The hardest part

Dato: 07.jun.2011 | Tid: 02:56 |
Jaja, så blir det mobilblogging, siden det ikke finnes én eneste jævla stikkontakt på LAX.. I skrivende stund sitter jeg på en slags japansk restaurant og kjeder meg. Har vandret rundt omkring i 6 timer nå, og fikk endelig slått meg til ro. Herregud så vanskelig det var å stå opp i morges etter hele én time med søvn. Jeg hadde nemlig fest hjemme hos meg, og den foregikk helt til klokka 06.00, haha. Litt lengre enn planlagt kan man si! Men definitivt verdt det. Kunne ikke hatt en bedre avslutning på året. Alle de nærmeste vennene mine kom (bortsett fra ashley som har vært utrolig travel i det siste), og jeg var virkelig glad for at jeg fikk tilbringe mine siste timer med dem. Dere lurer vel på hvordan avskjeden med familien var, og jeg kan bare si så mye som at det var noe av det aller verste jeg har måttet gjort. Jeg tok farvel med Bernie og Brooke Lynn hjemme, mens Judi, Diana, Brianna, Shari og jeg dro på flyplassen. Var veldig lei meg og skuffet over at Bernie ikke ble med på flyplassen. Han orka ikke kjøre.. Det var veldig tøft å si hadet til alle jentene i dag, og det gjorde veldig vondt å se tårene deres strømme på i det de ropte "Boarding flight number 4726, gate closing".. Noe skjedde med familiem til Ashley, så hun kunne ikke bli med, veldig synd.. Gråt hele veien til LA, men nå har jeg tatt meg sammen, og kjenner bare sommerfuglene i magen fordi jeg gleder meg sånn til å se Håkon! Vi fikk oss en liten nedtur i og med at flyet mitt er to timer forsinket og han må betale ekstra for å endre billetten, men sånn ble det bare. Regner med at jeg lander i Oslo ca. klokka 19:30 i morgen, og det neste flyet til Kristiansund går vel kl. 21:45, noe som resulterer i litt dødtid på Gardermoen, og en enda mer utålmodig mamma, hehe.. Jeg merker at så snart jeg assosierer noe med vennene mine hjemme i Patterson, får jeg en stor klump i magen. Enten det er parfymen til Diana på taxfreen, eller når jeg spiste chow mein i dag (det elsker nemlig Brianna..). Well, jeg har skjemt meg bort litt på taxfreen i dag! Nå skal jeg krype rundt på alle fire gjennom hele flyplassen for å prøve å finne en stikkontakt så jeg kan lade ipoden. Det trengs til en 12 timers flytur, to put it that way.. Nå er utvekslingsårer mitt over, dere.

167 kommentarer

Ellen Marianne

07.jun.2011 kl.03:12

Det har vært spennende å følge med bloggen din ihvertfall. :-D

Ellen Marianne

07.jun.2011 kl.03:13

Følge bloggen* :p

Miss Fucking Jones

07.jun.2011 kl.03:26

Har vært ett spennende år! God tur hjem! :)

Tina

07.jun.2011 kl.03:33

Det har vært utrolig spennende og ikke minst lærerikt å følge bloggen din det siste året! :) God tur hjem, og kos deg MASSE med de som venter på deg :D

Kristin

07.jun.2011 kl.05:10

God tur hjem, Hedda! Har vært kjempespennende å følge året med både oppturer og nedturer.

Jeg skal reise til USA 2012/13, og er veldig usikker på hvilken organisasjon jeg skal reise med. Merker du har vært veldig "hemmelighetsfull" på de negative sidene ved AFS, regner med det er fordi du kan bli sendt hjem, men nå når du er hjemme uansett, tror du at du kan skrive litt om AFS som organisasjon, både positivt og negativt? Det ville virkelig hjulpet framtidige utvekslingsstudenter :-)

Solveig

07.jun.2011 kl.06:30

Det har vært kjempegøy å følge utvekslingsåret ditt, Hedda! Håper flyturen din blir bra :)

Amanda

07.jun.2011 kl.06:33

Hei Hedda! Ville bare si at du har gjort en super jobb med å blogge dette året. For oss her hjemme har det vært fryktelig gøy lese dine opplevelser! Håper du fikk en bra flytur hjem. Og du lite spørsmål til slutt. Er det mulighet for at du kan blogge noe etter dette året? Skrive litt om, om du har noe kontakt med familien? Hva du savner mest? Et slags oppsumering fra året og værtfall den siste tiden du var der. Hadde vært kult! Du får se hva du får til, Hedda. :)

Siri

07.jun.2011 kl.06:48

Begynte og lese bloggen din for et par måneder siden og har lest alle innleggene siden du startet :-)
Har vært et av dagens høydepunkt og sjekke oppdateringene dine.
Og det ser ut som om du har hatt et kjempefint år, til tross for noen få nedturer i blant :-)
Håper du får en fin hjemreise :-)

Stine

07.jun.2011 kl.06:52

Det har vært kjempe spennende å følge deg gjennom dette året, takk for at du lot oss få et innblikk.

Ha en god tur hjem, og kos deg masse med familie og venner i sommer :)

Marte

07.jun.2011 kl.07:05

Åå :( Har vært veldig spennende og lærerikt å følge med på deg, Hedda! Du er fantastisk flink til å skrive og jeg har følt at jeg har vært med deg på denne opplevelsen :-D Kos deg masse med de hjemme og vær så snill å kom med en oppdatering når du er klar for det! Stå på :-)

Anita

07.jun.2011 kl.07:16

Jeg syns nesten at det er litt sykt. Får tårer i øyene bare av å lese det du skriver. Det virker så bra Hedda!

Har kjempe lyst til å reise, men får det ikke godkjent.

Det har vært trivelig og lese bloggen din mens du har vært i USA, fortsett så vi kan få vite litt om "the after life" !

Cecilie

07.jun.2011 kl.07:32

Herlighet så utrolig rart det blir at du reiser hjem igjen. Har fulgt bloggen din kjempe lenge, og til og med lest de aller først innleggene på grunn av at jeg likte den så godt. Kommer til å savne å gå innpå hver dag for å se om du fortsatt har det bra. Håper flyturen går bra!!

Marte :)

07.jun.2011 kl.07:35

Det har vært kjempehyggelig, lærerikt og morsomt å følge bloggen din dette året. Før jeg begynte å lese bloggen var jeg veldig usikker på om jeg ville dra på at utvekslingsår, men nå er jeg helt sikker på at det er det jeg vil :)

Kos deg med Familien og kjæresten også håper jeg du blogger litt videre så vi får høre hvordandet var å komme hjem :)

ann

07.jun.2011 kl.07:40

God tur hjem, Hedda! Rart å lese at du reiser hjem igjen nå, har fulgt deg helt siden du startet denne bloggen. Er utrolig imponert over deg, tror ikke jeg hadde klart å vært like sterk! Håper du fortsetter å blogge når du kommer hjem :-)

Torill

07.jun.2011 kl.07:41

Det har vært utrolig spennende å følge bloggen din. Klarer ikke å skrive mer. Jeg har lyst til å skrive at jeg skjønner hvordan du har det, men jeg har ikke opplevd det samme, så det gjør jeg vel egentlig ikke. Jeg ønsker deg ihvertfall en god tur hjem :)

07.jun.2011 kl.07:56

begynner nesten å skrike selv jeg...:(

Marlene

07.jun.2011 kl.07:56

God tur hjem :-)

Er du sikker på at det ikke er stikkontakt på flyet? Det var det på flyet jeg tok til NYC :-)
Hvis det ikke hadde vært for at jeg sitter på skolen nå, så tror jeg jaggu jeg hadde felt en tåre eller to nå...
Har vært spennende å følge deg på året ditt! Håper du fortsetter å blogge :D

Ha en god tur hjem Hedda :)

Nora

07.jun.2011 kl.08:27

Kjempebra blogg, Hedda !:)

Kan tenke meg at det er tungt å reise hjemmefra, men også tungt å reise fra vertsfamilien sin..

Ha en fin tur :)

Guro

07.jun.2011 kl.08:33

Gratulerer Hedda! Du burde være ekstremt stolt av deg selv.

Helga

07.jun.2011 kl.08:42

God tur hjem, Hedda! Det har vært kjempefint å følge bloggen din i år - trist at det er over! Skal selv til USA til høsten, og da skal jeg ta med meg alle gode råd og tips som du har kommet med :-)

Silje

07.jun.2011 kl.08:44

Elsker bloggen din,Hedda:) Har lest den i mange mnd nå! Håper du blogger litt når du kommer hjem også. God tur hjem:)

Hedda

07.jun.2011 kl.08:51

Det har vært fantastisk å følge året ditt! God tur hjem!

ingeborg i arizona

07.jun.2011 kl.08:57

Uff, det er så kjedelig at det er over :S

Tror nok du gleder deg masse til å komme hjem!!

Maren Ervik

07.jun.2011 kl.08:59

Det har vært utrolig underholdende og spennende og lese bloggen din i år! Jeg var på utveksling i året 09/10, rett utenfor LA. Har kjent meg igjen i så mange av situasjonene dine, tankene og følelsene dine. Det virker som du har hatt et utrolig bra år, og jeg ønsker deg god tur hjem! Vil også bar råde deg til en ting til; hold kontakten med alle i usa! Jeg har vært altfor dårlig på det, og man angrer etter hvert som man mister kontakten med folk, og det er vanskelig å få den tilbake! Uansett, god tur hjem igjen og kos deg i norge, det er herlig å være hjemme også :)

SILJE

07.jun.2011 kl.09:00

Det har vært utrolig spennende å følge utvekslingsåret ditt gjennom bloggen, definitivt min favorittblogg gjennom året. Håper du fortsetter og oppdatere bloggen når du er hjemme, selv om du har sagt du ikke skal gjøre det.. God tur hjem:)

Lene Høiberg Schiøtz

07.jun.2011 kl.09:08

Tusen takk for at vi har fått følge med på året ditt, Hedda! Nå gleder jeg meg selv til året mitt i USA :-)

Lykke til videre!

Maren

07.jun.2011 kl.09:17

Er stolt av deg, selvom jeg ikke kjenner deg! Du er utrolig sterk som har holdt ut så lenge, og jeg som har fulgt bloggen din helt fra starten syns det er UTROLIG bra at du har klart å fullført et helt år alene uten foreldrene dine i et helt annet land! God tur hjem :D

julie b

07.jun.2011 kl.09:17

Takk for en herlig blogg om utvekslingsåret ditt! Det har vært til stor hjelp for andre som har vært på utveksling, da kunne de se at de opplevde akkurat de samme problemene og slikt som deg! :) Det virker som at du sitter igjen med en utrolig stor erfaring du kan bruke videre i livet ditt, god flytur Hedda!

Kaisa

07.jun.2011 kl.09:20

Skummelt hvor fort tiden har gått, føles som om det var i går du skrev at du hadde landet! God tur hjem, dette har vært en fantastisk blogg som jeg håper vil fortsette! (:

Susanne

07.jun.2011 kl.09:24

gu så rart, nå er det over. Jeg har aldri kommentert før, men nå fortjener du det. Husker hvor du slet rundt juletider, hvor glad du ble nå sommeren kom, så nå er du lagt nede igjen, og når du lander er det opptur med håkon! jeg ønser deg all lykke i livet, du fortjener det så sykt. utrolig glad jeg har fått lære deg og kjenne dette semesteret, glad jeg fanr bloggen din allerede i oktober. du gir meg insiprasjon gjennom den personen du er! :)

Kathrine - california 2012

07.jun.2011 kl.09:26

Det har vært helt supert å følge deg gjennom dette året Hedda og jeg ser veldig opp til deg! Håper du får en fin tur hjemover og at du greier å holde kontakten med de i USA! Gleder meg sånn til min måned der nede neste sommer.

Lykke til videre Hedda!

07.jun.2011 kl.09:29

Takk for masse updates på bloggen! Har vært spennende å følge deg, så håper ikke du slutter. Da må du i det minste skrive et innlegg om hvordan det var å komme hjem :D Kos deg masse med venner og familie!

Lene

07.jun.2011 kl.09:32

Hei! skal du slutte å blogge når du kjem heim? Ikkje gjer det!

God tur:)

Maren

07.jun.2011 kl.09:36

Er fast leser,men ikke veldig flink til å kommentere..

Håper du får en fin reise hjem, kan tenke meg det blir godt å se igjen kjæresten, familien og vennene dine :)

Christina Damayanti

07.jun.2011 kl.09:36

du har vært så sterk hele veien! Og klart dette! Gratulerer Hedda!

leneesj

07.jun.2011 kl.09:37

Åh! Jeg har følgt bloggen din og lest hvert eneste innlegg gjennom nesten hele året ditt, og må si du skriver utrolig bra! Det har vært veldig spennende å følge med, og ikke minst nytte for oss som drar på utveksling nå til sommeren! Håper hjemreisen din går bra og at du koser deg masse i sommer med familie og venner!! :))

Ingunn Gjerdbakken

07.jun.2011 kl.09:42

Det har vært så utrolig lærerikt og fulgt bloggen din, god tur hjem, og tusen takk for at du har delt dine opplevelser med oss her hjemme! :)

Janne

07.jun.2011 kl.09:46

Takk for at du har fått oss til å le, Hedda! Takk for at du har fått oss til å felle et par tårer!

Takk for at du har fått oss til å tenke!

Takk for at vi har fått følge deg gjennom dette utvekslingsåret!

Ønsker deg alt godt videre! Ta vare på di fine stundene, og hold kontakten med venner og familie i USA! Di virker helt supre alle sammen! :)

Emilie

07.jun.2011 kl.09:56

Vært utrolig gøy å følge med på bloggen din, og håper flyturen hjem går bra :-) Lurte bare på en ting, hva gjør du med iphonen din når du kommer hjem? Har hørt at det ikke går ann å kjøpe iphone der nede også bruke den i Norge etterpå.

Liinda

07.jun.2011 kl.10:04

God tur hjem! :)

Lauren

07.jun.2011 kl.10:14

wow....crazy that everyone's exchange years are ending soon! and so weird to think of everyone flying home to countries that were foreign for others! Although I would happily stay in Norway if my family and friends from home would move here too :P

det har vært kjekt å følge det gjennom året, Hedda, lykke til! du er flink til å skrive :)

07.jun.2011 kl.10:21

God tur hjem :-)

Liv

07.jun.2011 kl.10:25

Jeg kjenner en klump i magen når jeg leser dette, akkurat som om jeg blir trist på dine vegne.. Jeg har vært en fast leser av bloggen din helt siden starten! Det har vært utrolig lærerikt og nå gleder jeg meg til å reise, selv om jeg vet at året blir å by på harde tider!

God tur hjem!

Ida

07.jun.2011 kl.10:46

Har vært så gøy å lese om året ditt Hedda! Håper du blogger om hvordan det var å komme hjem til kjæreste og familie igjen - hadde vært bra :)

God tur hjem <3

07.jun.2011 kl.10:55

jeg har lest bloggen din helt fra starten, og håper du fortsetter å blogge! jeg er fast bestemt på å dra på utveksling selv! :D sitter og tenker på det nå, haha:) god tur!

Rikke

07.jun.2011 kl.10:55

God tur, Hedda <3
Ha en god tur hjem Hedda. Har vært spennende å følge bloggen din, og jeg håper virkelig du fortsetter å blogge når du kommer hjem også. Skulle egentlig vært på utveksling dette året jeg også, men greide rett og slett ikke å reise:) Hehe! Håper reisen blir fin! :)

Kristin

07.jun.2011 kl.11:05

Tenkte bare jeg skulle si at jeg synes du har vært sykt tøff dette året, harr fulgt bloggen og det at du ikke dro hjem selvom det var helt forferdelig er stort gjort!

Tenker selv på å dra på utveksling fra januar 2012 - juni 2012. Noe av grunnen til at jeg vil dra er faktisk du og bloggen din!

God tur hjem! <3

Fast leser

07.jun.2011 kl.11:11

Herregud, kan virkelig ikke forestille meg hva du går gjennom nå! Jeg håper virkelig du fortsetter å blogge når du er hjemme igjen, i det minste i noen uker :) Elsker alt ved bloggen din, du er så åpen og ærlig om dine meninger!

Marthe

07.jun.2011 kl.11:31

Det har vært spennende å følge bloggen din dette året Hedda, du skriver urolig bra og du er helt klart en av favoritt bloggene mine ! Håper du blogger når du kommer hjem også ^^ God tur hjem

Marit - 89

07.jun.2011 kl.11:37

Hei Hedda!

Nå har jeg lest bloggen din siden før avreise til det O'store utlandet. Det har, _faktisk_, vært veldig underholdende og ikke minst lærerrikt! Du er en dyktig skribent, og dermed har du fenget mange av blogg.no sine lesere. :-) Håper du fortsetter å blogge når du kommer hjem - i hvertfall slik så vi andre nysgjerrigper'er kan høre om hvordan det var å se venner, mamma/pappa, hjemstedet, og ikke minst Håkon igjen.. Og for å ikke glemme hvordan det var å sette seg på scooteren å føle seg fri - selvom det var nettopp dèt du IKKE følte deg når du dro.. Rart det der. Håper frihetsfølelsen varer evig - Hilsen fra fast leser.

Celine

07.jun.2011 kl.11:43

Gratulerer med gjennomført år Hedda! :D Fikk frysninger av å lese dette innlegget, aner ikke hvorfor! Sitter med tårer gjør jeg også, hehe! Lest bloggen din såpas lenge før do dro på utveksling, som vil si at jeg har fulgt deg en goood stund. Trodde en tid at du ville avslutte midt i året, men nå er du plutselig ferdig med utvekslingsåret :-) Gleder meg til å høre om velkomsten i Norge!

emilie

07.jun.2011 kl.11:44

God tur hjem, Hedda :) Det har vært kjempe spennende å følge bloggen din, den har bare gjort enda mer klart for at jeg vil gjøre akkurat det samme som deg!

Håper du fortsetter å blogge når du kommer hjem, din blogg er rett og slett min favoritt, derfor ville det ha vært trist, for både meg og sikkert tusen andre blogglesere, at du slutta. Men det er jo såklart opp til deg selv :)

Mari

07.jun.2011 kl.11:45

Det har vært utrolig gøy å følge deg! Du har vært sterk.

Kristine

07.jun.2011 kl.11:57

Jeg har fulgt deg hele året, så det er trist å høre på hvordan avskjeden er! Du får det bra hjemme tenker jeg, du kommer nok til å fryse ihjel etter å ha vært i varmen i ett år, her hjemme pøsregner det!! jeg også skal snart flytte, det kommer til å bli minst like forferdelig, så off!! masse lykke til, det blir sikkert godt å se kjæresten igjen på gardemoen, lykke til:)

Miichaelsen

07.jun.2011 kl.12:04

håper du fortsetter og blogge :)

Siri

07.jun.2011 kl.12:07

Jeg begynte å lese midt i året ditt, men likte bloggen så godt at jeg bare måtte bla bak i arkivet å lese alt. Du har vært så sterk og flink! Å lese dette er så trist:( Håpe flyturen hjem går fort, og at hjemkomsten blir bra. :-)

sara elisabeth

07.jun.2011 kl.12:08

god tur, hedda. har vært spennende å lese om året ditt:) takk for at du delte med oss!

07.jun.2011 kl.12:18

Det har vært utrolig morsomt og følge bloggen din på utvekslingsåret ditt, Hedda. Fikk en liten klump i halsen av å tenke på at det faktisk er over nå. Det er rart med det :)

God tur hjem til Norge! Håper du oppdaterer oss litt på hjemfronten også :)

anna

07.jun.2011 kl.12:24

kan ikke noen filme når du møter familien din, evt masse bilder!!!

:)

07.jun.2011 kl.12:28

så utrolig rart det er at året ditt i usa er over. jeg har vært fast leser av bloggen din siden jeg tilfeldig endte opp på den tidlig i høst. året ditt har gått så utrolig fort, og det samme har skoleåret mitt. gleder meg til å høre hvordan det er å komme hjem igjen! :)

Mona

07.jun.2011 kl.12:41

Får nesten tårer i øyenene! Så tøff du er Hedda, som har fullført hele året ditt. Minner for livet har du fått. Har fulgt med på bloggen din siden august i fjor, og vet at du har hatt opp- og nedturer. Men nå står du i mål.

Skjønner det må ha vært grusomt trist å si farvel til familien din i USA, men nå hopper du snart i armene til familien din hjemme i Norge, og ikke minst Håkon!

Livet ligger der som en rød løper foran deg, du vet det ikke bare selv enda :)

Have a safe flight!

Marie

07.jun.2011 kl.12:52

Åhh, gratulerer, du klarte det! Det har vært spennende å følge året ditt, takk for at du delte det :)

07.jun.2011 kl.12:52

Du har vært kjempetøff! Stolt av deg! Og det med Bernie... Tror ikke han ble med fordi han ikke gadd Hedda, men jeg tror det hadde blitt for mye for han å skilt lag på flyplassen. Utifra det jeg har lest på bloggen, så har jeg det inntrykket at dere to ble veldig "close". Så bare husk at for enkelte er det lettere å ta avskjed hjemme, i håp om at personen kommer tilbake dagen etter :/

Therese

07.jun.2011 kl.13:04

Hei! Ville bare si at det har vært kjempe kjekt å følle med på bloggen din. Håper du får en kjempe fin tur hjem :-) håper du ikke slutter å blogge!!

Marthe

07.jun.2011 kl.13:06

Det har vært helt fantastisk å tatt del i året ditt ved å være fast leser på bloggen din! Du skal vite at jeg synes du virker som en utrolig bra jente med mye i hjertet! Håper du fortsetter å blogge når du kommer hjem til Norge :)

Malene

07.jun.2011 kl.13:14

Har vært kjempe spennende å følge bloggen din, og jeg skal selvfølgelig fortsette! Du virker som ei super jente og skjønner godt at tårene fosset ut når du reiste! God tur hjem :-D

Anna

07.jun.2011 kl.13:17

Hvordan ordnet du slik at du fikk reise hjem så tidlig? :)

Sara

07.jun.2011 kl.13:20

Gratulerer med å ha fullført året ditt! :-)

Da ser jeg deg sikkert i K-town's gater snart :-D

tonje

07.jun.2011 kl.13:22

God tur hjem!

ik

07.jun.2011 kl.13:36

åh, det er så rart. jeg har fulgt deg fra nesten begynnelsen av året ditt, og lest om oppturer og nedturer. du er utrolig heldig som får en slik opplevelse! ønsker deg god tur hjem, håper du blogger litt mer etter dette også da : )

Sunniva

07.jun.2011 kl.13:40

jeg kan ikke tro det selv. har jo fulgt bloggen din hele veien. jeg er så utrolig spent på hvordan du blogger nå når du endelig er hjemme.. får skikkelig medfølelse med deg, haha!

kristin

07.jun.2011 kl.13:56

God tur videre hjem ! <3

Kristina Eliassen

07.jun.2011 kl.13:59

Har fulgt med på bloggen din siden dagene før du reiste, og det har vært utrolig spennende å lese om alle opplevelsene dine. Vil nesten si at jeg er stolt over at du har klart et helt år der, men det blir jo kanskje litt rart med tanke på at jeg ikke kjenner deg.. Uansett, så har du vært en stor inspirasjon for mange, også for meg, selvom jeg ikke skal reise på utvekslingsår. Takk for at du har delt året ditt i USA, det har vært utrolig spennende! Håper du fortsetter å blogge når du kommer tilbake til Norge!

Anna

07.jun.2011 kl.14:06

Det har vært helt fantastisk moro, trist, spennende og interessant å følge deg gjennom utvekslingsåret ditt. Jeg vil gratulere deg for at du klarte å holde ut hele året, for jeg husker da jeg leste de første innleggene om hvor tungt det var. Jeg har fulgt deg helt siden det første innlegget kom, og selv om det er nesten litt patetisk, føles det litt ut som om jeg "kjenner" deg (ikke på en crazy stalker måte, altså, haha). Jeg har tenkt på å utveksle helt siden jeg fikk høre om det i 7. klasse, og jeg husker at det eneste som var i hodet mitt var hvor fantastisk og moro det kom til å bli. Takket være bloggen din har jeg innsett hvor dum jeg var, fordi det kommer til å være nedturer og! Da vet jeg hva jeg har i vente, og hva jeg må lære meg å takle.

Gratulerer så mye, du burde være så ufattelig stolt av deg selv og hvor sterk du er!

Happyface

07.jun.2011 kl.14:07

Har blitt helt hekta på bloggen din etter at jeg oppdaga den i vinterferien! du skriver utrolig bra og det er veldig gøy å bare sitte og lese alt du skriver! Jeg skal flytte til columbia i to år pga pappa sin jobb så jeg forstår GODT hvordan du har det med tanke på å si farvel til venner og slikt... Men jeg ønsker deg en god tur hjem og at det blir FANTASTISK å komme hjem igjen! (og at det ikke blir for tungt...)

Marie

07.jun.2011 kl.14:08

God tur hjem!:)

Jeg tenker på å dra på utveksling mitt andre år på vgs. men da komme jeg til å ha 18-års dagen min der, er det verdt det? Og dette med russetiden, kommer du nå til å ha buss osv? sånn i forhold til at de fleste planlegger det gjennom både første og andre året.

klem

Sofie

07.jun.2011 kl.14:11

Har fulgt deg helt siden din utvekslingsprosess startet, og må bare si at til og med jeg føler at det har gått fort! Har vært fint å kunne følge utvekslingsåret ditt, og jeg tror du har vært en inspirasjon for mange. God tur hjem! :)

Vilde

07.jun.2011 kl.14:12

Det har vært kjempe spennende å følge med på bloggen din Hedda! Nå reiser jeg til Canada om 2-3 måneder og skal være der i et år og bloggen din har vært veldig lærerik!

Lykke til videre og god tur hjem! :)

tina

07.jun.2011 kl.14:18

Den siste dagen var nok ganske trist kan jeg tenke meg, det å måtte si hadet til allesammen. . Men håper du får en god tur hjem, og koser deg videre :)

Silje

07.jun.2011 kl.14:20

Skjønner godt at du ble skuffet over at Bernie ikke ble med til flyplassen. Men det kan nok være at det var altfor tungt for han at du skulle dra hjem, så han fant på en unnskyldning for å kunne være hjemme en liten stund for seg selv. Han syns kanskje det var for tungt å skulle se deg dra fra dem på flyplassen. Tror nok den unnskyldningen hans bare var noe han sa, fordi det at du drar er vanskelig for han. Det er hvertfall det jeg tenkte da jeg leste det:)

Jeg har lest bloggen din siden du dro i fjor, men har vel bare kommentert èn gang før. Jeg må bare få sagt at jeg er så imponert over deg, og over hvor moden og sterk du har vært gjennom dette år. Innimellom blir jeg overrasket når jeg tenker over at du faktisk er flere år yngre enn meg, du virker så voksen av deg!:)

Du virker som ei flott og sterk jente, og det har vært imponerende å se hvordan du har klart deg gjennom et helt år uten familie, kjæreste og venner. Du burde være veldig stolt av deg selv!:)

Cathelin

07.jun.2011 kl.14:34

Riktig god tur hjem, Hedda! har fulgt bloggen din fra dag en, og du har vært et stort forbildet, og er da :-) Du har inspirert meg masse med det å dra til Usa, og det er bestemt at jeg drar på et utvikslingsår! Vill bare si tusentakk for at du har delt alt dette med oss og fått meg inspirert :)

Karoline

07.jun.2011 kl.14:48

jeg får tårer i øynene bare av å lese det du skriver! god tur hjem :)

martha

07.jun.2011 kl.15:01

God tur hjem! Har fulgt bloggen din gjennom hele året, og det har vært veldig spennende å lese om alt du har opplevd. Du bør være stolt over deg selv :)

Skjønner at det må være utrolig tungt å si farvel til familien og vennene dine.. Men håper det ikke blir altfor lenge til du ser dem igjen da!
Du er sick pen! ;o <3

Sunniva

07.jun.2011 kl.15:03

Det har vært utrolig spennende å følge bloggen din gjennom utvekslingsåret! Kan skjønne at det er tungt å skulle dra, håper hjemreisen blir fin :)

Astrid

07.jun.2011 kl.15:08

Du er sterk Hedda, håper du får en fin reise hjem! sikker på at klumpen du har i magen, forsvinner så fort du ser Håkon :-)

Det med at Bernie ikke ble med på flyplassen, var sikkert fordi han syntes det var for tøft å si farvel. Det enkleste var vel å si at han ikke orka ..

Men uansett, God tur hjem!

Elisa

07.jun.2011 kl.15:10

Goood tur hjem, Hedda! :) Du er virkelig en inspirasjon! Det blir nok helt utrolig å lande i Kr.sund kan jeg tenke meg :) Nå er utvekslingsåret ditt over ja.. tenk hvor mye du har lært om deg selv, alle situasjoner du har klart å takle, at du har klart og være på andre siden av jorda, uten de du føler deg tryggest sammen med. Jeg beundrer deg! Du bør virkelig være stolt over deg selv!

Stor klem :) Håper du fortsetter å blogge :)

Lisa

07.jun.2011 kl.15:14

Utrolig spennede å fulgt bloggen din, Hedda!

Jeg missunner deg virkelig for hvor modig og sterk du er, og ikke minst tøff. Håper du har hatt et fantastisk år borte i USA og du står igjen med mange gode minner og venner. Jeg må også få sagt hvor flink du er til å blogge, elsker bloggen din. Fulgte også med på den gamle bloggen din i lang tid! Håper du kommer til å fortsette å blogge en liten stund til iallefall!

Du bør være stolt over deg selv :-)

Emilie

07.jun.2011 kl.15:15

Gratulerer!!! Tusen takk, for alt du har delt med oss og all tiden du har brukt på det! Du virker som ei fantastisk og sterk jente!

Unner deg alt vel! :)

God tur hjem til kr.sund!

LOTTEKAROLINE

07.jun.2011 kl.15:24

God tur hjem igjen! :))

Pernille F

07.jun.2011 kl.15:29

Det har vært kjempefint å følge deg, du skriver så åpent og fint og bra. Gleder meg sånn på dine vegne for at du snart skal se Håkon!

Linn

07.jun.2011 kl.15:33

Det har vert ordentlig gøy å følge deg dette året, har vert her inne omtrent hver dag! :) Håper reisen hjem blir bra! Nå tror jeg vi alle gleder oss til å lese om hjemkomsten og møtet med Håkon og familien, haha :)

Anna

07.jun.2011 kl.15:36

god tur hjem, Hedda. Går nok bra :) Har vært kjempegøy og følge deg dette året. Du skriver så utrolig bra og åpent, og jeg har nok utrolig mange med meg når jeg sier; håper du fortsetter når du er hjemme!

Sandra

07.jun.2011 kl.15:38

håper du fortsetter å blogge på heddzz igjen når du kommer hjem :-)

mali

07.jun.2011 kl.15:42

det har vært utrolig hyggelig at du har delt denne opplevelsen med oss! det har gått sinnsykt fort også. håper du fortsetter å blogge når du er hjemme, for du skriver utrolig bra, Hedda.

:)

Rebekka

07.jun.2011 kl.15:49

Har fulgt bloggen din en stund nå, og det har vært veldig lærerikt :)

Håper at når du ser tilbake på utvekslingsåret, er det det positive som dukker opp :)

Pontus

07.jun.2011 kl.16:18

God tur, og vært ganske lærerikt vil fortsatt følge bloggen din :-)
Tenk så sykt at det har gått ett år allerede! Jeg har fulgt bloggen din siden lenge før du skulle reise, og det har vært kjempegøy å lese hvordan du har hatt det. Jeg syntes du er kjempetøff som gjennomførte dette året :-) Nå kan du glede deg til å treffe kjæresten, familien og vennene igjen :-D

lise

07.jun.2011 kl.16:36

Har vært veldig gøy og ikke mist spenneneds å lese bloggen din igjennom dette året!

Håper flyturen har gått bra, og gleder meg til å høre om hjemkomsten din :D

Julie Naomi

07.jun.2011 kl.16:38

God tur hjem, Hedda :-) Har vært utrolig fint å følge bloggen din dette året!

07.jun.2011 kl.16:44

Jeg gråter, siden jeg vil ikke at du skal hjem !

Jeg vil at du skal være i Amerika! :(

Johanne Kjærnes

07.jun.2011 kl.16:46

Har fulgt med bloggen din i flere måneder, og det har vært kjempe spennende for meg! Jeg har veldig lyst til å dra på utveksling et år, jeg også. Det hørtes utrolig kjipt ut å si hade til alle de fine folkene du ble kjent med der nede, men jeg kan tenke meg at familien din og vennene dine i norge gleder seg veldig til du kommer hjem! Tusen takk for at du har delt opplevelsene dine med oss :)

Lmh97

07.jun.2011 kl.16:50

GOd tur hjem :D

amy

07.jun.2011 kl.16:52

håper du får en fin flytur! jeg har vært fast leser siden starten av utvekslingsåret ditt, og jeg må få lov til å ærlig innrømme at det har vært utrolig spennende å få være med på "reisen" din. jeg fikk litt tårer i øynene av de siste innleggene, men du har også fått meg til å trekke på smilebåndet!:) Håper du fortsetter med bloggingen, og lykke til videre!

Siw Therese

07.jun.2011 kl.16:58

Kan godt tenke meg at det var veldig vanskelig for deg å si farvel til vertsfamilien din og de nermeste vennene dine. Du har jo trossalt fått et godt forhold til dem og du har hatt mye kvalitetstid med de.

Men du er ei sterk jente, så du klarer deg gjennom dette! :- )

Kan også tenke meg du gleder deg sterkt til å se igjen Håkon, og ikke minst familien og vennene dine. Gleder meg til du blogger neste gang og høre hvordan det var å se igjen Håkon, familien og vennene dine, og komme tilbake til Kristiansund :- D

kristine

07.jun.2011 kl.17:02

ååh, trist at det er over.. takk for at vi har fått vært med i oppholdet ditt og fått sett hvordan du har hatt det :-) Jeg synes du har blogget veldig bra, og det har vært interessant å lese. Ønsker deg god tur hjem og lykke til videre :-))

veronica

07.jun.2011 kl.17:06

Det har vært spennende å følge bloggen din gjennom hele året, Hedda. Kos deg masse med kjæreste, familie og venner hjemme i Norge! :) Jeg reiser selv som utvekslingsstudent til Fresno, California 11/12, gleder meg veldig! :)

07.jun.2011 kl.17:18

Det jeg nå skal skrive er helt umulig å forklare, men jeg skal prøve det beste jeg kan slik at du kan forstå.

Helt siden første dagen din i Amerika, har jeg fulgt deg og bloggen din. Jeg har følt virkelig med deg. Har grått med deg (hørtes rart ut, men jeg har faktisk hatt det dumt når du har hatt det dumt) og ledd meg deg!

Av alle blogger jeg har lest, er det DIN blogg jeg har gledet meg mest til å lese. Hver dag, når jeg sitter på skolen tenker jeg "Gleder meg til å komme hjem, for da skal jeg til Amerika :D "

Hørtes rart ut deg også, gitt, men jeg føler meg virkelig i Amerika når jeg leser bloggen din! Du skriver så utrolig bra, og beskriver hvordan det er å bo der helt fantastisk.

Jeg ser utrolig mye opp til deg, Hedda, og du har gitt meg såååå mye inspirasjon at du virkelig ikke aner!

Jeg kommer til å savne deg og bloggen din (fra Amerika sin del i hvertfall) noe inni helvete. Du aner ikke. Jeg gråt da jeg leste om graduation dagen din, siden da visste jeg at det nærmet seg slutten.

Da jeg fortalte vennene mine at du skulle slutte å blogge så ble de "lei seg" på mine vegne. Jeg har fortalt sååå mye om deg og bloggen din til så sykt mange.

Jeg har vist mamma og pappa den, og mamma har lest den så mange ganger! Når jeg begynner i 2.vgs så skal jeg til Amerika. Det SKAL jeg bare. Jeg har fått ett inntrykk av deg at det er et helt jævlig, men samtidig det beste året man noensinne vil ha.

Jeg kommer til å savne deg i Amerika, Hedda. Du er helt fantastisk!!

Trodde aaaldri jeg skulle ha et slikt "forhold" til en blogg! men..

Ord kan faktisk ikke beskrive hva jeg føler..

En dag, skal jeg lese gjennom ALLE innleggene dine igjen fra dag 1. Jeg vet at jeg ikke kommer til å kjede meg i 1 sekund.

07.jun.2011 kl.17:19

edit: Mente ikke at du skulle slutte å blogge, men at du skulle dra hjem til norge.. var det som var dumt :(

J

07.jun.2011 kl.17:20

Wow, rart å tenke på at jeg har fulgt bloggen din gjennom hele veien, og nå er du på vei hjem:) Det har vært utrolig spennende å følge deg og se hvordan alt har gått i USA! Håper alt går bra med deg videre!

Ooog, så må du absolutt ikke slutte å blogge da:) Hihi

nora

07.jun.2011 kl.17:33

Ville baresi at det har vært utrolig spennende å følge med på bloggen din mens du har vært i USA. Det virker som du har fått opplevd utrolig mye kult, og knyttet bånd som betyr mye for deg! Jeg misunner deg :-) Lykke til på turen hjem, du er flink!

Hååper ikke at du slutter å blogge når du kommer hjem, for det hadde jo vært gøy å vite litt om hvordan du får det hjemme! :-)

Frid

07.jun.2011 kl.17:39

Har fulgt med deg siden September, og blir rørende av personligheten din. Håper virkelig du fortsetter og blogge - iallefall litt - når du kommer hjem.

Andrea Eline

07.jun.2011 kl.17:41

Gud, du må ha hatt det spennende. Jeg misunner deg virkelig og du er heldig som faktisk har fått en slik tur,. Men herregud så vanskelig det må ha vært, og det forstår jeg virkelig. Heldigvis har du både en familie, venner og en kjæreste å komme hjem til og hvor herlig er ikke det? Og du kan jo alltids holde kontakt med amerikanerne.

Ikke slutt å blogg, Hedda. Du er min nye VOE, bare mer interessant. Love ur blog!

Regine

07.jun.2011 kl.18:23

SYKT at det har gått så fort :) husker når du fremdeles hadde heddzz...

Håper du har hatt et fantastisk år. Skal nok bli godt å komme hjem igjen kan jeg tenke meg :)

07.jun.2011 kl.18:37

Stakkars Bernie... :(

Kamilla

07.jun.2011 kl.18:55

Åjj, god tur hjem :P Bloggen din er utrolig bra, jeg håper at du vil forsette å blogge når du kommer hjem:D

Klem <3

marianne

07.jun.2011 kl.19:12

super kjekt å følge deg gjennom utvekslings åre dit. ha en god tur hjem.

07.jun.2011 kl.19:12

takk så mye for at du har delt så mye med oss, har vært rørende og underholdenede å følge den supre bloggen din! takk igjen, du er fantastisk!

sofie

07.jun.2011 kl.19:14

Rart at du snart er hjemme nå. Har fulgt bloggen din i over et halvt år, og nå er jeg nesten litt trist med tanke på at du kanskje ikke kommer til å blogge noe mer? Er også litt trist på dine vegne, det må være helt forferdelig for deg å tenke på familien, alle vennene og bekjente i USA, men allikevel må det være helt sinnssykt deilig å komme hjem igjen! Tenk på alle som venter på deg.

Det har ihvertfall vært veldig spennende å følge med på bloggen din! Jeg har tilogmed begynt å tenke at jeg selv har lyst til å studere ett år i utlandet takket være dine opplevelser ++(men da er det snakk om etter vgs). Lykke til videre ihvertfall! :D

marianne

07.jun.2011 kl.19:21

Har følgt bloggen din helt siden du dro fra Norge. Det har både vært morsomt og spennende å følge deg gjennom alle opp og nedturene. Glad du holdt løpet ut!

Kommer til å savne bloggen din som daglig lesestoff!

åsne

07.jun.2011 kl.19:27

God tur hjem, Hedda! Har lest bloggen din i over et halvt år.. Det er litt rart at reisen din nå er slutt.. Håper du fortsetter å blogge når du er hjemme! Kjempebra blogg! Er innom daglig :)

B

07.jun.2011 kl.19:29

Det har vært utroli gøy å følge med på bloggen din! Håper du fortsetter å blogge når du kommer hjem!

07.jun.2011 kl.19:31

Hei Hedda!

Må bare si at det har vært utrolig spennede å følge deg gjennom bloggen! :-) GOOOD TUR HJEM !!!! :)

Magnus

07.jun.2011 kl.19:40

jeg har fulgt deg siden dag 1, og det har vært kjeempe spennende, og jeg gledet meg heletiden til å komme hjem fra skolen og lese det nye innlegget du har skrevet, fordi du inspirerer meg med bloggen din, jeg elsker bloggen din, kan ikke sette ord for det, du aner ikke.. du har vært til stor hjelp, og tru det eller ei, så har du inspirert meg så gale, at jeg også skal dra ut til usa :))

hedda, du er utrolig flink!!! kommer til å savne bloggen din om du slutter.. :(

Vilde

07.jun.2011 kl.19:50

Jeg har fulgt med på bloggen din siden i vår, og du skriver veldig bra, innleggene dine er ikke kjedelige, selvom det ikke bare er to setninger;) Det må ha vært jævla tøft å ta farvel med familien og vennene dine, men du kommer til å få det bra hjemme med kjærsten:) Lykke til videre på veien!

Sarah

07.jun.2011 kl.19:57

TUSEN TAKK for at vi alle fikk følge bloggen din dette året! Det har vært utrolig lærerrikt og nå er jeg veldig spent på mitt år i USA. Denne bloggen har vært til stor hjelp!

Tror du at du kan skrive litt om grunnen til bytte av vertsfamilie nå? Jeg mener ikke være frekk eller sårende, men jeg tenkte bare at nå som AFS ikke bestemmer lengre, så kan du jo skrive det hvils du vil. Bare spør jeg. :)

Sanne

07.jun.2011 kl.20:05

Utrolig fint blogget, Hedda. Jeg er på utveksling i Minnesota og reiser hjem på torsdag. Takk for at du blogget dette året, du er uten tvil den beste bloggeren på blogg.no :)

vilja

07.jun.2011 kl.20:14

Nå er du vel i armene til kjæresten din, tenker jeg. Takk for et fint år! Har vært spennende, lærerikt og morsomt å følge deg. Var som om jeg fikk være med til USA sammen med deg!

anna

07.jun.2011 kl.20:36

Du har gjort valget mitt i å være utvekslingsstudent mye enklere. Takk for at du delte året med oss! Det har faktisk hatt en ganske stor betydning for meg.

Silje Louise

07.jun.2011 kl.21:00

God tur hjem! Det har vært veldig spennende å følge med på livet ditt i USA :D

Elise

07.jun.2011 kl.21:17

Hei Hedda!

Har vært fantastisk å følge deg gjennom utvekslingsåret ditt på bloggen! :-D

Du har vært veldig flik til å oppdatere oss, og jeg synes det er veldig trist om du skal slutte nå!

Håper i vertfall du fortsetter en god stun videre slik at vi kan høre hvordan det var å komm hjem igjen til venner, familie og kjæreste. :-)

God tur hjem!

maria

07.jun.2011 kl.21:28

gleder meg til og høre hvordan møte me kjæresten din ble!

har følt denne bloggen fra september elns, og føltes nesten ut som jeg også var i USA!

forsett og blogg! :)

Stine Charlotte

07.jun.2011 kl.21:42

Herregud tiden flyger fort, håper du får en fin reise videre :) Du er vell på tur til Kristiansund nå, gleder meg til å lese om hvordan det blir å komme hjem (du skulle ikke slutte med en gang?) ^^ Ikke at jeg forventer noe på sekundet for å si det sånn! Regner med at du mye heller vil kose deg med alle norskingene dine nå :D

Maria

07.jun.2011 kl.21:58

God tur hjem :)

07.jun.2011 kl.22:15

Du er bra

johanna renate

07.jun.2011 kl.22:16

åh, så fint men samtidig dumt at du drar hjem da. jeg har følgt bloggen din lenge, fra før du begynte på utveksling, jeg har lest alle innlegga dine, og følt med deg. Jeg kjenner på meg at jeg har lyst på utveksling, og det er fordi DU, ja du, Hedda, har inspirert meg. Du er så pen. God tur hjem, også håper jeg at du bloggen LITT lenger, når du kommer hjem, så jeg får lese om hvordan det var å komme hjem. Ha en fin reise, og kos deg med familie og venner. Det fortjener du.

sandrainfinland

07.jun.2011 kl.22:18

Du kan hvertfall være stolt av deg selv som har klart deg et år uten alle de nære og kjære. Kan hvertfall si jeg er stolt på dine veine, og evig takknemlig for at du har delt alt dette med oss! Bloggen din har virkelig vist hvordan et utvekslingsår er. Skulle egentlig reise til Finland i august, men sånn ble det ikke. Likevel har bloggen din vært en motivasjon!

sTINE

07.jun.2011 kl.22:21

Har vært så gøy og herlig å følge bloggen din gjennom hele året! Neste år er det meg :D

Vanja

07.jun.2011 kl.22:39

Jeg ble litt lei meg/rørt da jeg leste innlegget. Har fulgt deg gjennom dette året, og føler jeg kjenner deg godt hver gang jeg leser. Du skriver så troverdig og hjertelig - varmefølelse i hjertet!

God tur hjem til fedrelandet, håper turen går fort og kjempebra! : )

kari-anne.

07.jun.2011 kl.22:48

nå vil jeg bare si gratulerer for å ha kommet deg gjennom året. du har gått i gjennom så uendelig mye hardt dette året og det har vært en glede å følge deg i oppturer og nedturer. jeg kjenner deg ikke men er kjempestolt av deg ! lykke til videre, og håper du fortsetter å blogge som du gjorde før utvekslingsåret, når du kommer hjem :)

Mira

07.jun.2011 kl.22:58

Så trist ! fikk flashback fra da jeg måtte reise fra canada/usa i fjor :( triste greier!

Vært utrolig gøy å lese ditt opphold i usa! håper du fortsetter å blogge, for jeg liker bloggen din :D

Lykke til videre også håper jeg du drar tilbake å besøker dem (og selvfølgelig blogger om det også! hihi)

Takk for alt du har delt med oss Hedda :)

07.jun.2011 kl.23:03

håper du blogger litt når du kommer hjem! :-) er så utrolig spent på dine vegne

Hedda Lie

07.jun.2011 kl.23:03

nå vil jeg egentlig bare ai at jeg håper at du har hatt en kjempefin flytur! Jeg begynte å følge bloggen din for et par månder siden, og har virkelig blitt 'avhengig'. Leste alle innleggene siden du dro, og har lest meg igjennom hele året ditt. Det virker som du har hatt mange fine opplevelser og mange tunge nedturer, men du har allikevel ikke gitt opp! Å det sier hvor tøff og sterk du er som har dratt alene til USA, for å være der og lære en ny kultur.

Selv har du inspirert meg utrolig, til å ville dra på utveksling! Du setter utvekslingsåret i veldig positive lys, selvom du også har sagt at det er en del hjemlengsel som kommer til å komme. Og det tror jeg er ganske forstålig for de fleste.

Håper du får en kjempefin velkomst, og koser deg masse med alle de du har savna! Det hadde vært litt kult om du fortsatte å 'blogge' litt, etter dette.. for å se om du har holdt kontakten med familien og vennene dine i patterson. Men det bestemmer selvfølgelig du!

Jeg digger deg, Hedda!!!

Siri Elise

07.jun.2011 kl.23:11

Har fulgt deg gjennom hele utvekslingsåret, og det har virkelig vært spennende og morsomt å lese! Takk for at du har delt dette med oss, og lykke til videre på hjemreisen!

Solveig <3

07.jun.2011 kl.23:13

Det har vært utrolig spenedne å følge deg gjennom året ditt Hedda! Du har bare fått meg itl å bli enfa mer iskker på at jeg VIL dra på utvekslings år! TAKK FOR AT VI FIKK VÆRE MED DEG DETTE ÅRET :)

yoon

07.jun.2011 kl.23:13

Det har vært så gøy å lese bloggen din gjennom året! alt nytt som jeg ikke visste om, og alt nytt som skjedde med deg. alt var bare ås spennende! God tur hjem, og kos deg!

Betina

07.jun.2011 kl.23:20

Åå, jeg har lest bloggen din i hele år! Det er helt sykt å tenke på at du nå skal hjem! Det har vært utrolig gøy å lese om alle oppturene og de få nedturene du har hatt gjennom dette året, veldig lærerikt alt sammen :) Det er utrolig spennende at du skal hjem nå, og jeg håper virkelig at du fortsetter å blogge, for jeg liker måten du blogger på veldig godt! God tur hjem søte deg :) Vi snakkes i Norge, hehe!

Signe

07.jun.2011 kl.23:36

Har fulgt bloggen din siden desember, og det har vært utrolig spennende å følge med på oppturene og nedturene. Du er en sterk jente! Stå på videre :)

emilie

08.jun.2011 kl.00:15

god tur hjem! ser ut som du har hatt et supert år i USA! :)

Sara

08.jun.2011 kl.00:19

God tur hjem Hedda!

Det føles utrolig rart å ikke skulle lese om ditt amerikanske liv lenger, jeg har alltid gledet meg til dine innlegg! Kjenner jeg får en liten klump i magen nå, siden ditt utvekslingsår er slutt, vet jeg at mitt er rett rundt hjørnet.. Likevel er jeg bedre forberedt enn jeg kunne vært, og det mye takket være deg! Takk for at du har delt nedturene dine med oss, ikke bare oppturene!

Lykke til videre:)

Mina

08.jun.2011 kl.00:41

Jeg får tårer i øynene når jeg tenker på at du sikkert er hjemme hos familien din nå. Utvekslingsåret ditt er ferdig, og det må være fryktelig trist, samtidig som at du sikkert er overlykkelig over å ha møtt familie, venner og kjæreste igjen. Jeg gleder meg som en liten unge til ditt neste innlegg!

Jeg vil følge bloggen din så lenge du fortsetter å blogge, håper det blir en stund. GRATULERER med vel utført utvekslingsår, og masse masse lykke til videre!

Du er så sterk og vakker, Hedda, du fortjener så mye bra. Velkommen hjem.

Rose Audrey

08.jun.2011 kl.01:21

Sykt hvor fort tiden har gått! Har lest alle innleggene dine, og må ærlig talt si at dette er favorittbloggen min!:) håper du hadde en fin flytur og at du fortsetter å blogge! Ville vert kjipt om du ikke fortsatte, siden jeg er innom bloggen din flere ganger daglig(haha, uff, stalker). Men bloggen din har virkelig inspirert meg:) og forresten tror jeg bara at Bernie syns det var for tøft å se deg dra, siden han er så glad i deg. Men ja, velkommen hjem til Norge!:D

helene

08.jun.2011 kl.01:32

jeg har fulgt med på bloggen din siden dag 1! har vært både morsomt og spennende å følge med på alt det som har skjedd. Litt trist at det er over :( hvilke blogger skal jeg lese nå lissom? :P (skal så klart lese bloggen din hvis du velger å fortsette!!!!!) :) :D

Melissa

08.jun.2011 kl.07:42

Kan du ikke fortsette å blogge da? :)

Lene:)

08.jun.2011 kl.08:36

Sitter med tårer i øynene jeg!:(

Pernille

08.jun.2011 kl.08:50

Hjemme i Patterson <3

Madeleine

08.jun.2011 kl.09:57

God tur hjem. Det har vært utrolig spennende og følge med på reisen din og du er en av favorite bloggen min.

Vivian

08.jun.2011 kl.10:52

God tur hjem! Har fulgt med fra første stund, Hedda :) Du skriver veldig bra og er en sterk jente. Masse lykke til videre!

08.jun.2011 kl.11:31

Ønsker deg alt godt på vei hjem. Håper du fortsetter med bloggingen når du kommer hjem?

Nena Børresen

08.jun.2011 kl.14:01

Ååå, så herlig det ser ut som om du har hatt det! Skulle gjerne opplevd det samme! :) hehe. Kos deg masse med familien din når du kommer hjem, og kjæresten din!! :)

Håper virkelig du fortsetter å blogge når du er hjemme! Venter på ett innlegg nå !! :) heheh :D

Mia

08.jun.2011 kl.14:10

Jeg blir skikkelig glad inni meg når jeg sjekker bloglovin, og du har blogget. Den eneste bloggeren jeg blir glad av og er avhengig av! Å da har jeg alle slags bloggere på listen min blant annet ida wulff, nettenestea, fotballfrue, kristina andersen, julie nyland, ulrikke lund osv.

Du er kjempeflink å blogge! Og jeg håper at du fortsetter å blogge om hverdagen din igjen, slik du gjorde på den andre bloggen din. (heddzz)

:)

08.jun.2011 kl.21:52

Føler jeg må kommetere, har ikke vært så veldig flink til det. :) Vil are si at det har vært en glede å følge bloggen din! Beste utvekslingsblogg jeg har vært borti, hverfall. Tusen takk for at du tok oss med!

karoline

10.jun.2011 kl.02:21

Håper virkelig ikke at du slutter å blogge, for du er absolutt en av de beste bloggerne der ute! Ikke bare skriver du utrolig bra, men det du skriver setter virkelig spor i én.

Jeg har fulgt med på bloggen din siden du dro fra Norge, og jeg føler virkelig at jeg har sitti i USA med deg og opplevd mye av det du har opplevd. Var selv utvekslingsstudent i fjor, og jeg kjenner meg så godt igjen i mye av det du skriver ang oppturer og nedturer. Det er et hardt år, men det er definitivt et år man ikke vil være foruten! Håper du storkoser deg hjemme i Norge, og at savnet til USA ikke er så altfor stort. Det blir bedre med tiden, det kan jeg love deg! Tusen takk for at du lot oss være med deg :)

Camillaohrvik

10.jun.2011 kl.18:46

Jeg håper du fortsetter og blogge , du er jo blandt de 10 beste på topplisten ! Kan ikke slutte da ;p

Kan du lage et innlegg der du forklarer hvordan du mobilblogger med iPhone ? :D

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits