Qualitytime with myself at Starbucks

Dato: 07.mai.2011 | Tid: 05:19 |

22:00

Hei dere!

Har nettopp installert meg hos Starbucks her på flyplassen i Orlando, og sitter nå med en Iced Vanilla Latte i den ene hånda, en Lemon Pound Cake i den andre, og blogger til dere med den tredje. Rundt meg sitter en søt gammel dame og leser en bok med brillene på nesetippen, en gammel mann som ser på cowboyfilmer på PCen sin, og fire eldre politimenn som glaner som om de aldri har sett folk før. Og nå vandret nettopp en tynn, skallet mann i skinnbukser, naglebelte og singlet forbi med røde roser i hånda, dere! Noe av det festligste som fins er å bare sitte og se på alle de rare skapningene som går forbi. Familien ligger oppe på rommet og sover, så jeg tenkte det hadde vært godt med litt alenetid for meg selv. Av og til fins det ikke noe bedre! Vi har stappet oss inn på et hotellrom, og det ble litt klaustrofobisk i lengden for min del, haha. To 120cm-senger, og TRE personer skviset oppi hver seng. Brianna, Judi og meg i den ene. Jeg og Brianna slåss i søvne om plassen i 120cm-senga i natt, bare oss to liksom! Vi kom tilbake fra Miami i dag. Litt trist at ferien er over nå, men gleder meg også veldig til å komme hjem. Hjem, as in California. Savner Ashley veldig...

Chattet nettopp med Håkon på WhatsApp (gratis iPhone-app hvor man kan sende gratis SMS internasjonalt, vært veldig praktisk i år!), men fikk nå streng beskjed om å slutte å "plage han" fordi han ville sove. Tar på å være russ skjønner jeg, haha :-) I dag er det nøyaktig 1 måned, eller fire uker, til jeg skal hjem til Norge. Tenk på det.. Bare 3 uker til jeg graduater fra Patterson High! Her kommer gnålet om hjemreisa igjen ja, tenker dere. Neida, det er bare det at jeg tenker mye på det nå for tiden, siden det begynner å nærme seg. Har veldig blandede følelser, og har tatt meg selv i å gråte meg selv til søvne mange kvelder i det siste.. Likevel skal det bli så vanvittig godt å komme hjem nå til sommeren i Norge. Norge er såå herlig på sommeren. Gleder meg til å spise grillmat, dra på "Grinda" og kjøpe softis med kjæresten, ha vorspiel på terrassen i solnedgangen med nydelige piker, dra lovlig på utesteder, spise jordbær med sukker og fløte, og spille volleyball i Skjærva. Uansett, nå skal jeg drømme meg bort litt i klær på nettet, lese alle uleste innlegg på Bloglovin', og se på hotell i Paris, før jeg går opp på hotellrommet igjen!

Åååw, nå så jeg nettopp noe søtt. En mann, kanskje 30 år gammel, kom nettopp gående ut fra securityen med den lille dattera si på kanskje 4 år i hånda. Så kommer ei dame i 30-årene løpende mot han, kaster seg rundt halsen på han, kysser han på munnen, sier "OMG I'VE MISSED YOU!!!", ser så ned på den lille jenta som holder faren sin i hånda og sier "Hi...I'm daddy's....best friend!" Haha, nok en måte å fortelle at pappa har fått seg ny kjæreste på.

BTW: For dere som lurte på hva slags mascara og leppestift jeg bruker for tiden, her er de:

Mascara (verdens beste!) Kan kjøpes her. Det er helt tilfeldig at den selges på siden jeg samarbeider med, den har vært favoritten min lenge.

Leppestift: YSL Rouge Voluptè nr. 7 Lingerie Pink.

15 kommentarer

eline i utah

07.mai.2011 kl.09:18

Haha, bruker selv facebookmeldinger som blir sendt som textmeldinger med kjæresten hjemme i norge. har også vært veldig greit dette året. Nå er han også russ, og ringer som regel i hytt og pine når han er drita, uten å tenke på kostnader, så er litt streng med når jeg svarer og ikke. haah

Marianne

07.mai.2011 kl.10:33

Haha, så utrolig bra. Elsker bloggen, btw, har vært innom mange ganger, uheldigvis for meg, er jeg dårlig til å legge igjen kommentarer. Elsker Amerika også, helt herlig!

Siri

07.mai.2011 kl.11:07

Håper du fortsetter bloggingen når du kommer hjem. En måned, tiden går nok kjempefort! Blir vell litt rart å forlate alle i USA, samtidig som det blir godt å komme hjem.

Johanne Kjærnes

07.mai.2011 kl.11:17

'Noe av det festligste som fins er å bare sitte og se på alle de rare skapningene som går forbi.' Helt enig, haha :)

07.mai.2011 kl.12:11

haha du har blitt feit

Synnøve

07.mai.2011 kl.13:09

Hei Hedda:)

For noen fine blogginnlegg du har! Artig å se at bloggen din har så mange lesere også. Mitt USA-opphold var tydeligvis ikke like interessant, haha. Ser ut som du har hatt det supert!! Kan tenke meg du gleder deg til å komme hjem igjen også. Du får kose deg og gjøre maks ut av siste tida:)

Klem Synnøve

Mia

07.mai.2011 kl.14:17

Annonym: lol, hun har ikke blitt feit?

Du er NYDELIG, Hedda! :)

Ingvild

07.mai.2011 kl.14:20

har du kjøpt noen victorias seceret bikinier i USA, isåfall hvilke? :)

ida

07.mai.2011 kl.15:24

Hei!

Jeg har noen spørsmål.

Er justin bieber populær i Usa?

Kan du fortele kosen det i Usa?

Ambefaler du og flyte til Usa?

Kosen kjendiser er populær i Usa?

elsker bloggen din :)

Anonym

07.mai.2011 kl.15:46

Ååh er så misunnelig på kroppen din. Du har så utrolig fine former og rumpa di er perfekt!! Ser ikke ut som at du har lagt på deg i det hele tatt, Hedda, heller omvendt. Du er heldig! :)

Marte

07.mai.2011 kl.15:50

Sykt fin kropp du har!

Tonje Sørum

07.mai.2011 kl.16:02

blir nesten deprimert av å lese noen av de andre innleggene, siden det høres ut som om alt handler om å reise hjem :P jeg skal reise til california et år nå til sommeren, liksom.

marte

07.mai.2011 kl.16:10

kjempe fint innlegg! :)
Fine bikinier :)

Emilie grønsberg

30.jun.2011 kl.21:43

Drakk du når du var i USA? Jeg skal dit og jeg kommer nok til å smake på litt osv.. Burde jeg eller er det kjemmpe strengt? Svar meg plis

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits