Here's to the night we'll always remember

Dato: 05.jun.2011 | Tid: 22:53 |

Hei, kjære lesere.

Først og fremst vil jeg bare beklage for at jeg ble litt småsint pga. at dere stilte så mye spørsmål om Shari osv. Jeg skjønner jo så klart at dere er nysgjerrige, det er jo bare helt normalt. Det er bare det at jeg har sagt SÅ mange ganger at jeg ikke kommer til å legge ut om det på bloggen, og jeg synes det blir litt ekstremt med alle spørsmålene dere stiller til tider. I går kom Shari bort til meg og spurte om jeg vær så snill kunne be dere slutte å sende poster til henne på Facebook og spørre hvorfor vi er uvenner, for hun syntes det var veldig irriterende. Synes ærlig talt at det blir litt på grensen, litt respekt for privatlivet mitt må dere nesten ha. Men jeg burde taklet det på en annen måte i stedet for å bitche tilbake på dere, så jeg beklager for det :-)

Uansett. Apricot Fiesta er nå over, og jeg har hatt en helt sykt bra helg. Gårsdagen var så bra som den kunne bli. Vi festa fra 14.00 til 21.00 - da var det fyrverkeri, så festa vi fra 21.30 til tidlig på morgenen i dag, haha. Helga har vært helt sykt, og definitivt ei helg jeg aldri kommer til å glemme. Det var veldig trist å innse at jeg faktisk måtte ta farvel med noen av de på festen i går, fordi jeg ikke kommer til å se de i dag.. De nærmeste venninnene kommer jo i graduationpartyet til Brianna, og det er jeg veldig glad for. Uansett, nå må jeg pakke, jeg skal prøve å oppdatere senere. Kan ikke love noe - vil helst tilbringe mest mulig tid med familien. Gruer meg til i morgen.

Bilder fra helga:


Shari og Danelle.


Marissa og Maria.


Efrim og Cesar.
Haha..Apricot Fiesta Weekend

Dato: 05.jun.2011 | Tid: 00:07 |

Nå har Apricot Fiesta startet for godt. Dette er ei helg hvor det er en stor festival i Patterson, kun for å feire byen egentlig. De setter opp hoppeslott, tusenvis av aktiviteter er arrangert, og i går kveld kronet de årets Miss Patterson. Jeg var syk i går kveld, så kunne ikke dra og se på. VELDIG irriterende at jeg måtte bli syk akkurat denne helga.. Fikk likevel tvunget meg til å dra på fest med jentene senere på kvelden, og det var definitivt verdt det. Det eneste folk sier når de spør meg nå er om jeg gleder meg til å dra hjem, og når jeg drar hjem.. Litt irriterende. Har ikke akkurat så veldig lyst til å tenke på det de siste dagene. Nå vil jeg bare glemme alt som handler om hjemreisa, og bare kose meg og nyte den siste tida, og det kan bli vanskelig når folk stadig minner meg på at jeg skal hjem snart..

Nå skal jeg hoppe i dusjen, så bærer det videre til Fro som har party! Ja.. Klokka 14.00.. :-) Denne helga festes det døgnet rundt! Bilder fra i går kveld:


JA, Shari og jeg er venner igjen. Obviously? Slutt å gnååål.

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits