In lack of motivation

Dato: 28.feb.2011 | Tid: 04:38 |

Så var det søndag igjen......... I dag har jeg bare vært helt uten motivasjon. Det er skole i morgen, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få motivert meg selv til å komme meg opp i morgen tidlig. Hjemme brukte jeg ihvertfall å glede meg litt, fordi jeg elsket å bruke tid på å ordne meg, jeg hadde alle klærne mine å velge i, jeg kunne kle meg søtt fordi folk bryr seg, jeg gledet meg til å le meg forderva med Alina i alle timene mine, å se Håkon i friminuttene, å spise god mat fra kantina, og jeg lærte faktisk noe om dagene! Skolen her er en pest og et helvete, haha. Det er så dryyyygt, har ingen av de gode vennene mine i timene mine, og skoledagen går faktisk bare helt ekstremt sakte unna. Vet ikke hvorfor. Og hva skal jeg gjøre når jeg kommer hjem? Sitte og dø i senga til den ikke-eksisterende motivasjonen til å dra flesket bortover til treningssenteret kommer? Jada. Vet jeg er negativ, dere trenger ikke si det! Av og til føler jeg bare at det ikke er noe mening med det uansett hva jeg gjør, og at det ikke er noe poeng i noe som helst.. Dere kjenner sikkert til den følelsen?

Ahhh, jeg trenger motivasjon, dere! Skulle ønske jeg hadde alt like tilgjengelig som hjemme. Gleder meg litt til å komme hjem og faktisk fortsette livet mitt kjenner jeg. Til jeg kan begynne å jobbe, til å starte på volleyball igjen, til jeg kan begynne å ta karakterer seriøst, til jeg kan hoppe inn i den lille bobla mi igjen :-) I dag bestilte Håkon hotell til oss i Paris, iiiih. Jeg fikk velge, og hotellet var perfekt! Utrolig fint, og midt i sentrum. Best Western Hotel La Tour Notre Dame heter det.

JEG GLEDER MEG.

31 kommentarer

KOL

28.feb.2011 kl.07:37

er amerikanere høye?? xD

synne linnea

28.feb.2011 kl.08:47

tenk på at du om ikke så mange uker til så står du på gardemoen, med alle dine kjære rundt deg. Og når du begynner på atlanten igjen så angrer du kanskje på at du ikke tenkte positivt på skoledagene i usa. Du må prøve å gjøre hver dag til en bra dag. Det har noe med innstillingen din å gjøre om dagen blir bra eller ikke. Er du negativ blir nok dagen mest sannsynligvis ganske så negativ den også. Er du positiv blir nok dagen lysere. Når du kommer hjem til etterlengtede Norge igjen, så kommer du nok sikkert til å savne usa. Tenk framover, Hedda. Tenk på at det faktisk ikke er lenge til du og Håkon drar til Paris. Prøv og tenk litt positivt på hver dag du har igjen i usa. Kanskje på kvelden så kan du finne det som var mest positivt med denne dagen, noe du vil huske.

Jeg vet ikke om dette funker for deg, men jeg prøver og hjelpe deg med å finne igjen motivasjonen din. Jeg tenker på det som kanskje ville ha hjulpet meg om jeg hadde vært i din situasjon.

Håper det var litt motivasjon iallefall :)

Kos deg videre.

Idiary

28.feb.2011 kl.09:02

kjenner til følelsen ja.. har det litt sånn selv om dagen, det er liksom bare mye mer fristende å bli i senga.. :b

Line

28.feb.2011 kl.09:31

Jeg kjenner også til den følelsen, da jeg satt på en folkehøgskole uten spesielt mange venner, langt borte fra de virkelig gode pluss kjæresten min, tenkte jeg veldig ofte "hva faen er det egentlig jeg gjør her?"

I ettertid har jeg skjønt at jeg kastet bort altfor mye krefter på å tenke sånn, for jeg koste meg virkelig da jeg klarte å legge litt krefter i det og tenke bare positive tanker. Selvsagt, man kan ikke klare det HELE tiden, men det hjalp iallfall meg mer enn jeg noengang skulle trodd :)

Alexa

28.feb.2011 kl.09:36

Ah, heldig du er! Skal også til Paris snart :D

Du er utrolig pen!

C. Qvam

28.feb.2011 kl.10:36

Det beste å gjøre på sånne dager er å bare ta en pause fra alt, bli inne og se tv-serier hele dagen : ) i beste tilfelle kjeder du ræva av deg, men blir uthvilt så du har motivasjon dagen etter! x

28.feb.2011 kl.10:40

kan ikke du legge ut bilde av håkon? Har så utruli løst å se kossen han ser ut!!! :)

Stå på vidree, du har syyyyyyyyykt bra blogg!

Sofie U. S.

28.feb.2011 kl.12:01

Hei! :)

Har du noen forslag på hvordan budsjettet mitt kan være når jeg er i USA, skal være utvekslingsstudent med EF 2011/2012 skjønner du :)

Kjempe fin header forresten :D

Linker deg :)

K''

28.feb.2011 kl.12:17

Der bodde jeg også når jeg var i Paris med familien. Utrolig ålreit sted å bo :)

sara

28.feb.2011 kl.12:34

skjønner at motivasjonen ikke er helt på topp ja... men det blir bedre! :)

helene

28.feb.2011 kl.13:43

hei :)

jeg leste den gamle bloggen din fast, og jeg husker at du var på tur i london med håkon. så vidt jeg husker var dere vel også på musikal, og da ble det vel "lion king" dere så? hvordan var den? og du husker ikke tilfeldigvis hvilket hotel dere bodde på, og hvordan det var?

jeg skal nemlig til london om noen uker, og vi har tenkt oss på musikal, men greier ikke helt å bestemme oss for hvilken vi vil se. + at vi gjerne vil ha et passe sentralt og ok hotel :)

tonje

28.feb.2011 kl.13:48

hver dag du er på skolen, er en dag nærmere hjemmreise. begynn å tell dagene med dag 1 fra nå. plutselig har det gått 14 liksom :) bare kos deg på skolen og nyt det, for en dag kommer du kanskje til å savne usa. :) klarer dette du :)

KLT

28.feb.2011 kl.14:27

du er sick pen<3

:)

28.feb.2011 kl.14:27

Helene: Da jeg var i London for litt siden så jeg lion king, og den var superbra! Anbefaler den. Masse kule og morsomme kostymer. :D

Silje

28.feb.2011 kl.15:34

Der bodde jeg også da jeg var i Paris :)

Veldig greit hotel, bare litt lite. Var kun en plass jeg faktisk fikk plass til å åpne kofferten! hehe

Rebecca Naustenget

28.feb.2011 kl.15:56

WOW, du er pen!

t w i l i g h t f r i d a

28.feb.2011 kl.16:36

Hei Hedda! Jeg skal til Paris i april på konsert og turist-tur (hehe :-) )og trenger et hotell snart!! Jeg sjekket ut dette hotellet dere skal til og syntes det så veldig bra ut. Kan du pliis skrive litt mer om det? Hvorfor dere valgte det, hvor dyrt det er, osv.? Da hadde jeg blitt kjempeglad!

Ellers håper jeg du får det litt mer motivasjon snart og et bra opphold så lenge det er igjen :-)

Ha en fin dag!

Martine

28.feb.2011 kl.16:58

Hvilket lag spiller du på i volleyball ? Er dere gode ?

Syns bloggen din er utrolig bra og lykke til videre!

Carina og Victoria

28.feb.2011 kl.17:32

nydelg bilde av deg :)

skjønner hvordan du føler deg! du får bare tenke på paris turen, så kanskje tiden går fort:D

Mee

28.feb.2011 kl.17:52

Heh, jeg kjenner den følelsen ja! Men kan du legge ut link til hjemmesida til hotelle dere skal bo på i paris, eller legge ut litt bilder?

Helene

28.feb.2011 kl.18:05

du må nyte de siste dagene du har i usa! du må gjøre hver eneste dag til en minnerik og bra dag, hvis ikke så bare flyr hver dag fra deg.. Og med en gang man bestemmer seg for å tenke positivt og være glad for der man er satt, blir hver dag garantert en god dag!

Håper du nyter den siste tiden som utvekslingsstudent, hedda! :)

tonje

28.feb.2011 kl.18:12

Uff, det var trist å høre! Du får bare tenke at det ikke er lenge til du er hjemme i Norge igjen ;)

Kristine

28.feb.2011 kl.18:23

Leser bloggen din fast, og må si jeg synes det er kjempe spennende. Er 7 år siden jeg var på utveksling, og kjenner meg igjen i veldig, veldig mye av det du skriver, inkludert dette innlegget:) Men, jeg garanterer, at når du kommer hjem, kommer du ofte til å tenke tilbake på de positive tingene ved oppholdet, og ønske deg tilbake:):) På dager som dette er det ingenting som en GOD treningsøkt:):):)!!! D hjalp på alt husker jeg;) Men det var kanskje bare meg;)

Uansett, stå på- ikke lenge til du er hos din kjære igjen:):)!!

tora - kommentere tilbake

28.feb.2011 kl.19:05

Jeg har ett spørsmål

Mamma vil gjerne ha en utvekslingsstudent her. Hvordan får man dette til, må man melde seg inn i AFS eller ? :)

28.feb.2011 kl.19:07

i dette innlegget får du utvekslingsåret til å høres ut som en total fiasko. too bad...

Kristine

28.feb.2011 kl.21:15

Til Tora:

Jeg er representant for STS og kan ordne det slik at din mamma kan få en utvekslingstudent på null komma niks, for et skoleår eller for et semester:)

Ta kontakt på email: fkristineh@hotmail.com

Så kan jeg sende dere litt mer informasjon, om ønskelig:)

Ida

28.feb.2011 kl.23:38

ååh Best Western Hotel La Tour Notre Dame er kjempe fint!

Var der påsken i 2010, gled deg!

Hedda i California

01.mar.2011 kl.04:20

Tora: Ja, du må melde deg inn i AFS. Gå inn på www.afs.no for å finne ut mer informasjon! Der ligger det linker som sier "ønsker du å være vertsfamilie?" etc. :-)

Ida

01.mar.2011 kl.12:44

Skjønner akkurat hva du mener!! men du, herregud! har du sett/hørt om "Jørgen + Anne = Sant"? Du er helt SYKT lik hun som spiller Ellen, dere er helt like! :O

Anita

02.mar.2011 kl.04:49

Jeg er også utvekslingsstudent i USA og føler akkurat det samme. Hjemme i Norge sier de bare at "nå har du bare fire måneder igjen, dette greier du!" men fire måneder er veldig lang tid når man er hjemmefra og skulle ønske man kunne legge seg til å sove og våkne opp på avreisedagen

Liker forresten bloggen din veldig godt:)

kjendismilla <3

07.mar.2011 kl.17:19

Fin blogg <3

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits