Cambria med AFS

Dato: 22.feb.2011 | Tid: 03:23 |

Heisann dere! Jeg beklager SÅ mye, har vært i Cambria med AFS i helga, og har ikke hatt dekning i det hele tatt, og har derfor heller ikke hatt mulighet til å oppdatere bloggen.

Kan vel starte med å fortelle om fredagen. Vi hadde fri fra skolen, så jeg overnatta hos Diana fra torsdag til fredag. Fredags morgen skulle egentlig Diana låne Porsha sin bil og kjøre meg ned til Fresno. Det var umulig å få tak i Porsha, så vi ringte hele byen for å prøve å få tak i en bil. Det endte med at Tamara kjørte oss ut på verkstedet til onkelen til Diana for å hente bilen til onkelen hennes. Da vi kom dit hadde det vært innbrudd i bilen, og nøkkelen var ikke der onkelen hadde sagt den var. Så der stod vi, jeg med all bagasjen min, ingen av oss i jakker, i pøsregnet. Vi stod der sikkert i en time før John kom og hentet oss. Etterpå kom vi hjem til Diana og så at Diana hadde glemt av nøkkelen hjemme i huset.. Så vi hentet nøkkelen, fikk noen til å kjøre oss tilbake til verkstedet, fikk startet bilen, og på vei ut av verkstedet greier vi å kjøre oss helt dønn fast i en gjørmehaug (Diana syntes nemlig dette virket som en smart vei ut av verkstedet). Jeg sa "bare gass på!!!!!", og det gjorde til at bilen bare grevde seg enda lengre i gjørma, haha. Så gikk vi ut og prøvde å løfte bilen ut av gjørma (uten hell). Så innså vi at det måtte sterkere saker til, så vi løp bort til nærmeste hus, hvor vi ble tatt imot av en fyr med hagle... Han hadde tilfeldigvis en traktor, så han fikk lempa bilen ut av gjørma med ei lenke. Og så startet turen ned til Fresno... :-)

Helga har vært knall, har hatt det veldig artig! Vi var i Cambria, og bodde i et nydelig lite hus ved sjøen. Dessverre var været litt dårlig, men vi fikk gjort en del likevel. Nok gnål, og over til bildene:

Dag 1: Tur til Hearst Castle. Et SINNSSYKT palass langt oppi fjellet. Vi ble vist rundt omkring, og det er tydelig at de som bodde der ikke hadde mangel på penger. Det var helt ekstremt nydelig, verdens fineste utsikt utover sjøen, tror ikke jeg har sett noe vakrere tomt.


Alle utvekslingsstudentene + lederen (hun blonde bak).


Hearst Castle (gjestehuset).
Jenny og Linus.


Rosa og Jenny.


Susi.

Så dro vi for å se på elephant seals:


Søndagskvelden dro vi til Morro Bay. Ikke alle, bare de som ville. En knallsøt liten fiskeby med mange søte butikker, mye sjømat og kjempemye fint å se. Denne dagen ble astmaen min ekstra ille, så vi dro til urgent care for å skaffe meg medisiner. Det var så JÆVLIG dyrt at jeg fant ut at jeg heller ville dø av astma enn å betale så mye. 2000kr kostet det! For å få en resept! I disse dager må man pina meg betale for å puste også. Uansett, hadde det knallbra likevel:Det kommer et innlegg med bilde av innkjøp etc. også!

10 kommentarer

Mina Sofie

22.feb.2011 kl.07:42

wow, det så ikke ut som usa i det hele tatt, så gøy:D

Tina

22.feb.2011 kl.08:59

Så sykt gøy :-D
Morsomt :D

viictoriiat

22.feb.2011 kl.12:15

Hørtes veldig koselig ut !: -)

Hannah Christine

22.feb.2011 kl.21:20

høres utrolig kult ut, er så gøy å se når du reiser rundt, ettersom jeg har vært omtrent på alle plassene i sommer :)

MICHELLE MARIE

23.feb.2011 kl.00:41

så fine bilder :-D

Cupcakes og champagne

23.feb.2011 kl.12:11

Ahh Cambria, var der i sommer :) Hearst Castle er helt utrolig!

C. Qvam

25.feb.2011 kl.03:11

herregud for et vakkert sted, skulle ikke sagt nei til å bo der : ] x

Julie

25.feb.2011 kl.17:26

Jeg har også vært i Hearst Castle! Var akkurat som på bildene, helt fantastisk fint! :) Har også vært å sett på de hvalrossene, fasinerende.

Kamilla

26.feb.2011 kl.15:45

Hearst Castle jo! Shit, der var jeg for noen få år siden også. nice

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits