En liten takk

Dato: 06.jul.2011 | Tid: 20:37 |

Nå er det aller meste klart, og jeg har bestemt meg for å flytte over til www.hedda.blogg.no. Derfor kommer dette til å være mitt siste innlegg på denne bloggen. Jeg ville bare si at jeg er så utrolig takknemlig for at dere har fulgt meg gjennom hele utvekslingsåret mitt i USA, og dere aner ikke hvor mye den støtten og oppmuntringen dere har gitt meg har betydd for meg. Dere er helt fantastiske alle sammen, og dere har veldig mange kloke og gjennomtenkte ord å komme med. Jeg håper jeg har greid å fullføre hensikten med denne bloggen; å inspirere dere til å ikke la noe stoppe dere i å leve ut drømmene deres, og til å alltid ha tro på deg selv. Jeg håper virkelig at dere kommer til å følge meg videre på den nye bloggen min, hvor jeg kommer til å blogge om livet etter USA, hverdagen her i Kristiansund, tanker og meninger rundt ting, og hvor jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å inspirere dere.

Jeg kommer til å la denne bloggen stå slik at alle kan gå inn og lese i arkivet osv. Klikk på teksten nedenfor for å komme direkte til nybloggen!

28 kommentarer

Skal seff følge bloggen din videre :D

camilla

06.jul.2011 kl.20:50

Gleder meg til å følge deg videre:)

MICHELLE MARIE

06.jul.2011 kl.21:10

Kommer til å følge bloggen din så lenge du blogger, jeg elsker den!

Julie Marie

06.jul.2011 kl.21:15

Skal selfølgelig følge deg videre, Hedda!

Lene

06.jul.2011 kl.21:25

Skal definitivt følge deg videre Hedda!

Marit Henriette

06.jul.2011 kl.21:44

Kommer til å følge deg videre :)

Ingrid - ingding.blogg.no

06.jul.2011 kl.22:03

Kommer til å følge deg videre, uansett! :-)

Celine

06.jul.2011 kl.22:23

Du har inspirert meg ekstremt mye, det skal du virkelig ha. Ikke nødvendigvis det å dra på utveksling, for det kommer jeg nok ikke til å gjøre, men med alle de kloke ordene du kommer med, og ikke minst stå-på-viljen du har. Så tusen takk for det! :-) Gleder meg til å følge deg videre!

Fride i Australia

06.jul.2011 kl.22:24

Det har vært superspennende og lest om året ditt! Føler meg litt mer forberedt på det jeg nå har i vente:-D

Helena

06.jul.2011 kl.22:25

Jeg har bare lest bloggen din noen måner (Men har lest gjennom alt i arkivet, for å se hvordan du hadde det i USA), kjempe bra blogg, skal bli kjekt å følge deg videre! Det du har skrevet om USA, opplevelsen, og oppturene og nedturene har virkelig hjelpt meg mye, og har inspirert meg til å reise over dammen også. Takk for alt du har delt med oss, du har jo vært ganske personlig.. noe de fleste bloggere ikke er! Du er kjempe sterk som har klart deg gjennom året med alle nedturene dine.. ser virkelig opp til deg :)

Astrid

06.jul.2011 kl.23:00

skal ofc flølge deg videre! Takk for at du har delt utvekslingsåret ditt med oss, og lykke til videre :-)

Live

06.jul.2011 kl.23:27

denne bloggen var fantastisk!

skal selfølgelig bli en av dine faste lesere på din nye blogg;D

emma

06.jul.2011 kl.23:48

Du er fantastisk

Lene

06.jul.2011 kl.23:49

Jeg skal med glede følge deg videre. Denne bloggen har virkelig vært min favorittblogg gjennom dette året. Helt fra jeg oppdaget den i rundt oktober og til nå har det knapt gått en dag uten at jeg har oppdatert den flere ganger for å se etter et nytt innlegg. Og hver gang du har lagt ut et nytt innlegg kjenner jeg at jeg blir så glad, og jeg har vært utrolig nysgjerrig på året ditt i USA. Grunnen til at jeg fant bloggen var fordi jeg lurte på om jeg skulle dra selv. Skulle ønske jeg kunne si at bloggen inspirerte meg såpass mye at jeg valgte å dra, men dessverre sitter jeg nå og angrer på at jeg ikke tok det store steget. Det var absolutt ikke pga bloggen din at jeg ikke dro, jeg var rett og slett for "pysete". Men jeg må si at det å lese om livet ditt i USA virkelig har vært en stor glede!

Du er så utrolig flink til å skrive, du er ærlig og du deler mye med dine lesere, noe jeg elsker ved en blogg! Jeg er en utrolig nysgjerrig person, og setter pris på å "bli kjent" med bloggeren bak bloggene jeg leser. Jeg gleder meg veldig til å følge bloggen din videre, og du kommer nok til å fortsette med å være min favorittblogg - USA eller ikke. Blir spennende å få følge livet ditt i tiden etter et så spennende, nytt og annerledes år. Håper du fortsetter å dele dine tanker med leserne og at du skjønner hvor mye vi lesere setter pris på bloggen din.

Håper du har det bra etter at du kom hjem, og at ikke alt for mye er forandret. Ønsker deg også lykke til med resten av livet og håper du oppnår alle dine drømmer! Du virker som en ordentlig god person, og du fortjener det aller beste. Tusen takk og lykke til!

- Lene

charlottest

07.jul.2011 kl.01:14

ja skal deffinitivt følge deg videre! <3

eirin

07.jul.2011 kl.01:16

Det har vært utrolig gøy og inspirerende å lese bloggen din igjennom hele oppholdet! Kommer til å følge bloggen videre selv om du er hjemme igjen. Du skriver utrolig bra, og er faktisk min favorittblogg! Elsker den, og måten du skriver på. Stå på videre :D

- stavanger jenta

Kornelia i USA

07.jul.2011 kl.19:03

Det har vært utrolig fint å følge deg gjennom utvekslingen din!! :-) Kommer til å følge med på hedda.blogg.no ogsåå!

anonym

07.jul.2011 kl.21:36

Du har inspirert meg utrolig mye hedda! du aner ikke. det var utrolig lærerikt og inspirerende og lese bloggen din, jeg klarte ikke å gi slipp på den. Du skriver så utroolig bra, og du er den beste bloggeren, uten tvil!

jeg kommer til å følge den "nye" bloggen din, gleder meg :)

Silje ;)

07.jul.2011 kl.22:24

så søtt innlegg :D

Kommer til å følge med på den nye bloggen din ofc ;D

Anneline

07.jul.2011 kl.23:31

Jeg har lest bloggen din fra starten av utvekslingsåret ditt, og du har inspirert meg mye. Du er en utrolig dyktig blogger, og SELFØLGELIG skal jeg fortsette å lese den nye bloggen din! You're amazing, Hedda :-)

kjerstielise ♛

08.jul.2011 kl.12:42

Selvfølgelig skal vi følge deg videre! :D

08.jul.2011 kl.13:50

http://nelly.com/no/designyourdress/?obj=TQvWH8luKeI4KaB1g8Jz9o5zzrIClDm4TVPaS1IaTRRdpRSJOb9L#Gallery

-stem på kjolen til venninna mi<3

emilieeee

08.jul.2011 kl.18:59

Du kommer vell ikke til å slette denne? for jeg har akkurat startet å lese bloggen din, å jeg begynte i starten av utvekslingsåret ditt! jeg vil gjerne lese videre om livet ditt i USA , så versåsnill å ikke slett den !!!

caterik

08.jul.2011 kl.19:26

sykt fin blogg du hadde <3

Karoline

08.jul.2011 kl.21:46

Kommer til å følge bloggen din fremdeles Hedda! Det er ingen blogger som har inspirert meg så mye som din blogg har gjort gjennom utvekslingsstudent året ditt, når jeg først fannt bloggen din leste jeg gjennom hele arkivet og bare gledet meg til nye innlegg fra deg! Stå på videre gleder meg til å følge deg videre på din nye blogg:)

09.jul.2011 kl.00:26

Så bra at du fortsetter å blogge! Jeg har fulgt bloggen din gjennom hele året ditt i USA, men dette blir første gang jeg legger igjen en kommentar. Du har så absolutt fullført hensikten med bloggen din, denne bloggen har for meg gjort at jeg bare gleder meg mer og mer til det endelig blir min tur til å dra over til USA, når jeg begynner i andre klasse. Og selv du ikke er "heddainusa" lenger, gleder jeg meg til å lese videre på den nye bloggen din. Takk for at jeg har fått følge deg gjennom året ditt :)

theraas

11.jul.2011 kl.22:23

Selvfølgelig skal jeg følge deg :D
har du laget designet ditt selv? det var utrolig fint! :)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits