I wish I could start all over again

Dato: 07.mai.2011 | Tid: 16:19 |

Tenk om vi bare kunne spole tilbake i tid og endre på de tingene vi synes vi gjorde galt. Det er så utrolig mye jeg ville gjort annerledes, og jeg kunne helt sikkert vært en litt annerledes person den dag i dag om jeg endret på alle valgene jeg har valgt å ta i løpet av livet.

Jeg ville for eksempel aldri kommet på kant med de personene jeg ikke kommer så godt overens med den dag i dag. Det hadde spart meg for så mye bortkastet tid, unødvendig drama, awkward moments, og idiotiske krangler over dumme ting.. Tenk så mye enklere alt hadde vært om man kom godt overens med absolutt alle, og ikke hadde problemer med en eneste person på jordkloden. Jeg tror faktisk alle har en eller flere personer de ikke kommer så godt overens med, enten det er av alvorlige og rimelige grunner, eller om det så bare er at man ikke liker hverandre. Jeg skal også innrømme at det er noen få jeg har det slik med, og jeg skulle virkelig ønske det ikke var sånn. Vi har liksom ikke noen spesiell grunn til å ikke komme overens, men det har bare blitt sånn oppgjennom årene, og jeg vet ikke engang hvorfor når folk spør meg hvorfor det er sånn mellom oss. Man trenger ikke være bestevenner liksom, men det må vel gå an å være venner, spesielt når man egentlig ikke har noe imot personen, og når man kanskje en gang hadde et godt forhold til dem.

Jeg ville også latt være å krangle med folk over teite bagateller, enten det var med mamma og pappa, kjæresten, nære eller fjerne venninner, eller læreren for den saks skyld. Det fins jo alltid flere måter å løse ting på, om man bare tenker litt før man handler. Av og til spytter man ut kommentarer og påstander til noen, som virkelig kan være der for resten av livet. Man kan ikke ta tilbake noe man har sagt. Selv om du ikke mente det, så sa du det. Da kan man like så godt la være å si det, for det kommer jo ikke noe godt ut av det, annet enn egen tilfredsstillelse i ett minutt grunnet et bra comeback.

Jeg ville også prioritert annerledes. Kanskje hadde jeg kunne fått opp fireren i samfunnsfag til en femmer om jeg hadde valgt å gjøre lekser i stedet for å late meg i sofaen med PCen på fanget hver kveld. Kanskje hadde jeg hatt mindre anmerkninger om jeg bare, for en gangs skyld, kunne hørt på læreren som ba meg om å ikke snakke i timen. Jeg ville også prioritert pengebruken min mer. Kanskje hadde det ikke skadet med en matpakke hjemmefra noen ganger i uka, eller kanskje hadde jeg greid meg uten en ny kjole til hver fest? Jeg er sikker på at det MINST kunne blitt en London - eller Paristur ut av det, om jeg heller bare sparte alle de pengene. 

Noe av det kanskje viktigste jeg ville ha gjort er å bruke mindre tid på å mislike personen jeg er, og på å lete etter feil og irriterende ting ved kroppen min. Det har aldri, uten unntak, kommet noe godt ut av det. Bare dårligere selvtillit og dårlig humør. Jeg ville hatt mer tro på meg selv, og kanskje hadde jeg spilt på landslaget i volleyball om jeg bare prøvde hardere den gangen jeg ble innkalt til landslagssamling. Jeg ville tenkt mer positivt og optimistisk fremfor negativt, og jeg hadde nok kommet lengre med det. Jeg ville hatt bein nok i nesa til å ha på meg den shortsen som skiller seg ut og er litt spesiell, og brydd meg mindre om hva andre folk synes.

Valgene du tar i livet definerer personen du er. Det er faktisk de valgene som har gitt deg den personligheta og styrken du har i dag. Enten det var valget mellom Pepsi og Fanta ved matbordet på fredagskvelden, eller valget du tok om å dra på utveksling i en alder av 16 år, for å legge en base for noe så viktig som utdanninga di. Likevel, de gale valgene du har tatt i fortiden er ikke nødvendigvis til ingen nytte.. Du lærer jo alltids noe av det! Tenk dere godt om før dere tar valg og avgjørelser, i fremtiden kan de bety mer enn dere noen gang trodde de ville. De fleste feile avgjørelsene man tar kan man heldigvis gjøre noe med, eller endre på. En uvenn kan man skvære opp med, og begynner du på en utdanning du etter hvert finner ut at ikke er for deg, kan du også gå tilbake og starte på nytt.


http://stuckforeverwithyou.tumblr.com/page/2

Hva ville du gjort annerledes om du kunne gå tilbake i tid? Enten du har en liten kommentar eller en lang historie å komme med, skriv det i kommentarfeltet! Jeg vil høre hva dere tenker også. Du kan gjerne være anonym om du vil det.

62 kommentarer

♡ S y n n ø v e

07.mai.2011 kl.16:25

du er så flink til å skrive, digger bloggen din Hedda :)

også, bruker du noen produkter i fjeset? liksom, for å holde huden ren og sånn, for ud har sykt fin hud :p

Martine

07.mai.2011 kl.16:32

Åh så fint skrevet! :/

Jeg vil egentlig ikke dra tilbake i tid sånn sett, for jeg mener at gjort er gjort, men jeg skulle ønske derimot, at det var 30 timer i et døgn, så hadde jeg fått mer tid til BÅDE venner, lekser, skole og fritidsaktiviteter OG søvn, for jeg må alltid velge enten eller, og jeg vil ikke "miste" venner fordi jeg MÅ tenke på skolen hele tiden. Greit det at jeg får femmere om jeg da er heldig, men jeg vil beholde vennene mine OG være litt skolelys og engel og klare å nå fremtidsmålene mine, men pga. de 6 timene døgnet IKKE har, så klarer jeg det liksom ikke... Skulle da gjerne gjort lekser, så spolt tilbake FØR jeg gjorde leksene og henge med venner, og SÅ spole tilbake for å drive med fritidssyssel.. ;)

Johanne Kjærnes

07.mai.2011 kl.16:44

Du må være den flinkeste skriveren jeg vet om på blogg.no, Hedda.

Helene

07.mai.2011 kl.16:52

Hvis jeg kunne gått tilbake i tid ville jeg sagt "Jeg er glad i deg" til pappa da ambulansepersonellet tok ham med seg i all hast.

Nora Elise

07.mai.2011 kl.17:00

Hvis jeg kunne gått tilbake i tid, ville jeg aldri ha sendt de bildene som er back to haunt me now. Og jeg ville aldri fallt for ham igjen.

Sanne

07.mai.2011 kl.17:53

Hvis jeg kunne gått tilbake i tid ville jeg tatt tilbake alle 4 personene jeg har hatt sex med.

Anni

07.mai.2011 kl.18:03

Hvis jeg kunne tatt noe tilbake. Det må være alle gangene som barn, at jeg løy. Det har forfulgt meg opp gjennom alle årene. Får høre det av mine venner som spøker om det nå " huske når du var liten ...."

Jeg forstår jo at dem tuller, men det var såre år. Jeg har jo arbeidet som bare det for å komme meg over den fasen. Blir bare sint og lei meg når de drarfram den jeg en gang var.

Jeg ville ha blitt bedre til idretten som betydde alt for meg. Hadde jeg bare ikke fått den forbannede skaden som ødela alt. Hvis jeg bare hadde trent på rett måte, og ikke for hardt - for feil.

Jeg skulle ha takka pappa og mamma for danmarks turen som jeg ødela, mens jeg kunne. Nå føles det bare så awkward og si : ehm, beklager for danmark turen ass..

Jeg skulle ikke vært med dem jeg var med. De stjal som det tøyt, og jeg skulle ønske jeg kom meg bort fra dem tidligere. Heldigvis fikk jeg det til, før det ble forsent.

Jeg vet hva du mener når du sier "krangle med de populære." Jeg var også med dem, men det gikk skeis. Men det er jeg glad for. Tenk å stresse med å holde seg perfekt for dems skyld, tenk å føle seg stygg hver dag for du vet at de er penere.

Slik som jeg ser det er det mye jeg skulle ønske at jeg kunne endre. Men hvis jeg hadde endret dem hadde jeg ikke blitt til den personen jeg er idag. Sterke meg. Jeg hadde jeg endret på alt hadde jeg ikke hatt det jeg har. Fantastiske venner.

Ettersom jeg har sett Hedda så er du en helt fantastisk person!

Og husk : everything happens for a reason.

....

07.mai.2011 kl.18:09

Om jeg kunne ha gått tilbake i tid ville jeg ikke ha tatt de valgene jeg har tatt. Jeg hadde sagt til alle de nære som bor i utlandet at jeg er utrolig glad i dem, jeg hadde ikke kranglet med onkel. Jeg hadde sagt takk til onkel hver gang han tok meg med oåp shopping tur, jeg hadde sagt til han, at han er verdens beste onkel og ingen andre er som ham. Jeg hadde gjort mye annerledes, jeg hadde snakke med mamma om hvor vanskelig det er for meg at onkel er borte, jeg hadde snakket med alle andre, Vært mer åpen, folk tror jeg er en dem som ikke sier noe.. men trust me,,, når de først blir kjent med meg, så ber de meg om å holde kjeft... Jeg hadde altså gjort alt så jævlig mye bedre... jeg hadde ikke hatt det så jævlig vanskelig nå,, jeg hadde ikke tenkt på hvorfor jeg ikke hilste på kusina mi da jeg så henne, men gikk ikke bort til henne fordi jeg var redd...Jeg var redd for at jeg hadde slått ned moren hennes... hvorfor i helvette er livet mitt så vanskelig ? Hadde jeg hatt muligheten til å gå tilbake i tid hadde jeg forandret hele livet mitt, tatt klokere valg, vært en helt annen person...

deadlyfate

07.mai.2011 kl.18:16

Kjempebra innlegg :-D Du er så flink til å skrive!!

Jeg ville nok også forandra en del ting jeg har gjort, som jeg angrer på.. Spessielt i forhold til visse personer ;/

kaisa

07.mai.2011 kl.18:16

BRA SKREVET HEDDA!

jaja....

07.mai.2011 kl.18:23

Jeg skulle ønske jeg ikke hadde flyttet fra kjæresten min til fordel for han "nye". Det som da var spennende og nytt var ikke verdt de 5 årene jeg hadde bygd opp med den mest fantastiske gutten i verden. Nå sitter jeg her, med en kjæreste som er utro konstant og en eks som er lykkelig med noen andre. Hadde jeg vært sterk nok til å være alene hadde jeg dratt, men det er jeg ikke.

Så hadde jeg kunne gått tilbake i tid ville jeg aldri latt meg friste, blitt værende hos den beste gutten, giftet meg og fått barn, som planen var. hm..

live

07.mai.2011 kl.18:23

Hvis du kunne gått tilbake, ville du ha valgt å ikke dra på utveksling?

Malin

07.mai.2011 kl.20:31

Jeg ville latt vere å krangle med bestevenninden min av små bagateller, den eneste grunnen til at jeg krangler med henne så fort er fordi hun er den beste og jeg er følsom og syns det er vansklig å se henne med andre og føle at hun driter i meg.

silje

07.mai.2011 kl.20:38

Utrolig bra skrevet! Fikk i hvert fall meg til å tenke..

amalie aa

07.mai.2011 kl.20:40

Bra skrevet, Hedda <3 Men er det en ting jeg personlig ikke gjør så er det å angre, jeg lever livet mitt rett frem og hvis jeg driter meg ut en gang eller to, så får det bare være.

Men kan du være så snill å svare meg på dette spørsmålet!? Jeg skal gå linjen servise og samferdsel det første året på vidergående, men er det da mulig å reise på utvekslingsår det andre året på vidergående? Eller må man gå allmen? BLIR UTROLIG TAKKNEMMELIG FOR SVAR.

carinaengen

07.mai.2011 kl.20:58

Veldig bra skrevet :)

Jeg tenker at alt skjer for en bestemt grunn, og jeg kan ikke si jeg angrer på noen ting. Hadde ikke de tingene skjedd med meg, hadde jeg fortsatt vært en sjenert jente som ikke klarte å stå for egne meninger. Men nå er jeg blitt mer selvstendig og tøff og føler meg bedre enn noen gang :)

silje

07.mai.2011 kl.21:27

Bra skrevet! Jeg har så utrolig mye jeg ville endret på om jeg kunne gått tilbake i tid. Det er så mye jeg angrer på, spesielt når det kommer til venner & familie. Jeg har tatt feige valg.

Tone

07.mai.2011 kl.22:21

Jeg ville gjort så enormt mye annerledes med tanke på utdanning og jobb. Da hadde jeg sluppet å sitte her nå, sykemeldt i to og et halvt år, utbrent, deprimert og jævlig. Tenk å kunne spole tilbake..

Siri

07.mai.2011 kl.22:25

Herregud du er så flink å skrive Hedda, får meg virkelig til å tenke over ting! Tror ofte sånne små valg kan ha større betydning enn man tror, og at man burde ha tenkt over det man sa eller gjorde.

07.mai.2011 kl.22:27

jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake til 2007/2008, da jeg begynte på ungdomsskolen. skulle ønske jeg ikke tok venner for gitt, og hold godt på de jeg hadde da og ikke latt de gå, snakket med de og fortalt hvor utrulig glad jeg var i de, hvor utrulig glad jeg var for å ha de. for jeg mistet de alle sammen, til og med min beste venninne, hun som ALLTID var der for meg. jeg mistet alle og endte med å være helt alene i nesten 3 år. all denne ensomheten ble en enorm smerte for meg, og jeg klarte ikke mer. det endte med kutting og til og med selvmordstanker. jeg fikk hjelp etter en stund, men jeg angrer på det, for nå vet ALLE om det, jeg angrer på alt. visst jeg bare kunne være sterk og holde ut. om jeg bare hadde klart det alene som jeg hadde alltid hadde gjort. skulle ønske alt jeg har sagt tidligere var ugjort. skulle ønske jeg sto opp mot all mobbingen,og egentlig latt være å være annerledes for da hadde jeg sluppet alt sammen. angrer på alt jeg har sagt!

07.mai.2011 kl.22:27

Elsker måten du skriver på, du er så flink. Digger deg! <3

...Jeg angrer på at jeg ikke tok sjansen da jeg faktisk hadde den..

Aida

07.mai.2011 kl.22:29

Wow! Det var utrolig bra skrevet.. Anner du hvor stort innrykk det ga meg? Jeg er absolut helt enig i det du sier, og jeg tenker alt for mye på hva som er galt med utseende mitt og på grunn av det har jeg ikke lav selvtilit, men ikke bra selvtilit heller.. Og derfor tørr jeg ikke å tørre å være meg selv foran alle, selvom jeg gir rett og slett faen hva folk mener.. Men samtidig bryr jeg meg, litt twisted, i know. Og jeg kunne gjort det mye bedere på skolen, istede for å tenke på skole, dagdrømmer jeg om alt annet..

Jeg elsker bloggen din, klikker meg inn på den hver dag flere ganger.. Jeg liker hvert eneste innlegg, forsett with the good work;) heheheheh

pernille

07.mai.2011 kl.22:34

Det er utrolig mange pinlige ting jeg ville tatt tilbake, men tilslutt ville jeg egentlig ikke ha forandret noe, for det er feilene og motgangen man lærer av, og lærer hvem man selv er. Ville bare si hvor mye jeg ser opp til deg, for du virker som en så sterk og flott person, og du er utrolig pen!! Du er utrolig som har greid å bo alene uten familien din i et helt annet land i et helt år! Det er noe du burde være kjempe stolt av for det er helt spesielt :)

Har fulgt bloggen din nesten fra startet av og det har vært kjempe gøy å få være "med" deg på reisen! Det har også gjort at man føler at man kjenner deg, og når man leser hvor vondt og trist du har det så føler man for deg og man vil bare trøste og fortelle deg at alt kommer til å bra. Også blir man så glad når man leser hvor fint og godt du har det :) Håper virkelig at du kommer til å fortsette å blogge etter at du har kommet tilbake til Norge! Og Håper at de siste ukene dine i USA blir helt fantastiske!

Hilsen Pernille :)

Sofie

07.mai.2011 kl.22:37

Utrolig bra skrevet! :))

Det er sikkert noe jeg ville gjort annerledes om jeg hadde kunnet, men gjort er gjort og fortid er fortid .. Eneste som går ant å gjøre nå er å se fremover og gjøre det beste utav det som er å gjøre, ikke la det domme negative som har skjedd i fortiden ødelegge fremtiden - no way(!) om det skjer til meg. Se fremover, lev livet og ta vare på de nærmeste du har!
Et flott innlegg!

Nina

07.mai.2011 kl.22:49

Jeg ville ha sagt "gla i deg" til foreldrene min oftere. Brydd meg mere om skole, ungått å slengt kommentarer jeg kanskje ikke burde ha sagt. Likevel ville jeg ikke ha tatt dette tilbake heller, fordi jeg har lært av det!

Tusen takk for et tankefullt og bra innlegg, Hedda :)

nora

07.mai.2011 kl.22:52

Selvfølgelig er det masse jeg ville gjordt annerledes hvis jeg kunne gått tilbake i tid,men sånn er det ikke, så jeg tenker at det ikke er vits i å angre på noe som allerede har skjedd. Det finnes noe potivit i alt det dumme som har skjedd :-)

Anonym

07.mai.2011 kl.23:01

Da du skrev dette så ble jeg helt satt ut og følte meg i situasjonen... Hver eneste venn jeg har hatt, har jeg kranglet med, nettopp fordi jeg har vært så frekk uten å mene det.... Spøken kunne ofte gå for langt. Jeg ble stemplet, det er åpenbart hva jeg ble stemplet som. Videre så klarte jeg å få hele dette området i mot meg, og nå er jeg i en stiuasjon hvor jeg ikke trives her jeg bor, og det er ganske ille..... Det jeg er ganske glad for er vel at jeg har klart meg bra i 2011, og har kun tatt en beslutning som angrer på, resten er jeg fornøyd med. Når du har vært "krangleren" så er det vanskelig å forandre seg fort, og det er det valget jeg angrer mest på

07.mai.2011 kl.23:07

slutte å være så sjenert, og la flere folk se den jeg virkelig er

venke

07.mai.2011 kl.23:10

Kunne ikke vert mer enig... Liger bloggen ! :)

stine

07.mai.2011 kl.23:28

kjenner meg såå igjen i det du skriver! utrolig bra :-D

johanna

07.mai.2011 kl.23:30

jeg møtte en gutt, bare for en dag, men det var nok for meg. jeg klarte ikke slutte å tenke på ham, jeg ville ha han tilbake, men jeg turte ikke. Noen år senere kom tankene på ham igjen, og jeg husker den dagen som igår. poenget mitt er bare at jeg har sagt så mye til ham som jeg ikke føler passer helt inn, og jeg vil helst bare starte på nytt, uten ham. For han tar så mye av humøret mitt. Jeg føler jeg føler noe for ham, men jeg vil ikke føle det. Jeg er ødelagt.

07.mai.2011 kl.23:36

Hvis jeg kunne forandre noe ville jeg ha brydd meg mindre om hva alle andre mente og syntes om meg. Det hjalp jo ingen. Jeg kom til et punkt der jeg sammenlignet meg selv med alle andre og begynte å hate meg selv. Jeg var ikke god nok på skolen, var ikke en god nok venn, var ikke pen nok eller tynn nok. Alt jeg så når jeg så meg i speilet var mine feil. Jeg syntes ikke jeg passet inn i denne verden og ville bare bort. Bort fra alt det vonde og bort fra min egen kropp som jeg hatet så inderlig. Jeg trodde ingen ville bry seg om jeg forsvant. Det hele endte opp med at jeg hadde selvmordstanker, men en dag ble det bedre. I dag er jeg så godt som kurert fra depresjonen og jeg innser i ettertid hvor mye tid jeg kastet bort ved å være missfornøyd med meg selv. Så hvis du som leser dette føler det samme vil jeg bare si; . Du er perfekt slik som du er, og ikke la noen, noensinne fortelle deg noe annet.

cathelin

07.mai.2011 kl.23:36

Kjempebra innlegg, Hedda!

Mari

08.mai.2011 kl.00:03

Det var et flott innlegg. Men det er også viktig å huske på at det er lov til å gjøre feil! Åhh, nå tenkte jeg på dette fantastiske diktet som er skrevet av en 85 år gammel dame. Husk å leve, jenter! :)

Hvis jeg fikk leve et liv til,

da ville jeg gjøre flere feil.

Jeg ville koble mer av

og være mykere,

Jeg ville være dummere

enn jeg har vært på denne reisen.

Jeg skulle ta saker

og ting mindre alvorlig,

ta flere sjanser, bestige flere fjell

og svømme i flere sjøer.

Jeg ville spise mer iskrem

og færre bønner.

Jeg kom kanskje til å få flere

virkelige bekymringer,

men jeg skulle ha færre innbilte.

Dere skjønner.......

jeg er et sånt menneske

som lever forsiktig

og sunt

time etter time, dag etter dag.

Jovisst har jeg hatt mine fine stunder,

og hvis jeg fikk gjøre det om igjen

skulle jeg prøve å ha bare stunder.

En stund om gangen,

i stedet for å leve så mange år

på forskudd.

Jeg har vært en sånn person

som aldri går

noe sted

uten termometer, varmeflaske,

regnfrakk og fallskjerm.

Hvis jeg fikk leve mitt liv én gang til,

skulle jeg pakke mindre i vesken.

Hvis jeg fikk leve en gang til,

skulle jeg begynne å gå barbeint

tidligere om våren

og fortsette med det lenger ut på høsten.

Jeg ville danse mer, kjøre mer karusell,

og jeg skulle plukke flere tusenfryd.

ingrid

08.mai.2011 kl.00:25

Ååh, du er så flink! :)

Linda

08.mai.2011 kl.00:47

Bra skrevet!

Er masse jeg ville gjort annerledes. Jeg ville blant annet gjort så og si hele 2010 om igjen. Hele året var drama og masse tid til bortkastet ting. I tillegg ville jeg brukt mye mer tid sammen med en person hvis jeg visste hva som skulle skje akkurat det året. (Han døde, og jeg hadde ikke pratet med han på 5 år ca, men det var ikke før han døde at jeg visste hvor mye han egentlig betydde for meg)

Jeg ville brukt mye mindre tid på å gå rundt å bry meg om hva andre mente og i tillegg ville jeg latt være å stresse så sykt med skole til tider.

I år ville jeg også gjort andre ting annerledes. Sluttet å bruke tid på å være misfornøyd med meg selv, slutte å se på alt det negative, slutte å bry meg om hva folk mener om meg og bare være meg selv.

Er MASSE jeg ville forandret, men ofc, er masse jeg ikke ville forandret også :-)

Åsta

08.mai.2011 kl.01:40

Utrulig bra skrevet! Følte meg særlig truffen når eg leste andre avsnitt..

08.mai.2011 kl.02:33

fantastisk bra skrevet, hedda:) ja, jeg ville forandret på VELDIG mange ting om jeg fikk sjangsen til det. noe jeg har ekstra lyst til å forandre på er hvor hard to get jeg alltid ovenfor gutter, siden jeg er så redd for å bli såret. derfor går det nok ikke langt med meg. og dette ledet til at jeg nå har mistet den gutten jeg KAN FØLE er ment for meg. nå er det selvfølgelig forsent, og det dreper meg innvendig å vite at situasjonen hadde vært helt annerledes om jeg bare hadde sagt hva jeg følte osv. :(

Benedikte

08.mai.2011 kl.03:37

Kjempe bra skrevet! Jeg er også i California. Har bodd her i et år snart! Drar hjem om tre uker og gleder meg kjempe mye.

Du skriver kjempe bra, kjenner meg igjenn i mye siden jeg er i samme situasjon. Du beskriver hvordan det er på en helt riktig måte og veldig bra:)

Stå på! Ikke lengentil vi er hjemme og da vil vi se tilbake på for en opplevelse det har vært. Og være kjempe glad for at vi gjorde det :)

08.mai.2011 kl.04:35

du er sinnsykt flink å skrive!

det er mye jeg ville forandret på, men hjelper liksom ikke å angre heller.. du lærer vertfall til neste gang når du gjør dumme feil da:)

Erik

08.mai.2011 kl.05:51

Jeg ville fortsatt å spille håndball, begynt med friidrett tidligere og sagt ja til min første vertsfamilie...

Ida :-)

08.mai.2011 kl.11:04

Utrolig bra skrevet! Du treffer meg på en spesiell måte med mye av det du skriver :-)

Det virker som du har vokst og blitt mer selvsikker og selvstendig i løpet av ditt utvekslingsår!

tora

08.mai.2011 kl.11:11

Når jeg var liten kranglet jeg og mamma ! Da ødela jeg alle bildene med meg og mamma. Alle minnene våre ble borte. Da var jeg liten og dum.

Kristine Myrseth

08.mai.2011 kl.11:33

Kanskje litt teit; men jeg ville spole tilbake tiden slik at jeg kunne begynt på turning som liten for da har jeg blitt veldig mye flinkere! Men jeg vil også spole tilbake for å gjøre barneskolen og ungdomsskolen på nytt, kanskje jeg har fått litt bedre karakterer da...

Bra skrevet, Hedda! Du er et stort forbilde for veldig mange personer! Stå på!!! :))

:)

08.mai.2011 kl.12:06

jeg ville forandret valget av venner. en venniner har påført meg mye tårer og stress i løpet av de siste årene. Hvis jeg hadde vært med andre tror jeg jeg ville hatt et mer sosialt liv i dag. Valg av prioriteringer er også noe jeg tenker på.

Katinka

08.mai.2011 kl.12:20

Jeg ville valgt å ikke vert uvenn med en spesiell venn!!! Vi vet alt om hverandre, men samtidig klarer vi bare å krangle når vi snakker med hverandre. Utrolig kjedeligt, for vi har det så kjekt når vi er med hverandre. Jeg ville også valgt å begynt å øve til prøvene, slik at jeg slapp å "kun" få 4, 5 på prøvene!

08.mai.2011 kl.13:09

TL;DR

:)

08.mai.2011 kl.13:29

Er mye jeg kunne gjort annerledes. Jeg angrer ikke på ting jeg har gjort, sagt, whatever... men skulle ønske jeg kunne gjort alt om igjen. :)

08.mai.2011 kl.14:13

det er veldig mye jeg noen ganger skulle ønske jeg ikke hadde gjort.. men sånn som du sier, vi lærer av feilene våre, og det er pga dem at jeg er den personen jeg er i dag. så jeg vil egentlig ikke endre på noe jeg har gjort :)

: )

08.mai.2011 kl.14:15

Jeg hadde tatt tilbake alt drite som har ødelagt for meg, jeg hadde gått på skolen, jeg hadde tatt tilbake alle gangene jeg har røyket hasj, speedet osv. Jeg hadde hatt en mer positiv innstiling og aldri hengt med de folkene jeg hang med.

Line

08.mai.2011 kl.17:37

Hvis jeg knne gått tilbake i tid ville jeg ikke slått kjæresten min i går kveld slik at han reiste sin vei. Det har bare gått fjorten og en halv time, men jeg savner ham som en gal.

Julie

08.mai.2011 kl.18:58

Hvis jeg kunne gått tilbake i tid, så ville jeg ha advart onkel mot hva som kom til å skje mye oftere.. Jeg ville advart han hver dag om at han måtte høre på hva legene sa, og ikke bare gå sin egen vei... Det som førte han rett i dødens armer..

Jeg ville brydd meg litt mindre om skole og jobb, for heller å bry meg mer om venner. Bry meg om de virkelige vennene, og ikke de som jeg engang syntes var penest og "kulest" der og da, for de holder ikke. Jeg ville tatt sjangsen når det gjaldt Marcus, og ikke gått så forsiktig frem... Det førte bare til at han havnet i min beste venninnes armer.. Jeg angrer på masse, men jeg ville kanskje ikke tatt tilbake alt.. For alle disse punktene jeg har skrevet nå førte til at jeg har brydd meg mer om min familie, søskenbarn osv.

Søsknene mine og søskenbarna mine: DE er de tryggeste, beste vennene. De som alltid er der for deg, og ikke går til noen andre. De som alltid støtter deg og gråter med deg.

Neste år skal jeg dra til USA og starte på nytt. Blanke ark.

Jeg har et bra liv, men det kunne vært bedre..

Takk for et bra innlegg. Det fikk meg til å tenke.

Toyni (:

08.mai.2011 kl.20:04

Det er nok mye jeg ville ha gjort annerledes, men jeg erfaringene jeg har fått med meg i livet vil jeg ha der, for jeg VET at de erfaringene jeg har fått med meg har forandret meg som person, til det bedre. Det har gjort at jeg fokuserer på utdannelse og framtid, og ikke gidder å bruke unødvendig tid på mennesker som ikke er verdt det. - Men det er fremdeles mye som kunne vært annerledes, i det bedre.

hei

08.mai.2011 kl.21:40

Hvis jeg kunne, hadde jeg tatt tilbake alt sammen. Jeg hadde spist mindre, trent mer, prøvd å snakke mer, vært snillere og mer takknemlig. For nå sitter jeg her; stuck med kun en venn. Jeg er feit, har kviser og jeg er ekstremt ufornøyd med meg selv som person og kroppen min.

Stine

08.mai.2011 kl.22:42

Du skriver utrolig bra :) Syns du er utrolig modig som har gjennomført et helt år alene på andre siden av jorda !

Thea

09.mai.2011 kl.12:20

du skriver veldig bra!

09.mai.2011 kl.16:39

Ville vært mindre negativ og ville gjort mye mer for å beholde kontakten med vennene mine og bestevenninen min som alltid hadde vært der for meg. Ville også vært mer seriøs på trening og tatt sjangsene når jeg fikk dem.

13.mai.2011 kl.13:24

Jeg hadde aldri drept bestevennen min.

13.mai.2011 kl.19:46

hæ? hvorfor gjorde du det?

MARIANNE

13.mai.2011 kl.21:47

så urolig bra du skriv hedda :D

imponert !

Michelle

02.jun.2011 kl.01:21

Du er så utrolig flink til og skrive, jeg digger det! Du skriver om så mye mer enn bare livet ditt i USA, du skriver om deg selv, du skriver for og hjelpe andre, og uansett om det hjelper deg på veien, så viser det at du bryr deg om andre også - du gir folk råd, jeg føler at måten du skriver på, får meg til og ønske at jeg var en bedre person. Ikke at jeg er en dårlig person mot andre, det er bare meg selv jeg er utrolig streng mot, og det hjelper meg ikke akkurat på veien videre i livet. Men jeg vet at jeg ikke kan endre noe, og at valgene jeg tar nå, vil bety mye mer enn de valgene jeg tok da jeg var yngre - jeg vil derfor prøve og ta bedre valg nå! Takk for det! : )

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits