Skrivesperre.

Dato: 09.mar.2011 | Tid: 06:23 |

Hei dere. Unnskyld for dårlig oppdatering. For en gangs skyld har jeg hatt bedre ting å ta meg til enn å blogge! Who am I kidding... Det er bare fordi jeg har sovnet RETT etter skolen (kl. 15.00) hver dag denne uka, og våknet opp neste morgen. Haha, hvor sykt er ikke det egentlig..

Men i dag holdt jeg meg faktisk våken. Dro rett til Chillaberries (frozen yoghurt place) med Ash og Nicole etter skolen. Etter det dro vi hjem til Ashley, før vi bestemte oss å dra og fikse en pedikyr. Jeg går alltid på Bella Luna siden de alltid får meg til å føle meg som en prinsesse der, men Ashley insisterte på å gå til sin faste negleplass (siden de var billigere), så jeg orka ikke krangle på det. Så vi kommer inn, og jeg setter meg ned i stolen. Så kommer en kinesisk fyr og setter i gang med tærne mine. Han hadde til og med MASKE på, og det hadde ingen av de andre som jobba der. Så jeg sendte Ashley (som satt i stolen ved siden av meg) melding og skrev "Why is he wearing a mask? Do my feet stink? And why did I get the guy and you got the girl?". Fikk som svar "If he's wearing a mask it means he can smell a foot fungus, so yeah probably...". Så fikk hun en solid "Haha, bitch!" tilbake. Nå er vel asiatere generelt ganske uforskammet (vet jeg drar alle under en kam her nå, men i alle fall de fleste jeg har møtt på!), og han bare slengte føttene mine hit og dit, og i stedet for å si "please put your foot down in the water" så gjorde han bare en slags bevegelse med hånda si, som om jeg skulle forstå det, og ble irritert hvis jeg gjorde noe feil. Jeg forstod snart at han var ny der, og dette skulle jeg snart også få erfare, da han tok den SANDPAPIRfila de skrubber hælen med på OVERSIDEN av foten min, og skrubba meg til BLODS. Det var så vondt at jeg satt og vridde meg i stolen. Etterpå tok ei dame (sjefen hans) over, og jeg viste henne blemmene jeg hadde fått fra skrubbinga hans. Hun beklagde seg, men viste egentlig ikke at hun brydde seg noe særlig. Etterpå kjefta hun på meg fordi jeg tok "for lang" tid på å bestemme meg for hvilken farge jeg ville ha! Man får det man betaler for, det skal være sikkert. Da jeg kom hjem sa Brooke Lynn "GO BACK AND SUE THEM!". Judi og Bernie så tærne mine (etter hevelsen hadde gått ned), og sa at jeg burde gå tilbake og kreve å få pengene tilbake. Får meg bare ikke til å si fra om sånt, føler meg så slem.

Men selve neglene ble jo ganske søte, da! Fikk smurt på noe greier for å dempe hevelsen, så blemmene er mye mindre nå enn de var. Gang det der med 10, så kan dere tenke dere hvordan de var rett etterpå..


Beklager til dere som ble støtt av tåbildet mitt, eller bildet av my fingertoes, som Chris så vakkert kaller dem. Har jo nesten like lange tær som jeg har fingrer. Arvet fra farmor.

Ellers har jeg vært på min første softball game denne uka. Brianna spiller nemlig. Angrer SÅ mye på at jeg ikke dro på try outs, det virker som en råartig sport!

Nydelig.............

Sånn utenom det har jeg egentlig bare bestilt meg litt klær online på Victoria's Secret.


Vet det har vært dårlig med meningsfulle innlegg i det siste. Men det kommer! Er bare det at det ikke er så mye nytt. Hva vil dere høre om? :-)

31 kommentarer

Ida :)

09.mar.2011 kl.07:10

Synes bloggen din har blitt mye bedre i det siste ;-)

Jeg vurderer sterkt å dra på utveksling til USA, men jeg er fortsatt litt usikker..

Jeg vet at det vil bli en opplevelse for livet, men vil du anbefale det?

:-)

Emilie Mikalsen.

09.mar.2011 kl.07:12

Auu, stakkar deg! Så slemt av han å gjøre det. Jeg hadde heller ikke turt å gå tilbake for å kreve pengene tilbake, hadde bare følt meg slem..haha :)

09.mar.2011 kl.07:18

Det hørtes ikke godt ut! Håper det går over snart da :) søt farge!

Melissa <3 :D

09.mar.2011 kl.07:51

Kul blogg :)

Kommenter gjerne tilbake ;)

http://mylifeasmelissa97.blogg.no/

Trine

09.mar.2011 kl.08:30

Syns du kan skrive om hvordan dt var å bli vandt til den dollarkursen jeg, :) Har spurt før men du har ikke svart :(

Så håper du kan skrive om det snart ^^

Sara

09.mar.2011 kl.09:35

Jeg fikk det ikke med meg, men folk har kommentert at de savner en eller annen spørsmålsrunde som du skulle svare på med en video? :) Du kan jo ta den skriftlig hvis du ikke har noe annet å gjøre :D

Hedda

09.mar.2011 kl.09:47

Uff, hørtes og så vondt ut!

Synes det er artig å lese om hva du gjør, og sånt ; )

bestandig

09.mar.2011 kl.09:58

hihi, har også såkalte "fingertoes" x)

09.mar.2011 kl.10:01

hvor blir det av den spørsmålsrunden din? dårlig av deg å arrangere spørsmålsrunde, så gidder du ikke engang å svare på spørsmålene.

Lene

09.mar.2011 kl.11:02

Du kan skrive om:

lærerne

skolen

vertsfamilien

bilder av huset

Ingrid

09.mar.2011 kl.13:16

Du lever i USA. Hvis du virkelig skal lære om nord-amerikansk kultur, så saksøker du dem. Det er det amerikanere er kjent for. D'oh!

ingvild

09.mar.2011 kl.13:27

åi. herregud! Han ødela jo føttene dine..! Synes faktis du skal gå tilbake å få pengene igjen, for finere lakk kunne du sikkert lagt selv og. (ikke for å være slem med DEG- men de var ikke noe flinke:P) Håper blemmene går vekk fort i alle fall! (og går til bella luna neste gang, hehe) klem ingvild

Ingeborg Gulla

09.mar.2011 kl.13:32

fine plagg!

Beate

09.mar.2011 kl.13:40

Hei!

Du som er så sunn og flink, har du prøvd noe superfood? Har hørt at det skal være dritbra....

Er det populært i USA?

09.mar.2011 kl.13:49

SPØRSMÅLSRUNDEN !:) hihi

09.mar.2011 kl.14:09

jeg vil ha svarene på spørsmålsrunden!!

Hilde Sandvoll < 3

09.mar.2011 kl.15:04

uuff stakkars bein , men det ble jo fint da:)

kan du ikke skive litt om hvordan det var du søkte og hvordan di siste månene dine var før du reiste til usa :)

jeg har sykt lyst til og reise selv men vet ikke om jeg tørr :p !!

foresten du har en sykt bra blogg jeg har lest den hvær dag siden før jul : )) !!

09.mar.2011 kl.15:32

dette skal du ikke finne deg i, du burde gå å saksøke dem med engang, vær tøff, da har du noe å blogge om også, vært så kult om du hadde gjort det!

Torill

09.mar.2011 kl.15:42

For en slem mann, det var skikkelig unødvendig gjort av ham.

Jeg vil gjerne at du skriver mer, og kanskje gir tips og søknadsprosessen. Hadde også vært gøy å få se bilder fra dagen din, ikke bare fester osv. Kanskje du kunne filmet når du var med venner, shoppet, osv, alstå når du er med amerikanere og gjør typisk amerikanske ting? :)

Liker bloggen din kjempegodt altså :)

09.mar.2011 kl.16:39

Du kommer jo fra kr. Sund , kjente du Regine Stokke ?

09.mar.2011 kl.16:50

hei hedda. lurer på en ting.. ser ut som du har kjøpt deg veldig mye klær i USA, og kommer helt sikkert til å kjøpe mer. hvordan gjør du det når du skal hjem til norge mtp. at det kun er lov å ha med 25(?) kg hjem?

09.mar.2011 kl.17:38

digger bloggen din!!

for en slem neglmann og negldame!!! "sue them" haha, amerikanere er helt gale når det kommer til å saksøke folk :P

www.lovecosmetics.blogg.no

Lilia

09.mar.2011 kl.18:04

jeg vil vite mer om hva du har tenkt å gjøre når du kommer hjem! :-)

Pia

09.mar.2011 kl.22:21

Jeg bare lurer på noe sånn veldig fort egentlig, siden du har nok en del erfaring nå som du er i USA på utveksling:

Jeg er 15 år, og vil veldig gjerne dra ett år til USA i 10'ende (hvis man får ordna det da..) og spørsmålet er egentlig om det er alt for tidlig å dra? Jeg har veldig lyst til å være borte, men er redd jeg ikke er moden nok, og at jeg rett og slett kommer til å ha for mye hjemmelengsel. Jeg kan ikke dra senere, pga. skolen, og jeg har virkelig lyst, kan du skrive litt om det? Tror det er fler som lurer på noe av det samme :-D

- btw, elsker bloggen din!

frankie

09.mar.2011 kl.23:43

Du har morsomme og søte tær Hedda, haha!

Tine

09.mar.2011 kl.23:43

Fet blogg.

Du er flink å skriv:)

Ina Gabrielsen

10.mar.2011 kl.02:28

åy ser du reiser med AFS til California<3 Akkurat det samme gjorde jeg skoleåret 07/08:) Nyt oppholdet for alt det er verdt, dagen man reiser hjem er nemlig helt grusom og den kommer ALT for fort!! Selv reiste jeg til Nord California i en liten by nær Sacramento:) Er helt nydelig og håper du koser deg! og please anbefal AFS til alle dine venner og kjente dersom du er fornøyd med de, jeg vet i hvertfall at de bidro til at mitt år der er det beste året i mitt liv!!
Nice :D

doubleraiinbow

10.mar.2011 kl.16:44

åfyfan, værste jeg har hørt!

Mari H

10.mar.2011 kl.17:59

Huff, så kjipt. :-( Hater når det er så dårlig service og man ikke får det som man ønsket det.

michellemarie

11.mar.2011 kl.01:51

AU, det så vondt ut! håper det går fint med deg :S

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits