Yepyep

Dato: 05.mar.2011 | Tid: 01:01 |

Det er litt artig i høre hvor stilig og fascinerende amerikanere/mexicanere(det er jo like mange av de her i California, haha) synes det er med fargede øyne. Her har alle lyst på blå eller grønne øyne, siden de aller fleste her har mørke øyne. Hjemme i Norge har jo de fleste blå øyne, så mange ønsker seg liksom brune øyne. Har alltid vært glad for at jeg har brune øyne, men etter jeg kom hit tror jeg jeg hadde vært mer "spesiell" og "typisk" om jeg hadde blå øyne. Det er jo det den skandinaviske stereotypen har. Tror jeg skal gå til anskaffelse av fargelinser. Hørte de hadde noen veldig bra fargelinser til en gunstig pris hos Lensstore, klikk her for å komme til nettsiden deres om du også er interessert. Tenkte å få mamma til å sende over et par blå for å se hvordan det hadde sett ut!

Har ikke mye planer i dag. Tror jeg skal dra på besøk til Ashley og bare slappe av. Foreslo at vi skulle kjøpe masse frukt, litt godteri, lage smoothies, bestille pizza, kjøpe ansiktsmasker og se filmer, men siden hun fortsatt er ganske syk vet jeg ikke om hun er så veldig i går. I går kveld ble jeg steindårlig, og trodde så klart det var Ash som hadde smittet meg. Tror egentlig bare det var kinamaten vi hadde spist, for det gikk over i morges.

Ellers har jeg en liten anbefaling til dere som ikke allerede har hørt om det. Da Håkon fikk seg iPhone lasta han ned Sleep Cycle (en app). Han påstod at dette skulle få han til å våkne lettere om morgenen (han er verre enn meg til og med, mamma holder alltid på å le seg ihjel når han overnatter på skoledager fordi det er umulig å få han opp av senga.) Men ja, jeg skaffet meg også appen, og gikk i dag på "statistikk" og fant ut at i gjennomsnitt (per måned) sover jeg kun 6,5 timer per natt! Så jeg har funnet ut at det må gjøres noe med døgnrytmen.. Men ja, dere må prøve det, den hjelper faktisk til å vekke deg om morgenen fordi den vekker deg når du er mest urolig (og allerede ganske våken) :-)

Noen bilder fra denne uka:

Meg og Cristian, bestekompis. Når Government-timene blir en smule uinteressante..
Her holder Cristian på å trene meg opp til å gjøre San Jose-tegnet. Men jeg burde vel egentlig ikke poste det, for det er veldig sånn at man ikke kan gjøre tegn fra steder man ikke er fra! Jeg tok et bilde av han da han gjorde East Oakland-tegnet, men fikk STRENG beskjed om å slette det fordi gangene borti der kom til å klikke hvis de så det, haha. Litt av et miljø :-)


Jewan, Cristian og meg.

....Og til slutt et bevis på at jeg faktisk fortsatt er i USA.


Kos dere i helga!

13 kommentarer

Johanne Kjærnes

05.mar.2011 kl.02:21

Haha! Det nederste bildet :) Tror du hadde blidd veldig fin med blå øyne da :)

Mari og Birgitte

05.mar.2011 kl.09:50

Jeg er glad for at jeg har blå øyner :) Du er så pen!

DayCastle

05.mar.2011 kl.09:54

fin blogg! :)

<3hanna

05.mar.2011 kl.10:00

Så kult :-)

frida

05.mar.2011 kl.10:56

hahha døde av siste bilde :L

Thea

05.mar.2011 kl.11:55

Tror du kommer til å kle blå øyne også :D Kos deg i USA!

em

05.mar.2011 kl.13:18

Den appen - mener du at hvis du er mest urolig klokken 3 om natten, så vekker den deg da? Altså... jeg vil jo helst ikke stå opp midt på natten?

Forresten, du har helt nydelige øyne som du har! :)

martheogamalie

05.mar.2011 kl.14:57

Nice! ♥

Anne

05.mar.2011 kl.16:45

er det nedeste bildet i walmart?=P

bestandig

06.mar.2011 kl.02:17

Har brune øyne også :p Ikke så brune som deg da, har sånne med brunt og litt grønt. Har bestandig ville ha blå øyne x) Gjør det ikke bedre at både søsknene mine og de fleste andre i familien har blå :P

hehe.

Anette

06.mar.2011 kl.17:10

Jeg skjønner ikke helt poenget meg å ta bilde av ei random feit dame som ikke engang kan gå, for så å poste det på bloggen. Synes faktisk at det er direkte uhøflig. Har du ikke fått vite at hvis hun ikke har godkjent at du har lagt det ut, og hun ikke vil ha det ut på nett, så kan hun faktisk anmelde deg?

Malin

07.mar.2011 kl.14:56

Haha da jeg var i USA i sommer såg jeg slike damer på Wal-Mart som LEIDE de for å kjøpe mat. Sykt land i grunn!

Mariell

08.mar.2011 kl.19:02

Den dama kan jo ikke bli gjennkjent(ansiktet vises ikke) så da er det ikke ulovlig av Hedda å legge det ut!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits