"That shirt is not appropriate, sweetie"

Dato: 06.apr.2011 | Tid: 07:04 |

Unnskyld for dårlige oppdateringer! Har ikke hatt så veldig mye spennende å skrive om. Tiden går unna, alt er det samme. Dryge skoledager, lunch med Diana (dagens høydepunkt), soling etter skolen, irriterende kjerringer på skolekontoret som alltid klager på at vi bryter kleskodene. I dag ble jeg for eksempel snakket til fordi jeg hadde en skjorte med åpen rygg. SERIØST? Det er RYGGEN min liksom. Hvem i helvete bryr seg om at ryggen min vises? Det er en...RYGG? Hadde vært noe annet om puppene hadde hengt og dinglet ut av skjorta eller noe liksom. HATER disse idiotiske klesreglene, kan jo ikke bruke halvparten av klærne i klesskapet mitt engang.

I dag gjorde jeg og Diana nok et forsøk på å prøve å dra på promdress-shopping. Vi dro først på kjøpesenteret i Modesto, fordi Diana hadde et jobbintervju på Hollister. Da vi skulle dra videre til Pleasanton, ville ikke bilen starte, og vi fant ut at batteriet hadde dødd. Så vi måtte gjennom helvete for å få AAA (veivesenet) til å komme og jumpstarte bilen, og da var det allerede for sent til å kjøre til Pleasanton. Så vi kjøpte oss Buffalo Wings, så dro vi og besøkte Steven på Chilaberries (frozen yoghurt), og dro så hjem etter det.

Om to dager kommer pappa på besøk, HERREGUD som jeg gleder meg til å se han! Han lander i San Francisco på torsdagskvelden, så han skal enten leie seg bil og kjøre hit, eller så skal vi dra dit og hente han (det er det jeg vil, men det er problematisk fordi familien er så travel.) Har egentlig ikke så mye planer, annet enn at jeg skal vise han skolen, rundt omkring i byen, ta han med til Buffalo Wild Wings og Denny's, introdusere han for vennene mine, dra på kjøpesenteret, og så skal vi til San Francisco en av dagene. Sannsynligvis søndag. Da skal Bernie bli med :-) Nå venter leksene.. So long!

27 kommentarer

Marit Henriette

06.apr.2011 kl.07:12

Så koselig at du får besøk av faren din :D

Tina

06.apr.2011 kl.09:59

Var selv i USA i fjor, og det der er jo bare helt vanlig der.. Du burde ha blitt vant til og ha visst om at du ikke kan ha ÅPEN rygg på SKOLEN :) Halloo, det er slik det er der, no policy for å vise mye hud... og det tror jeg du egentlig vet!

Hedda Helle Kalland

06.apr.2011 kl.10:14

Så koselig! Jeg fikk besøk av mamma, tanten og kusinen min da jeg bodde i England, og det var en utrolig deilig langhelg, da de var der. Droppet skolen to dager for å få være med dem, haha :) Synes ikke åpen rygg gjør noe, så lenge ikke rumpa synes i tillegg! :)

Amalie Victoria

06.apr.2011 kl.10:27

Så koselig!

Lena Therese Johansen

06.apr.2011 kl.10:33

Kan du skrive litt om kleskodene på din skole? Noen skoler har jo strengere regler enn andre

Siri

06.apr.2011 kl.10:41

Så koselig med besøk! Skal han være hos vertsfamilien din?:)

Emilie Mikalsen

06.apr.2011 kl.11:22

Åh, skjønner at du gleder deg til pappa'n din kommer på besøk :D

sandrainfinland

06.apr.2011 kl.11:56

hvordan spurte du vertsfamilien om det var greit med besøk? spurte du rett ut liksom?

da jeg er på utveksling vil jeg gjerne ha besøk av kjæresten min og en venninne, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal spørre vertsfamilien..

godterertrening

06.apr.2011 kl.13:19

Hei jeg blir med jeg! kommer om en mnd fra nå av ca :-D Gleder meg såååå til å se deg gjen vennen! kosepååå <3

ABOUTANDREA

06.apr.2011 kl.14:44

fint basseng

Eline

06.apr.2011 kl.15:00

Kjører du noe i USA? All kjedsomheten kunne jo brukes til å bli rågod på bilkjøring :)

themakeupartist

06.apr.2011 kl.15:48

Så koselig ! :)

Hanne-M

06.apr.2011 kl.16:06

Du e sykt pen! digge bloggen :D

emma

06.apr.2011 kl.16:48

kan du videoblogge snart??? :)

Marthe

06.apr.2011 kl.16:59

Jeg har også vært i USA, og USA er ikke bare helt vanlig. Det er så psyko mye å se i USA! Jeg var der i 2 mnd med farmoren min, og jeg fikk ikke opplevd halvparten av det vi skulle engang! USA er fantastisk, og menneskene er herlige! Du er heldig.

Så koselig at pappaen din kommer på besøk! :)

hannest

06.apr.2011 kl.17:12

Så fint dere har det der :)

Ida

06.apr.2011 kl.18:26

kan du ikke vise den genseren med bar rygg?

Malin

06.apr.2011 kl.19:25

Du burde føle deg heldig som får lov til å gå med vanlige klær på skolen i det hele tatt, skal der neste år, og jeg må bruke uniform >.< Oh the joysss
Håper du har noen fantastiske måneder der før du reiser hjem, du fortjener det!

sponsor

06.apr.2011 kl.19:36

http://simplepremium.com/no/?r=2631

Vil du ha gratis spotify premium eller et gavekort på 500 kr på hm? :)

victoria

06.apr.2011 kl.20:55

herregud som du klager, og nei det er ikke det at jeg ikke skjønner hvordan du har det. Det er både vanskelig og tøft å være på utveksling, men ser ikke grunnen til at du i det hele tatt ville dra? Det var fælt å skulle dra og du har det fælt. Det er så forferdelig synd på deg..

Jeg sitter her, og har uenderlig lyst på å dra på utveksling. Men familien min har rett og slett ikke så mye penger til overs, skulle ønske noen andre som satt pris på det fikk denne muligheten i stedet for deg.

Fay-Elen

06.apr.2011 kl.20:57

Oh, my God. Det er ikke en mulighet "noen får", det er noe man tar seg tiden til å skaffe penger til for å betale selv. Skaff deg en jobb hvis du har så jævla lyst å reise, latskap er det eneste som stopper deg.

Siri Elise

06.apr.2011 kl.21:28

Jeg virkelig digger bloggen din, Hedda! Du skriver så utrolig bra, og jeg syns det er veldig bra at du ikke bare skriver om de "fine tingene" ved å være på utveksling, men at du også velger å skrive om de "dårlige tingene/sidene". For det er jo ikke bare bare å være så langt unna alt og alle, og det skjønner jeg jo utrolig godt. Derfor er det er bra at du skriver det her på en blogg som leses av mange, og sannsynligvis også andre som skal/vil reise på utveksling, for da får de jo et innblikk her i hvordan det "egentlig" er.

Jeg selv har veldig lyst, og vurderer sterkt og dra, for jeg har hørt mye bra om det, og at det blir et minne for livet, og masse annet positivt. Men det jeg ikke har hørt så mye om, er det "negative", for det er det ingen som vil skrive noe om, derfor syns jeg det er utrolig bra at du er en av de få som gjør det, i og med at du skildrer det veldig bra ! :)

Det jeg blir så provosert av, er å lese i kommentarfeltet ditt, å se alle de folkene som slenger med leppa mot deg, og sier at du klager! (??) Herree fred, det syns jeg bare er helt utrolig råttent gjort, for du er jo rett og slett bare ÆRLIG mot leserne dine, forteller om alle utfordringene dine, hjemlengsel og "dårlige dager", og det er jo sånn livet ER, man lever jo ikke i en rosa boble med hollywood next door når man er på utveksling, det er jo en vanlig hverdag, bare et helt nytt sted, en ny hverdag du må tilpasse deg, og det er jo ikke alltid like lett!

Så ikke bry deg om de tragiske negative kommentarene som skrives i ren missunnelse av jenter som ønsker de var deg akkurat dette året, for det fortjener du virkelig ikke! du virker som en utrolig søt og snill jente, så når du ser på kommentarene, se forbi alle de stygge - og tenk heller på alle de andre som heier på deg, og ønsker deg et fint år!
fint bildet, fin header :)<3

loveligblonde

06.apr.2011 kl.23:17

litt teit med kleskode..

Hedda i California

07.apr.2011 kl.01:25

Tusen takk alle sammen! :-D

Til dere som påstår jeg er utakknemlig og egoistisk. Hva har det forresten å si at jeg klager over kleskodene 8 måneder senere? De er fortsatt like idiotiske og irriterende nå som for åtte måneder siden, og jeg har nevnt dette flere ganger før også. Dere er så ekstremt mindrevitende og trangsynte, og har tydeligvis utrolig store problemer med å forstå at denne turen ikke handler om PENGER og at jeg skal være så takknemlig for alt osv (noe jeg SELVFØLGELIG er, duuuh?). Jeg lever faktisk et helt vanlig liv her nede, med oppturer og nedturer, dårlige og gode dager, og greier dere ikke leve med at jeg er negativ og provosert en gang i blant, så kan dere like så godt slutte å lese bloggen min, for dette er ikke noen falsk og overfladisk blogg hvor jeg fremstiller livet mitt som en dans på roser og ikke nevner noen av nedturene. Jeg vil at den skal være ekte og ærlig så de som reiser etter meg kan forstå at det ikke er et liv på en rosa sky, men at jeg faktisk lever en helt alminnelig hverdag her også.

Marte

07.apr.2011 kl.03:14

I Connecticut må jeg gå med: bukser uten påsydde lommer på rumpa, ikke ola bukser, ikke leggings. Det må enten være en veldig pen bluse eller en skjorte. Og sko, herregud, at man må gå med spesielle sko! Hvis jeg har sandaler, MÅÅ de ha en liten hel, og den må ha stropp bak ved helen, ikke uggs, ikke joggesko! Se på deg selv som heldig Hedda, haha, jeg døør av USA og klær!

Stå på! Du er super flink, bare ditch de dumme kommentarene! Du har helt rett :)

eline i utah

07.apr.2011 kl.03:58

Selv blitt dresscoded sikkert 5 ganger så langt på skolen min, hahah men de bare ler og sier jeg er søt, så lenge jeg er foreign går det greit. "jeg vet jo ikke bedre" Men egentlig er det ikke så vanskelig å følge de sånn egentlig, fordi det å ha på en cardigan utenpå en tank-top er jo ganske normalt, litt kjedlig ettersom det er varmere nå og jeg ikke har shorts og skjørt som går ned til knærne. meenmeen overlever.

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits