Stuck in reverse

Dato: 14.jun.2011 | Tid: 17:30 |

Det er litt fjernt å være tilbake igjen altså. Det føles liksom litt urealistisk fortsatt. Samtidig som det føles ut som at jeg aldri var borte, kjennes det ut som at noe prøver å dra meg tilbake til USA. Jeg drømmer om USA og vennene mine der hver natt.. Jeg har ikke snakket med Diana helt siden jeg dro, så jeg har hatt mareritt om nettene om at hun er sur på meg for noe. I natt drømte jeg at Brianna hadde kommet på utveksling til Norge. Det er rart - jeg tenker ikke mye på de på dagen, men på natta tenker jeg tydeligvis ikke på noe annet! Siden jeg fortsatt holder på å justere meg selv til livet mitt tilbake i Norge, og siden alt er litt nytt og spennende nå, får jeg liksom ikke tid til å tenke på - og savne alt med USA. Jeg har hørt - og tror selv at det er når hverdagen kommer tilbake og alt er som før, at savnet etter USA kommer til å komme sigende inn. Det er da jeg kommer til å begynne å tenke tilbake på alt det fine jeg opplevde, alle minnene jeg har, og alle de gode vennene jeg fikk - som nå er på andre siden av jordkloden. Det er litt rart å tenke på. Det er jo en helt annen verden der borte! Har tatt meg selv i å fundere på om jeg kanskje har fått et lite kultursjokk.. For jeg er ikke helt meg selv merker jeg. Jeg er litt stille, og pappa sier jeg har blitt så rolig.. Det er ikke det at jeg lengter tilbake til USA, for akkurat nå kan jeg faktisk ikke få nok av alt som har med Kristiansund å gjøre. Denne følelsen er så rar at jeg ikke greier å sette ord på det egentlig. Forhåpentligvis blir det bedre etter hvert når jeg er vant til dette igjen.

Men nå er jeg ihvertfall hjemme igjen. Hjemme for godt.

22 kommentarer

sophie

14.jun.2011 kl.17:32

bra blogg, håper du kommer til å fortsette å skrive:) har selv bodd i utlandet ett år og er nysgjerrig på om du vil føle det samme! høres ganske likt ut nå:)

rebekkadans

14.jun.2011 kl.17:35

Virket som en ekkel følelse, håper du kommer over det snart:)<3

Tone

14.jun.2011 kl.17:46

Fin blogg:)

Siri

14.jun.2011 kl.17:54

Det må være godt at ting hjemme ikke har forandret seg så mye, da er det sikkert lettere å justere seg. Men snakker du med de fra USA nå, eller venter du?

Du er kjempeflink å skrive og sette ord på følelser. Du har en av de beste bloggene synes jeg:)

Celina

14.jun.2011 kl.18:04

åååå du er så flink til å skrive Hedda! Blir helt rar inni meg når jeg leser om sånne ting. Du klarer virkelig å sette ord på følelsene dine.. Gleder meg til å følge deg videre<3

Jente fra Bergen!

14.jun.2011 kl.18:37

Jeg tror den følelsen kommer til å bli litt hengende der..!

Du sa du ikke hadde snakket med Diana siden du dro?.. Savner du henne ikke? føler du ikke at du må snart snakke med henne igjen?

Har du snakket med Bernie og de? kansje du kan sende kort ned..

Kristine

14.jun.2011 kl.18:42

ta også send et kort av fine, fine norge ned til Usa :D (Y)

elsker bloggen din, den er så spennende!<3
Du har levd 16år i kristiansund og 1år i Usa.. selvfølgelig kommer du til å komme tilbake til deg selv ganske snart.. Men det er jo sikkert det at alt der borte er så annerledes enn Norge og du har levd en drøm i et år og nå er det tilbake til virkeligheten desverre..

kine

14.jun.2011 kl.19:12

eeelsker måten du skriverr på og boggen din ! gleder meg til å følle deg videre ! :))

du skriver at du ikke har snakket med diana siden du dro, hvorfor det ?

har du snakket med noen andre da, vertsfam eller andre venner ?

digger deg !!!

Sara

14.jun.2011 kl.19:49

Åssen er det med språket i hodet ditt? Tenker du og drømmer du på engelsk, eller er du helt norsk igjen, haha? :-D

Hege

14.jun.2011 kl.20:49

Håper det blir bedre etter hvert som dagene går :-)

Det er sikkert en ekkel følelse å ha.

kristine

14.jun.2011 kl.21:02

årh, know the feeling.. Kommer seg nok når du har kommet deg litt inn i rutinene hjemme og slikt ! :) Er jo liksom tilbake til hverdagen på en måte. ''Ferien'' ble liksom PANG over..

Håper det blir bedre snart!

Uansett så elsker jeg virkelig bloggen din. du virker så utrolig snill og jordnær! :) Stå på ;-) hehe

Fast leser!

14.jun.2011 kl.22:41

Jeg synes det er kjempebra at du skal fortsette å blogge, men jeg lurte på om du kunne beholdt denne bloggen også? For du har masse fakta og tips osv fra USA å sånn, noe som jeg synes er veldig bra !

MyBeat

14.jun.2011 kl.22:45

Ordner seg nok! :)

lina

14.jun.2011 kl.23:34

er så misunnelig på deg for at du har vært på utvekslingsår! skulle selv dra nå til høsten, men ble veldig styr med skole og linje osv, så får ikke gjort det... men det er også veldig bra at du skriver om at ikke alt er bra med å dra bort et år heller. hvis jeg skulle dratt nå, så tror jeg at de innleggene du har skrevet hadde hjulpet meg veldig til å forstå at det ikke bare er lett og morsomt å dra bort et år :) synes du skriver veldig bra, og håper du fortsetter å skrive!

Hedda

14.jun.2011 kl.23:36

Fast leser: Selvfølgelig!

Pia

15.jun.2011 kl.14:51

mmmmmmmm :-)

Fast leserrrr

15.jun.2011 kl.16:45

Supert at du fortsetter bloggen, virkelig! Jeg elsker å lese det du skriver, morsomt at du legger ut tips og oppskrifter osv. =)

Når begynner du å blogge på www.hedda.blogg.no?

15.jun.2011 kl.21:55

det er så gøy at du er kommet tilbake Hedda, enn at året ditt har gått så fort og nå er det min tur å dra til USA! fulgte bloggen din hele året ditt i USA og JEG synes det gikk sykt fort! kan du fortelle om festene osv nå? alle hemlighetene du ikke kunne fortelle under utvekslingssåret? ;D

emma

16.jun.2011 kl.13:41

jaa, drit kult hvis du kunne fortelle ting nå som du ikke kunne fortelle mens du var på utveksling!:-)

kos deg videre i Norge!

leneesj

16.jun.2011 kl.16:54

Høres rart ut! Håper følelsen går over snart :))
Det ordner seg nok skal du se ;)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits