I'm still the same old brand new me

Dato: 18.jun.2011 | Tid: 17:04 |

For dere som lurer, så har jeg fortsatt kontakt med de i USA, og det kommer jeg nok alltid til å ha. Ihvertfall med de som betydde mest for meg under året mitt der. Jeg snakker med dem jevnlig på Facebook, noe annet blir vanskelig på grunn av tidsforskjellen. Diana og jeg sender hverandre laaange sammendrag av hva som har skjedd de siste dagene hele tiden. Det er så koseliiig. Har ikke snakket så mye med vertsfamilien egentlig. Har utvekslet noen ord med Brianna og Bernie, men ikke noe utenom det.. Lurer på om det var rart for dem etter jeg dro.

Ellers er alt som før med familien, venninnene og kjæresten. Noe som var litt rart var hvordan det var med kjæresten helt først. Det er jo veldig rart å komme hjem til en kjæreste etter å ha vært "alene" og selvstendig et helt år. Man får jo liksom et helt nytt "ansvar" (in lack of a better word) igjen, og det kan være slitsomt å venne seg til det. Når man kommer hjem må man liksom sette av noen timer av døgnet til kjæresten også, som man ikke har trengt å gjort på et helt år. De første dagene syntes jeg det var litt slitsomt. Det var VELDIG godt å se han, men jeg følte liksom at jeg hadde noe annet jeg egentlig burde gjøre i steden for, når vi var sammen. Vi har snakket mye om det, og Håkon har vist veldig stor forståelse for det, og han har gitt meg litt tid til å komme helt inn i det gamle livet mitt igjen. Nå, etter å ha vært hjemme i nesten to uker, går det allerede mye bedre. Nå er det bare koselig og herlig å ha en kjæreste igjen, og jeg har vanskelig for å forestille meg hvordan jeg hadde hatt det om han ikke var her da jeg kom hjem. Jeg elsker han fortsatt veldig mye, og nå teller vi dager til Paristuren i august! ♥

Ting er stort sett det samme med jentene også. Selvfølgelig har det blitt laget en del interne jokes, og de har selvfølgelig mye å mimre tilbake til fra året som har gått, som jeg ikke har vært med på. Jeg kan se for meg at det er veldig lett å føle seg utenfor, men venninnene mine har vært veldig flinke til å hente meg inn i gjengen igjen, og de har fortalt meg det aller meste som har skjedd, slik at jeg vet om det. Men man blir liksom sittende og føle seg som en idiot hvis man er sammen med to andre venninner og de sier "haha, husker du da..."blablabla, og du bare blir sittende som et spørsmålstegn og tenker "hehehe, ja NEI jeg husker ikke det for jeg var ikke med." Men det er selvfølgelig ikke noe å bli sur for. Selv om du kanskje skulle ønske det, står ikke tiden stille hjemme mens du er borte. Heldigvis er ihvertfall alle mine venner fortsatt slik som jeg husket dem før jeg dro, og de er veldig interesserte i å høre alt om USA. Etter å ha kommet hjem til venninnene mine her i Norge, har jeg begynt å få litt mer forståelse for hvorfor folk i California var så "falske" og hvorfor mange av dem virka litt "redde" for å bli veldig god venn med meg. De vet jo at jeg skal dra tilbake til den andre siden av jorden etter ett år, så hvorfor kaste bort tiden sin på ei som skal dra tilbake likevel, når de kan bruke den på å utvikle enda bedre forhold til bestevenninnene de har hatt siden de gikk på barneskolen liksom. Jeg har litt mer forståelse for det nå.

Med familien er ihvertfall alt det samme. Mamma og pappa ser ikke ut til å ha forandret seg. Mamma våkner fortsatt midt på natta når jeg sniker meg ut for å dra på 7 Eleven og kjøpe baconpølse med Håkon, og pappa kommer fortsatt med de tørre vitsene sine ved middagsbordet. Kommentarer som "ska du ikkje rydd rommet ditt litt no da, Hedda?" og "NÆI, ligg du å søv enda!?" er fortsatt dagligkost, haha. Men det er sånn det skal være. Jeg er glad for at ikke mye forandret seg mens jeg var borte. Da tror jeg det hadde blitt enda vanskeligere å justere seg til gamlelivet.


Verdens beste.

16 kommentarer

Tiril

18.jun.2011 kl.17:11

Hellu! <3 Jeg ELSKER bloggen din!

Du er bare kjempe peeen!

Hadde nesten gitt alt for å fa utseende ditt.

Men kan jeg spør deg om noe?

Kan du lage et innlegg om lebestiftene dine?

Jeg har SÅ lyst på en rosa aktig farge som du har ! Samma det, I LOVE YOU!

Hedda i California

18.jun.2011 kl.17:15

Tiril: Jaa, det kan jeg prøve å få gjort :-) Tusen takk!

Marianne

18.jun.2011 kl.17:19

Enig med Tiril; Jeg digger bloggen din og deg, Hedda! :)

jeg syntes det har vært kjempe spennende og lese om utvekslingsåret ditt, da jeg også vurderer dette :)

Super bra innlegg! noe av det jeg tenker mye på når det gjelder utveksling er hvordan alt kan forandre seg imens jeg er borte.. så dette innlegget likte jeg kjempe godt!

18.jun.2011 kl.17:41

kjøpte du noen gaver til kjæresten og familien egentlig? har ikke sett du har skrevet noe om det..

Marthe

18.jun.2011 kl.17:44

Jeg lurer på om du eventuelt kan lage et inlegg og fortelle litt om ting som skjedde i USA som du kanskje ikke kunne fortelle om der og da på grunn av organisasjonen? :) (tenker ikke på det som skjedde med Shari!)

Hedda

18.jun.2011 kl.17:57

Anonym: Ja, det gjorde jeg!
Flott skrevet!

Linda<3

18.jun.2011 kl.18:34

Kjempebra innlegg =)

Siri

18.jun.2011 kl.20:20

For et bra innlegg! Har lurt veldig på det med hvordan det ble å møter venner og kjæreste igjen etter et år borte

Jente fra Bergen!

18.jun.2011 kl.21:07

Jeg tror det er sånn alle har det.. hvertfall når du har vært borte så lenge fra venner/kjæresten!

Men jeg er glad du er på godvei inn i det gammle, selvom jeg ELSKET å høre om California!!..

Håper vi får høre en dag, at du har møtt familien din igjen da! :D

sissel

18.jun.2011 kl.22:17

du er verdens beste! og det er så sykt godt å ha deg hjemme <3

oda

18.jun.2011 kl.23:18

herreguuuud jeg elsker bloggen din. det er sjeldent jeg gidder å lese om en annen blogger legger ut sånne lange innlegg som dem du skriver noen ganger, men jeg leser dine hver gang, du er så sykt flink til å skrive og forklare alt, jeg vil bare lese mer når innlegget er ferdig! flink er du.

Miss Fucking Jones

19.jun.2011 kl.00:29

Du har nok vokst mye på det året :)

Andrea

19.jun.2011 kl.17:28

Jeg elsker at du skriver sånt som det her! Good, good stuff.

Emily

20.jun.2011 kl.17:01

Åå, du skriver virkelig godt, Hedda. Du er utrolig flink til å formidle følelser og tanker på papiret, noe som er en utrolig god egenskap! Håper du fortsetter med slike litt dypere innlegg i ny og ne, selv om det også er interessant å lese om det "overfladiske".. ;)

Vet du snakket om å slutte å blogge da du kom til Norge, siden livet ditt her er "like vanlig" som alle andres. Men det er nok en grunn for at du bare klatrer oppover på blogglisten, så jeg tror nok samme hvor kjedlig liv man har, så er det hvordan man velger å formidle det til leserne som er grunnen til om bloggen blir lest eller ikke. Så, keep it goin, Hedda! Digger bloggen din!

20.jun.2011 kl.20:08

hva kjøpte du til dem da? skriv litt om det. og om shari :)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits