Homesick

Dato: 04.apr.2011 | Tid: 05:41 |

Nå har jeg kun 8 uker igjen her, og jeg kjenner jeg er veldig klar for å komme hjem, om jeg skal være helt ærlig. Akkurat nå ser jeg ikke helt poenget i de siste åtte ukene, jeg vil bare komme meg hjem til alle sammen og fortsette livet mitt. Hjemlengselen begynner å bli veldig sterk, jeg har vært borte fra alle i 8 måneder nå. Det aller vanskeligste har vært å være borte fra kjæresten min. Men ja, vi er fortsatt kjærester, og alt er fantastisk mellom oss. Jeg greier ikke vente til jeg skal hoppe i armene hans på Gardermoen den 7. juni. Jeg vet ikke jeg altså.. Disse siste ukene virker på en måte unødvendige, fordi jeg stort sett kun går rundt og tenker på hjemreisa, og hvor mye jeg gleder meg til å se alle igjen. For meg har kanskje ikke utvekslingsopplevelsen vært helt slik som jeg hadde sett for meg, og selv om det kommer til å bli VELDIG tøft å dra fra vertsforeldrene mine, Ashley og Diana, så er jeg veldig klar for det. Jeg har vært her lenge nok nå føler jeg. Nå gleder jeg meg til å komme hjem til mamma og pappa, kjæresten og familien hans, venninnene mine, hunden min, nære slektninger, til å begynne å jobbe, til å ta kjøretimer, til å komme tilbake til rommet mitt og senga mi, til norsk mat og kultur, og ikke minst til selvstendigheten. Håper disse 8 ukene fyker avgårde, slik at jeg, før jeg vet ordet av det, står på flyplassen i Modesto, klar for å dra hjem dit jeg hører til!

Ikke tolk meg feil, jeg har hatt et veldig fint og minnerikt år, det er ikke noe med det. Det er nok vanskelig for dere å forstå om dere ikke har vært i situasjonen selv. Tenkte også å slenge med en takk til alle dere som har støttet meg og kommet med så mange gode råd, oppmuntrende kommentarer og søte ord, det har betydd VELDIG mye for meg!

69 kommentarer

Sandra

04.apr.2011 kl.06:45

håper du fortsetter å blogge når du kommer hjem! :)

Guro

04.apr.2011 kl.07:13

Du er sterk, Hedda! ikke glem det

Madeleine

04.apr.2011 kl.08:17

håper du forsetter med blogging når du komme hjem :) Elsker bloggen din :)

odaasolh

04.apr.2011 kl.08:38

Skjønner godt at du gleder deg til å komme hjem nå. Tida flyr helt sikkert kjempefort, du får prøve å nyte de siste ukene :) Håper du har hatt en fin utvekslingsopplevelse, da!

mari

04.apr.2011 kl.09:26

Jeg skjønner hva du mener. Jeg studerte i USA i fjor, og de siste ukene var alt jeg tenkte på å komme hjem til Norge! Men jeg angrer litt på at jeg ikke satte mer pris på den opplevelsen det var mens jeg var der. Så jeg håper du klarer å se det positive i de ukene også, hvis ikke så kommer du sikkert til å angre når du kommer hjem;)

Gunnhild

04.apr.2011 kl.09:56

Hei Hedda :)

Eg har fulgt med på bloggen din ei stund no, og syns du er veldig flink. Eg var utvekslingsstudent sjølv for nokre år sida. Den siste tida mi var fylt med at eg ikkje ville heim i det heile tatt. Eg følte at eg ikkje hadde vore i USA lenge nok, og at eg ikkje var klar for å reise frå alle menneska som eg hadde blitt kjent med. Når eg lese dette innlegget syns eg det er veldig trist å lese at du ikkje får den same gleda ut av dei siste månadane dine.. Håpar du klarar å finne gleda i dei små tinga den siste tida du er der borte, viss ikkje kan det hende du angrar ein dag..

Vil på same tid sei at eg håpar du kjem til å blogge ei lita stund etter at du kjem heim, sånn at vi lesara får vite om heimkomsten blir so bra som forventa :)

Kos deg dei siste 8 vekene dine - du får dei aldri igjen, og alt går mot ein ting - heimreisa di!

Vilde

04.apr.2011 kl.12:38

Var utvekslingsstudent i fjor, og skjønner tankegangen godt. Men NYT, NYT, NYT, denne tida kommer aldri tilbake igjen. Jeg tror de to siste månedene mine i England var de aller beste, men nå skal det sies at jeg hadde muligheten til å reise hjem på ferie når det måtte passe seg. Det er vanskelig å være borte fra alle man er så glad i, men det er nå en gang sånn at utvekslingsåret er et år, mens livet hjemme er resten av ditt liv (om du måtte ønske det). Du er sterk, bare prøv å kos deg! (: Ønsker deg alt godt!

Mariell

04.apr.2011 kl.14:20

Fikk du virkelig ikeke dra på Senior Ditch Day, eller var det aprilspøk? :S

Tropical Mango

04.apr.2011 kl.14:20

Hei!

Vil bare gjøre oppmerksom på at jeg lager gratis design til de på topplisten! Ønsker du en ny look på bloggen din, ta en titt innom bloggen min og send inn et bestillingsskjema - så gjør jeg en gratis makeover på bloggen din! :)

Cathrine // tropicalmango.blogg.no

hannest

04.apr.2011 kl.14:42

Forstår deg, det er helt sikkert ikke lett. Du er tøff !

stine

04.apr.2011 kl.15:09

så heldig du er hedda! Håper at du blogger når du er tilbake til kristiansund igjen! Elsker denne bloggen, og vil vite hvordan du har det når du kommer tilbake! Om du savner California igjen og hvordan det var å komme hjem! :D

Siri

04.apr.2011 kl.16:14

Du er kjempetøff, jeg hadde aldri klart å vært så lenge borte fra kjæreste og venner. De siste ukene går sikkert kjempefort:)

Marianne

04.apr.2011 kl.16:20

Kanskje hvis du prøver å gjøre det beste ut av det den siste tiden, så går tiden mye fortere ? :)

Sara

04.apr.2011 kl.16:23

Du er rå, det her greier du kjempe bra. Stå på! :)

..

04.apr.2011 kl.16:26

jaja jeg skjønner det... men du skriver jo om det at du savner alt helee tiden, gjentar deg selv... du må nå heller bare nyte de siste ukene å se fram til alle de siste fine minnene du skal få! tenk på at du kommer til å savne det du har NÅ, veeeeeldig mye når du kommer hjem vetuu..:)

stå på!

Mia

04.apr.2011 kl.16:26

Du er så herlig, Hedda!

btw, du har blitt veldig flink til å oppdatere ofte, liker det! :D

anna

04.apr.2011 kl.16:32

hei! jeg har lest bloggen din en stund nå og jeg syntes du skriver kjempe bra! selv om du skriver masse negativt om utveksling, så føler jeg likevel at du har hatt det kjempe gøy der borte i statene, og jeg har sååå lyst å oppleve det samme! men en ting som holder meg litt tilbake er skolen. er det vanskelig å skrive/snakke engelsk i alle fag? kan du ikke skrive et innlegg om det ? det hadde hjelpt meg masse :D stå på de siste 8 ukene, og nyt utvekslingen, du kommer aldri tilbake ;) prøv å gjør det beste ut av det <3 klem

Sara. L

04.apr.2011 kl.17:45

hei, jeg synes du er sykt flink til å blogge osv, kjempe søt jente men, du virker litt utakknemmlig føler jeg. Jeg hadde gjort så mye for å få den sjansen og jeg leste innlegget ditt om når du skulle reise skjønte ikke helt hvorfor du ville bli med på det her om du skulle være så lei deg..hehe er bare litt forvirra. Du er jo tøff osv, men det virker jo ikke som noe man får oppleve når som helst du burde nyte det...haha du skriver sykt mye negativt om utveksling ,men jaja kos deg :-)

Navn

04.apr.2011 kl.18:02

Alle opplever utvekslingsåret sitt forskjellig..

Når jeg hadde 8 uker igjen ville jeg ikke hjem. Bare tanken på å forlate familien og alle de nye vennene mine fikk meg til å gråte.

Du bør prøve å gjøre det beste ut av de, selv om du vil hjem nå. Dagen når du står på flyplassen og skal si ha det til dem alle sammen kommer fortere enn du tror :-) Kos deg, du skal jo være med på så utrolig mye gøy framover!

Amalie

04.apr.2011 kl.18:07

Lykke til !

Håper du fortsetter bloggingen når du kommer hjem!

Du har en utrolig bra blogg. Vil samtidig si at jeg forstår deg og at jeg ønsker deg alt vell !

Disse 8 ukene kommer sikkert til å fly avgårde. Samtidig kan du tenke på at faren din kommer å besøker deg ! HUSK du skal være i USA de 8 ukene uansett, hvorfor gjøre dem verre? Forstår at det må være vanskelig, men viss du først skal være det i 8 uker, hvorfor ikke bare gjøre det beste ut av det ??

Stå på !

Sara

04.apr.2011 kl.18:14

Jeg blir frustret av de kommentarene her om at du er utakknemlig osv. Jeg har aldri vært på utveksling, men jeg reiste vekk fra Norge til familie i utlandet fordi jeg var så lei. Dette var i pubertetsalderen, hvor jeg hadde masse hormoner, vel og merke. Jeg gjorde ikke annet enn å glede meg før jeg dro, gledet meg til å komme meg vekk, fra mine falske "venner", fra alle haters, fra den kjedelige norske hverdagen osv. Før jeg dro så var jeg ikke optimistisk, og hadde få positive tanker om Norge... Ikke om Norge generelt, men om miljøet jeg var i. Da jeg kom vekk, og det hadde gått to knappe uker, var da alt kom tilbake. Det rene norske vannet, knekkebrød, det store utvalget av sunne matvarer, samtidig et lite (i forhold til andre land) utvalget av godteri. Mine også ekte venner (som jeg så fint klarte å ignorere bak de falske), min herlige familie som betyr utrolig mye, mine elskverdige foreldre, de beste vennene, og en GOD utdanningsmulighet. De gode lærerne. Så etter tre måneder valgte jeg å reise hjem igjen, og under oppholdet mitt gråt jeg masse, hadde forferdelige dager hvor jeg bare lengtet hjem.....

Dette ble litt langt, men mitt poeng er at du har holdt deg UTROLIG sterk. For jeg skjønner deg så godt, min billett og alt det der var sinnsykt dyrt, men det handler ikke om en pengesum, det handler om livets verdier, og du finner det mye bedre hos folk som du er utrolig glad i (virker det som), akkurat som meg. Jeg klarte ikke å nyte det uten at mine beste var der, og du nyter det til en viss grad, til tross for hjemlengselen. Du er sterk, Hedda, stå på!

04.apr.2011 kl.18:15

Ok, jeg har likt bloggen din og alt det der, men det der virket veldig utakknemmelig? jeg tror du elsker at du har fått en slik opplevelse, men det der kunne du kanskje ha spart deg for på bloggen.

Karoline Aarvik

04.apr.2011 kl.18:49

Håper du har kost deg den tiden du har vært der og bra du gleder deg til å komme hjem til Norge igjen! Jeg bare lurte på noe ; Kommer du til å fortsette å blogge når du kommer hjem til Norge? Liker bloggen din veldig godt og om du hadde fortsatt å blogge her hjemme hadde jeg lest bloggen din hver dag som jeg gjør nå!

04.apr.2011 kl.19:35

Jeg har selv veldig lyst til å reise til en vertsfamilie i USA, men hvor mye kostet reisen din?

Linn

04.apr.2011 kl.19:47

Hei Hedda! :)

Har lest noen av kommentarene over, og jeg må si jeg er veldig uenig med de som kaller deg utakknemlig! Det må være lov å ha hjemlengsel og ønske seg hjem etter lang tid borte. Dessuten ser det jo ut som om du har det utrolig gøy og har prøvd alt mulig nytt fra mat til opplevelser. Kos deg den siste tiden din!

04.apr.2011 kl.20:05

Herregud hun er jo ikke utakknemlig! Skjønner henne godt. Hun har vært borte fra familie og venner og kjæreste i nesten 1 år, såklart savner hun dem!

Våril Jensen

04.apr.2011 kl.20:11

Ikke glem å nyte de siste ukene, og om du gjør det kommer ukene til å gå mye fortere :)

Og så må du heller ikke glemme at du er helt fantastisk, og jeg setter utrolig stor pris på denne bloggen. Tusen takk! : ))

saraelena

04.apr.2011 kl.20:56

hm, ja.. minuttene,timene,dagene,ukene og måndene har det vært mange av nå. Enda en stund igjenn, til du møter dine kjære.

Jeg fulgte bloggen din før du begynte USA turen, og har fulgt deg gjennom hele prossessen. Hedda du er fantastisk, tøff og modig! :-)

fast leser<3

Siri

04.apr.2011 kl.21:40

Blir jo alltidt godt å kom hjem:- ) Men tror nok du også klarer deg! :-D

Malin - Kommenterer tilbake

04.apr.2011 kl.21:50

skjønner deg :)

A

04.apr.2011 kl.22:03

Du skal vell fortsette og blogge når du kommer hjem? fortsett gjerne med en slik blogg du hadde før USA! Selvom jeg har elsket denne å. Når jeg tenker meg om, har jeg faktisk fulgt deg fast i over et år nå, keep ut the good work :)

vanessa

04.apr.2011 kl.22:29

Hva med å fokusere på å kose deg de siste månedene i USA? kanskje tiden vil gå fort ;)

Marie

04.apr.2011 kl.22:52

Vittig at noen tror det var aprilsnarr at ikke du fikk dra på senior ditch day, det hadde vært en utrolig dårlig spøk :p

marinon

04.apr.2011 kl.23:12

:)

Marte

04.apr.2011 kl.23:19

Kjære Hedda :) Jeg vet du har svart på dette før, kanskje.. eller skrevet om det vertfall, men hvordan i himmelens navn klarte du å reise fra kjæresten din? Jeg skal selv reise til USA (florida) i august og være vekke fra min kjære i 10 månder. Jeg gruer meg, samtidig som jeg virkelig vil reise. Jeg tenker at jeg har gått altfor langt til å trekke meg nå. Før var det bare som en fjern drøm, men nå skjer det faktisk! Jeg reiser! - vekk.. fra alt, alle. Vet ikke om du vil skrive på bloggen, men har lagt med epost adressa mi hvis du hadde vært så søt å svart meg der kanskje. Jeg er bare så bekymret, og litt forvirret. Den ene dagen forteller du om hvor mye du elsker alle, og hvor fælt det blir å reise, og den neste har du sykt mye hjemlengel- heletiden? Jeg vet ikke, skjønner at det går litt opp og ned. Litt dumt å reise og savne alle du kjenner, for så å bli kjent med nye folk som du kommer til å savne når du drar hjem... Men det er da verdt det? Vil du si det var vært å være uten kjæresten din i 10 månder? Håper du svarer :)

Btw, du virker kjempesøt og du er nydelig, og du kan virke svak (på en måte) men samtidig så virker du så utrolig sterk! Jeg ser liksom opp til deg, og er glad for at du skriver såpass personlig og virkelig forteller om hvordan det er. Kjempegøy at du oppdaterer så ofte :) Elsker virkelig bloggen din, og syns det er synd du ikke fortsetter når du kommer hjem. Off, for en lang melding. Bare.. kos deg masse og ha en fin dag/natt <3

Marte

05.apr.2011 kl.03:20

Kjenner meg igjen, håper de siste ukene går fort :-)

isabel

05.apr.2011 kl.04:16

Åhh, det er AKKURAT sånn jeg føler det! Og det har ingenting med utakknemlighet å gjøre. Screw them. Men 8 uker kommer til å gå kjempefort, selvom det virker leeenge nå. :)

Hedda

05.apr.2011 kl.06:38

Karoline: Lovte kjæresten å slutte å blogge når jeg kommer hjem til Norge. Mulig jeg fortsetter, men at jeg heller begrenser det, og gjør den litt mindre personlig. Er ikke helt sikker. Kommer nok til å blogge gjennom hele sommerferien, og slutte når skolen starter igjen.

Anonym: Den kostet 76000kr + ekstra for vaksiner etc., og lommepenger så klart.

Marte: Skal sende deg en mail når jeg får tid.

Isabel: TAKK! Er så enig :-)

Natalia Isabelle

05.apr.2011 kl.06:44

kom over dette quote på nett og av en eller annen grunn tenkte jeg på deg :) There's a day when you realize that you're not just a survivior, you're a warrior and You're stronger than anything life throws your way. tenkte vell på deg, fordi du er en utrolig sterk person :)

June Sundet

05.apr.2011 kl.08:31

Håper det går bra :) Jeg forstår deg godt! Klarer ikke å se for meg situasjonen selv, hvert fall ikke så lenge uten kjæreste min... Det hadde vært noe som manglet hver dag, så jeg synes du har vært utrolig sterk jeg! Har veldig lyst til å bo noen år i USA, men kunne ikke gjort det uten Aleksander. Men 8 uker, det er ikke sååå lenge og dette klarer du nok veldig fint :)

henriette

05.apr.2011 kl.10:59

du er utrolig sterk, Hedda! jeg elsker bloggen din, og er fast leser:D

ilarsdotter

05.apr.2011 kl.11:27

Hjemlengsel er ikke morsomt, men som regel går det greit og når man kommer hjem etter de 8 litt tøffe ukene er du nok glad du ikke dro hjem før :-)

Kristine

05.apr.2011 kl.13:17

Jeg sjønner deg veldig, jeg har fulgt deg fra du dro til nå når du skal hjem og jeg bare elsker å følge deg når du er så ærlig å sier at det faktisk er mange av dagene der du har lyst til å bare dra hjem igjen til alt, spesielt når du har kjæreste og alt. Jeg flyttet selv hjemmenfra dette året, men jeg bor i annen del av landet, så jeg sjønner hvordan det kan være å bo i ett annet land. Jeg har også mange ganger bare villet pakket sakene og komme hjem til alt jeg har hjemme, men jeg har klart meg å alt i alt hadde ett kjempeår ved hjelp av gode folk som har hjulpet meg. Dessverre har jeg ikke vært så god til å kommentere på bloggen til til tross for at jeg har fulgt med hele veien, men her er ihvertfall en liten kommentar. Nyt go'været og folkene mens du har dem, du kommer til å savne det også litt når du kommer hjem.

veronica

05.apr.2011 kl.13:51

du var rett og slett for ung til å ta deg et år i utlandet.

vanessa

05.apr.2011 kl.14:25

Syntes synd på deg som tok dette året i utlandet. Du virket rett og slett ikke klar.

Nå er det ikke lenge igjen til Norge, så du burde satse på å kose deg mens du fortsatt har tid! :) Du kommer aldri igjen til å kunne reise til USA og gå på skole der. Det her er noe som skjer en gang i livet ditt, derfor burde du fokusere på det positive, isteden for det negative.

Tine

05.apr.2011 kl.14:28

Du har ikke igjen mye tid. Tenk over hvor heldig du er som har fått denne muligheten i livet. Det finnes så mange som aldri har vært over Atlanteren eller som har reist i like stor grad som deg. Du har lett for å ta ting for gitt.

Nora

05.apr.2011 kl.14:30

Skjønner deg godt! Det blir sikkert godt å komme hjem også! Lykke til :-)

05.apr.2011 kl.14:31

herremaria, slutt å KLAG over dette. Den helvettes kjæresten din ødelegger alt. Om fem år kommer du til å angre på att du ikke brukte tia bedre, du trenger ikke lyge, DU ER UTAKKNEMLIG

Fay-Elen

05.apr.2011 kl.15:22

Hun er ikke utakknemmelig fordi hun savner kjæresten sin og familien sin. Hun har selv betalt for turen, det var ikke en gave hun fikk sendt i posten. Det var et eget valg, med egne penger, og om hun savner Norge - er ikke det bare bra? Et år er ikke bortkastet når man er ung, hun får masse erfaringer og lærer noe nytt hver dag, spesielt om seg selv og framtiden hennes.

Hilde

05.apr.2011 kl.16:30

Brianna da? Er dere ikke særlig gode venner lenger, eller?

05.apr.2011 kl.16:31

Hei! Kan du være så snill å videoblogge snart? :)

Amanda

05.apr.2011 kl.16:33

Elsker bloggen din Hedda!

Har selv hatt lyst til å dra et år til et annet land, men tanken på å være borte fra alle nære, stoppet meg. Så bare det at du tok valget, og faktisk forlot alt som var trygt, vise bare hvor sterk du er. Er ikke snakk om på noen måte å være utakknemmelig, klart savner man familie og venner, hadde du ikke begynt å savne dem etter så lang tid fra dem, så hadde jeg virkelig ikke trodd du hadde hatt det noe godt hjemme i Norge, selfølgelig savner man alle personene som er så nær deg. Har lest bloggen din lenge, å vet at du har nevt noen ganger at du kommer til å slette bloggen med en gang du kommer hjem, men kan du ikke skrive et siste innlegg når du har kommet hjem, om hvordan det var å møte alle osv? Hadde vært veldig koselig hvis du hadde avslutten bloggen med det, vi har lest deg hele veien, å vil lese reisen din til siste slutt. Stå på Hedda, du virker som en fantastisk jente!

ida

05.apr.2011 kl.16:36

kan du legge ut en video der du snakker flytende engelsk/amerikansk? :) hadde vært kjempe gøy å se på
Flott :D

Stella

05.apr.2011 kl.17:29

jeg har nettopp fått vertsfamilie i Georgia, ble veldig glad :) tenkte det så skjedde me deg, med masse vertsfamilie trøbbel kom te å skje med meg og. Men nå har jeg endeligt fått familie. Jeg tror det kommer til å bli veldig tungt å reise fra alle vennene og familien min, akkuratt sånn som du har det men håper det kommer til å bli kjekt :) håper det går bedre me deg :)

Julia

05.apr.2011 kl.17:58

bare nyt de siste ukene! prøv å ikke tenk så mye på de hjemme i Norge. De kan du jo se ofte resten av ditt liv uansett :) det er en ting jeg har tenkt på litt ... tenk om det blir slutt mellom kjæresten din og deg da.. da kommer du til å være bitter på at han "ødela" utvekslingsåret ditt..... eller ? :)

cecilia

05.apr.2011 kl.18:11

Hej Hedda! En fråga, kommer du fortsätta blogga när du kommer hem till Norge igen? Jag älskar din blogg ! :)

Signe

05.apr.2011 kl.18:57

Tror tiden din kommer til å fly! btw kan du skrive litt om americanske gutter?

Helene

05.apr.2011 kl.19:03

Jeg skjønner deg utrolig godt. Jeg var i Mexico i fire mnder, og det var mer enn nok for min del. Folk takler dette veldig forskjellig, i tillegg til at ikke alt alltid klaffer slik man vil det skal gjøre. Sånn er det bare, så dere som påstår at hun er utakknemlig; det er ikke så jævla lett å være borte fra de man er glad i såpass lenge. Jeg blir overraska om noen faktisk klarer et halvt år, så i mine øyne er det godt gjort at du ikke har dratt hjem, Hedda. Den siste tiden går nok fortere enn du tror, prøv å opplev så mye du klarer den siste tiden du har igjen. Jeg angrer veldig på at jeg ikke opplevde mer når jeg hadde muligheten.

Stå på :)

Marie

05.apr.2011 kl.19:17

Sjønner godt at det er vanskelig, alle er forskjellige. Kjenner noen som var på utveksling og har flyttet tilbake til stedet de var på utvekslig på for å gå på college der. Så syns absolutt ikke du er utakknemmelig. Du var jo ikke akuratt heldig med starten. Jeg har vært i utlandet i ca 1,5 år tilsammen de siste 2 årene, og reiser ut igjen imorgen for noe mnd. Jeg syns ikke det var/er vanskelig (selvom jeg elsker familien min over alt), men alle er forskjellige.

Selvom det virker unødvendig å være der de siste 8 ukene anbefaler jeg deg å bare ha det gøy, og fokuser på at du skal tilbake til familien din igjen snart, og være med de "for alltid". Du kommer nok til å savne Pattinson litt, selvom det ikke virker slik nå :) Lykke til, syns du har vært tøff! Du var jo ikke klar for dette, men det virker som du har gjort det beste ut av det :) klem!

malinkleiven.

05.apr.2011 kl.20:33

husk at det sannsynligvis ville vært slik for 8 uker siden, dersom du i utgangspunktet skulle dratt i dag! Det er bare litt sånn det blir, når det er så nærme, men likevel ikke akkurat nå! Som å ha en gulrot rett foran deg, på en måte. hehe :) Håper du klarer nyte de siste 8 ukene så godt du kan, husk at det er noe du kommer til å savne veldig når du kommer hjem, til tross for at du akkurat nå gjerne skulle vært hjemme.

emma

05.apr.2011 kl.21:01

kan du legge ut en video av deg og vertsfamilien? :-) Hadde vært artig!

camilla

05.apr.2011 kl.21:01

Jeg skjønner VELDIG godt hvordan det føles :)

Jeg hadde det akkurat sånn på denne tiden i fjord. Var så klar for å reis hjem.

Et lite råd - prøv å bruk så mye som mulig av tiden din på de som er rundt deg der du er nå. Vær ekstra søt, omtenksom og hjelpsom og bare nyt livet så godt du kan. Tenk så mye de kommer til å savne deg og tenk hvor mye de siste 8 ukene betyr for dem. Så ha 8 kjempe fine uker for versfamilien din sin skyld - og jeg lover deg, du vil sette så pris på de ukene når du kommer hjem!

Stå på :)

Anna

05.apr.2011 kl.21:12

jeg skjønner du er hjemmelengsel, men nyt de siste ukene! det kan være leenge til du ser alle dine nye venner igjen, og de 8 ukene kommer ikke gå fortere om du lengter!

så kos deg, og nyt hvert sekund! vær stolt av deg selv for å ha vært borte så lenge, i stedet for å bryte sammen nå på slutten! og tenk på alle vennene dine i usa, o vertsfamilien din: det blir vanskelig for dem og si hade til deg, så igjen; bare nyt tiden fult ut!! du fortjener det, søta! stå på, du er herlig hedda!! :):)

05.apr.2011 kl.21:14

du er såå kjempe strek, det skal duha! og jeg skjønner deg kjempe godt jeg som bare ha vert på ferie og savnet de i norge svart mye, så svak som jeg er, haha! du blogger så utrolig bra også, men det har vert noe om du har videoblogget, kanskje du har kommet lengere på topp listen, hvem vet? :) stå på hedda! du er kjempe sterk og kasnkje den nydeligste jeg har sett!

Amy

05.apr.2011 kl.22:30

Ser flere over meg har skrevet det. Men var selv utvekslingsstudent i fjor i Ohio, og de siste 2 månedene var tankene mye av det samme.

Nå kunne jeg ønske jeg ikke tenkte så mye på det. Du har 8 uker igjen av ditt år i California. Ditt liv der nede, noe du ALDRI får igjen. Alt det her hjemme blir ikke borte - det vil alltid være her. Sett ekstra godt pris på alt det du opplever nå før sommeren! Det er helt jævlig å komme hjem på mange måter. Savnet er stort. Håper du koser deg masse der nede! Bare nyt tiden, kos deg masse, så kommer du bare til å sette enda mer pris på det når du kommer hjem og får satt ting litt i perspektiv.

Så håper jeg du får 8 fine siste uker! Fulgt deg veldig lenge. Moro å lese hvordan en annen utvekslingsstudent har hatt det. :) Lykke til!! SMIL.

Kristine

06.apr.2011 kl.14:46

Skjønner deg veldig godt når du snakker om hvor homesick du er. Jeg var også i USA i fjor (elsket det!), og den siste tiden ville jeg bare hjem. Men begynte jeg heller å tenke på hvor liten tid jeg hadde igjen sammen med familien og vennene i USA, og bestemte meg for heller å nyte den siste tiden der borte. Det hjalp, og ettersom jeg prøvde å alltid holde meg opptatt fikk jeg heller ikke så mye tid til å ha hjemlengsel. Så husk på at de du har hjemme i Norge kommer til å være der uansett, mens de du har i USA reiser du snart fra, og hvem vet når du får se dem igjen? Så, NYT den siste tiden i USA, det er absolutt verdt det!!

Eline i utah

08.apr.2011 kl.21:15

Skjonner hvordan du har det, fordi jeg er i samme situasjon selv. Jeg eelsker a bo her, men samtidlig elsker jeg mer a bo i norge. Men na prover jeg bare a fokusere pa den siste tinden i usa, jeg har masse tid i norge, og bare 8 til 9 uker igjen her, det kommer ikke til a bli det samme a komme tilbake senere, de fleste vennene mine flytter enten ut av byen eller ut av staten, og jeg ser de mest sannsynlig ikke igjen.

Frida Marie

12.apr.2011 kl.08:24

Skjønner deg veldig godt. Var på utveksling i England forrige skoleår og alt jeg tenkte på var å få dra hjem. you're not alone :-)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits