde fordi det er så mange jeg må se :-)

The hardest part

Dato: 07.jun.2011 | Tid: 02:56 |
Jaja, så blir det mobilblogging, siden det ikke finnes én eneste jævla stikkontakt på LAX.. I skrivende stund sitter jeg på en slags japansk restaurant og kjeder meg. Har vandret rundt omkring i 6 timer nå, og fikk endelig slått meg til ro. Herregud så vanskelig det var å stå opp i morges etter hele én time med søvn. Jeg hadde nemlig fest hjemme hos meg, og den foregikk helt til klokka 06.00, haha. Litt lengre enn planlagt kan man si! Men definitivt verdt det. Kunne ikke hatt en bedre avslutning på året. Alle de nærmeste vennene mine kom (bortsett fra ashley som har vært utrolig travel i det siste), og jeg var virkelig glad for at jeg fikk tilbringe mine siste timer med dem. Dere lurer vel på hvordan avskjeden med familien var, og jeg kan bare si så mye som at det var noe av det aller verste jeg har måttet gjort. Jeg tok farvel med Bernie og Brooke Lynn hjemme, mens Judi, Diana, Brianna, Shari og jeg dro på flyplassen. Var veldig lei meg og skuffet over at Bernie ikke ble med på flyplassen. Han orka ikke kjøre.. Det var veldig tøft å si hadet til alle jentene i dag, og det gjorde veldig vondt å se tårene deres strømme på i det de ropte "Boarding flight number 4726, gate closing".. Noe skjedde med familiem til Ashley, så hun kunne ikke bli med, veldig synd.. Gråt hele veien til LA, men nå har jeg tatt meg sammen, og kjenner bare sommerfuglene i magen fordi jeg gleder meg sånn til å se Håkon! Vi fikk oss en liten nedtur i og med at flyet mitt er to timer forsinket og han må betale ekstra for å endre billetten, men sånn ble det bare. Regner med at jeg lander i Oslo ca. klokka 19:30 i morgen, og det neste flyet til Kristiansund går vel kl. 21:45, noe som resulterer i litt dødtid på Gardermoen, og en enda mer utålmodig mamma, hehe.. Jeg merker at så snart jeg assosierer noe med vennene mine hjemme i Patterson, får jeg en stor klump i magen. Enten det er parfymen til Diana på taxfreen, eller når jeg spiste chow mein i dag (det elsker nemlig Brianna..). Well, jeg har skjemt meg bort litt på taxfreen i dag! Nå skal jeg krype rundt på alle fire gjennom hele flyplassen for å prøve å finne en stikkontakt så jeg kan lade ipoden. Det trengs til en 12 timers flytur, to put it that way.. Nå er utvekslingsårer mitt over, dere.

Alkoholregler med AFS

Dato: 06.jun.2011 | Tid: 02:03 |

Siden så mange lurte, tenkte jeg like så greit å lage et innlegg om det.

Ja, en av AFS sine strengeste regler er at man ikke har lov til å drikke alkohol under utvekslingsoppholdet. Dette er de VELDIG strenge på. Finner de et bilde av deg på internettet med alkohol i hånda, blir du sendt hjem på flekken, det nøler de ikke med engang. Dette er de veldig strenge på, nettopp fordi de tidligere har hatt ulykker hvor utvekslingsstudentene har blitt så fulle at de har kommet i ulykker og dødd, og det er ikke akkurat en beskjed de vil gi til foreldrene som venter på at dattera/sønnen sin skal komme hjem etter et år borte. De har derimot ikke noen regler på å være på fest hvor det er alkohol. Det å dra på amerikanske fester er jo en del av utvekslingsopplevelsen, så om du legger ut bilder hvor det er alkohol på bordene/i andres hender (så lenge du ikke holder det), har ikke det noe å si. Dette kan selvfølgelig skape mistanker hos AFS, så de følger kanskje ekstra med deg.

I begynnelsen av året mitt ble det lagt ut et bilde av meg på Facebook fra en fest hvor jeg lå langflat ute på gresset i en minikjole med en rød plastikkopp i hånda, og dette skapte store problemer med AFS. De kontaktet familien, snakket med kontaktpersonen min, og jeg fikk en "siste advarsel", fordi de mente dette var veldig mistenksomt. Så det gjelder å være forsiktig med hva du lar deg avbilde med, og hva du selv legger ut bilder av! Retusjering er en veldig fin oppfinnelse. Så, som jeg sier, i følge AFS-reglene er det ikke LOV til å drikke, og om du velger å gjøre det - make sure you don't get caught! Bare ligg litt lavt i terrenget og ikke gjør det veldig åpenbart. Nå går det mot slutten av året mitt, så jeg tror ikke AFS er sånn superstreng på det, siden jeg reiser hjem i morgen uansett.

Men vær forsiktig, ikke tvil et sekund på dem, for de har øyer der du minst aner det. Et tips er å ikke legge til AFS-personer på Facebook etc. Dere som har lest litt mellom linjene har vel skjønt litt! Likevel er det ikke noen god idè - man vet aldri hva folk blander i drinkene deres, og guttene er VELDIG snare til å utnytte jenter når de er fulle - og de nøler ikke akkurat når det er ei "blonde foreign white girl". Keep that in mind.

Here's to the night we'll always remember

Dato: 05.jun.2011 | Tid: 22:53 |

Hei, kjære lesere.

Først og fremst vil jeg bare beklage for at jeg ble litt småsint pga. at dere stilte så mye spørsmål om Shari osv. Jeg skjønner jo så klart at dere er nysgjerrige, det er jo bare helt normalt. Det er bare det at jeg har sagt SÅ mange ganger at jeg ikke kommer til å legge ut om det på bloggen, og jeg synes det blir litt ekstremt med alle spørsmålene dere stiller til tider. I går kom Shari bort til meg og spurte om jeg vær så snill kunne be dere slutte å sende poster til henne på Facebook og spørre hvorfor vi er uvenner, for hun syntes det var veldig irriterende. Synes ærlig talt at det blir litt på grensen, litt respekt for privatlivet mitt må dere nesten ha. Men jeg burde taklet det på en annen måte i stedet for å bitche tilbake på dere, så jeg beklager for det :-)

Uansett. Apricot Fiesta er nå over, og jeg har hatt en helt sykt bra helg. Gårsdagen var så bra som den kunne bli. Vi festa fra 14.00 til 21.00 - da var det fyrverkeri, så festa vi fra 21.30 til tidlig på morgenen i dag, haha. Helga har vært helt sykt, og definitivt ei helg jeg aldri kommer til å glemme. Det var veldig trist å innse at jeg faktisk måtte ta farvel med noen av de på festen i går, fordi jeg ikke kommer til å se de i dag.. De nærmeste venninnene kommer jo i graduationpartyet til Brianna, og det er jeg veldig glad for. Uansett, nå må jeg pakke, jeg skal prøve å oppdatere senere. Kan ikke love noe - vil helst tilbringe mest mulig tid med familien. Gruer meg til i morgen.

Bilder fra helga:


Shari og Danelle.


Marissa og Maria.


Efrim og Cesar.
Haha..Apricot Fiesta Weekend

Dato: 05.jun.2011 | Tid: 00:07 |

Nå har Apricot Fiesta startet for godt. Dette er ei helg hvor det er en stor festival i Patterson, kun for å feire byen egentlig. De setter opp hoppeslott, tusenvis av aktiviteter er arrangert, og i går kveld kronet de årets Miss Patterson. Jeg var syk i går kveld, så kunne ikke dra og se på. VELDIG irriterende at jeg måtte bli syk akkurat denne helga.. Fikk likevel tvunget meg til å dra på fest med jentene senere på kvelden, og det var definitivt verdt det. Det eneste folk sier når de spør meg nå er om jeg gleder meg til å dra hjem, og når jeg drar hjem.. Litt irriterende. Har ikke akkurat så veldig lyst til å tenke på det de siste dagene. Nå vil jeg bare glemme alt som handler om hjemreisa, og bare kose meg og nyte den siste tida, og det kan bli vanskelig når folk stadig minner meg på at jeg skal hjem snart..

Nå skal jeg hoppe i dusjen, så bærer det videre til Fro som har party! Ja.. Klokka 14.00.. :-) Denne helga festes det døgnet rundt! Bilder fra i går kveld:


JA, Shari og jeg er venner igjen. Obviously? Slutt å gnååål.

Graduation Ceremony

Dato: 03.jun.2011 | Tid: 22:47 |

I always knew this day would come
We'd be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans

Always knew after all these years
There'd be laughter, there'd be tears
But never thought I'd walk away
With so much joy but so much pain
And it's so hard to say goodbye

But yesterday's gone, we gotta keep moving on
I'm so thankful for the moments, so glad I got to know you
The times that we've had I'll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I'll always remember you..


Shari, Brianna, Johnny og meg.
Nicole, Marissa, Samantha, Brianna, Danelle, Shari, meg, Vanessa og Melissa.


Johnny, Jose, Efrim, Simote, Chris, Edwin, John and Pedro.
Danelle.


Brianna, Brad, Judi, Brooke Lynn, Bernie, meg.
Mickey og meg.
I rødt: Shari, Brianna, meg og Marissa.
Eddie og Stephanie.
Vanessa, meg og Rebecca.


Johnny.


Eddie og Shari.
Meg og Jessica.


Meg og Codi.

Videoer:

Herregud for en syk opplevelse.

Sooner or later it had to come to an end

Dato: 02.jun.2011 | Tid: 18:05 |

I hele dag har jeg gått rundt med en slik klump-i-magen-følelse, og jeg har grått konstant. Jeg greier ikke helt sette ord på følelsen, men den er ikke god. Jeg vet ikke hvorfor jeg føler det sånn akkurat nå.. Jeg tror kanskje det har noe med å gjøre at utvekslingsåret mitt er over nå. Jeg er ferdig med livet mitt her i USA, og jeg synes det er ufattelig trist, og vil ikke dra hjem. I morgen graduater vi. Jeg skal gå på scenen sammen med alle seniorene på football fieldet, og oppleve amerikansk graduation fordi jeg har fullført et år på high school i USA. Jeg skal få ha på meg kappa, og kaste hatten i været. Jeg har så mange tanker og følelser inni meg nå, at jeg ikke greier å tenke klart. Av en eller annen grunn føler jeg at jeg ikke har gjort nok i løpet av dette året. Jeg føler at det er så mye jeg kunne gjort annerledes, så mye jeg ville gjort i det hele tatt, og så mye jeg ville tatt tilbake. But everything happens for a reason, I guess.. Jeg synes også det er helt forjævlig å reise fra Diana, rett og slett. Jeg vet at hun trenger meg spesielt nå, og jeg får på en måte en skyldsfølelse av tanken på at jeg skal dra fra henne akkurat nå som hun trenger meg såpass mye. Jeg vil bare være her og passe på at hun har det bra. Jeg vet at jeg er den eneste hun har åpnet seg helt til etter hun flyttet til Patterson i fjor, og jeg er den eneste virkelige bestevenninna hun har her. Derfor føler jeg meg så råtten som bare skal dra fra henne. Jeg har en slik følelse som man får når man gir en gutt som er dødsforelska i deg falske forhåpninger, så må man dumpe han fordi man slutter å like han. In lack of a better explanation... På en måte at jeg svikter dem ved å dra hjem. Brianna har grått i hele kveld også. Jeg holdt på å rydde ut av klesskapet mitt, så sier hun "Please don't leave me, Hedda." Det kjentes ut som om noen bare rev ut en del av hjertet mitt. På toppen av alt dette gruer jeg meg virkelig til å reise hjem alene. Jeg er helt ødelagt allerede nå, hvordan skal det bli når jeg faktisk har dratt.. Jeg må reise alene i et helt døgn, og jeg gruer meg voldsomt. Jeg kommer til å være et vrak, det vet jeg. Det skulle jo ikke bli så vanskelig. Det kan da ikke være meningen at det skal være så vanskelig... Dette er bare helt jævlig, for å si det rett ut.

SURPRISE

Dato: 02.jun.2011 | Tid: 09:04 |

Herregud.. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte.. I dag hadde Diana og jeg avtalt å dra på kjøpesenteret sammen. Diana spurte om jeg ville bli med, så jeg tenkte hvorfor ikke. Vi dro på kjøpesenteret, og etter en liten stund sier hun "I'm hungry, let's go to Buffalo Wild Wings". Vi gikk bort til BWW, jeg kommer inn dørene, og det første jeg hører er "SURPRISE!" så ser jeg alle smilende fjesene til alle de næreste venninnene mine sitte der. Jeg ble så rørt at jeg nesten mistet pusten litt, og jeg greide ikke holde tilbake tårene. FOR en følelse, så utrolig søtt gjort! Til tross for at det ligger en time unna, de har ikke så mye penger at de kan ta seg råd til å dra ut på restaurant, og de har mye forberedelser å gjøre til Graduation, så tar de seg faktisk tid til å møte opp bare for å gjøre noe sånt for meg. Det sier litt altså.. Jeg var så utrolig glad, og følte meg som verdens heldigste. Samtidig som middagen var veldig fin og koselig, var den også veldig trist. Vi gråt mye. Noe som betydde ekstra mye for meg var noe Maria fortalte meg etterpå, det gjorde inntrykk på meg.


Brianna, Vanessa, Marissa, Maria, Melissa, Diana og Steven.
Honey BBQ wings.
I love you.

Anbefaler hudprodukter!

Dato: 01.jun.2011 | Tid: 04:37 |

Helt siden jeg flyttet til USA, har jeg sverget til C-vitamin-serien fra Body Shop. Synes den virker helt fantastisk godt. Jeg har alltid hatt relativt matt og livløs hud i fjeset, og disse produktene gjorde underverker for meg. Huden kan aldri få nok C-vitaminer! Disse er mine favoritter fra serien:

Vitamin C Microdermabrasion
Dette er en ansiktsskrubb. Den varer veldig lenge, ettersom man kun skal bruke en veldig liten mengde 1-2 ganger i uka. Den påføres på et vått fjes, helst i dusjen. Skrubb i sirkulære bevegelser for å forbedre hudtonen. Huden kjennes silkemyk etterpå, og man får en veldig fin glød i fjeset. Denne er super spesielt nå til sommeren, for å få frem den fine brunfargen i fjeset. 198,- hos Body Shop.


Vitamin C Daily Moisturiser SPF30
Dette er en ansiktskrem som skal påføres daglig. Den tilfører mye fuktighet, og etterlater huden veldig myk og strålende. Har gått tom, så skal kjøpe ny på kjøpesenteret i morgen. 199,- hos Body Shop.

Vitamin C Skin Boost
Dette er en slags "gele" som påføres i fjeset daglig før man påfører sminke. Den tilfører huden fuktighet, samtidig som den gjør huden jevn og silkemyk. Denne fungerer også perfekt som primer, og gjør at du får et jevnere resultat som varer lengre! Love it, definitivt min favoritt. 219,- hos Body Shop.


Vitamin C Eye Reviver Duo
Denne gelen fungerer som en slags concealer. Den har en "roll" som skal brukes rundt øyet for å skape en fin glød, i tillegg til en krem som skal påføres under øyet for å redusere fine linjer, hevelser og mørke ringer. Perfekt om man har fått noen timer for lite søvn, eller om man bare vil friske opp fjeset litt. 169,- hos Body Shop.


 I tillegg vil jeg anbefale disse produktene:

Skin Primer Matte It
Min favorittprimer! Jeg bruker denne når jeg drar på fest eller lignende, og den gjør at sminken sitter på hele kvelden. Den gjør også huden silkemyk og jevn! 169,- hos Body Shop.

På bildet ser dere også Radiant Highlighter som jeg har blitt helt avhengig av. Jeg bruker den på kinnbeina og på nesa for å skape en "highlightende" effekt.Veldig fornøyd med denne, men den selges ikke i webshopen til Body Shop. Mulig de har den i butikken, dere kan alltids spørre. Den heter Radiant Highlighter.

Resultat:Dette er IKKE et sponset innlegg.

Dere kan bestille produktene online i Webshopen til Body Shop på www.webshop.bodyshop.no.

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits