I'm just another girl

Dato: 10.jun.2011 | Tid: 16:38 |

For dere som aldri slutter å spørre om jeg skal slutte å blogge: Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal enda. Bloggen går meg på nervene og gjør ikke mye annet enn å få meg i dårlig humør. Stresser meg gjør den også. Selvfølgelig veldig koselig med alle søte kommentarene fra de fleste av dere, da. Ser ikke helt poenget i å blogge her hjemme i Norge. Livet mitt er akkurat likedan som alle andre sitt, jeg kler meg som alle andre, ser ut som alle andre, og har ikke noen spesielle talent ingen andre har som gjør at jeg bør blogge. Det kommer jo egentlig bare til å bli bilder av innkjøp, noen dypere innlegg her og der, noen anbefalinger og "dette gjorde jeg i dag", og det er jo begrenset hvor interessant det kan være... Vet ikke jeg ass. Hva sier dere? Begrunn det helst..

315 kommentarer

Lisa

10.jun.2011 kl.16:41

FORTSETT! elsker bloggen din :-)

Lene jakobsen

10.jun.2011 kl.16:42

Det som gjør at jeg elsker å lese bloggen din er at du skriver veldig bra! Så jeg synes absolutt du burde fortsette. :)

mariA

10.jun.2011 kl.16:43

fortsett hedda! du er så flink å skrive :)<3333

ine

10.jun.2011 kl.16:44

fortsett!

smiley

10.jun.2011 kl.16:44

Ja, du burde fortsette! Du er jo så utrolig flink å skrive. Bare fortsett å skriv om hverdagen din, og kanskje om hvordan det er å komme tilbake til norsk skole når den tid kommer. Jeg kommer virkelig til å savne bloggen din om du slutter!

10.jun.2011 kl.16:45

Blogg mer :)

Vilde

10.jun.2011 kl.16:47

F-O-R-T-S-E-T-T !!

Du skriver kjempe bra og du hadde ikke vært på topplisten hvis det ikke hadde vært for at folk syns du er interessant! Det er sikkert mange utvekslingsblogger som har ett fåtall med lesere, i motsetning til din. Jeg liker det veldig godt når du skriver dypere innlegg, siden det er mange bloggere som ikke tørr det. Det er bra å se at ikke alle sine liv er perfekte som de får det til å se ut på bloggene deres...

Du er en inspirasjon, Hedda :-)

E

10.jun.2011 kl.16:48

ikke slutt! elsker å lese innleggene dine, du skriver så bra og har alltid nydelige bilder i innleggene! dessuten hadde det vært artig å lese om livet ditt når du er tilbake hjemme, nå som vi har fulgt med livet ditt i USA, i nesten ett helt år! jeg har vært fast leser lenge, så jeg håper du ikke slutter

Sara

10.jun.2011 kl.16:48

definitivt du burde fortsette, keep it up girl! <3

Mari

10.jun.2011 kl.16:49

heisann :)

Jeg syntes du burde fortsette å blogge, iallefall de neste månedene; for å skrive om blant annet tillvening til ''det gamle'', osv.. Kanskje forholdet til vennene dine i USA, via internett; om du kontakter de osv :D

Jeg er helt hekta på å lese bloggen din, fordi jeg syntes du skriver så morsomt, spennende, og har brae bilder! fortsett med de, Hedda!

Mariiiiiii <333

10.jun.2011 kl.16:49

hvis du sluter å blogge, begyner jeg å grine ..... ikke stopp!!!!!

kristiane :)

10.jun.2011 kl.16:49

fortsett! fordi at jeg liker å følge med på bloggen din :)

sofie

10.jun.2011 kl.16:50

Nei, får ikke håpe du slutter! Synes du er kjempe flink å skrive og du burde virkelig forsette! :-) Hadde vært gøy å lese om hvordan det var å komme tilbake til norsk skole og om du holder kontakt med familien/vennene dine i USA :D Ikke slutt!

Celina

10.jun.2011 kl.16:50

Du burde fortsette! :) Du trenger jo ikke akk å ha en blogg som alle andre sin, der du legger ut klær osv! Du skriver veldig bra, Hedda! Du er serriøst favorittbloggeren min. Du er virkelig en inspirasjon for meg. Du kommer alltid med gode annbefalinger, og du setter virkelig stor pris på livet ditt. Selvom du noegang har følt at det har vært veldig ille, har du alltid funnet en måte å se positivt på det.

Kari :-)

10.jun.2011 kl.16:50

Jeg syns du skal forstette siden jeg er iallefall interresert i ditt vanlig liv i Norge, du kan sikkert ah lott om tilvenning og sånt men jeg vil mye heller se hverdagsinnlegg fra deg! dU er så søt, hedda og jeg eeeelsker de innleggene hvor du sier hva du mener/føler!! fortseeeeeeeettttttt

ABC

10.jun.2011 kl.16:52

værsåsnill å fortsett! DIGGER BLOGGEN DIN! <3

10.jun.2011 kl.16:52

FORTSETT!!

Kat

10.jun.2011 kl.16:52

Jeg ser paa bloggen din som paa en serie: Vi, lesere, har faatt vaert med deg nesten ett aar i USA (jeg begynte aa foelge med i oktober/november). Det har vaert utrolig spennende, og er saa goey og interresant aa se hvordan du opplevde alt. Er selv 24 aar og etter bloggen din angrer jeg paa at jeg aldri tok et aar som utvekslingsstudent i USA. Men det jeg vil fram til er at vi har blitt kjent med deg (saa kjent som man kan bli gjennom en blogg), du skriver virkelig BRA og vi vil bare se mer av deg! Selv om oppholdet ditt i USA er over, saa fortsetter livet ditt i Kristiansund. Del det du vil dele med oss, skriv naar du vil og det DU vil. Bloggen skal vel vaere noe morsomt!

Og forresten, gratulerer, du er sterk, og haaper du er STOLT av degselv som har gjennomfoert dette aaret paa godt og vondt.

Velkommen tilbake til Norge!

martepuuuuuuuuusssss <33333

10.jun.2011 kl.16:53

serr, ikke slut! det hadde vært helt javlig azzz-... fortsett forstestt fortsetttttttt ! !! ! !

Kaja

10.jun.2011 kl.16:53

Jeg syns det hadde vært velidg fint om du fortsatte å blogge, så kan vi høre litt om hvordan det er å være hjemme igjen, over tid også! Du er veldig flink til å skrive og jeg liker bloggen din veldig godt!:) Stå på og helst ikke slutt.

jeanette

10.jun.2011 kl.16:57

Fortsett å blogge! =) Leste bloggen din før du dro på utveksling også. Syns du skriver bra og variert, og din blogg er den første jeg trykker meg inn på når jeg skal lese blogger!

:)

10.jun.2011 kl.16:57

Fortsett! bloggen din var den første jeg noen gang leste, og følger den fortsatt like ivrig!

malin

10.jun.2011 kl.16:58

jeg synes du skal fortsette å blogge, hedda! gjør noe morsomt ut av det, ikke la bloggen stresse deg. det er mange som følger deg, og vi liker virkelig skrivingen din. du er ikke som alle andre bloggere, du er en spesiell jente og noe for deg selv. følg hjertet ditt, så skal vi følge bloggen!! stå på :)

Amalie

10.jun.2011 kl.17:02

Hadde vært veldig kjekt om du fortsatte å blogge ! :- D

Louise

10.jun.2011 kl.17:04

Det virker kanskje som om jeg har ganske lite liv når jeg sier at jeg vil du skal fortsette å blogge om hverdagen din her hjemme i Norge. Men jeg er en morgenfugl og har ofte mye dødtid før jeg går på skolen, da syntes jeg faktisk det er morsomt å lese bloggen din! Håper absolutt du vil fortsette ^^, Du er faktisk ikke som alle andre bloggere, fordi du ofte skriver om dine tanker rundt ting, og det liker jeg. Vi som lesere blir på en måte litt bedre kjent med deg som person, og det er gøy å lese noe annet innimellom alle sminketipsene

Ine

10.jun.2011 kl.17:05

Ikke slutt, vær så snill! Du er en av få bloggere som virkelig er spennende å høre på, uansett om du ikke gjør så mye spesielt i hverdagen hjemme, så er det gøy å lese det du skriver fordi du skriver bra! Det var jo ikke alltid du gjorde så mye i USA heller, men det var like gøy å høre på hva du hadde å si. Prøv en stund og føl litt på det selv også, vi vil ikke miste en så god blogger som deg! :)

Kristina

10.jun.2011 kl.17:07

Jooo, du må fortsette! Selv om du er ei helt vanlig jente som oss andre, så skriver du så bra og det er alltid morsomt og spennende og lese innleggene dine. Håper du fortsetter :)

anna

10.jun.2011 kl.17:09

Du er en av jentebloggene jeg leser. Du føler kanskje nå at du er "en i jenterekka" av norske bloggere som forteller om dagen sin. Men det er jo en grunn til at vi fortsatt er innom bloggen din, er det ikke? vi syntes det er spennende og gøy :-)

og det er vel aldri et minus at du tjener en god del penger på dette også!

Men om bloggen sliter på humøret, utsetter skolearbeidet osv, IKKE fortsett. da er det ikke verdt.

nå snakker jeg vel nesten i mot min egen mening, siden jeg faktisk ønsker at du fortsetter..

Frida

10.jun.2011 kl.17:09

je håper du fortsetter for du skriver utrolig bra! synes det er spennende og lese om andres hverdag og alt!

maria

10.jun.2011 kl.17:10

For å være helt 110% ærlig kommer jeg ikke til å lese bloggen din om du fortsetter å blogge her i Norge. For all del, du kan fortsette om det er det du har lyst til, men jeg leste bloggen din fordi jeg syntes det var veldig spennende å lese om hvordan ting var i USA :) Jeg kommer selvfølgelig til å titte innom til tider, men det kommer ikke til å være helt det samme mener jeg. Jeg tror jeg savner Amerika mer enn du gjør akkurat nå, og jeg har ikke vært der engang. hahaha

Ulrikke Flom

10.jun.2011 kl.17:10

Vet du...dette kommer til å høres så rart ut. Jeg har lest bloggen din i et par måneder nå, og for et par dager siden hadde jeg ingenting og gjøre, så jeg bestemte meg for å lese absolutt HELE bloggen din. Altså fra dag en. Jeg satt i over 4 timer fordi jeg ikke klarte å slutte å lese. Jeg leser mange forskjellige blogger, men har aldri lest en så bra blogg som din. Du er utrolig flink til å skrive og du byr av deg selv. Jeg tror jeg gråt over 10 ganger i løpet av de timene jeg leste. Jeg ble rett og slett helt revet med da du fortalte om tanker og følelser rundt dette med å være borte fra familie, venner og kjæreste. Jeg beundrer motet ditt og styrken din! Selvom du ikke er i USA nå, så betyr ikke det at du ikke har noe interessant å komme med! Jeg håper i hvert fall inderlig at du fortsetter å blogge. Du er så bra! :)

Kristina

10.jun.2011 kl.17:11

Tror mange ville ha blitt lei seg hvis du hadde sluttet å blogge. Selv om jeg skjønner at du kanskje er litt lei av bloggen, og ikke finner helt poenget nå som utvekslingsåret ditt er over. Men du har utrolig mange trofaste lesere og mange ser opp til deg. Du kan uken's tips(trenger ikke å være mote etc). Du kan skrive dypere innlegg som kan hjelpe lesere dine. En blogg kan være alt mulig, og hvis du bruker fantasien kan det hende du finner på noe som gjør bloggen din anneledes fra de andre toppbloggerne :-) Stå på!

Line

10.jun.2011 kl.17:12

Du skriver veldig bra!! I tillegg er det interessant å lese om hvordan det har vært å komme hjem igjen osv etter at du kom hjem fra USA:-) Synes det er litt interessant å lese om, haha!

Sofie

10.jun.2011 kl.17:14

Fortsett! Er serriøst avhengig av bloggen din, Hedda! Det er interesant uansett hva du skriver om, fordi du er så flink til å blogge og du er sykt pen!<3

:}}

10.jun.2011 kl.17:14

Ikke slutt å blogg, Hedda. Jeg synes du er en kjempefin person, og du kan av og til være en person jeg kjenner meg selv igjen i... Du skriver på en kjempebra måte, som får meg til å ville lese mer. Jeg var tilfeldigivs innom bloggen din en dag jeg kjeda meg, og jeg vart fast leser med engang, jeg er innom bloggen din for å se om du har skrevet noe nytt ofte. Men du er bare et menneske som alle oss andre, og hvis det stresser deg å blogge synes jeg du heller skal skrive et innlegg når du selv føler at du har lyst til å blogge. Det skal jo ikke være som en stresskilde for deg:} Og alle som kommer med dumme kommentarer; de er bare sjalue, folk som bitcher andre er et tegn på at de selv har dårlig selvtillit og de får "ro" i seg selv ved å gjøre det. Du er ærlig, sur, glad og frustrert i innleggene dine, og det er akkurat sånn det skal være. Du fortjener å være på topplista og jeg håper du ikke gir deg! :}

Vibeke

10.jun.2011 kl.17:15

Ikke slutt å blogge! Jeg syns du er kjempeflink til å skrive, og du hadde ikke ligget på topplisten kun pga. utvekslingsåret ditt, måten du skriver på, hva du gjør, hvordan du kler og sminker deg er det som har skaffet deg såpass mange lesere. Jeg håper du fortsetter å blogge, fordi hvis du slutter har jeg ingen blogg å sjekke hver dag lenger, du er min favorittblogger.

Anna Søvik

10.jun.2011 kl.17:17

Jeg liker bloggen din kjempegodt!:-) men hva om du blogger når du selv vil? ikke tenk at "ok, dere vil jeg skal blogge, da gjør jeg det". Det vises så godt i innleggene.. heller blogg når du føler for det, for da blir innleggene så mye bedre :) mange har oppturer og nedturer når det gjelder blogglyst, og når lysten er på bånn er det like greit å fokusere på andre ting imens, og så heller blogge når den blir på topp!:-) det er så dumt at så mange bloggere føler seg presset av leserne til å hele tiden skrive innlegg, fordi blogging skal jo være gøy, og du bestemmer AKKURAT hva som skal stå her, og når det skal stå her. masete lesere er bare irriterende, du burde følge dine egne følelser 100% :)

malineá

10.jun.2011 kl.17:17

Kjære Hedda! Du må ikke slutte å blogge. Du skriver kjempe bra, og er en stor inspirasjonskilde til alle rundt deg og de som leser bloggen din. Du er skriver på en måte som gjør at vi vil ha mer og mer heletiden, og du gjør lesingen på bloggen til noe som er spennende, artig, trist og morsomt. Når du skriver lange, triste og tunge innlegg, er ikke jeg og sikkert mange flere de som bare suser gjennom den, og driter i å lese det. Det er koselig å følge med på hva du gjør, og du innspirerer som bare juling. Jeg har fulgt bloggen din siden du starta på heddzz nærmest, og du har skrevet bra siden den gang. Jeg vil at du skal fortsette med blogginga di, skrive om hvordan det er å være tilbake i den norske hverdagen, hvordan det er å komme tilbake til vennene,kjæresten, familien og de rundt deg. Hvordan blir det å starte på norsk skole igjen? Vil du trives? Skriv om slike ting. Gi oss sminke og motetips, det er jo noe DU kan, kjære Hedda. Så må du skrive et innlegg om hjemreisa di, hvordan det var og slikt. Hvordan det var når du møtte alle igjen den aller første dagen. Det hadde vært så fint.

Så ikke slutt å blogg, du er så fantastisk flink, og innspirerende.

Med vennlig hilsen fast bloggleser :-)

Marianne

10.jun.2011 kl.17:18

det er jo en grunn til at folk leser bloggen din! den er jo superbra :-D men fortsett kun om du føler at det er det riktige for deg. Mange som liker bloggen din ihvertfall!

Ine

10.jun.2011 kl.17:19

Jeg synes du burde fortsette å blogge :) Du skriver på en måte som gjør innleggene til å bli interessante, selv de lange innleggene. Selv om du bare skriver "dette gjorde jeg idag"-innlegg, er det gøy og lese fordi du skriver på sånn en bra måte :)

håper du fortsetter å blogge, Hedda! <3

sofie

10.jun.2011 kl.17:21

ikke slutt å blogge :)

B

10.jun.2011 kl.17:22

ikke slutt å blogg! du er faen meg den eneste på blogg.no som har en blogg som er gøy å lese!:)

10.jun.2011 kl.17:23

Hvorfor slettet du det andre innlegget?

johanna

10.jun.2011 kl.17:24

syns du godt kan blogge slik, er veldig glad i bloggen din, så at den blir så "vanlig" spiller ingen rolle!! :)

Sandra

10.jun.2011 kl.17:24

Man trenger ikke å ha et superspennende liv, ha et talent etter være en fashonista for å være interessant å lese om :-) Du er utrolig flink til å skrive, å har den evnen til å gjøre en helt vanlig hverdag spennende å lese om, og ikke minst morsom. Jeg har fulgt med deg siden starten, da du blogget på heddzz, og har ikke begynt å lese bloggen din pga utveksling, men fordi du er den du er.

Allerede da var du yndlingsbloggeren min. En helt vanlig jente, ei nydelig jente med full av humor og sarkasme. Jeg falt først og fremst for det nydelig ansiktet ditt, deretter humoren din, og måten du formulerte deg da du var sinna, haha :p etterhvert som jeg begynte å lese mer og mer kom du ofte med dype innlegg som traff meg skikkelig, for å ikke snakke om de fine bildene du tar. Jeg kjenner meg skikkelig igjen i deg Hedda, hadde blitt lei meg om du slutter å blogge for godt.

Du er den eneste bloggeren jeg skikkelig gleder meg til å lese om. Jeg taster inn bloggen din før facebook til og med. Du har kommet langt, du lå jo på topp 20 før du dro til USA, så noe må det være som gjør deg interessant. Du har kommet langt med bloggingen din, du er blant topp 10 nå, og får faktisk tjene penger på dette :-) det må jo bare være et kjempepluss!

Sofie Skifjeld

10.jun.2011 kl.17:25

Jeg lurte på om du kanskje kunne lage et oppsumerings innlegg eller flere?

Sånn at du legger ut bilder og forteller litt om dine beste minner fra USA! :))

Hvis du skal slutte hadde det jo vært en fin avslutning eller hvis du vil begynne på nytt er det jo en fin start :))

Camilla

10.jun.2011 kl.17:26

Altså, nå skal jeg være ærlig og jeg skal begrunne svaret mitt.

jeg er fast leser av bloggen din og har vært det en godt stund nå, og pågrunn av deg har jeg også lyst til å ta ett år i usa, det er fordi at, du skrev ikke bare om det som var bra, du skrev også om det som var helt for j***** og det som var utrolig trist. du skrev dype triste innlegg som kansje folk kjenner seg igjen i og du skrev glade og livlige innlegg hvor folk, iallefall jeg ble glad av og lese.. så ikke slutt og blogge, men hvis du føler for å slutte, så kan du allikevell skrive et innlegg noenganger! for jeg kommer til og lese bloggen din uansett, for du skrev om ting som betydde noe! og det synes jeg du burde fortsette med :)

Camilla Reines

anonym..

10.jun.2011 kl.17:26

Kan du blogge om hvordan hjemreisen var, at du utdyper deg mere? om hvordan det var, når du hørte flyet skulle lande osv ? :)

10.jun.2011 kl.17:27

du burde fortsette, du er utrolig flink til å blogge og skriver veldig bra! elsker bloggen din, og at den blir "kjedelig" eller "vanlig" gjør ikke noe fordi du er råkul!

ingvild

10.jun.2011 kl.17:27

jeg synes du burde fortsette! selvfølgelig skjønner jeg om du ikke vil og orker, er jo trossalt mye å gjøre med en blogg. Grunnen til det er at jeg synes du er veldig god til å skrive, formidle følelser, og at du skriver variert! Det er så mange andre blogger der ute, men så veldig få som faktisk er verdt å lese. Ditt liv er kanskje ikke mer spennende enn mitt, men jeg synes likevel det er morsomt å få innblikk i andre sitt liv, andre sine tanker og følelser. Ingen av "topp"-bloggerne vi har har noe spesielt med seg de heller, utenom at de over middels gode til å skrive og vet hva leserne vil lese om.

Som sagt, håper du fortsetter, for jeg liker virkelig å lese bloggen din! :)

Ingvild, 22.

Janette

10.jun.2011 kl.17:29

Jeg liker bloggen din :-) du er flink og skrive, og jeg elsker å lese hva folk gjør på, hva de spiser, mat oppskrifer, trening mm

catyy

10.jun.2011 kl.17:29

Du måååå fortsette å blogge Hedda. Elsker bloggen din, min favoritt! Hvis du slutter å blogge, kommer jeg ikke til å lese andre blogger. Du er en fantastisk blogger som blogger superbra! Stå på Hedda, og behold blogger!

Vilde

10.jun.2011 kl.17:31

Stemmer for at du fortsetter.

Du er utrolig flink til å skrive Hedda - det håper jeg du vet! Dette gjør det spennende og kjekt å lese det du har skrevet. Hver gang jeg oppdaterer bloglovin´en min, håper jeg du har lagt ut noe!

- Håper du fortsetter, for din egen skyld!

Ingrid

10.jun.2011 kl.17:31

Man føler på en måte at man har blitt kjent med deg i løpet av året du har vært i USA, og hadde vært gøy å kunne ha fulgt deg hjemme i Norge også :) Men skjønner deg veldig godt dersom du ser på det som stressende!

Ingrid

10.jun.2011 kl.17:31

du må fortsette fordi jeg DIGGER både deg og boggen din! har fulgt deg både før og gjennom hele språkreisen din..så nå vil jeg følge deg etter også! blir så glad av deg!

Brita

10.jun.2011 kl.17:32

Jeg synes som mange andre at du burde fortsette. Leserne har blitt kjent med en del av deg det siste året og jeg tror mange vil finne det interessant å ta del i livet ditt her hjemme også. Du skriver bra og er ikke som alle andre toppblogger.

emma

10.jun.2011 kl.17:34

Jeg synes definitivt du skal fortsette! Vi lesere har blitt veldig glad i deg gjennom bloggen din, og vi synes det er interessant å lese om livet ditt. Det finnes svært mange andre utvekslingsbloggere, men det er en grunn til at du har ligget på topplisten så lenge. Bloggen din har ikke bare vært interessant på grunn av utvekslingsåret ditt, men på grunnav deg. Jeg liker veldig godt bloggen din, du skriver bra og jeg tror de fleste som har lest bloggen din er interessert i å lese mer om hvordan livet ditt er når du ikke er i USA. Håper du fortsetter!

meg

10.jun.2011 kl.17:34

er en grunn til at bloggen din ble lest før også. vi driter i hva du skriver, du har alltid vært favorittbloggen min, for alt du skriver er jo gøy! det er bare måten du skriver på!!:)

Katinka

10.jun.2011 kl.17:34

Hedda, du må fortsette! Å lese bloggen din setter liksom en smil på ansiktet mitt. Elsker måten du sriver på osv. Og du er så utrolig søt! Samme om det er om din helt vanelige hverdag, or something. Du får det til å bli morsomt å lese uansett! :) Håper du fortsetter! Jeg digger deg. :)

Mari H

10.jun.2011 kl.17:36

Vel, om jeg skal begrunne det: Jeg gleder meg til hver gang jeg logger inn på bloglovin og ser at du har blogget. Du får meg alltid i godt humør med søte blogginnlegg. Jeg elsker når du tar opp temaer om folk, kjærlighet, osv. Du har så kul klesstil! Du er bare kjempebra, Hedda, og jeg håper du aldri, aldri slutter å blogge!

C

10.jun.2011 kl.17:38

På høsten i fjor ble jeg plutselig helt besatt av å lese utvekslingsblogger siden jeg slev skal på utveksling til USA 2012/2013. Jeg søkte det opp på google og begynte å lese gjennom mange fra starten av, deriblant også din. Din blogg var den eneste jeg fortsatte å lese og siden da har jeg vært innom flere ganger hver dag, like spent hver gang for om du hadde kommet med et nytt innlegg. Bloggen din har vært utrolig lærerik for meg og jeg har lært mye om oppturer og nedturer jeg ikke visste om tidligere. Ingen av de andre utvekslingsbloggerne har skrevet hva de føler rundt det som skjer underveis i året.

Som du sikkert har skjønt elsker jeg hvordan du skriver, men grunnen til at jeg begynte å lese bloggen din var likevel mest pga. av at du var på utveksling i USA. Det har slevfølgelig vært en stoooor bonus at du skriver så bra. Nå når du har dratt hjem sitter jeg igjen med en følelse av å ha selv forlatt USA, og det er veldig trist.

Gjør hva du vil med bloggingen men ikke la deg påvirke for mye av alle de som bønnfaller deg om å fortsette. Hvis ikke du føler for å skrive, så slutt. Tross alt er det ditt liv!

est3r

10.jun.2011 kl.17:38

Jeg skjekker bloggen flere ganger om dagen. Kan bli sittende og lese innlegg fra akrivet så lenge jeg bare orker. Keep it up <3

Karoline

10.jun.2011 kl.17:41

Jeg leste bloggen din før du dro til Amerika og jeg elsket den like mye da som jeg gjør nå! Du er så flink til å skrive, så sinnsykt pen og inspirerende! Jeg tror du får stort utbytte av å fortsette å skrive, men det er synd du skal se på bloggen som en byrde. Jeg synes du skal blogge i ditt eget tempo og sånn som du vil.

Håper du fortsetter, for jeg liker virkelig å lese bloggen din, selv om det er bare om den "kjedlige" hverdagen :)

10.jun.2011 kl.17:44

Jeg synes du bør fortsette, i hvert fall en liten stund til. Det kan være spennende å lese "reaksjoner" etter at du har kommet hjem, og diverse tanker rundt dette, f.eks med hvordan det blir med norsk skole igjen etter et så annerledes system i USA :-) Og selvfølgelig fordi du er en fantastisk jente med Glimt i øyet som er en fantastisk skribent! :-)

ingeborg!

10.jun.2011 kl.17:46

du bør forsette! du er så utrolig flink til å skrive, og tror egentlig ikke bloggen din kommer til å bli så mye kjedeligere!

Marthe

10.jun.2011 kl.17:46

Jeg kom over bloggen din ett par mnd etter at du begynte og falt for den med en gang. Det skal sant sies det du skriver om nå, at du kansje bare blogger om et liv som alle andre har. Men det gjør jo så å si alle. For meg så er du en av de få bloggerne jeg leser og ikke minst så skriver du utrolig godt Hedda! Men jeg synes du skal blogge i det tempoet du synes du selv vil blogge i og det skal jo ikke være en byrde du skal jo kose deg med den : )

Silje

10.jun.2011 kl.17:48

Du er nødt til å forsette. Jeg leste også bloggen din før du dro til amerika, når du var der og nå. Du er så sykt søt og morsom. Du blogger ekstremt bra, og uansett hva det er du blogger om blir jeg helt klistret inn i skjermen.

Men dersom du merker det bare er stress å du blir lei av det, så skjønner jeg deg. Men da kan du hvert fall slenge inn et innlegg litt her og der! :-)

Ver så snill og forsett, du er den eneste bloggen jeg leser. Jeg blir inspirert av det du skriver om. Du får meg til og ville blogge selv!

AE

10.jun.2011 kl.17:53

Fortsett!!!

Du er den beste bloggeren på lista nå, og jeg synes faktisk det er interessant selvom det bare er "idag spiste jeg pizza på peppes"; fordi det er deg! DU er interessant. Uansett kommer du til å savne å blogge og flere tusen kommer til å savne at du gjør det! Vær sterk og drit i nedsettende kommentarer. Keep on blogin :-D

Ida Fredrikke

10.jun.2011 kl.17:55

Vet ikke helt jeg, men når man han fulgt en blogg i ett år, så føler man liksom at man kjenner den personen litt. Selv om personen ikke en gang vet hvem du er. Man blir bare hekta :D

Blir som å plutselig slutte å snakke med en god venninne. Det å plutselig slutte å lese en god blogg. Synes du skal fortsette, jeg :D

Rikke

10.jun.2011 kl.17:57

Jeg synes såklart du må velge selv, men hadde jeg fått valgt så ville jeg at du skulle blogga videre :) Det er spennende å lese om din hverdag, fordi den har vært spesiell i et år nå, og det blir morro å følge deg videre her hjemme i Norge :)

Jan Anders og Linnea

10.jun.2011 kl.17:59

Synes du skal fortsette å blogge, vil gjerne følge bloggen din etter USA også :)

Jente fra Bergen!

10.jun.2011 kl.18:01

Du må ikke slutte å blogge.. du må tenke selv hvorfor du er på topp 20 liste... :)

Du skriver helt fantastisk, og ikke minst det er interesant!

Jeg er selv innpå bloggen din minst 3 til 4 ganger daglig... bare for å se om du har kommet ut med noe nytt..

Jeg er alltid spendt på hva det neste du skal skrive om handleer...

Det blir sefølgelig forskjellig fordi du er tilbake i Norge, men skriv heller om hvordan du har hatt det, hvordan det er når du begynner å savner Diana osv....

Sefølgelig må du fortsete når du ser hvor mange som vil lese, og hvormange leser du har!!

Ikke slutt... :)

Ingrid

10.jun.2011 kl.18:01

Jeg har veldig lyst til å vite hvordan det går fremover med deg, og vertsfamilien og vennene dine i USA. Om dere eventuelt drar å besøker hverandre, og hvordan det går når savnet viiirkelig kicker inn. Ikke fordi jeg vil vite at du har det vondt, men hvordan du takler det og sånt.

Du er også en utrolig stor inspirasjon, til klær, hvordan se på ting i hverdagen og ikke ta alt for gitt og sånt. Det er nå min mening, så ja. (:

Meg

10.jun.2011 kl.18:04

Forsett å blogg!!!! Du er insperasjons klilden min. Elsker alt med hele bloggen og deg. He selv lyst å dra et år til USA. Og ved å lese bloggen din får det meg til å dra ennå mer!! Og jeg har veldig lyst å vite hvordan det går med deg etter at du har kommer hjem, og vite hvordan det påvirker hverdagene din. Slutter du, griner jeg!!!

10.jun.2011 kl.18:05

fortsett! ELSKER deg og bloggen din!

Rikke

10.jun.2011 kl.18:07

Ikke slutt, du skriver utrolig bra! kjempebra.

En del av utvekslingsperioden er jo den perioden du har kommet hjem og. Minst like interessant å lese om hvordan du har det nå, hvordan det er å ikke være i USA og lese om hvordan ditt virkelige liv hjemme i Norge er. Håper du fortsetter å blogge!! du er kjempeflink, elsker å lese bloggen din.

Line M

10.jun.2011 kl.18:07

Nå kommer jeg nok til å svare veldig likt som mange andre allerede har gjort, men skitt au.

Mange av oss begynte å følge deg etter du dro til USA, og er nysgjerrige på hvem du er her "hjemme", sånn i forhold til oss andre, og hverdagen din her kontra hverdagen du nettopp har avsluttet. Vi har jo blitt litt glad i deg (haha) og har ikke lyst til å ta farvel bare fordi du selv mener hverdagen din blir en annen og kjedeligere nå. Veldig mange bloggere har jo nettopp en sånn hverdag...

Men gjør bloggen deg bare i dårlig humør og du ikke føler du får noe positivt ut av den; slutt heller. Du skal jo blogge fordi DU syns det er gøy, ikke for alle andres skyld ;)

Silje W

10.jun.2011 kl.18:10

Skulle gjerne ønsket at du holdt på noen måneder til, for å høre hvordan det har vært å komme hjem. Det er jo på en måte noe som hører til oppholdet i USA. Evt, noen innlegg med bilder av deg og kjæresten? :)

Line M

10.jun.2011 kl.18:10

Åja! Glemte jo en ting: Pluss at du skriver så gode innlegg. Spesielt de under "tankespinn"-kategorien. Veldig mye fin lesing der!

Lykke til med valget! :)

Rose Audrey

10.jun.2011 kl.18:12

Vil jo helst at du skal fortsette, siden dette er favorittbloggen min, men er jo selvfølgelig opp til deg :) Liker at du ikke bare blogger om hverdag, men også om følelser. Jeg liker å lese om hverdager også, så derfor tror jeg nok at jeg ikke kommer til å like din mindre uansett hva :)

Hanna

10.jun.2011 kl.18:12

Jeg syns du skal fortsette. Du er utrolig flink og du kan jo blogge iallefall i sommerferien? Du skulle jo til Paris ogsånt også! :D

Men det er ditt valg, om bloggen går deg på nervene og du blir sliten av å tenke på det, så bør du vurdere det. Vurdere om du i det hele tatt gidder, for det er ikke gøy å ha blogg så lenge du ikke syns det er morsomt.

Gjør det som er best for deg Hedda! :)

ann jorunn

10.jun.2011 kl.18:14

Har fulgt bloggen din siden heddzz, så du fenger i alle fall! Håper virkelig du kommer til å fortsette, da du er veldig flink til å skrive, og jeg tviler på at bloggingen blir kjedelig, da jeg likte veldig godt den gamle bloggen din også. Håper virkelig du fortsetter!
Jeg vil at du skal fortsette en liten stund til, kanskje fortelle litt mer hvordan det er å være hjemme osv.! :)

Tonje

10.jun.2011 kl.18:18

ikke ta dette personlig , hørtes rart ut siden dette er en blogg om deg . Og det er nettop det , det er en blogg om deg I usa , ikke I norge ! så fullfør bloggingen nå med innlegg om hvordan det var å komme hjem litt om hva du gjorde i usa den siste tiden , kanskje ta deg en spørsmålsrunde.. istedenfor å skrive innlegg som du selv akkurat sa var stressende så tar du å blogger om " heddinusa " også blir du ferdig med blogg.no :D

ak

10.jun.2011 kl.18:19

du mååå fortsette! jeg har kjempelyst til å se hvordan livet ditt kommer til å være etter usa.

:)

10.jun.2011 kl.18:20

Fortsett!! fordi vi føler vi kjenner deg nå, og det er også derfor vi har lyst til å "være med deg" videre i livet ditt. vi lesere føler vi har blitt en del av din hverdag, og det er jo en grunn til at såpass mange liker den. I sommer skal du ut å reise, og vi vil være med deg fortsatt på din reise.. Du skriver virkelig BRA, og det er bloggere som deg, som tar opp hverdagslige ting som shopping, hva du har gjort i dag osv, MEN i tilleg kan ha noen dypere innlegg, og innlegg med refleksjoner og egne meninger som ungdom har godt av å lese!

fortsett Hedda, jeg tror ikke du kommer til å angre.

hanne

10.jun.2011 kl.18:26

vi vil jo så klart at du fortsetter, men selvfølgelig skjønner at du vurderer å slutte.... jeg synes hvertfall du burde fortsette fordi du er utrolig flink til å skrive, sette ord på ting og rett og slett formidle noe til leserene dine :) selvom du ser på hverdagen din i norge som alle andres...så synes jeg du er flink til å fortelle den på en interessant, morsom og bra måte! :)

Helene

10.jun.2011 kl.18:27

FORDI DU ER ET FORBILDE KJÆRE DEG !

HADDE DET VÆRT OPP TIL MEG, SÅ VIL JEG SÅ ABSOLUTT IKKE AT DU SLUTTER !!

FORTSETT :) :) :)

Iselin

10.jun.2011 kl.18:28

Ja ! , for du er herlig å PEN !

Og du blogger veldig bra :D

Miaa

10.jun.2011 kl.18:29

Synes virkelig ikke at du skal slutte, Hedda! Du er en utrolig flink blogger, og det du skriver er bra og gir mening! Stygge kommentarer må du bare overse, for de er ikke sannheten! Skjønner ikke hva folk skal ha i mot deg, egentlig! Vil bare si at bloggen din er utrolig bra, og at du må fortsette!! Stå på, Hedda!!

Therese

10.jun.2011 kl.18:29

Fortsett å blogge!! :) du skriver bra og det blir ikke bare sånn " idag gjorde jeg det og deet og deeeeet" for du skriver på en måte som gjør at det blir interresant! stå på

10.jun.2011 kl.18:31

Du må fortsette å blogge. Har fulgt med på bloggen din siden du flytta til usa. Jeg har lest mange blogger til forskjellige utvekslingsstudenter, men ingen kan måle seg med din blogg, Hedda. Synes det har vært kjempe inspirerende å lese dine innlegg. Og jeg har skikkelig lyst til å flytte til USA for et år og gå på skole der jeg også. Selvom utveklingsåret ditt er over, har jeg lyst at du skal fortsette. Føler liksom at jeg kjenner deg nå, det hadde blitt skikkeligt trist og ikke lese om hverdagen din lenger. Håper virkelig du fortsetter å blogge!

Og et ønske; kan du lage et innlegg der du oppsumerer året ditt i usa? Med nedturer og oppturer. Elsker bloggen din, Hedda. Første bloggen jeg går innpå er din.

L.E

10.jun.2011 kl.18:37

Du skriver inspirerende og man kan kjenne seg igjen i det du skriver, derfor leser vi bloggen din! Vi har på en måte fulgt deg gjennom året i USA, og det har vært utrolig lærerikt, og nå er det interessant å se hvor veien går videre for deg og hva du skal videre :) Masse lykke til, jeg håper du fortsetter å blogge!

tina

10.jun.2011 kl.18:40

Føler at vi (hvertfall jeg) "kjenner" deg litt nå, og synes derfor du burde fortsette! Etter året ditt i USA har du skrivd veldig mye om livet ditt, så jeg synes egentlig det blir naturlig at du fortsetter her hjemme. Du har fått så mange følgere/lesere!! :)

Vera

10.jun.2011 kl.18:43

Tror ikke jeg kommer til å fortsette å følge bloggen din, i hvertfall ikke hvis du skriver like mange innlegg som du har gjort nå. Er interessant å følge livet til noen som lever det "annerledes," på utvekslingsår. Men som du sier, du har bare et helt vanlig liv, og personlig syns jeg det fins alt for mange "helt-vanlig-liv"-blogger som bare fører til mer selvsentriskhet. Hva vil du sjøl? Er det greit at mennesker du ikke har valgt får innsikt i dine tanker?

Anna

10.jun.2011 kl.18:46

Du kan ikke slutte. Er helt avhengig av å lese bloggen din. Du skriver så bra og åpent, og det er det utrolig få andre som faktisk gjør. De fleste er jo bare hverdagsbloggere, men du skiller deg ut med at du er flink(:

Marte

10.jun.2011 kl.18:48

Du får bestemma sjøl :) hvis det bare blir stress for deg så trenge du jo ikke, men di fleste på topplisten har jo egentlig ganske normale liv :) Syns du skrive utrolig bra, og du har vært min yndlingsblogg ganske lenge nå! Men forstår hvis du ikke har lyst (-:

elisa

10.jun.2011 kl.18:48

hallo, hedda???? VET du nå hva du sier?? DU har et talent,hedda! det er skrivetalent;)) du er flink til å skrive, og ikke KOM og si at du ikke er spesiell. For det er du! du er unik, du kan skrive, du har klart et år i utlandet, som viser at du er full av pågangsmot !!! :)

kjekt om du fortsetter å blogge, men synd dersom du vil slutte! Ditt valg! ;) ellers vil jeg ønske deg tillykke med livet i kristiansund .. :)

Rebekka

10.jun.2011 kl.18:50

Fortsett!

Du er min favorittblogger, og du skriver veldig bra selv om du er hjemme

Amalie

10.jun.2011 kl.18:50

Jeg synes du skal fortsette å blogge fordi du er så flink til å skrive , å mange av de innlegen der du har skrevet litt "dypere" har gidd inntrykk på meg . Å så er det artig å fortsette å se hvordan det går med deg vidre når vi allerede har fulgt med deg et helt år :) Synes bloggen din er kjempe fin og bra. Å så er du kjempe pen ! Håper du forttsetter :))

ik

10.jun.2011 kl.18:55

Ikke si at du ikke er spesiell i alle fall!

Kanskje du ikke er ekstremt god til å balansere på line, spille fotball eller synge (haha, dårlige eksempel), men det betyr ikke at du ikke har god nok grunn til å ha en blogg! Og det er akkurat derfor jeg liker å lese bloggen din, for selv om det ikke er de absloutte store greiene, så er hverdagen din intressant uansett.

Kommer til å lese bloggen din til siste slutt, og håper den ikke er enda. Værsåsnill ikke slutt.

Ingrid

10.jun.2011 kl.18:55

D uhar jo et talent, du er jo superflink til å skrive!

mari

10.jun.2011 kl.19:00

jeg håper utrolig mye på at du fortsetter! jeg vil gjerne høre om hvordan det blir for deg i norge nå, om hvordan det blir mellom deg og kjæresten\vennene dine. og om hvordan det blir når savnet kommer, om kontakten din med vertsfamilien og vennene dine i USA. du er den eneste bloggen som skriver dype innlegg, som er interessante å lese! og du pleier å skrive om problemene dine på en voksen måte, noe som er mye mer spennende å lese enn alle andre som later som de har perfekte liv på bloggen. du har itillegg veldig fine bilder! elsker bloggen din!

Synne

10.jun.2011 kl.19:01

Du har en bra blogg, og det er spennende å følge med i din "normale" hverdag etter at vi har fulgt livet ditt i USA i nesten et år! Ignorer de slemme kommentarene, bare le av dem, le av at noen som tydeligvis hater deg så mye har brukt tid og krefter på å skrive til deg, den personen de hater. BARE LE :)

Emilie

10.jun.2011 kl.19:08

Jeg syntes du burde forsette, i vertfall en stund til. Så du kan skrive litt om det å komme hjem, savnen til de i USA, hvordan forskjellen er osv. Hadde vært fint det, sånn at man vet hvordan man kanskje vil oppleve savn når man kommr hjem også :)

Du er jo også veldig flink til å blogge!
Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig i håp om at du har skrevet et nytt innlegg. Du er en av de få bloggene jeg faktisk leser, så hadde vært utrolig kjedelig om du la ned bloggen. Og jo, du har et talent - du er utrolig flink å skrive. Du blogger kjempebra og du skriver utrolig interessant! :-)

meg

10.jun.2011 kl.19:10

jeg synes du skal fortsette å blogge, for du har inspirert meg veldig, og du skriver utrolig bra!

Andre blogger har altid med bilder osv.. og da ser jeg egentlig bare på bildene.Men dine inlegg er så bra at jeg leser gjerne selv om det ikke er et eneste bilde liksom!

Uansett, her er noe du kan skrive om:

-Du kan ha outfits, for jeg elsker stilen din, og får mange motetips derifra!

- Når du skulle på ferie med kjæresten din!

- Hva du har gjort om dagene ( du gjør jo ikke akkurat det samme som alle andre, så jeg synes det er intresangt å lese om uansett jeg !)

- Innkjøp - du kjøper utrolig mye kult! (hvor får du alle pengene fra? :o)

- noen inlegg om hvordan du synes det er å komme hjem fra USA.

- Tips om hva de som planlegger å dra burde pakke med seg (og hva du har pakket med deg når du dro til USA)

Det var noen tips!

Elsker bloggen din, og du er utrolig pen og flink!

Fortsett å skrive, du inspirerer!

klem meg! <3

Margrethe

10.jun.2011 kl.19:10

Jeg mener du burde forsette å blogge! Jeg digger bloggen din, og har vært innom den nesten hver dag. Har vært utrolig spennende å lese om hvordan du har hatt det i USA osv, men jeg tror nok mange kommer til å følge bloggen din videre også, fordi folk er jo nysgjerrige på hvordan du er hjemme, hva du gjør i hverdagen din ;D Det er vertfall jeg. Du skriver utrolig bra, og det er sååå gøy å lese bloggen din! Håper du forsetter!

maria

10.jun.2011 kl.19:14

hei hedda!

om du vil slutte å blogge er egentlig helt opp til deg. men jeg synes uansett du bør ha et innlegg der du skriver tankene etter utvekslingsåret. det hadde vært utrolig fint for oss som har følt deg lenge :)

maria

10.jun.2011 kl.19:15

fulgt*

Maren

10.jun.2011 kl.19:16

Synes virkelig du burde fortsette med bloggingen!

Gleder meg hver dag til å se hva du har skrevet og jeg føler alle her ute har blitt litt "kjent" med deg etter utvekslingsåret ditt. Innleggene dine har rørt meg til tårene opptil flere ganger- du har virkelig skrivingen i deg! Det jeg gleder meg til bloggingen etter utvekslingsåret ditt er om noe er blitt annerledes, om du klarer å tilpasse deg det norske livet igjen og om hvor stort savnet til statene blir og om det blir noe savn i det hele tatt. Det er lett å tenke at du ikke har noe talent eller gjort noe stort for å blogge, men det er det ikke mange andre bloggere som er eller har gjort heller..! Jeg ville blitt veldig glad om du fortsatte, du er min favoritt-blogger uten tvil!!

<3 annikenl

10.jun.2011 kl.19:18

Jeg håper du fortsetter å blogge! Liker personligheten din, og synes slike vanlige hverdagsinnlegg er gøye å lese! Elsker de 'dype' innleggene dine skriver, og du skriver utrolig bra! Så selv om bloggingen blir veldig ensformig osv, syns jeg det er spennende å følge med på hva du driver med:-)

sTINE

10.jun.2011 kl.19:20

Er jo egentlig ikke så mye poeng nei, iallefall ikke hvis du ikke har veldig lyst selv :)

Ariel

10.jun.2011 kl.19:20

Synes at du burde forsette, Hedda.

Du er kjempe flink å ordlegge deg og bildene du legger ved er som regel like bra! :) Du er en av de få bloggene jeg leser fast, for jeg må bare ha mere! Klart du vil få negative kommentarer en gang i blandt, livet er ikke bare en dans på roser ;P Skjønner at det kan være veldig vanskelig til tider, men de som kommer med negative ting har det som regel vanskelig i livet sitt å må rakke ned på andre for å føle seg bedre med seg selv. Så stå på hedda, ikke gi deg nå!

iii

10.jun.2011 kl.19:24

fortsett ! værssåååsnillll <3 og hvis du appsolut ikke vil blogge mer, ikke slett bloggen ! det er utrolig mange gode tips her man kan se tilbake på for alle ! :))) <3

marie

10.jun.2011 kl.19:24

fordi måten du skriv på, treff mæ rett i hjertet.

Maja

10.jun.2011 kl.19:33

Synes du skal fortsette å blogge! For du skriver utrolig bra, og man trenger ikke å ha et ''super spennende'' liv for å blogge. Ta f.eks meg, jeg blogger når jeg føler for det, om det jeg vil akkurat da. Og jeg har et utrolig kjedelig liv!

Og jeg blir så utrolig glad når jeg ser at du har blogga! :D Fortsett, please!

Ingriid.

10.jun.2011 kl.19:42

Jeg synes du skal fortsette å blogge, for du er kjempe flink til å skrive og jeg synes det er ganske gøy å lese hva du skriver, og se bildene du legger ut. Stå på Hedda, du er kjempe flink!

Trine

10.jun.2011 kl.19:43

Du må ikke slutte å blogge, du er utrolig flink til å skrive, jeg elsker din skrivestil!:) du har meningsfulle og interresante innlegg, og jeg synst du skal fortsette med dette. Jeg liker også bildene dine:)

Ida

10.jun.2011 kl.19:45

Som alle andre sier " ikke slutt å blogg "

Jeg har lest bloggen din gjennom utvekslingsåret ditt i amerika. Du har gitt meg utrolig mye lærdom om hvordan det er å være utvekslingsstudent. Du har virkelig fått meg til fått lyst til å dra på utveksling om noen år. Du har ikke bare skrevet om alt det positive under oppholdet, du har fortalt oss alt om det negative som du har vært i gjennom, du har fortalt at det å bo hos en annen familie er bare "dans på roser." Du har virkelig vært en god blogger gjennom utvekslingsåret ditt :)

Jeg som skal på utveksling i en måned i sommer, har blitt litt forberedt på hva jeg kanskje kommer til å møte. Jeg skal altså ikke være så lenge som deg, eller kommer nok ikke til å oppleve like mye som deg gjennom den lille måneden jeg skal til amerika. Men du har lært meg mye.

Men hvorfor jeg synes du skal fortsette å blogge?

Jo, jeg synes du skal fortsette og blogge fordi jeg synes det du skriver om er spennende og morsomt og få med seg. Og det ville blitt gøy å få vite åssen person du er hjemme, hva du gjøre i hverdagen, hvilken klært du kjøper osv..

Ja, det er det alle andre skriver om når de blogger. Men det er en grunn for at jeg leser bloggen din, fordi jeg synes det DU skriver er spennende å skrive om. Du trenger selvfølgelig ikke ha en sykt spennende liv for at jeg skal lese bloggen din. Du skal bare fortsette og blogge som du gjør, for du gjør en utrolig bra jobb :)

Ingrid

10.jun.2011 kl.19:45

Det er fint å fortsette å blogge, fordi det gjør det mulig for oss å se og lese hvordan du har utviklet deg etter utvekslinga :)

jente94

10.jun.2011 kl.19:59

jeg synest du burde fortsette og blogge, selv om du er kommet hjem igjenn til norge. Jeg har følgt bloggen din siden før du reiste til usa, og blogg inleggene dine er så fantastisk bra og gir mye tilbake til meg hvertfall. Du er et stort forbilde for mange jenter i fra hele norge, og sikkert i usa. du er hvertfall et forbilde for meg og jeg er innpå bloggen din hver dag, og det er den første nettsida jeg går innpå når jeg logger meg på datan :) håper så mye at du fortsetter og blogge, selv om du sier du bare kommer til og blogge om innkjøp så er jo det innlegg det og, og jeg liker og se hva du kjøper og hva du synest er fint :)

men til syvende og sist er det jo du som bestemmer hva du vil gjøre, men håper du følger hjertet ditt!

Angelica V. B Martinsen

10.jun.2011 kl.20:00

Jeg håper virkelig du fortsetter, Hedda, for du har et skikkelig talent for å skrive. Jeg leser så mye blogger at halvparten kunne vært nok, men din er en av de få som jeg liksom gleder meg til å lese. Jeg høres ut som den største taperen, men sånn er det altså; bloggen din er en av de små gledene i hverdagen min! IKKE TA DEN FRA MEG. Neida. Joda.

Uten at jeg kan sette fingeren på akkurat hvorfor, er bloggen din superinteressant. Dessuten tviler jeg masse-masse-masse på at den taper seg noe bare fordi du nå er hjemme, for selv har jeg alltid synes at innleggene dine om familie, venner og Håkon har vært de beste uansett, jeg. Måten du skriver det du tenker om de tingene, både på godt og vondt, er så bra. Det er så... fengslende, om jeg kan bruke det ordet uten å høres altfor teit ut. OG når det gjelder hverdags- og innkjøpsinnlegg, har vi jo både hverdager og klesbutikker i Norge også! Blir så bra, atte.

Så må jeg si til slutt, at du til syvende og sist bare må gjøre det du føler er riktig for deg. Det er jo tross alt det viktigste :)

Nei, GUD, når jeg leser over den kommentaren her ser selv jeg at jeg høres ut om som en trettenåring, altså. MEN JEG ER ATTEN. Jeg LOVER. Bare så det er sagt. Så da må du offisielt ta meg serriøst. Nå sier jeg takk for meg. Som jeg skulle gjort for lenge siden. Takk for meg.

kk

10.jun.2011 kl.20:00

BLOGG

ODA :-)

10.jun.2011 kl.20:05

Du burde fortsette å blogge fordi du er helt klart den som skriver best av ALLE toppbloggerne, no doubt. Du skriver også bra når du skriverom tanker osv, og jeg synes det er utrolig interessant å lese, siden jeg kjenner meg mye igjen, og det ror jeg mange gjør! Nei, vet ikke helt hva jeg skal si jeg, men keep in mind: du skriver helt u-t-r-o-l-i-g bra! :)

Sandra

10.jun.2011 kl.20:05

Du er unik. Du har en stemme som fortjener å bli hørt. Blogg fordi du har noe å dele. Fordi du er et godt forbilde. Men ikke blogg for å blogge. Blogg fordi du har noe å dele med andre.

Fulgt med på bloggen din helt siden du startet nesten, søkte på utvekslingsblogger. Kjæresten min var nemlig på utveksling i fjor og det var tøft for meg. Ved å lese bloggen din fikk jeg taklet mye følelser fra det året og forsto bedre følelsene til min kjæreste når han var der. Han heter også Håkon ;) Du er inspirerende og tøff! Blogg!

10.jun.2011 kl.20:08

Ærlig talt tror jeg det er viktig at du gjør det du selv føler for - det hjelper ikke at vi vil du skal blogge dersom du ikke ønsker det selv. Hadde jeg vært i samme situasjon som deg, hadde jeg nok valgt å blogge om ting som var USA-relatert, kanskje til i midten av juli, og deretter lagt opp. Du har tross alt et liv å leve - å skrive blogginnlegg hele tiden kan være med enn krevende nok. Uansett har du vært en super blogger, og jeg kommer til å følge med på deg til det er over :)

> marianne eide hanssen

10.jun.2011 kl.20:08

eg syntes du skal fortsette å blogge :) har følgt bloggen din siden dag 1 og jeg elsker den, du er den eneste jeg leser fast og jeg er innpå flere ganger og dagen. det er jo gøy å lese om hvordan du har det her i norge også, alltid gøy med dine meninger om ting , outfit, innkjøp osv ! kan du ikke skrive et innlegg om deg og håkon no som du har kommet hjem ? :-D legg ut noen nye bilder av dere, det er slikt som alltid er gøy å se !! men håper du fortsetter å blogge, jeg vet det er mange som digger deg, å hadde blitt trist om du sluttet :)

10.jun.2011 kl.20:10

Jeg hååper du vil fortsette å blogge! jeg er innom hver eneste dag og det håper jeg å fortsette med. Jeg begynte å lese bloggen din i begynnelsen av utvekslingsåret ditt, og det å få høre om både dine oppturer og nedturer har vært spennende og interessant. Ikke bare jeg, men alle andre som leser bloggen din har blitt "glad" i deg på en måte. Jeg synes det var skikkelig trist da du reiste hjem fra Usa, og satt med tårer i øynene da jeg leste innlegget "the hardest part", det var trist på en måte og ikke få lese mer om menneskene i usa som vi også har blitt kjent med gjennom bloggen din.

Og ikke nok med det, du skriver også utrolig bra! Du går liksom ikke "rundt grøten", men veldig direkte, konkret og får frem poenget ditt ganske klart. Det liker jeg veldig godt :) Så Hedda, vær så snill ikke slutt å blogg!

Hilsen jente, 17 år fra Trondheim : )

hedda tveit

10.jun.2011 kl.20:13

ikke slutt å blogg da:( fortsett!

Sarah

10.jun.2011 kl.20:15

Jeg syntes du skal fortsette å blogge. Du skrev en gang for ikke så lenge siden at du hadde så mye å fortelle oss når dette utvekslingsåret var omme, nå er det omme :D Det kunne også vært morsomt å vite hvordan du klarer å tilpasse deg i hverdagen igjen, når du innser at du savner USA, om du får året godtkjent, hvordan du oppretholder kontakten til de i USA også videre.

Det går an å blogge i et par månder fremover og deretter slutte, bare så vi vet hvordan det går med deg. Jeg liker virkelig å lese bloggen din, hver dag i over 1 1/2 år har jeg lest bloggen din daglig, selv om du da på den tiden bodde i Norge. Da var det "Wow, didn't see that one coming" som gjorde at jeg klikket meg inn første gang, og senere fant jeg meg selv i å oppdatere bloggen din oftere og oftere bare for å se om du hadde lagt inn et nytt innlegg. Så kjære Hedda, vi er like gamle, men du har noe spesielt ved deg, humoren, sarkasmen, din evne til å skrive et blogginnlegg uten å være barnselig og kjedelig, måten du skriver og formulerer deg på er det som trekker folk til denne bloggen, til dine blogginnlegg. Men tilslutt når dagen er omme er det du som må ta avgjørelse om du vil fortsette, vi har ikke noe rett til å presse deg til å gjøre det hvis du ikke føler for det!

Men uansett om du fortsetter eller ikke, så Takk :D

Helene

10.jun.2011 kl.20:16

Jeg vil gjerne at du skal fortsette å blogge fordi jeg synes du er en interessant person! Og jeg er veldig interessert i å få høre litt om hvordan det er og kommer til å bli/blir når du har kommet hjem og liksom fått "plassert" deg i Norge igjen!! Og om du prater mye med de der borte og hvordan du hvordan tenkt til å gjøre det med muligens besøk i USA igjen :)

Hedvig

10.jun.2011 kl.20:18

Håper virkelig du fortsetter å blogge Hedda! Jeg er innom den hver dag (flere ganger til og med)! Og det er med virkelig god grunn til at du ligger såpass høyt på topplisten. Du når fram til alle tenåringer, hvertfall meg. Jeg føler at jeg skjønner hva du skriver og hvordan du har det fordi du skriver så ekte i forhold til andre rosabloggere, og det er sjelden det skjer. Og du får vist at det er ikke noe som fins som et perfekt liv, for alle har dårlige og gode dager. For å ikke snakke om hvor nydelig du er! Sitter nesten med hakeslepp etter hvert bilde, haha.

Så jeg håper for all del at du fortsetter å blogge! Har vært kjempe interessant å lese alt du har skrevet :-D selvom det kanskje har vært om hva du har på deg, eller hva du har gjort. Du får det uintressante til å bli interessant, så stå på Hedda! Jeg kommer garantert til å følge deg om du fortsetter :-)

sofia

10.jun.2011 kl.20:20

IKKE slutt! :) du er kjempe flink til å skrive! og jeg lurer også på hva som skjer når man kommer hjem fra utveksling, om du etter hvert kjenner ett enormt savn osv.. jeg blir så glad av å lese bloggen din! og jeg syns heller ikke du er sånn som alle de andre jentene på topp-lista. du skriver faktisk veldig bra!! jeg elsker bloggen din, ikke slutt!

Lene

10.jun.2011 kl.20:29

Jeg håper du fortsetter! Det har vært utrolig spennende å følge bloggen dette året du har vært borte, og nå som du har kommet hjem er det jo kjekt å se hvordan du har det og hva du driver med. Det er også fint å se hvordan det blir for deg å begynne på norsk skole igjen, og rett og slett bare hvordan du kommer deg inn i hverdagen igjen! Håper at du fortsetter, du er så flink til å skrive, og de dypere innlegga er utrolig bra.

Astrid

10.jun.2011 kl.20:30

Hedda, dersom du vet at bloggen din har "peaked", at den aldri kommer til å bli mer interessant enn en boks med mose, synes jeg at du skal slutte. Det er da ikke slik at en blogg skal få deg i dårlig humør, gjøre deg stresset og frustrert. Ikke misforstå meg, jeg liker bloggen din - men jeg vet fortsatt ikke om jeg liker "USA-bloggen" eller "Norge-bloggen", og for å være ærlig har jeg ikke lest innleggene dine siden du kom hjem til Norge.

Dette er din blogg og du kan gjøre hva enn du vil med den. Dersom jeg var deg hadde jeg aldri lagt ut et innlegg kun for å legge ut noe, jeg hadde aldri tvunget meg selv til å skrive et ord fordi "det er jo det leserne vil." Jeg hadde sagt "takk for at dere fulgte meg gjennom et tungt men fantastisk år i utlandet, men nå er det over - og jeg vil tilbake til livet mitt uten å bry meg om dere. Takk til de som støtter meg. Til dere hatere der ute: Fuck ya'll."

Selvsagt så er du fortsatt på topplisten av en grunn; du har lesere som liker å følge med på deg, og som liker måten du skriver på. (I tillegg er du veldig pen, det blir tragisk å late som om det ikke spiller inn.) Vil du virkelig være "hun Hedda som har blogg som bodde i USA"?

Bare tenkt deg godt om. Blogg er stress, men det er jo glede også... eller, jeg tror det er det. Blogg er hatere og frekke kommentarer, samtidig som det er mange fantastiske lesere.

Det er jo begrenset hvor kjekt det er å lese om hva du spiste til frokost eller hva du har gjort i dag, men jeg tror du av og til hadde klart å komme opp med et USA-relatert innlegg.

Gjør hva faen du vil Hedda, takk for at du har delt livet ditt og menneskene i det med oss!

kristine

10.jun.2011 kl.20:34

husker jeg riktig, sa du for en liten stund siden at en del av utvekslingsåret var også det å komme hjem. jeg er ihvertfall intresert i å høre mer om hvordan møte med familien og venner var. Hva som har skjedd når du har kommet hjem, og hva du syntes er anderledes og vansklig å venne seg til. Etterhvert også om du kanskje har de samme vennene og det samme forholdet til de? Og hvordan forholdet til deg og kjæresten din er nå etter du har vært borte. Og om det å holde kontakten med vertsfamilien sin og hvordan det er å dra fra familie og venner der nede. :) Det er veldig mye å blogge om, og du trenger ikke nødvendigvis skrive om hva du gjør hver dag som alle andre.. men det er jo også noe folk intreserer seg for så hvorfor ikke..

Men du er jo nødt til å ville blogge selv og ikke gjøre det kun fordi alle andre vil at du skal gjøre det. Hvis du fortsetter bør du gjøre det for deg selv, fordi du vil, ikke fordi noen andre vil!

- Kristine :)

Julie

10.jun.2011 kl.20:34

Fortsett! Jeg er fast leser, og er innpå bloggen din flere gonger hver dag for å se om du har blogget. Har lest bloggen din siden jul, og liker den kjempegodt!

Det er mye inspirasjon å hente til kjæresteforhold; at ditt forhold varte gjennom 1 år i usa, utrolig!

Alt du skriver om følelser og slike ting er så bra, kjenner meg igjen i det aller meste og de er utrolig bra skrevet! :D

elisabeth

10.jun.2011 kl.20:35

jeg synes virkelig du burde fortsette ! du blogger utrolig bra, og jeg er innom flere ganger daglig for å se om noen nye innlegg har kommet :D så håper virkelig du fortsetter å skrive om dine dager her hjemme i Norge :- )

Adriana

10.jun.2011 kl.20:35

du bør slutte å blogge hvis det blir for mye for deg.

Heddaiusa er jo over nå, jeg elsker å lese igjennom alle innleggene dine fra usa, så du kan jo la bloggen stå. ellers kan du jo ha en oppsumering fra usa turen? vet ikke helt, spørs jo hva du selv vil og orker. Du har en utrolig spennende blogg iværtfall!

TheStyleIcon

10.jun.2011 kl.20:37

FORTSETT! Ikke bare for å vite hvordan det er å komme hjem fra uvekslingsår, men fordi i hele dette året har vi fått bli kjent med deg. og vi, i hvertfall jeg, synes du er fantastisk! Som personen jeg ''kjenner'' gjennom bloggen og som blogger. Jeg ville fulgt bloggen din uansett om du var på utveksling eller ikke, og du er en av mine fav. bloggere. Da er det så trist hvis du skal slutte! Jeg liker virkelig måten du skriver på og det du skriver, og det var ikke bare fordi du var i USA! Så vær så snill; fortsett! :D

Lars Hermann

10.jun.2011 kl.20:43

Det som gjør at din blogg skiller seg ut fra alle de andre dritt-bloggene der ute, er at du skriver bra og at du har en mening :) :) Jeg skal være utvekslingsstudent nå og det er mye takket være deg, keep up the good work!!!!

Amanda

10.jun.2011 kl.20:46

Jeg syntes du burde blogge, for du er veldig ærlig og åpner følelsene dine, som gjør at du skiller deg ut fra andre blogger. Jeg syntes også du bør fortsette så vi kan se hvordan forskjellene er etter du har kommet hjem og kontakten din med familien og vennene i USA! STÅ PÅ!

Sandra Marie

10.jun.2011 kl.20:47

Jeg syns du skal fortelle fordi du er sikkelig flink til å skrive, og får alltid sagt det rett ut liksom.

Dessuten er det bra for skrive ferdighetene og vi liker deg og vil følge deg videre i livet :D

stina

10.jun.2011 kl.20:54

fortsett å blogge fordi du skriver utrolig godt, og selvom innleggene dine er vanlige så er de intresange å lese:) i tillegg synes jeg det er intresant å lese mer siden vi nå har fulgt deg gjennom et år i usa, osv, så blir det litt morsomt å lese nå som du også er kommet hjem! :D litt vanskelig å forklare, men kommer til å bli rart å ikke gå innom bloggen din mer, for å si det sånn!

tine

10.jun.2011 kl.20:58

Jeg synes du burde fortsette å blogge fordi jeg føler at jeg på en måte har bygget opp et ''forhold'' til deg. Jeg kjenner deg så pass godt nå! det hadde vært veldig trist om du sluttet å blogge, for da hadde jeg ikke visst hvordan deg går med deg, og heller ikke om du savner usa osv!:)

10.jun.2011 kl.20:58

Ikke slutt! du HAR faktisk et talent, talent til å skrive. du er så flink til å utdype deg om ting, du er ikke redd for å skrive om følelser og om meningene dine. Det er ikke uten grunn at du har flere tusen leser hver dag. tenk på det. flere tusen som er avhengige av deg HVER dag! Vær så snill ikke slutt Hedda, du skriver helt fantastisk!

Anette

10.jun.2011 kl.21:03

Kan du skrive om hvordan kontakten er med vertsfamilien din i USA?

Johanne

10.jun.2011 kl.21:04

jeg syntes du burde fortsette. Syns du skriver veldig mange gode innlegg om følelser og meninger, noe andre bloggere ikke gjør. Jeg blir glad av og lese bloggen din rett og slett. Hadde også vært gøy å hørt hvordan turen din til Paris blir.

elisabeth

10.jun.2011 kl.21:08

fortsett, og ha kansje et innleg om hvem du savner og hvordan det er og ikke se dem i USA. hvem av de vennene du var med før som er med deg nå osv. Du er kjempe flink stå på!

Trine

10.jun.2011 kl.21:09

ikke slutt! du har kjempegode innlegg, bra tips og elsker å se på innkjøpene dine! vil gjerne høre om hvordan det er for deg å komme hjem, og det hadde vært gøy å høre om turen din til paris :D

Tonje

10.jun.2011 kl.21:12

FORTSETT!! sånn seriøst! du er den beste bloggeren!<3 Du burde være på 1.plass, og jeg har fulgt deg gjennom det gode og den vonde! Du skriver dritbra, og du legger inn bilder slik en blogg skal være! DU MÅ IKKE SLUTTE! pliis!

Hvis du slutter blir det faktiskt tristere at du slutter enn når voe og annais slutta!

Elsker bloggen din, får så mye inspirasjon fra den, og elsker hvordan du skriver, fordi det er som at du skriver på min dialekt, å at jeg bare "flyter" gjennom tekstene dine!:)

2 ord, IKKE SLUTT!<3

Ida :)

10.jun.2011 kl.21:12

Du skriver veldig bra! og dessuten er det morsomt om du fortsette, selv om det bare er om hverdagen din! folk vil lese den for det! :D

Awos

10.jun.2011 kl.21:13

Blir nok veldig lei meg hvis du slutter å blogge, du er yndlingsbloggeren min..

Nora

10.jun.2011 kl.21:16

Jeg synes virkelig at du skal forsette å blogge! Du er veldig flink til å skrive, og du er favoritt bloggen min :):)

Men hvis bloggen bare får deg sur og stresset er det vel ingen vits, det skjønner jeg jo.

Tran N

10.jun.2011 kl.21:16

Ja, du må fortsette! Er enig med det alle kommenterer her! Du skriver utrolig bra, spesielt de mer "dype" innleggene dine. Elsker bildene du tar, outfits og alt sånt! FORTSETT! :D

xx TraN

Lea

10.jun.2011 kl.21:22

Vi leste ikke bloggen din fordi du var i USA, vi leser den fordi du skriver utrolig mange interessante innlegg og er generelt flink til å blogge. Og selv om man bor i kjedelige Norge, endrer jo ikke dette seg eller hva?

vilde

10.jun.2011 kl.21:23

jeg vil egentlig bare at du skriver litt om hvordan det er med det sjokket å komme hjem igjen, fortelle ting du ikke kunne skrive så mye om i usa for eksempel drikking :)

Louise

10.jun.2011 kl.21:24

Jeg ELSKER bloggen din. Fulgte deg på hedzzzbloggen din lenge før du skulle til USA, og du er en av yndlingsbloggerne mine :) Likte faktisk måten du skrev på når du i bodde i Norge bedre enn denne USAbloggen din! Men har fulgt deg gjennom alt, og håper virkelig du fortsetter! Du skriver utrolig bra, er skikkelig morsom og har en generelt bra blogg :)

Hadde blitt veldig glad om du fortsatte å blogge !

10.jun.2011 kl.21:24

Fortsett og blogge! Din blogg er den første jeg sjekker når jeg slår på pcn!

camilla

10.jun.2011 kl.21:26

Du har kanskje akkuratt en "likedan hverdag" og kler deg "normalt" osv. Men måten du skriver på, er det absolutt ingen på topplista som gjør.. Du skriver ikke bare overfladiske innlegg, du skriver om følelser, samtidig som du ikke er altfor åpen og gjør det til et "stakkars meg-innlegg". Jeg har lest bloggen din fra du begynte, men aldri tatt meg bryet til å kommentere.. Du er en unik blogger å jeg håper du bare kan frotsette sånn du har gjort! :)

Ida :)

10.jun.2011 kl.21:31

Jeg begynte å lese bloggen din lenge før du dro på utveklsing, og grunnen til at bloggen din alltid er den første jeg går inn på er at du skriver så utrolig bra Hedda :) Du har kanskje ikke et så interesant liv i forhold til meg og mange andre, men det er måten du skriver på som gjør at du har fått så mange lesere som du har. Ikke bare skriver du utrolig bra, men også veldig ærlig og skriver rett fra levra for å si det sånn :p

Dette er såklart et valg du må ta selv Hedda, men bare vit at du vil bli savnet av veldig mange, deriblant meg :)

trine

10.jun.2011 kl.21:33

Synes du burde fortsette. Du er en person som inspirerer nettopp fordi du har en "normal" stil, de fleste andré toppbloggerene har en så dyr stil som mange ikke får til eller har råd til, mens du får til å se smashing ut med vanlige klær og sminke.

Håper du fortsetter, hadde vært gøy å lese om hvordan du holder kontakten med folka "over dammen" og videre :)

Marianne

10.jun.2011 kl.21:42

Håper ikke du slutter å blogge, men det er ditt valg.

Du er den første bloggen jeg sjekker hele tiden, for du kommer med så interessante innlegg, så jeg klarer nesten ikke gå fra bloggen en gang! Så jeg håper virkelig du fortsetter.. :)

10.jun.2011 kl.21:50

Fortsett å skrive!

1. Du er kjempeflink til å skrive

2. Det er kjempeinteressant å høre om livet ditt, uansett hva du måtte tenke selv!

3. Jeg vil vite hvordan du har det i Norge også, ikke bare USA

4. Du er utrolig pen og inspirerende! <3

5. Jeg leser bloggen din hver dag

Maren

10.jun.2011 kl.21:56

Du burde forsette :-D men gå etter egne valg :-D

Lise

10.jun.2011 kl.21:58

Du bør fortsette, definitivt! Du er utrolig flink til å skrive, jeg liker deg som person, du tar gode bilder, og du har rett og slett en bra blogg. For det første kan du jo skrive om hvordan det er å komme hjem og slikt, også skal du jo til paris med kjæresten! Det er jo gøy å skrive når du skal noe spesielt, men jeg tror du vil ha en interessant blogg selv med hverdagslige innlegg, fordi du er så pen og har en fin stil, og skriver som sagt så bra! Så FORTSETT! :)

Men du trenger ikke å føle press til å blogge flere ganger daglig, blogg når du føler for det bare! :)

Siri

10.jun.2011 kl.22:01

Fortsett! Du er kjempeflink å skrive, og liker så godt de tankespinn innleggene du har hatt. Jeg elsker bloggen din! Du er så fin, og man finner jo inspirasjon av å se andre hvordan andre kler seg, innkjøp osv. Det hadde jo vært morsomt å se hvordan du holder kontakt med de i USA, hva du tenker i ettertid og slikt.

kristine

10.jun.2011 kl.22:04

fortsett selv om du er hjemme igjen fra usa! :-) digger bloggen din.

hehe

10.jun.2011 kl.22:06

Jeg kan ærlig innrømme at grunnen til at jeg først gikk inn på bloggen, var pga USA-delen av adressen - alt med USA er fristende, fint og interessant å lese om. Men ærlig talt, hvor mange bloggere finnes det ikke som blogger om at de er i USA? Og hvor mange av dem har et såpass høyt - eller er i hele tatt i nærheten av - lesertall som deg?! Ingen? Got that one right.

Og veit du hvorfor? Fordi du slår alle i å skrive. Bloggen din er interessant, enten du befinner deg i USA, Sverige, eller - i ditt tilfelle - Kristiansund, og det kommer den alltid til å være. Man kan ha verdens mest interessante liv, men likevel ha en dårlig blogg - det kommer ann på skrivingen (og nei, jeg sier ikke at du har et uinteressant liv nå - det var et eksempel!!). :)

Så please, kjære deg; ikke gi opp bloggen om det er fordi du mener livet ditt er kjedelig eller fordi du så absolutt skal påstå du har null talenter (har tcmn noen talenter, kanskje? hadde voe det i starten av sin førsteplass-karriere? neppe!). Om du gir opp bloggen, håper jeg det er fordi du ikke vil blogge - for det er isåfall ok. Bloggen skal tross alt ikke være en last for deg. Og ikke føl at du har noen forventninger, ikke blogg for å holde deg oppe på topplista - men fordi du liker det.

Og fordi vi liker det. :)

Sunnivaa

10.jun.2011 kl.22:07

Du må fortsette, du skriver utrolig bra og jeg har fulgt deg sålenge du var i USA og hadde vært spennende om du hadde fortsatt litt til :-D Se hvordan livet ditt er når du er tilbake i Norge osv.. :)

Sunniva

10.jun.2011 kl.22:15

Ikke slutt å blogg :( elsker bloggen din!

Maren

10.jun.2011 kl.22:21

Jeg synes så absolutt at du skal fortsette å blogge. Det vil jeg begrunne med at du er utrolig flink til å skrive. "alt" blir interessant pga måten du skriver på! Fortsett :))

Cassandra

10.jun.2011 kl.22:24

Trur ikke innleggene dine kommer til å bli kjedelige, selv om du var i Usa så gjorde du jo vanlige ting. og jeg lester ikke bloggen din bare fordi du var i usa. men fordi du er flink å skrive, masse bilder. Så jeg syns du skal fortsette !

Silje

10.jun.2011 kl.22:39

Skjønner at du blir lei - jeg leser gjerne videre (selv om det handler om kjedelig hverdag, sminke, klær eller om andre ting) hvis du selv vil blogge. Ikke hvis du føler du må :) men vis du i såfall vil slutte, kan du ikke lage noen få innlegg i sommeren? Om tanker etter å ha vært hjemme ett par uker? Ett innlegg om USA vs Norge når det gjelder klær, mat, folk osv?

Takker for har du har orka å blogga i ett år om ditt utvekslingsår! Det har vært spennende, og du har ikke skuffet. I begynnelsen av året leste jeg ca 20 USA blogger, men endte kun med å lese din Du har hatt masse bilder, tanker og innlegg hvordan du har hatt det i USA. Du har hatt oppturer, nedturer og tatt oss meg gjennom hele reisen din! Fantastisk at du har orket.

Håper du finner ut en løsning som passer deg best ! :-)

:)

10.jun.2011 kl.22:45

Jeg synes bloggen din er kjempebra, selv om det blir mange "dette gjorde jeg idag" innlegg så kommer jeg fortsatt til å lese her. Jeg skjønner selvfølgelig hva du mener, det er liksom ikke så mye mer å fortelle nå som du har kommet hjem.. men jeg ønsker at du fortsetter :)

andrea

10.jun.2011 kl.22:47

Hm, for å være ærlig synes jeg livet i USA var kjempespennende lesestoff, men vet ikke hvor spennende det blir å lese om hverdagen til en helt vanlig rosablogger, nei :)

Hege

10.jun.2011 kl.22:51

Jeg håper du fortsetter med å blogge :-)

Du ligger jo på topplisten for at folk elsker å lese om livet ditt. Jeg elsket å lese om året ditt i USA. Du skuffet aldri og skriver veldig bra. :-)

Det er jo ditt valg om du slutter eller ikke, men jeg håper du ikke slutter.

Digger bloggen din jeg :-D

Stine

10.jun.2011 kl.22:51

Din blogg er den første jeg er innom når jeg skrur på pcn. Håper virkelig du fortsetter å blogge! Hadde vært gøy å fått noen ord om utvekslingsåret ditt nå som du har kommet hjem.. Noe som du kanskje ikke kunne nevne når du fortsatt var utenlands? Gøy å høre om du fortsetter å holde kontakt med dine nære i Patterson :) Stå på, Hedda !

(ps, i tillegg så er vi jo fra samme by!)

Madeleine

10.jun.2011 kl.22:53

En av de få blogger eg MÅ lese :)

<3

10.jun.2011 kl.22:56

Du er en av de beste bloggene jeg har lest! du blogger utrolig bra,så derfor burde du ikke slutte.. du kan jo f.e.ks ha en liten bloggpause noen ganger,hvis du blir lei.. men vær så snill,IKKE slutt! <3

Celina

10.jun.2011 kl.22:59

Noen ganger klikker jeg på flere blogger i topplisten for å kanskje finne "hidden treasures". En dag klikket jeg på din, og den fortsatte jeg å dra innpå. Vet ikke hvorfor, jeg bare gjorde det. Selv om den var lik alle andre med "dagens ditt og datt" så var den spesiell.

Hvis det at du fortsetter å blogge ødelegger litt i forhold til kjæresten din, ville jeg ha sluttet. Det er deg, og bare du som bestemmer dette.

anny vo

10.jun.2011 kl.22:59

Fint bilde ;)

Sigrid

10.jun.2011 kl.23:00

Blogg Hedda, blogg! :-)

Martine

10.jun.2011 kl.23:03

Du skriver veldig godt, og det er gøy å lese. Du får oss med i hverdagen din på en spesiell måte. Jeg vet at det er flere som har vært følelsesladd med tanke på hva du skriver om. Når du har oppnådd noe stort, og viktig for din del - blir vi leserne glade for deg, og når du er trist og det ikke går din vei, går det også inn på oss. Jeg synes ikke du burde slutte å blogge, fordi du er rett og slett en veldig god blogger, med "det lille ekstra" - sett i motsetning til mange andre bloggere. Absolutt en av mine favoritter gjennom alle tider, og jeg elsker å lese bloggen din, enten du lever det gode liv i Amerika, er på safari i India, fryser på Nordpolen, eller rett og slett lever et helt normalt liv i Norge, som alle oss andre. Lykke til med alt, Hedda, du er bra:)

Henriette

10.jun.2011 kl.23:06

Heisann!

Har aldri egentlig kommentert så mye på bloggen din, men har tittet innom hver eneste dag siden en gang i høst. I starten da jeg begynte å lese her, fikk jeg et inntrykk av en eventyrlysten og sprudlende glad jente med mange drømmer. Akkurat dette delte du med oss. Ikke skriver du bare levende, men folk kjenner seg igjen i det du skriver. Jeg ser jo poenget ditt med at du tenker at nå er det ikke et fast "tema" du kan skrive om, og den ser jeg jo.

En ting du kunne gjort, var å starte en ny blogg hvor du heter noe annet, slik at folk ser at dette ikke er om USA lenger.

Men en ting du må tenkte over når du tar et valg, er om du tar valget for din egen del eller for oss lesere. Dette valget må du definitivt ta selv og du må selv kjenne etter om du har stor nok motivasjon til det. Det kan fort bli lite moro å skrive bare fordi alle andre ville at du skulle fortsette, når du egentlig ikke vil det selv. Tror du vet at flertallet vil at du skal fortsette, så det er ditt valg. Tror de fleste vil skjønne om du slutter også. Hvis du ikke fortsetter, ønsker jeg deg lykke til fremover og ønsker deg kunn det beste. Hilsen Henriette :)

E

10.jun.2011 kl.23:07

Det gikk jo mye i innkjøp, og hverdagsblogging da du var i USA også, jeg syns du bør fortsette, dvs; jeg HÅPER du fortsetter! Men føl magefølelsen, eller det du synes er rett! ikke hva alle andre tenker!

silje

10.jun.2011 kl.23:15

jeg rett og slett bare digger bloggen din, alt du skriver om. har ikke kommentert noe særlig, men jeg er innom bloggen din hver eneste dag jeg kan. du skriver på en interesant måte som ikke alle klarer som gir meg lyst til å lese bloggen din. selv om kanskje ikke alt er lite interesant for meg å vite på en måte så liker jeg å lese bloggen din.

skjønner hva du mener med det at det blir litt det samme hver dag og blablabla, og det er jo selvfølgelig ditt valg hvor mye du vil dele med verden og det har jeg veldig forståelse for. kanskje ikke like gøy at alle vel masse ting om deg og livet ditt alltid. (selvølgelig til en viss grad) men gjerne fortsett for min del! du er en utrolig flink blogger. digger deg :)

charlottest

10.jun.2011 kl.23:26

Fortsett! ver så snill, jeg elsker bloggen å blir virkelig glad hver gang jeg ser at du har oppdatert, Grunnen er enkelt å greit at du er god til å skrive, selvom det bare vil bli en normal blogg så syns jeg det vil være kjekt å se hvordan livet ditt fortsetter i Norge, du skriver bra og jeg blir glad av å lese det du skriver, fortsett, men bare så lenge det gir deg noe! :)

Stor klem fra Frida!

10.jun.2011 kl.23:33

Grunner til at Hedda Ingeborgsvik burde blogge videre.

1: Jeg synes du tar feil her, fordi du er ikke "bare" en normal jente - du er utrolig pen og skriver kjempebra!

2: De aller, aller fleste blogger består av akkurat det - noen dype innlegg her og der, hverdagslige innlegg, innkjøp og litt anbefalinger. Selv om det kanskje ikke akkurat er det mest interressante i verden, er det verdt å lese om det blir skrevet på en spesiell, livlig måte, sånn som du skriver det.

3: Jeg tror det hadde vært interressant om du blogget om forskjeller mellom USA og Norge, kultur og folk osv., pluss "dypt" hvordan det er å se alle sammen igjen, og om du savner folkene i Patterson. Og det vet jeg at jeg ikke er den eneste som kunne tenkt meg! ;-)

Men for all del - om du virkelig ikke liker å blogge, er det såklart ikke noe du trenger å gjøre. Det er ditt valg, og selv om jeg, og mange med meg, vil i så fall savne bloggen din veldig, er den noe som har gjort inntrykk på meg, lært meg mer om det amerikanske folket og deres kultur, vært tankevekkende... tja, bare vært utrolig bra, og jeg tror nok neppe jeg vil glemme dem noen som helst gang nå snart.

10.jun.2011 kl.23:37

Den einaste bloggen eg gidd å lese, ikkje slutt!!!

Victoria

10.jun.2011 kl.23:39

Personlig synest jeg du burde fortsette! Det mener jeg fordi du skriver kjempe bra, det er gøy å lese innleggene dine, uansett hva du blogger om! :-) og så er du en nydelig jente da :-)

Victoria

10.jun.2011 kl.23:41

Nå har vi blitt kjent med deg som automatisk gjør at vi faktisk interesserer oss for hva du bruker tiden din på, dine nyeste innkjøp og dine meninger. Gjør det som passer deg best og det du føler for :) Du er superduper søt!

Maren

10.jun.2011 kl.23:47

Du er en inspirerende jente! :)

Malin

10.jun.2011 kl.23:49

Du MÅ fortsette å blogge Hedda! Etter at jeg begynte å lese bloggen din imens du var i USA, bare digget jeg den mer og mer for hvert innlegg du skrev. Du er en kjempefin jente som virker så omtenksom og jordnær! Jeg håper så inderlig du velger å fortsette med å blogge, fordi du skriver så utrolig bra! Det hadde vært så bra om vi har kunnet fått et lite innblikk i den norske hverdagen din også, særlig nå etter at du har bodd et år i USA :)

Jeg elsker bloggen din utrolig mye Hedda, og jeg håper at du velger å fortsette! :) Masse lykke til!

Lise

10.jun.2011 kl.23:49

Jeg har lest hvert eneste innlegg siden august, og har lært masse av deg som person, hedda! du er inspirerende person og får opp en del lys trur jeg, i livet til andre mennesker. du skriver ganske bra, og er spennende og lese om hvordan dagene dine er eller hvilke tanker du har. Nå som du er kommet hjem, kan du jo fortelle om forskjellene på usa og norge, hvordan det er og være hjemme, se håkon igjen, være med venner og familie. men jeg kommer ABSOLUTT til å lese bloggen din videre!

KARINA LARSEN!

10.jun.2011 kl.23:54

Jeg leste den forje bloggen din, og jeg har lest denne bloggen siden du startet. Du skriver utrolig bra, der har du virkelig talent. Du er utrolig nydelig og har fin klesstil :) Å blogge det kan du, og bloggen din er super bra. Håper du fortsetter.

Kristine

10.jun.2011 kl.23:54

Om bloggen stresser deg så ikke fortsett, dette er grunnen til at jeg aldri spør om du skal fortsette her i norge siden det er ditt valg. Det er kjempekjekt å lese om livet ditt, men bloggen din er vel som alle andres til tross for at du er Hedda og jeg digger å lese om akkurat ditt liv. Du må gjøre det du føler for, om bloggen stresser så slutt, fordi det var også grunnen til at jeg sluttet.!

Stine Charlotte

10.jun.2011 kl.23:59

Det som kan gjøre en blogg spessiell handler nødvendigvis ikke om hvor annerledes liv man har, men hvordan man "viser frem" og skriver om det. Syns det er veldig mange helt normale folk på topplista, som man kan lure på hva i alle dager er greia med de? Hvorfor er akkurat de på topplista når de er som alle? Men det er rett og slett bare at de er flinke å skrive, har fine bilder/interessante og viser alt på sin egen og unike måte :)

Jeg syns du er kjempe flink å skrive, du er så ærlig(får jeg intrykk av, jeg kan jo UMULIG vite det) og du er deg selv. Du er ikke en av de folkene som prøver å være noen andre.

Samtidig så kan jeg jo heller ikke vite hvordan det blir å lese bloggen din nå som du er tilbake i norge. Om du blir å skrive samme type dype innlegg.

Men hadde vært kjempe gøy å se hvordan det går ^^

På en annen side så burde du ikke føle deg presset til å blogge, om bloggen ikke gir deg noen glede eller at du føler at du ikke kommer til å savne den er det ikke noe vits. Blogge skal jo være gøy! Ikke gi ekstra stress i hverdagen :)

Hvis du slutter å blogge aksepterer i allefall jeg det og det burde virkelig alle andre. Selvfølgelig kommer jeg til å synes det er synd siden jeg liker bloggen din.

sofia

10.jun.2011 kl.23:59

jeg har lest bloggen din i fra starten, og du ble med en gang favorittbloggeren min :D håper du forsetter slik at jeg kan lese om hvordan det går med deg frem i tid etter usa turen :)

Lise-Maria

11.jun.2011 kl.00:01

Jeg elsker bloggen din, og synes du skal fortsette litt i norge, men trenger ikke like mye som i usa! jeg vil gjerne høre om hva du synes om afs, forskjeller mellom norge og usa, om du anbefaler utvekslingsår (hvorfor/hvorfor ikke) hvordan det er å komme tilbake til norge igjen osv! Du er en fantastisk blogger, og jeg har selv planer om å dra til neste høst, men er litt usikker på om jeg skal velge usa eller et annet land! :)

Helene

11.jun.2011 kl.00:06

KAN DU PLIIIIS HA SPØRSMÅLSRUNDE OM UTVEKSLINGSÅRET??? Mange drar til høst og har mange spørsmål. Jeg drar om ett år!

Fast leser

11.jun.2011 kl.00:08

Bloggen din er ikke som alle andres, du skriver utrolig bra! Du skriver dine ærlige meninger om ting, begrunner dem godt, tar opp hverdagsproblemer vi alle kjenner oss igjen i, og det er utrolig herlig. I tillegg tar du fine bilder, inspirerer andre, og ja - jeg elsker å lese om ting du opplever. Også tjener du vel litt penger på det, hvis det hjelper? Bare vel fortjent, etter min mening :)

Karianne

11.jun.2011 kl.00:09

Jeg synes så absolutt du bør fortsette å blogge!

Du er så utrolig flink til å skrive!

Jeg synes også du bør fortsette slik at vi kanskje kan få vite litt mer om hvordan det går i månedene etter at du har kommet hjem igjen. Hva er det du tenker om det du har lagt bak deg og eventuelle savn du har... Det vil jeg se på som interessant!

Kamilla

11.jun.2011 kl.00:09

æ ælske bloggen din! fast læser kvar dag, og vil gjerne at du fortsette Hedda :-D

Trine :)

11.jun.2011 kl.00:14

Jeg syntes ikke du ska slutte å blogge, syns det er kjempegøy å lese om for eksempel produkter som du anbefaler! har faktisk kjøpt noe av det som du har anbefalt og er superfornøyd:D men hvis du bestemme deg for å slutte å blogge, så kan du verfall blogge kansje 2 - 3 måneder til, sånn at du kan fortelle oss hvordan det er når du kommer hjem, for eksempel hva som har endret seg og hvordan det er å være borte fra de i usa osv;) men alt i alt syntes jeg du skriver utrolig bra og jeg liker at du er så ærlig rundt det du skriver og får oss lesere til å tenke oss litt om når det gjelder enkelte ting osv:)

Silje

11.jun.2011 kl.00:18

Håper virkelig du fortsetter, elsker måten du skriver på! :) Du er en inspirerende jente!

Camilla Marie Hansen

11.jun.2011 kl.00:21

syns at du ikke skal slutte! du er en flink blogger. og hadde vær morsomt å høre hvordan dt er å ikke bo i usa og ikke være med venner og familie osv. i usa :)

Anna Camilla

11.jun.2011 kl.00:21

Kjære Hedda!

Jeg har nå lest bloggen din helt siden vinteren, tror jeg begynte å lese den rett før jul tror jeg.. Vi lesere har fulgt med deg i gode og vonde dager mens du var i Calli :-) Og grunnen for at jeg begynte å lese bloggen fordi jeg elsker USA, hater politikken meen elsker USA og skulle gjort alt den dag i dag for å utveksle et år til de amerikanske statene!

Det som fikk meg hekta er alle innleggene om hvordan det er å være nordmann blant amerikanere i et helt skole år, ikke bare tre uker i på ferie i Miami, men et helt skoleår! Du har fortalt oss om vennene dine der borte, v-familien, stedet du bor (vell bodde..), skolen, shopping, turer, vanskelige tider når det gjelder å ha et avstands forhold... Det du kanskje ikke selv er klar over er at vi lesere har fulgt med deg hver bidige dag i flere måneder på grunn av hvordan du skriver, hvordan du uttrykker deg og ordlegger deg. Du er en flink blogger og jeg vil se flere innlegg videre av deg på grunn av disse egenskapene du har!

Ja, det er sant at du er "just another girl" og at du i fremover kun har innlegg om venner, kjæreste, festing, sminke, familie, klær, shopping og hele pakka! Men er det ikke det vi er på jakt etter? Er ikke topplisten 90 % om alt det + 10 % mammabloggere?! Når jeg kommer over en ny blogg vil jeg jo lese om en annen som er på samme alder som meg og liker shopping, venner og festing. Kommer jeg over en mammablogg (ikke frekt ment til dere mammabloggere der ute, men dette er min mening og kun min mening...) går piltasten min opp i høyre hjørne hvor det er et rødt kryss på 0,2 sekunder!!

Håper jeg fikk frem min mening! Men hvis blogging etterhvert blir noe du synes er helt forferdelig forstår alle deg, da kan du legge bloggingen litt på hylla :) Mitt råd er å blogge litt fremover i sommer når du får tid, helt uten press.. Jeg blir strålende fornøyd med et innlegg i uka, så lenge det er noe nytt du vil dele med oss andre :-)

Kos deg masse videre og tusen takk for at du har blogget så mye og bra i løp av utvekslingperioden din :-) Du har vært redningen min når alle her fra Grimstad som er i USA blogger en gang i måneden....

Marta

11.jun.2011 kl.00:24

Kjære Hedda! Jeg håper virkelig at du fortsetter med å blogge. Du sier du ikke er spesiell på noen måte og lurer på hvorfor du interesserer oss. Nå har jo vi, leserne dine, blitt kjent med deg gjennom et helt år, og du har nådd topplisten fordi du fortjener å vær eder. Du har gitt oss mange gode innlegg, du har delt både gode og dårlige opplevelser med oss - og du har vært ærlig. Du virker som en nydelig jente, med ordentlig tæl, som tør å stå for det hun mener og som ikke lar seg tråkke på. Jeg håper virkelig ikke at dette er det siste vi hører fra deg..Det spiller ingen rolle hva du skriver om, så lenge det er noe du er villig til å stå for. Bloggen din er helt super, og du er en kjempeflink blogger, Hedda! Setter stor pris på innsatsen din for å mette oss blogghungrige lesere!

katarina

11.jun.2011 kl.00:25

Du ligger nå på 9 plass Hedda! Jeg håper virkelig du bestemmer deg for og fortsette. Jeg leser bloggen din hver dag, omtrent hver time er jeg inne for og se om du har lagt ut nye innlegg. Jeg kan godt lese de gamle innleggene dine flere en 1 gang også. Du er kjempe flink til å blogge, og jeg digger deg :D Stå på!

Aimee

11.jun.2011 kl.00:27

Jeg syns ikke du skal slutte å blogge! Jeg har fulgt med på bloggen din mest helt fra du begynte, ,en når jeg begynte å lese deg så gikk jeg tilbake å leste de gamle innleggene, så har fått med meg alt :) Jeg liker den veldig godt og er innom den hver dag, ofte flere ganger til dagen.

Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre så håper jeg du blogger litt nå som du har kommet hjem til Norge for å se hvordan ting blir med savnet til de i USA å sånn.

Jeg skal på videregående nå til høsten, 2. året har jeg veldig lyst til å gå et år i USA! Så hvis jeg får det til er det ikke noe tvil om jeg kommer til å gjøre det!

Håper du fortsetter å blogger, Hedda! :)

11.jun.2011 kl.00:31

Ja, det er sant som du sier! De fleste blogger om hverdag, anbefalinger osv- men du skriver så utrolig bra! du bør fortsette :D spennende for deg å dele litt med lesere og da! eller?

Lola

11.jun.2011 kl.00:35

Du er den eneste bloggen jeg virkelig leser teksten, ellers går jeg bare fort forbi siden blir fort lei. Men din klarer jeg ikke. Uansett om du ikke er i USA å kan du godt blogge om hvordan livet ditt har forandret seg. Sånn små ting kommer til å dukke opp etterhvert og det ville vært kjempe kult å lese om det! jeg vil også lese om hvordan du å kjæresten din har det siden det fikk vi ikke vite så veldig mye om når du var i USA så nei ike slutt å blogg.

Henriette

11.jun.2011 kl.00:36

Forstår at du er i tvil om du skal fortsette å blogge eller ei, og jeg syns du skal gjøre det som passer deg. Om det passer deg å blogge innimellom så gjør du det, og om du vil slutte så gjør du det. Jeg vil i hvert fall fortsette å lese bloggen din fordi du skriver bra, språklig sett syns jeg du er bedre enn mange andre bloggere der ute, og derfor blir det lett og gøy å lese bloggen din. Du virker som en kjempeskjønn jente, og uansett hva du bestemmer deg for så håper jeg du gjør det DU føler er riktig :)

Thea

11.jun.2011 kl.00:39

DU MÅ FORTSETTE, ELSKER BLOGGEN DIN

Vanskelig å begrunne det, men det er liksom noe spesielt ved din blogg som gjør meg interissert i å lese, jeg har vært innom hver eneste dag, fler ganger om dagen etter du dro til USA. Hver gang jeg har klikket meg inn har det alltid vært et nytt innlegg, og da blir jeg såå glad:D Du skriver veldig bra, og selvom du har et "A4" liv, synes jeg bloggen din er en av de beste på topplisten. Du får jo til og med betalt for å ligge der, er ikke det bra?:)

Hilsen stor fan av deg:)

Line

11.jun.2011 kl.00:41

Du må fortsette! jeg bare elsker bloggen din!

* du e den flinkeste til og blogge

*du tar alltid med bilder

*du skriver kjempe bra

* det er alltid morsomt og lese bloggen din

* alle elsker bloggen din

* ALLE VIL AT DU SKAL FORTSETTE ! :D

Siri

11.jun.2011 kl.00:45

Fortsett å blogge Hedda ! Du har gitt meg så mange lattere og smil, du har gitt meg inspirasjon til å ønske enda mer et utvekslingsår. Jeg håper du fortsetter å blogge fordi jeg føler vi bloggleserene har blitt godt kjent med deg gjennom et helt år med oppturer og nedturer. Det hadde derfor vært gøy å lese bloggen din om hvordan du har det hjemme i Norge også, og ikke bare om ditt liv i USA! Fortsett Hedda, jeg digger bloggen din ! :)

kristin

11.jun.2011 kl.00:48

Grunner til å fortsette å blogge:

- Du skriver utrolig bra

- Den eneste bloggen jeg leser fast

- Det er intressant å høre om livet ditt og dine følelser

ingrid

11.jun.2011 kl.00:49

synes du burde fortsette for det er alltid gøy å lese blogegr om hva de kjøper og hvor de kjøper det osv. hadde vær supert om du kunne lagt ut sminkevideo eller hårvideo en gang :D
du blogger utrolig bra, men for å være helt ærlig leste jeg bloggen din fordi du bodde i USA og det er jo litt anderledes enn det vi andre er vandt til og sånt. men fortsett å blogg! hold oss oppdatert om litt av hvert, du tror det kanskje ikke, men det er interessant å lese hva andre gjær i hverdagen sin :)

oda

11.jun.2011 kl.00:59

jeg synes du bør fortsette, jeg eeelsker bloggen din. ser for meg at det er like spennende og gøy å lese bloggen din selv om du ikke bor i usa lengre, fordi du kommer jo sikkert til å gjøre omtrent det samme som du gjorde der, bare med andre venner og andre butikker? det var kjempekult å lese om alt det som var forskjellig fra norge i usa, men jeg vil fortsette å lese bloggen din nå når du er tilbake også :D pluss, jeg har bloggen din på favoritter, leser den hver dag. vil ikke slutte, haha.

kristin

11.jun.2011 kl.01:00

Jeg elsker bloggen din. Fordi du virker som ei EKTE og virkelig bra jente som jeg blir glad av. Du har ofte mange fine bilder, ser supersøt ut, og har masse bra å komme med. Klarer ikke helt å forklare hva som gjør ta jeg leser din blogg, og ikke de 14.000 andre som blogger om klær og innkjøp, men du er virkelig flink til å skrive, beskrive følelser, og noen av de innleggene du har skrevet rundt usa-året ditt om følelser rundt hjemlengsel og savn er så braa !

tora

11.jun.2011 kl.01:05

syns du skal fortsette, hvertfall en stund til :-) artig å høre hvordan det var å komme tilbake, om forandringer osv. også artig å høre om livet ditt i Norge, når jeg har hørt om livet ditt i USA i et år. ja, du er ei vanlig jente, derfor er det artig å lese den!

kristine ingebrigtsen

11.jun.2011 kl.01:11

Håper du fortsetter med bloggen!

Karoline

11.jun.2011 kl.01:12

Jeg har veldig lyst at du skal fortsette! Blir veldig inspirert av bloggen din og syns du er ei skikkelig kul jente. I tilegg elsker jeg når du skriver litt dypere innlegg, du setter så bra ord på ting, ting som jeg ofte har gått å tenkt på. Syns også at det er veldig spennende å høre hvordan det oppleves å komme tilbake til Norge etter USA. Vil du savne det? Eller bare være glad for å være hjemme i Norge? Finner du ut at det er ting i USA som du likte bedre enn det i Norge? Og hvordan er det å komme tilbake til den norske skolen etter high school? Jeg elsker bloggen din og blir så glad av å lese den. Mens du var i USA var bloggen din det første jeg sjekket når jeg kom på skolen om morgenene!!! Jeg kommer virkelig til å savne det hvis du slutter!

martina b.

11.jun.2011 kl.01:12

du MÅ forsette å blogge! jeg elsker bloggen din. du er så flink til å skrive og legger ut så mange fine bilder! du inspirerer så mye og dagen er ikke den samme uten at jeg har lest din blogg. stå på hedda :D

Karoline

11.jun.2011 kl.01:12

DU BØR FORTSETTE!! Du har et stor talent innen skriving, og fra den dagen jeg ble anbefalt bloggen din, så ble jeg helt hektet. Jeg er innom bloggen din flere ganger i løpet av dagen, og når du var i USA så var bloggen din det første jeg sjekket før jeg sto opp om morgenen. (pga tidsforskjellen) du kan ikke forlate dine trofaste lesere som vil vite hvordan det går med deg etter utvekslings året ditt. Jeg skjønner helt klart at du synes det tar mye tid og er stressende, men la det hvertfall gå noen uker før du tar den endelige avgjørelsen :)

11.jun.2011 kl.01:15

Nå som du ligger på 9. plass på topplista, du har fått mange lesere og de fleste skriver positvie kommentarer, hadde det vært kjempekoselig om du fortsatte å blogge! Du skriver veldig bra, du inspirerer mange! De fleste blogger dreier seg jo om nettopp det du sa; hverdagsliv, innkjøp and so on, så hvorfor kan ikke du være en av dem? Du var jo en av dem før du dro til USA? Håper du fortsetter med blogginga, Hedda :-)

Ronja

11.jun.2011 kl.01:15

Fordi du er helt fantastisk, og jeg gleder meg hver dag til å lese bloggen din :-) Du gjør dagen lysere, rett og slett :-)

11.jun.2011 kl.01:15

håper virkelig du fortsetter å blogge ! elsker bloggen din.. du skriver driiiit bra, du har virkelig en blogg som er værd å lese. hadde vært gøy å lese om hvordan det er å komme tilbake til norsk skole å norsk vaner, hva det første du spiste når du kom hjem var, hvordan det er å være hjemme, savner du de i usa, snakket mye med de etter de kom hjem .. sånne ting liksom. synes værtfall du er en drit bra blogger å elsker å lese bloggen din !

Eline

11.jun.2011 kl.01:15

Fortsett!

Bloggen din er utrolig inspirerende!

Kanskje du kan blogg litt mer om sminke og skjønnhet? Virker som om du har veldi god peiling på det!

Hva med å skrive på engelsk, så kan alle vennene dine i USA lese bloggen din ? :)

Line

11.jun.2011 kl.01:18

Grunnen til at du bør forsette å blogge er fordi du er et forbilde for mange. Du skriver ting som de er, du er flink til å finne det positive i ting, men du er også ikke redd for å si når du mener noe er negativt. Jeg mener at det er mange som ikke har den egenskapen. Jeg blir alltid i bedre humør når jeg leser din blogg. Å takk til deg!!! Jeg har alltid vært en kraftig jente,men har aldri klart å gjorte noe med deg. Men jeg fant motivasjoen på av deg og din blogg. Nå har jeg godt ned 7 kg på en god måte, der jeg har spist sunt og trent. Jeg har også begynt å sminke meg finere og kle meg finere!!!! DU er super <3

Kaja

11.jun.2011 kl.01:20

Du har sikkert mange gode erfaringer osv som svært få andre har, og for meg som skal på utveksling i det kommende skoleåret, tror jeg det ville vært ypperlig å ha noen som kan gi deg tips. Vi kjenner jo ikke hverandre, og derfor kan du vært helt nøytral. Dessuten virker du som ei utrolig søt jente :-)

Maren

11.jun.2011 kl.01:21

Fortsett! Vær så snill! Du er helt fantastisk flink til å skrive bra innlegg, noen morsomme og noen litt mer seriøse. Jeg liker veldig godt å lese innleggene med litt mer "mening" en de andre! Er også veldig glad i sminketips ;) Keep up the good work, Hedda! :)

Catharina

11.jun.2011 kl.01:26

Jeg synes ikke du skal føle at du er nødt til å begynne å blogge igjen nå som du er tilbake til norge, pågrunn av at alle vil at du skal blogge. Du må heller føle hva du vil. Om du føler at du har lyst til å skrive, om du orker og om du har tid. Jeg synes du er en utrolig blogger og blir glad hver gang det er et nytt innlegg, du skriver utrolig bra, og jeg blir rørt når du skriver om familien i USA osv. og du trenger ikke og blogge om det andre bloggere skriver om, skriv om det du vil skrive om. jeg hadde blitt kjempe glad hvis du hadde fortsettet med å blogge, men ikke føl deg tvunget Hedda!

Ta det vi leserne skriver som komplimenter, men ikke la oss bestemme om du skal fortsette og blogge eller ikke. følg hjertet ditt !

Kommer til å støtte deg, uansett hvilken avgjørelse du tar ! : )

Trine

11.jun.2011 kl.01:29

Jeg syns du bør fortsette! liker bloggen din veldig godt! :)

og det faktum at du har vært utplassert, kan jo være med på å hjelpe de som skal på utplassering. om de lurer på noe, så kan de spørre deg enda. og du skriver utrolig bra! men du bør kanskje finne ting og blogge om! for jeg er enig med deg, du er jo bare som alle oss andre. lever et helt vanelig liv. Men at du gjerne blogger om reiser. sommerferien. hva du skal videre på 3 året på skolen og kanskje videre etter det hvis det er planlagt. om du har noen store mål eller drømmer i livet ditt. du kan jo vise oss rommet ditt her hjemmei norge.

jeg vet at jeg ihvertfall hadde fulgt bloggen din! men jeg skjønner deg jo, det er vanskelig å blogge videre nå som du ikke har like mye som skjer i livet ditt som når du var der borte.

Håper du fortsetter! for du er veldig flink og virker som en søt jente :)

Gro

11.jun.2011 kl.01:31

Kan du ikke legge ut et innlegg om hvordan det er å begynne på norsk skole igjen etter sommerferien! Fortelle om det er vanskelig eller ikke.

er det sånn at når du har kommet hjem igjen at vennene dine er med deg som før?
Hedda, du må ikke slutte å blogge :) Elsker å lese bloggen din, å det har jeg gjort kjempelenge nå. Du skriver kjempebra og du virker som en herlig jente. Du har kanskje et vanlig liv hjemme i Norge, men jeg har KJEMPELYST å fortsette å lese om din hverdag nå som du er kommet hjem etter å ha vært borte i ett år.

Vær så snill å fortsette :) Klem <3

11.jun.2011 kl.01:46

aldri slutt å blogg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elsker å lese bloggen din, innleggene dine er dagenshøydepunkt for meg!!! du fortjene 1plassen :) e ufattelig intresangt å lese bloggen din, ho der tcmn hakke en dritt å gjøre på blogg.. men du derrimot!!! DU ER BEST

synne

11.jun.2011 kl.02:19

Ikke slutt å blogg fordi du skriver kjempe bra, og det er interesant liv du lever. Selvom du kanskje ikke tror det selv, så er det spennende for oss å liksom se hvordan du har det etter du har vert i USA og hvordan tilpassningene blir i forhold til USA, hvordan det går mellom deg og kjæresten, om det er noe forskjell og hele den regla. Du er en kjempe flink blogger, og du tar avogtil opp viktige tema noe som har hjulpet meg endel. Du tror det kanskje ikke, men du er på en måte en skulder en kan gråte på, liksom ikke fysisk men psykisk heter det kanskje.. Jeg vil ikke at du skal slutte å blogge!

11.jun.2011 kl.02:26

Hedda, jeg synes du skal gjør det du synes er riktig. Nå virker det som om du vil alt annet enn bloggen - og det forstår jeg. Drit nå litt i leserne, og tenk på deg selv. Hva er det DU vil? Herregud, tar du en pause fra bloggen, er det opp til DEG, ikke leserne, og du skal over all formodning ikke høre på dem bare fordi du føler må. Du må ingenting du. Slapp heller av. Gi faen i bloggen en stund - det vil garantert gjøre deg godt. Du har tross alt blogget deg gjennom et helt semester, hvor du har fått støtte, hilsener og tilbakemeldinger, og den har sikkert hjulpet deg gjennom tunge tider i USA. Men nå er du hjemme, og geg synes du skal ta deg en god velfortjent pause. Lev livet, kos deg, og gjør hva du vil. Du er tross alt bare ung én gang...

Bloggen er der jo dersom du har noe på hjertet som du vil dele med andre, men vær så snill og gjør det for din egen del, og ingen annens. Det er først da det blir gøy for de som stikker innom bloggen å lese det du har å si. Ta det som det kommer, og du vil fort finne utav hva du vil med deg selv. Stå på uansett, Hedda. Du virker som ei virkelig strålende jente som jeg vil alt godt fremover uansett hvordan du håndterer situasjonen.. :-)

Mira

11.jun.2011 kl.02:29

Jeg vil jo at du skal fortsette.. Har blitt en rutine og gå inn på bloggen din nesten hver dag. Og det er faktisk den eneste bloggen som jeg leser fast ;)
Men selvfølgelig må du jo gjøre det du føler for, og hvis du ikke orker å ha en blogg lengre, så er det jo fullt og helt ditt valg :D

Carina

11.jun.2011 kl.07:44

Jeg er innom bloggen din hver eneste dag, som min lille nonstop i hverdagen:) Jeg vil veldig gjerne fortsette å lese bloggen din de dagene du har lyst til å dele noe, men blir feil hvis det skal bli ett press. Har iallefall hatt mange fine stunder med tekstene dine:) lykke til videre Hedda!

Marthe

11.jun.2011 kl.08:41

Fortseeeett !! :-)

11.jun.2011 kl.08:52

Elsker bloggen din! Kan du ikke vertfall blogge til du og Håkon reiser til Paris sammen?

Hadde vert så kjekt å fått sett bildene!

Michelle

11.jun.2011 kl.08:57

Jeg kommer ikke til å skrive en halv A4 side om hvorfor du bør fortsette å blogge - det behøver jeg ikke etter nesten 200 andre allerede har gjort det. Du ba om at folk skulle begrunne svarene sine, begrunne og utdype hvorfor du burde fortsette.

Jeg håper du ser Hedda, akkurat hvor mange som elsker bloggen din, som leser den hver dag og beskriver deg som "en inspirasjons kilde" - det burde være god nok grunn for deg til å fortsette.

Jeg har følgt bloggen din lenge før du dro til USA - og helt ærlig: jeg likte bedre å lese om hvordan livet ditt var i Norge, enn i USA. Fortsett å blogge Hedda! :-)

Andrea Olivia

11.jun.2011 kl.10:02

Hei Hedda!

Helt ærlig er det ikke noe poeng i å blogge hvis du ikke liker det/blir i dårlig humør av det!

Selvfølgelig vil jeg at du skal fortsette å blogge, jeg er veldig interessert i å se hva du har kjøpt nylig og hvordan det går med deg ETTER utvekslings året (når savnet kommer)

men når alt kommer til alt, må du tenke litt egoistisk (altså hva som er best for DEG)!

Håper dette var til hjelp og at du ikke tror at jeg VIL at du skal slutte å blogge, men at jeg tenker på ditt eget beste! <3

Elsker bloggen din Hedda! Lykke til uansett hva du velger!! <3 :)

Amalie

11.jun.2011 kl.10:12

Helt ærlig, burde du tenke på hva du vil selv. Jeg syns kanskje jeg er enig med deg: Etter at du kom hjem, blir det at du blogger om helt vanlige ting, som vi andre dødelig også opplever. Du fortjener ikke og bli assosiert med de typiske ''rosabloggene''. Du skriver for bra til det!

Men alt i alt, tenk på hva du vil! Ingen skal fortelle deg at du skal slutte/ikke slutte, det er opp til deg!

elise

11.jun.2011 kl.10:25

Du burde absolutt fortsette, sett med mine øyne! jeg begynte å lese bloggen din for noen mnd siden, og man bli på en rar måte "knyttet" til den man leser bloggen til. Man vil gjerne se hva den personen driver med, hvordan den har det, innkjøp for muligens å finne noe man selv vil ha osv. Knyttet høres utrolig dumt ut, men tror du skjønner hva jeg mener. Er også veldig gøy å høre hvordan det eventuelt blir med savn osv etter en god stund. JEG LIKER BLOGGEN DIN KJEMPEGODT, STÅ PÅ

Andrine

11.jun.2011 kl.10:32

Du har vært yndlingsbloggen min før allealle andre. Spennende innlegg. Handler jo også om at du har vært i USA, men du skriver virkelig bra. Jeg synes garantert at du skal fortsette.

Marita

11.jun.2011 kl.10:48

FORTSETT :D

Ingrid

11.jun.2011 kl.10:55

Eg har lest bloggen din lenge før du flytta til USA, og visst du fortsetter å blogge, kommer eg definitivt til å fortsette å lese den, enten du bur i Norge, USA eller England. Må og innrømme at etter å ha lest bloggen din den siste året, blir eg bare meir og meir sikker på at eg kommer til å flytte til USA om et par år.

hedda kristine bjerk

11.jun.2011 kl.11:05

En blogg handler jo ikke bare om "dagen i dag". Man trenger heller ikke blogge for andre, en blogg er noe du gjør for DEG, noe du kan ha glede av å lese senere i livet ditt. Hva du blogger om er opp til deg og om du ikke har noe på hjertet som du vil dele med andre så er det opp til deg hva du vil. Men om du er glad i å skrive og liker å dele ting du gjør og hva du har på hjertet så del det! For du skriver utrolig bra, du virker veldig klok og fornuftig også.

Jeg leser bloggen din så å si hver eneste dag og jeg blir glad hver gang jeg ser et nytt innlegg, selv når det bare står hva du har kjøpt eller hva du har gjort. Det har noe med innstiliningen din og du skriver på en positiv måte som gjør at lesere liker deg.

Så jeg vil veldig gjerne at du fortsetter og det tror jeg alle de andre leserne dine også ønsker...

Du har fint navn btw...

Lise

11.jun.2011 kl.11:12

IKKE slutt, Hedda! De eventyrene du har tatt oss med på gjennom et år i USA har vært fantastisk å lese, og det har vært så ekte. Jeg skjønner at alt kommer fra hjertet ditt, for du skriver så bra! En del av det å være utvekslingsstudent er å komme hjem igjen, og jeg synes det er interessant - ikke minst rørende å lese hvordan du har det nå i Norge. Jeg setter meg inn i din situasjon, og du aner ikke hvor mange morgener jeg har grått fordi jeg har lest bloggen din. Jeg blir så utrolig rørt, du er en kløpper på å skrive, Hedda. Tror ikke jeg er den eneste som synes det!

Du har bra klesstil, kommer med mange bra tips, du sminker deg som ei prinsesse, ser ut som ei dronning - det er noe med deg som gjør at vi har blitt glad i deg! på den måten du har lagt deg ut på nettet, og på en måte delt så mange indre tanker med oss så har det fått oss til å kjenne deg. Blogglista ville definitivt ikke vært det samme uten heddainusa....

hedda

11.jun.2011 kl.11:13

jeg synes du skal fortsette å blogge! det er fordi du skriver fantastisk bra, og det er skikkelig spennende å lese om hverdagen din, om du er i USA eller ikke! du kan jo feks. blogge om hva du savner ved USA, om noe er annerledes hjemme enn det var før du dro osv.. STÅ PÅ!

11.jun.2011 kl.11:20

du burde gi deg på topp! eneste grunnen til at bloggen din ble kjent var fordi du var i USA og det var annerledes fra alle rosabloggene, og hvis du fortsetter nå kommer du nok til å miste ganske mange lesere. :)

Kari

11.jun.2011 kl.11:32

det finnes utrolig mange utvekslingsblogger,men din var den eneste jeg leste :) grunnen til det er ikke at du hadde det livet i usa som jeg syntes var interesagt,men det var du som skrev best! og slutter du ikke med selvom du har flyttet hjem. jeg syntes du skal forsette å blogge,rett og slett for du er kjempeflink å blogge og det er utrolig mange som vil fortsette å lese bloggen din :)

STINE

11.jun.2011 kl.11:40

hedda, du må ikke slutte!!! du er min favoritblogger, jeg blri så utrolig glad av å lese bloggen din! ikke bare har du en utrolig fin stil, er kjempeflink til å sminke deg, men du er også morsom når du skriver og du er utrolig flink til å sette ord på ting! jeg liker også at du er menneskelig, ikke en perfekt barbie som aldri dummer seg ut og gjør feil. ikke slutt!!!!!

hannah

11.jun.2011 kl.11:46

Hei hedda, jeg leste din gamle blogg (altså den du skrev før du flytta ned til USA) Og jeg kan med hånden på hjertet si at det var min favoritt blogg, du skriver utrooolig bra og er liksom ikke redd for hva folk syns om deg!

Guro

11.jun.2011 kl.12:00

Jeg er innom bloggen din hver dag! Du skriver utrolig bra og derfor vil jeg at du skal fortsette + jeg elsker stilen din :)

Catnip

11.jun.2011 kl.12:05

Jeg synes du skal legge ned. Vi trenger ikke flere blonde jenter som skriver om hva de gjør hver dag og hva de har kjøpt.

Gjør deg selv en tjeneste og ikke fortsett med det her. Jeg vet du tjener penger på det, men det er SERIØST ikke sunt for psyken. Spar deg selv for alle nedturene og det vanskelige som kommer ved å ligge på topplista.

ingrid

11.jun.2011 kl.12:54

fortsett å blogg! Synes du skal blogge om din hverdag + litt tilbakeblikk fra din tid i USA. Ikke hør på alle de negative kommentarene, de er bare sjalue.. Du er virkelig ei bra jente og jeg digger bloggen din :))

:)

11.jun.2011 kl.13:34

Ganske enkelt fordi jeg stressa med å få lest hvert eneste innlegg du har på bloggen, fra start til slutt. Hvorfor? Fordi jeg trodde du kom til å slette bloggen din etter utvekslingsåret. Du skriver så utrolig bra og mye mer meingsfullt enn de fleste andre bloggere på blogg.no. Her er så utrolig mange bloggere, men så mye dårlig også. Jeg leser 3 blogger hver dag, og din er en av dem. Til dere andre: Jealousy is the ugliest trait ;)

:)

11.jun.2011 kl.13:41

Hei!

Din blogg er den eneste jeg faktisk gleder meg til å lese, fordi du skriver så mye humoristisk og ekte. Det som jeg tror gjør at din blogg bare øker og øker på leserstatistikken, er fordi du fremstiller deg selv slik du er på bloggen! Det gjør så hvem som helst føler at de faktisk kjenner deg litt når de leser bloggen din.

Jeg håper virkelig du fortsetter, fordi bloggen din er den første og om ikke eneste jeg leser hver morgen! Det er nesten som en liten episode av hotel cæsar hver gang jeg leser den, og det digger jeg! Veldig underholdende og festlig ;-)

Jack

11.jun.2011 kl.13:53

I et helt år har jeg fulgt med på hvordan du opplevde året ditt i USA. Jeg er enig med mange her at du skriver veldig bra og er flink til å sette ord og følelser på innleggene. Kjekt at du har inspirert mange ungdommer her til å flytte til USA når de er gamle nok til å ta et utvekslingsår.

Så synes jeg også at du må gjøre det du føler for. Dersom du ønsker å ta en liten pause fra bloggelivet, så må du bare gjøre det med hensyn til deg selv. Det er viktig at du får muligheten til å leve ditt eget liv, og bare være "Hedda uten blogg" av og til. Følg din vilje, og ikke våre viljer.

Takk for en god blogg, en av de beste USA-bloggene jeg har lest noensinne.

Mia

11.jun.2011 kl.14:14

Håper du fortsetter å blogge. Du er så flink til å skrive, og jeg finner bloggen din interessant uansett om du befinner deg i USA, Norge eller hvor som helst :-)

Renée

11.jun.2011 kl.14:24

Jeg personelig synes du skal fortsette å blogge fordi jeg har fulgt deg før du dro til USA og helt til nå. Jeg synes bloggen din er fin å lese, selv når du ikke var i USA å skrev om hverdagen din i Norge, ja du blogger jo om hverdagslige ting noen ganger, men det er spennende selvom, jeg synes du har så mange fine bilder, å du skriver godt, du har fine meninger. Alle blogger har jo kjedelige perioder der man ikke har noe spesielt å blogge om, men jeg synes alltid du kommer godt tilbake. Selv har jeg lest innleggene dine du har kaldt for "kjedelige". Jeg liker deg, og bloggen din, jeg :D Hvis du har lyst så synes jeg du skal fortsette, og jeg er ikke den eneste som liker bloggen din når du ser hvor høyt du er på lista :D

Ellers så vil jeg si at det har vært skikkelig spennende å følge deg på bloggen når du har vært i USA :) Og du er en veldig pen jente, og virker super søt :) Selvom du er en helt vanelig jente, så er du litt unik også.

rikke

11.jun.2011 kl.14:27

Har lest bloggen din så lenge at jeg på en måte har blitt litt glad i deg! det blir vel litt trist hvis du slutter, men jeg skjønner deg veldig godt og det er ditt valg :-) gjør det du føler for selv du Hedda<3 du er veldig flink til å blogge iallefall !:-)

Nathalie.

11.jun.2011 kl.14:28

Jeg vet ikke helt hva det er med deg som gjør at akkurat din blogg fanger min oppmerksomhet. Men jeg har vært fast leser siden du dro til USA. Og jeg tror det har noe med måten du skriver/formulerer deg på. Du virker så ekte og ærlig mot oss lesere. Jeg håper virkelig du fortsetter å blogge da din blogg er en av de få leselige. Jeg har også tro på at du kommer til å nå langt med bloggen din, og at den kommer til å gi deg muligheter som du kanskje ellers ikke ville ha fått. Lykke til Hedda, uansett hva du bestemmer deg for :)

11.jun.2011 kl.14:46

Det er mange grunner til hvorfor du burde fortsette, men det tar jo mye tid, å hvis du ikke trvies med det er det jo ikke bra.. Men jeg er en av mange som vil at du skal fortsette, for du er en utrolig bra blogger, du har massevis av fastelesere og det sier jo litt, du har lært oss lesere en god del og hatt mange tips og skrevet egne tanker. Men du bestemmer jo, det er ditt valg! håper du fortsetter :) <3 ps: du kan i allefall prøve, du behøver jo uns. ikke å blogge hverdag! ;)

Kaja

11.jun.2011 kl.14:47

Jeg synes du burde fortsette å blogge!! Som du selv sier så er du jo helt normal og en vanlig person, men det er det som er så bra med bloggen din. Det er ikke mange sånne blogger på topplista.Det har vært veldig spenende å lese om livet ditt i USA, men det hadde også vært gøy å lese om hvordan "person" du er i Norge.Du skriver at bloggen ofte gjør deg stressa og i dårlig humør, men blir du ikke glad for at det er så mange som leser bloggen din og synes den er bra?:) Jeg har ikke kommentert noe særlig på bloggen din eller andres, og siden mange kommenterer negative ting, burde du heller tenke på alle de som ikke kommenterer, men som synes bloggen din er kjempe bra, selvom de ikke kommenterer det hele tiden! Stå på, Hedda! :))

Ingeborg

11.jun.2011 kl.15:40

Du burde fortsette. Dette er den eneste bloggen jeg leser. Jeg leser din blogg fordi du faktisk kan skrive. Innleggene dine har ikke like mange skrivefeil som de fleste andre blogger og det virker som om du har litt annet mellom ørene enn bare sminke og klær. Du har også veldig god stil, men jeg liker spesielt det at du klarer å snakke om andre ting i tillegg. Jeg elsker bloggen din.

Vilde

11.jun.2011 kl.15:44

jeg synes du skal fortsette å blogge til du ikke har noe mer og skrive om. Du skriver utrolig bra! Når du skriver og er lei deg, blir vi lei oss. er du glad blir vi glad. jeg synes du skal skrive helt til du føler at du bare skriver tull. da tror jeg det er på tide og slutte, og heller bruke den tiden du har kommet til og brukt inne og blogget til og være ute med venner, kjæresten og familien, de som er glad i deg. og når/ om du føler for å begynne og blogge igjen så gjør du det. Ellers så synes jeg du skal fortsette og leve livet ditt, med savnet om USA, gleden av å være hjemme igjen og ellers alle oppturer og nedturer i Norge.

Det er interessant å høre hva du har opplevd i løpet av utveksling året ditt, både dine opplevelser og hvordan du føler det har vært. Spesielt siden jeg selv vurderer og ta et år i utlandet, helst USA.

men til syvende og sist er det du som bestemmer hva du skal gjøre, men blir kjempe glad om du fortsetter en stund til!! :)

Tonjus

11.jun.2011 kl.16:00

Jeg synes at du ikke skal blogge på Heddainusa og heller "avslutte" den ( IKKE SLETTE DEN!!). Så nå fremover kan du svare på spørsmål ang. USA. Si noe om USA som du ikke fikk skrevet om før,\. lage et oppsummeringsinnlegg og lignende. For Heddainusa er en dødsbra blogg som jg liker veldig godt , men heddainusa er ikke at du anbefaler produkter eller viser innkjøp for det har ingenting med navnet på bloggen å gjøre. Så "avslutt" denne bloggen med stil. Finner du ut a t du vil blogge videre så blogg om sånne andre litt mer uinteressange innlegg på en annen blogg :D det er min mening.. fordi du er en av de personene som har overbevist meg om at utveksling er virkelig noe jeg vil ! :)

Janne

11.jun.2011 kl.16:43

FORTSETT!!!

Vær så snill! Jeg er innom bloggen din hver dag! Du skriver utrolig bra og interesant.

Føler jeg har "blitt kjent med deg" gjennom denne bloggen.

Har hatt oppturene og nedturene sammen med deg da du var i USA.

Blir nesten som om jeg mister en person jeg har kjent i et år....

Guro

11.jun.2011 kl.16:55

Fortsett å blogge!! jeg elsker å lese bloggen din, uansett hva du skriver om :-)

11.jun.2011 kl.16:56

FORSETT!

Maria Nilsen

11.jun.2011 kl.17:00

det er en grunn for at du har over 8000 lesere:) mange som reiser på utveksling til usa, men får likevel ikke så mange lesere. syns du skal fortsette for du er en utrolig flink blogger:)

Lene

11.jun.2011 kl.17:02

fortsett! du skriver braaa og har fine bilder :)

leser bloggen din hver dag, ikke slutt!

hege

11.jun.2011 kl.17:31

Synes virkelig du skal fortsette å blogge, fordi du er en av de få som faktisk fortjener å være på topplista etter min mening! Du skriver utrolig bra, og du har mange dype innlegg. Du er vel den eneste bloggeren som ikke har reklame-baserte innlegg hele tiden.

Stå på, og keep up the blogging! Jeg kommer hvertfall til å fortsette å lese bloggen fremover!:)

victoria

11.jun.2011 kl.17:36

fortsett ;-) men ikke hvis du bare skal klage på leserene dine og hele tiden fortelle hos hvor stressende det er, så er det virkelig ikke vits.

ingrikristine

11.jun.2011 kl.17:39

jeg håper du fortsetter! får så utrolig mye inspirasjon og glede ut av bloggen din! men er virkelig opp til deg selv og hva du føler blir mest "riktig". kos deg videre i helgen, hedda. det fortjener du :-)

11.jun.2011 kl.18:05

heddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaa....du har så mange lesere :( please, fortsatt :)))

Oda Johanne

11.jun.2011 kl.18:20

Du må fortsette å blogge, du er en inspirasjon for mange, og du har mange som ser opp til deg. Jeg har lest bloggen din kjempelenge, og vil gjerne fortsette. Vi bryr oss faktisk om hva du gjør om dagene, er ganske kjekt å lese!

Så vær så snill Hedda, ikke slutt! :)

11.jun.2011 kl.18:23

Det du sier er at du er normal. Og de aller fleste bloggerne har enten masse penger og kan kjøpe hva de vil, dra hvor de vil. vi trenger en blogger som er som alle andre, men litt bedre!

Tonjee

11.jun.2011 kl.18:40

det går ikke ann å gå inn på arkivet ditt !!!

11.jun.2011 kl.19:09

Du er helt klart favoritt bloggeren min, hver dag når jeg går inn på pc'n så er bloggen din det første jeg går inn på for å sjekke om det er kommet noen nye innlegg! Du er en person som sikkert alle leserne dine ser opp til (inkludert meg!), og du skriver drit bra.

Når du skriver ett nytt innlegg så er det ikke bare ett innlegg med et par setninger her og der, som mange av de andre toppbloggerene. Det er alltid kjekt å komme inn på bloggen din <3

SÅ FORTSETT Å BLOGG! <3

Sandra Charlotte

11.jun.2011 kl.19:14

Du MÅ fortsette å blogge!!! Jeg simpelthen elsker bloggen din, you are my #1 blogger!!!

VÆR SÅ SNILL OG FORTSETT!! :-(

Sara

11.jun.2011 kl.19:22

Dette kommer jo helt an på hva du vil selv. Om du føler det slik du sier, at du blir stressa og føler ikke av du har så mye å gi, så syns jeg heller du kan la være å blogge. Men det kan jo hende du føler det sånn fordi du nettopp har kommet hjem til Norge og føler du har mye å gjøre og ta igjen. Da kan du heller bare legge bloggen på hylla og se hva som skjer når du har slått deg litt mer til ro :-) Om folk sier du dør hvis du slutter, så får det være dems problem (haha), for dette handler om deg og ditt liv :-)

Mari

11.jun.2011 kl.19:29

Ikke slutt å blogg Hedda!! Du er så utrolig flink til å skrive. Om du skriver om innkjøp eller om hva du har kjøpt den dagen så skiver du det på en så utrolig bra måte!! Ikke slutt!!

Madelen

11.jun.2011 kl.19:30

Om du vil fortsette å blogge eller ikke må du nesten velge selv, men jeg syntes du burde beholde bloggen så andre som kanskje skal til usa som utvekslingstudent kan titte innom bloggen din, få tips osv.

Men jeg lurer på om hvor man kan se de tidligere innleggene dine? kommer ikke noe opp om man tykker på arkivet?

Også lurte jeg på om du kunne skrive et innlegg på hvor mye denne turen kostet, hvordan din opplevelse var der, om du anbefaler dette, hvordan du fikk råd til turen, hvor fikk du lommepengene dine fra, bodde du på skole eller hos en familie, hvordan var det i førsten av turen osv? Det hadde vært supert med tanke på at jeg har utrolig lyst til å dra dit som utvekslingstudent en gang.

Ble en veldig lang komentar, men håper virkelig du kan gjøre dette :)

Hilde

11.jun.2011 kl.19:40

Hvis bloggen bare går deg på nervene, så dropp det. Det er ditt valg, du må ikke høre på hva vi andre sier!Men du skriver veldig bra, ikke sånn som andre bloggere-det skal du ha! Det har vært veldig interessant å følge bloggen din!

nn

11.jun.2011 kl.19:42

Du er kjempe flink...håper du forsetter med det..digger deg kjempe mye!!

Gerda Eikeland

11.jun.2011 kl.20:26

jeg håper du skal fortsette å blogge! du er kjempeflink, og jeg har fulgt bloggen din kjempelenge. Men så syns jeg jo du bør bestemme selv. hvis bloggen får deg i dårlig humør, er det jo en annen ting, men jeg håper på at du fortsetter.

Stå på ♥

Matilde

11.jun.2011 kl.20:47

Jeg syns du skal fortsette å blogge rett og slett fordi vi som leser bloggen din setter pris på akkurat deg! Du er ikke som de andre bloggerne fordi du lever et annet liv :) Du har utrolig mange lesere som i seg selv sier at du er høust nødvendig! Jeg vil iallefall følge deg :)

Johanne Kjærnes

11.jun.2011 kl.21:13

Du er min favorittblogger! Hadde vært interessant å se hvordan livet ditt er i norge også. Om du fortsetter blir jeg så glad <3

tina

11.jun.2011 kl.21:33

håper du fortsetter! jeg synes du blogger skikkelig bra! bloggen din sprer også glede, og det digger jeg!!! men, hvis du ikke synes det er like gøy å blogge nå som du er kommet hjem, burde du droppe det. du må jo først og fremst like det du driver med.. ;)

C.

11.jun.2011 kl.21:39

Jeg leser / leste bloggen din fordi jeg ville vite hvordan livet ditt var i USA og hvordan det var å reise som en utvekslingsstudent. Jeg kommer ikke til å lese bloggen din om du blogger om hverdagen din hjemme i Norge, ikke fordi at du er en dårlig blogger, det er bare det at det er mange slike blogger fra før av. : )

Men du er jo en veeeldig bra blogger og du kan jo tjene penger ved å vere på topplisten, så du bør absolutt fortsette :)

Aurora

11.jun.2011 kl.21:50

Du er virkelig ikke som alle andre, Hedda! Du skriver så bra og er det utrolig interessant å følge med på deg og livet ditt :):)

Malin

12.jun.2011 kl.00:27

Fortsett!
Vet ikke hva det var med bloggen din, men før du dro på utveksling var det min favorittblogg! Det er noe med måten du skriver på, og du skriver om ting som er interresant for meg. Jeg synes det er gøy å høre om hvordan tiden er etter du har kommet hjem, hva du savner fra USA, og jeg synes generelt det er moro å lese uansett om det bare er hverdagslige innlegg :-)

Mia Sandnes

12.jun.2011 kl.00:42

FORTSETT!

Jeg hørte av en veninne at bloggen din måtte leses! så da gjorde jeg det, jeg gikk bak i arkivet og begynte i august 2010. Før jeg leste bloggen din var jeg ikke sikker på om jeg ville bli utvekslingstudent om 2 år. Men etter jeg leste bloggen din er jeg 99 % sikker på at jeg kommer til å dra. Jeg har både lest om oppturer og nedturer. Takk :-D

Pernille

12.jun.2011 kl.02:26

Hei! Vil først og fremst si at du virker som en utrolig herlig, utadvent og forståelsesfull jente. Har ikke fulgt bloggen din siden du startet og skrive, men kom over den for et par uker siden. Etter å ha lest de første innleggene, ble jeg svært nysgjerrig, og syntes du skrev på en måte som fanget oppmerksomheten min. Jeg har nå lest ALLE innleggene dine, og jeg er utrolig fascinert. Du skriver både variert og utrolig bra. Veit ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne bloggen, men velger å si at det er en av de beste bloggene jeg leser. (Og jeg leser MANGE. Rett og slett fordi det er tidsforedrivende og fordi jeg synes det både er interessant, lærerrikt og morsomt) Jeg håper du vil fortsette med bloggingen din. En god grunn er jo at du har mange lesere som elsker det du skriver. I tillegg har du jo nå kommet tilbake til Norge og kan skrive om noe nytt og anderledes. I tillegg kan du også tjene mye penger på bloggen, selv om det kanskje selvfølgelig ikke var det du ønsket å oppnå, men nå som det er en mulighet er det jo selvfølgelig veldig positivt! Det er sant som du sier, at du er en vanlig jente, som ikke har noe anderledes liv enn andre jenter på din alder, men likevel skriver du på en slik måte at folk har lyst til å lese det du skriver. Dette må du være stolt av! Jeg forstår også at du til tider blir lei av å blogge, og kanskje føler du har en plikt til å skrive hver eneste dag, men dette er ikke noe du burde tenke på. Ta den tiden du trenger, og tenk på hva som er det beste for deg og de rundt deg. Har du lyst og mening med å fortsette å blogge, så er jeg sikker på at det er flere enn meg som mener dette er et positivt tiltak. Velger du å slutte, ettersom dette i starten var en blogg om livet som utvekslingsstudent, og du nå lenger ikke er dette, har folk også forståelse for dette.

May-Britt

12.jun.2011 kl.11:04

Ikke slutt Hedda!

Du skriver så ekte og så bra!

Jeg er spent på, som så mange andre, hvordan det kommer til å bli når du har kommet tilbake til Norge igjen.Det er interessangt å lese om erfaringene dine og hvordan du ser på ting. Du har masse selvinnsikt. Oog du er ei kjempepen jente og mote messig liker jeg å få inspo fra deg (:

Har fulgt med deg så lenge jeg kan huske(!) jeg begynte å lese blogger, 3 år kanskje?

Men det er alltid leit når bloggere velger å slutte. Men helhetlig er det ditt valg så du må se på det utifra det. Får du noe ut av det som rettferdigjør arbeidet ditt lagt i det?

Jeg savner også rett og slett hverdagslige morsomme ting du opplevde som jeg kunne relatere til (;

Kristine

12.jun.2011 kl.11:09

hvis du ser på bloggene på topplisten så er de fleste helt vanlige mennesker med vanlige liv de også. det som gjør bloggene deres bra er at de skriver bra, har bra bilder, og er pene. du skriver bra, har bra bilder og du er kjempe pen! du er altså en perfekt blogger :) ikke slutt!!

Martin

12.jun.2011 kl.12:42

Hedda, for en som skal på utveksling er bloggen din en gullgruve. Du aner virkelig ikke hvor mye jeg har lært!

Jeg forstår situasjonen din, men syns ikke du skal slutte, ENDA. Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan den første måneden etter hjemkomst har vært, og hvordan ting har forandret seg :)

Tusen takk for et fantastisk år, Hedda! Alt godt!

irene

12.jun.2011 kl.21:01

kjære hedda, jeg er så glad for du har blogget gjennom året ditt som utveklingsstudent. jeg har selv en kjæreste som drar på utveksling til høsten. og føler bloggen din har inspirert meg. forholdet til deg og håkon, og hvordan dere har greid så lang tid uten hverandre, er noe jeg ser virkelig opp til!

håper du forsetter å blogge!

- hadde vært strålende om du kunne skrive mer om hvordan det var å være vekke fra kjæresten så lenge, og hva som holdt det oppe!

Miichaelsen

12.jun.2011 kl.21:53

det som gjør bloggen din så bra er at du er vanlig, folk kan kjenne seg igjen i det du skriver ,og det virker som om du er ei herlig jente med et stort hjerte.

Alice

13.jun.2011 kl.12:49

Jeg tror ikke jeg trenger å begrunne meg for at du skal forsette, du har fått over 300 komentarer, jeg tror det er en begrunnelse nok !

Julie Marie

13.jun.2011 kl.17:54

ikke slutt å blogg! Jeg har til og med skrevet en engelsk stil om deg, haha. fikk 4 da :-D

Karoline

13.jun.2011 kl.18:30

Jeg synes virkelig du skal fortsette å blogge. Du skriver på en måte som fanger leserne dine. Du får mange nye muligheter gjennom bloggen spesielt nå som du har blitt en "kjent" blogger. Innleggene dine fra den tiden du var i USA var spennende og mange av dem var strengt tatt ikke så veldig annerledes enn det du kommer til å skrive om når du er tilbake i Norge. Du har et talent og skriver unikt!

vilde

13.jun.2011 kl.22:00

Vær så snill!! du gir insprasjon til mange og du er en fantastisk blogger!!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiis

Ann-H.

13.jun.2011 kl.22:55

Det er jo det de fleste blogger om, og av en eller annen grunn interesserer folk seg for det :-) jeg synes du skal prøve! Har lest bloggen din gjennom nesten hele året ditt i USA, og synes du er utrolig flink og har god kvalitet på innleggene dine! Såå - ikke slutt :)

charlotte

14.jun.2011 kl.21:06

Du må ikke slutte å blogge!

Leser bloggen din hver dag. Du inspirerer jenter som meg. Du skriver utrolig bra! alt er gøyt å lese.

You go girl!

Maja

17.jun.2011 kl.18:12

Du må IKKE slutte Hedda, du er veldig flink til å skrive, alt blir interessant uansett! Du har veldig fin bilder og er dessuten utrolig pen, bra outfit osv :D

Liker deg veldig godt og bloggen din! ^^

maren

18.jun.2011 kl.00:16

Du bør fortsette, du skriver helt fantastisk og innspirerende. Det er spennede å se på hvordan du kler deg å du gir meg mye innspirasjon i klærne. Du er en super søt jente, og ettersom jeg har fått med meg står på egne bein. Jeg syntes bare du skal fortsette fordi du er en stor innspirasjon til meg og sikkert mange andre også. :)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits