Daydreamer

Dato: 04.jul.2011 | Tid: 11:57 |

Jeg vil til Paris. Jeg vil vandre langs Seinen, se Notre Dame, spise franske crepes, gå opp i Eiffeltårnet på kveldstid, spise middag på romantiske restauranter, gå nedover Champs-Èlysèes, gå rundt i Latinerkvarteret, sikle etter Marc Jacobs-vesker, shoppe massemasse, dra i Disneyland, se Pariserhjulet, spise croissanter og pariserloff til frokost, være gammel nok til å bestille meg vin til maten, dra på franske nattklubber bare for å ha vært der, og sove på hotell. Det skal bli så fantastisk! Greier ikke vente nesten. Har vært i Paris før, men denne gangen er det jo med kjæresten - even better!Hvis noen har tips til hva vi bør gjøre/få med oss, er det bare å skrike ut. Enten det er restauranter eller butikker. Vi drar om litt under 4 uker!

30 kommentarer

fleww - FOTO KONK. !!

04.jul.2011 kl.12:02

er det bare dere to som skal ? :)

nei, desverre, har ikke vært der før.

Line

04.jul.2011 kl.12:14

Dere burde å dra på second hand shopping i Marais. Free 'p' star er de billigste og de har godt utvalg i Levis shortser osv.

Marianne

04.jul.2011 kl.12:18

Var i Paris i mars og det var helt fantastisk, vil så gjerne tilbake!

Et tips til dere er å dra helt på toppen av Eiffeltårnet, det er en helt syk opplevelse.Ellers så husker jeg ikke navn på noen restauranter, men bare prøv dere frem, vi fant noen fine med god mat!

Har planer om å dra dit med kjæresten jeg også. Håper dere får en fantastisk tur! :)

Hedda Ingeborgvik

04.jul.2011 kl.12:19

Flew: Bare oss to ja :-)

Linn

04.jul.2011 kl.12:40

Å, Paris er så vakkert! Jeg var der med foreldrene mine da jeg var 14, og det var noen av mine beste dager. Det var på den turen jeg først ble interessert i mote. :) så kos deg Hedda, jeg ønsker dere begge en god tur! Dør av misunnelse her jeg sitter som desverre ikke skal på noen ferie i sommer. Har ingen spesielle anbefalinger, bare å vere der er i grunnen ganske fint! :)

Heidi <3

04.jul.2011 kl.13:16

Dra på Louvre museet , det er gratis inngang og det er en helt nydelig starbucks likeved og rett over gata er det et tivoli med det store parishjulet, vært og få med seg :) også bare gå igjennom den store parken og opp mot triumpbuen , mange fine shopping muligheter :)

Bah

04.jul.2011 kl.13:18

Anbefaler deg å sjekke Luxumburg-parken ved latinerkvarteret, awesome!

Ellers er området rundt Pompidou-museet trendy og fett, det ekte Paris

04.jul.2011 kl.13:31

jeg har vært i Paris en gang før, å du må helt klart sjekke ut Eiffeltårnet og Disneyland! Vi brukte to hele dager i Disneyland, å vi fikk ikke med os alt, å dere burde ha god tid hvis dere skal dit!!

Marielle

04.jul.2011 kl.13:36

skulle dere ikke dra i august a? det er lenger enn 4 uker det gitt ;) ooooi! neida, men koselig at dere skal dit da! fint der da, herregud lizm

Eline B.

04.jul.2011 kl.14:41

Var i Paris i fjor jeg, fineste byen jeg har vært i!

Vil anbefale dere å dra opp til sacre coeur! Fineste kirken jeg noen gang har sett! I tillegg så er det en liten gate med resturanter, folk som maler og selger bilder og sånt. Det er utrolig koselig der, og ikke minst en fin opplevelse!:D

Karoline

04.jul.2011 kl.14:43

Definitivt dra til eiffeltårnet og gå i mange av smågatene rundt norte dam, utrolig hvor mye fint som gjemmer seg der. Er du opptatt av kunst og sånt bør du dra til monte marte hvor du har utsikt over store deler av Paris og mange gateartister og kunstnere og herlig stemning om kveldene!

Mia

04.jul.2011 kl.14:49

Det frister med en skikkelig kjæresteferie når du nevner det. Kos dere masse! :D

Siri

04.jul.2011 kl.14:52

Så koselig med kjærestetur til Paris! Dere kommer nok til å kose dere masse:-D

Isabell

04.jul.2011 kl.15:25

Det høres jo helt fantastisk ut =)

thelasthuman

04.jul.2011 kl.15:45

Herlig! Jeg òg har veldig lyst til å reise til Paris.

Karoline

04.jul.2011 kl.18:04

Dere må dra til Montmartre! Kjempe koselig :)

Frida - God sommer! <3

04.jul.2011 kl.18:12

Paris er en fantastisk by!! Dere burde VIRKELIG ikke gå glipp av Louvre, Notre Dame, eller Katakombene. Minner for livet, som dere kommer til å angre dere gikk glipp av ;)

God sommer <3
Heldig! :)

Karin

04.jul.2011 kl.19:31

Dere burde dra og se catakombene(er ikke sikker hvordan man skriver det :P) om dere ikke har vært der før. Det er veldig kult og absolutt noe som er verdt å oppleve!! :)

Jeg var på en restaurant i Champs Elysees og spiste pizza med karrikylling. Den var veldig god, men husker ikke hva den heter, men om dere drar på en restaurant der som de har det, så burde dere smake det! helt fantastisk!! :D Tortellini er også veldig godt, og jeg tror de selger det nesten over alt! Louvre er også noe som er verdt å se! Der får du se Mona Lisa og mange andre kjente malerier! Veldig fint og absolutt verdt å se! :D

Ha en god tur og kos dere masse masse! :)

katrine n

04.jul.2011 kl.19:44

åe. når er det du skal reise dit? jeg skal til paris nå snart, billettene er enda ikke bestilt, men vi skal mest sannsynlig i slutten av juli eller begynnelsen av august :) gleder meg kjempe masse!

heldig du er som skal dra med kjæresten din, du må få kose deg masse. Elsker bloggen din, og du hr inspiretet meg masse, vurderer og dra et år til California på utveksling på mitt andre videregående år :) ser så kjekt ut. Virker ganske skummelt også, men etter jeg leste HELE bloggen din, ser det ikke så skummelt ut. Forsatt nifst, men du får frem det gode og positive :D digger bloggen din, og håper du kan begynne å blogge litt oftere :)

Nathalie

04.jul.2011 kl.22:42

Åå, missunner dere som skal til Paris! Har vært der fire ganger, og jeg bare ELSKER Paris! Fineste byen jeg vet om! :-)

Men jeg vil annbefale deg/dere å shoppe i Rue de Rivoli! Utrolig mange kjekke butikker! Så vil jeg også annbefale å dra på Galeries Lafayette! Utrolig fint shoppingsenter!

Ida :)

04.jul.2011 kl.22:48

Jeg kom akuratt hjem fra Paris, og du burde glede deg !

Men det med å være gammel nok til å bestille hadde nok ikke vært noe problem :p jeg ble spurt hver gang på spisestedene så.. :p

Henie

05.jul.2011 kl.02:29

Var i paris i mai.

jeg var oppi toppen på notre dame, veldig fin utsikt. Triumfbuen bør du også få med deg.

Det er veldig dyrt ned champs-elyesses. Bodde rett ved der.

Og så klart eiffeltårnet. Man bør bestille biletter på forhånd, siden det er veldig lange køer der. Vi bestilte på forhånd og kom oss derfor veldig fort opp. En annen ting er montemartre/sacre-coeur, utrolig fin kattedral eller hva man nå skal kalle det.

Ida

05.jul.2011 kl.12:13

Jeg var en langhelg i Paris i februar med kjæresten. Du kommer ikke til å angre!! fineste turen jeg noen har hatt. Utenom eiffeltårnet,champs-élysees og triumfbuen vil jeg anbefale Latinerkvartalet og Montemartre. Det er skikkelig liv i latinerkvartalet, gode restauranter, klubber, barer og til og med en marokansk vannpiperestaurant :) I montemartre er det også mange fine spisesteder, og mange kunstnere som er ute i gatene og tegner, skikkelig koselig stemning der. Samtidig som Mouling Rouge ligger rett nedenfor...

Vi bodde litt utenfor sentrum og måtte da egentlig ta metro inn. Vi gjorde det første dagen, og det gikk fint det,men siden vi skulle farte så mange forskjellige steder, gadd vi ikke å lete fram alt på det uendelig store metrokartet.. Så vi tok taxi overalt. Det er ikke så dyrt, men vi kunne spart masse penger hadde vi tatt metro. Mitt råd her er å ta seg veeldig god tid med det metrokartet, hvis dere vil spare inn litt penger ;)

Mine ♥

05.jul.2011 kl.12:58

Utenom det du har sagt bør du absolutt besøke La Valee Village, helt NYDELIG, anbefales, hadde en fantastisk kveld da jeg var der! :)

xoxo

05.jul.2011 kl.17:46

Luxembourghagen! Kjøp en god lunsj, og sett dere ned der og spis :) Er også en Starbucks like ved. Kjempedeilig og romantisk, hehe. Og Café des deux moulins, det er cafeen hvor Amelie jobbet i filmen. Kjempesøt cafe! Og selvfølgelig Montmartre, utrolig koselig. Søte cafeer med gode kaker, og isbarer. Kos dere masse. Elsker Paris, en nydelig by! Kjenner jeg blir litt misunnelig, hehe :)

Monika

05.jul.2011 kl.22:50

Var i Paris for to år siden og skal tilbake nå i August med kjæresten! ELSKER Paris! Det er virkelig et fantastisk sted.

Noen tips:

- Det er lurt og billig å bruke metroen. Vi brukte metrokort sist gang, som vi bestilte på forhånd hos ticketservice.no. Dette kortet gjaldt da for hele ferien (5 dager) over flere soner i byen. Vi valgte alle sonene, siden vi tok RER til Disneyland. Siden vi brukte metro flere ganger om dagen var det veldig godt å bare gå rett inn, i stedet for å kjøpe billett hver gang. :) Du får også med metrokart ved bestilling.

- Hvis du skal til Disneyland (som man burde uansett alder!) burde dere kjøpe med dere "fast pass" hvis dere ikke vil stå timesvis i kø til attraksjoner. Vi sto i 3 timer i kø til en attraksjon sist gang (fordi vi ikke så hvor lang køen egentlig var....) og brukte generelt ekstremt mye tid til å stå i kø som vi kunne brukt på noe anna. Derfor blir det "fast pass" denne gangen, og står dermed i en kø som går mye raskere. Er som regel ingen som står i den køen. OG en anna ting: Hvis dere ikke har bestilt inngangsbilletter enda, er det billigst å kjøpe dem i Disneybutikken som ligger i Champs-Èlysèes. Det er i hvertfall det tipset jeg fikk da vi var der sist.

Kos dere i Paris! Kanskje vi ses ;)

br

06.jul.2011 kl.10:30

Jeg var i Paris sammen med kjæresten i juni, det var helt fantastisk! Men det som jeg følte jeg fikk mest igjen for var absolutt Louvre- museumet. Det kostet knappe 60 kr for å komme inn og en kan gå der i evigheter og bare nyte! Eifelltårnet var imponerende det også, men jeg må helt ærlig si at jeg ble litt skuffet..vi sto i over 2 timer i kø og når vi kom opp fikk vi ikke komme opp til det høyeste platået fordi det var stengt den dagen..Utsikten er såklart nydelig, men ikke verd å stå to timer i kø for, men det er jo bare min mening ;) Vi bodde på et lite hotell like ved Montmatre. Absolutt det koseligste området! En liten notis er at selv om gradestokken viser 20 + kan det virke kjøligere siden det blåser veldig mye i Paris..

Amalie

10.jul.2011 kl.11:51

Drar til Paris i dag med to venninner. Gleder meg sykt. Vi har planer om å ta tur innom Disneyland, Katakombene, Eifelltårnet og mye mer. Dette er første gangen jeg skal til Paris og gleder mej noe sykt. Kos deg i Paris når du drar. Det blir sikkert en fantastisk opplevelse.

ingrid

10.jul.2011 kl.16:03

Kom hjem derfra for noen timer siden! Har vært på en liten rundreise i området rundt Paris + Paris. Gled deg! Det var litt Norge-vær der, men jeg gikk jo med shorts jeg, og blir det kaldt er det jo bare å ta en tur ned i Metroen, der det ALLTID er ALTFOR varmt. Altså, du kommer ikke til å tro meg før du er der selv. Vaaaaarmt. Spesielt i rushet! Ang. shoppingen er det noen gøye vintagebutikker her og der, og det er lett å finne en sånn poppis levisshorts for eksempel. Min nye yndlingsbutikk etter turen er den dødskule butikken Kiliwatch (ta metroen til Etienne Marcel, så ligger den på Rue Etienne Marcel), der de både har nytt og gammelt. De har Levishortser (f.eks... igjen, haha!) i alt fra lys dongeri til knæsj rosa og gult i alle strl., hyggelig personale, syke mengder med vintage skinnvesker (billigbillig!), skinnjakker, skjorter, fine topper, kjoler, gensre, shortser... you name it. Måtte til og med gå der to dager på rad. Haha! Anbefales virkelig! Ellers er det mange gater med mange kjedebutikker som er veldig lett å gå lei av ettersom det er de samme over alt, men jeg liker det - i en liten mengde. Kiliwatch er tingen! :-) Perioden 20.juni - 26.juli (eller noe sånt) er de STORE salgdagene, med 50% på .. det meste!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits