Tips til hotell i Paris?

Dato: 16.feb.2011 | Tid: 08:15 |

Jeg vet ikke om dere husker at kjæresten overraska meg med at han hadde bestilt paristur til oss, og vi drar 2. - 9. august i år. Nå prøver vi å finne hotell, men det er jo alltid ganske risky. Noen som vet om et rent og fint, ikke altfor dyrt hotell med sentral beliggenhet i Paris? :-)

49 kommentarer

Ida A.

16.feb.2011 kl.08:29

Jaaaaaaa, faktisk gjør jeg det! Husker bare ikke navnet, skal spørre litt rundt hjemme, og finne ut navnet. Heldig grisen! Paris er fantastisk! :D

Elsker bloggen din, har fått meg til å skjønne mye om utveksling til jeg drar neste semester. :)

Solveig Marie

16.feb.2011 kl.08:55

Spør cambam.blogg.no, hun kom hjem fra Paris i natt, så hun har sikkert noen forslag:)

Anne Maren

16.feb.2011 kl.09:05

Jeg var å feiret nyttårsaften i paris sammen med tre andre jenter. Som studenter flest, hadde vi lite penger, så vi valgte et veldig billig hotell (betalte 2400 kr for både fly og hotell i 5 dager). Vil ikke anbefale akkurat dette hotellet til dere, fordi det var såpass lav standar. Men istede kan jeg råde dere til å se etter hoteller som ikke ligger i sentrum, fordi de er veldig dyre. Også er det overhode ikke vits! Metrobanen i Paris er superenkel å forstå, så man kommer seg hvor man vil på null komma niks. Vi lå på et hotell i et område som heter montmartre, altså 18ende. Dette var et veldig koslig område, og ligger 200m fra Moulin Rouge, og 200m fra ei veldig fin kirke som heter Sacre Coeur (denne MÅ dere se). Nærmeste metro ligger ved Moulin Rouge, så det er ikke langt unna. Metroen koster lite, og om dere kjøper ukes kort kan dere ta metroen så mye dere vil. Ååå, kjenner jeg kunne kommet med hundre tips til dere, men et av tipsene er restauranten Chez Toinette. Beste maten jeg har smakt i hele mitt liv, men det kan hende at du er for kresen, for de hadde ikke så mye å velge i på menyen. Kos dere kjempe masse! Det er en fantastisk fin by.
Heldig! :)

Tiril Nathalie

16.feb.2011 kl.09:18

Superkul blogg ;-))

Siri

16.feb.2011 kl.09:20

Bruk http://www.tripadvisor.com/ :)

m

16.feb.2011 kl.09:20

SAS hotellet. Det ligger ikke sånn kjempe sentralt, men det var utrolig greit å være der:)

Vera

16.feb.2011 kl.10:27

Anbefaler Charing Cross Hotel. Lå der selv da jeg var i Paris. Det er kjempe sentralt (ligger i operakvartalet), rett ved Saint Lazare stajon som er hoved metroen i Paris og du kan ta alle metorlinjer der i fra + tog. I ligger Starbuck på hjørnet av hotellet, så der har du muligheten for en kjapp og billig frokost/lunch. Tror vi betalte ca. 800 kr per natt for et tremannsrom. Rommet var ikke kjempe stort, men det hadde kjøleskap, gode senger og et fint bad. Dette var et renslig hotell som hadde døgnvakt hele tiden, slik at det også var et sikkert hotell. Som sagt var ikke rommene kjempe store, men hvor mye tid tilbringer man egentlig på hotellrommet når man er i Paris!? Sånn ca. null. Anbefales virkelig!

Emma Lien

16.feb.2011 kl.10:37

Hei :-) Har har fulgt med på bloggen din litt nå og da, og fikk med meg at det ble slutt mellom deg og kjæresten. Er dere sammen igjen, eller er det en annen ? :-)Uansett, koselig å se at dere skal til Paris sammen!

Ps: Jeg liker bloggen din :-)

Ann-Othilie

16.feb.2011 kl.10:53

Me budde på Hotel des 3 nations når me var på klassetur i Paris, sentral beliggenheit men ikkje særleg fint hotell. Romma var veldig små og ikkje så veldig fine, så ville heller funne eit anna hotell :)

16.feb.2011 kl.11:51

Heisann:) vi var på ferie i skottland ,då leide vi leilighet gjennom apartments apart. De har leiligheter over hele verden. Og den vi lå i lå kjempe sentralt . Eg veit jo ikkje om de har der du skal men eg ville skjekka det!!. Det var rent pent og heilt grei standar, ikkje så altfor dyrt. Ble vertfall billigere enn hotell for alle men vi reiste jo fem stykker.

Eirin

16.feb.2011 kl.12:29

Citadinne, men det er et leilighetshotell. Dvs. at det er kjøkken og slikt der. :) Ligger ved Trocadero og koster ikke noe mer enn et vanlig hotell :)

Sara

16.feb.2011 kl.12:59

Jeg og to venninner skal bo på Hotel Armstrong Paris. For dobbeltrom koster det fra 40 til 85 euro pr natt. Hotellet ligger 15 minutter med metro fra Eiffeltårnet tror jeg, og Disnayland er 15 minutter andre veien. Det tar ca to minutter å gå fra hotellet til nærmeste metrostasjon.

-Sara

rikkeeepuus

16.feb.2011 kl.13:07

heldig!

Trine

16.feb.2011 kl.13:08

Ikke dra på hotel cecil! var der i 2010, og det var helt jævlig! frokosten var en tørr baguett, og rommene var møkkete!

16.feb.2011 kl.13:09

var på et hotel utenfor byen som var helt nytt i 208, det var veldig rent og fint, god mat også. Det var ganske billig og der var en norsk eller svensk dame som jobbet der, er ikke helt sikker på om hun var norsk eller svensk. Husker ikke helt hva det heter, men kan finne det ut og si i fra da ;)

Tonje

16.feb.2011 kl.14:00

Hotel Normandy

Ligger 50 meter fra Louvre, og ti minutter gange fra opraen.

Ikke det nyste hotellet, og kanskje ikke det mest moderne. Men utrolig sjarmerende, koslig og ikke minst billig :)

Renate

16.feb.2011 kl.14:15

Du trenger ikke tenke på å ha fint hotell, for det er bare så sykt masse fint å se utenfor hotellet! Elsker Paris! Ta en tur ut til Versailles også, nydelig der ute. Om du er interessert i kunst, gå innom Louvre og pompidou-senteret... Gå innom Moulin Rouge, opp i Eiffeltårnet, innom Sacre Cour og Notre Dame. Gå innom et lite bakeri og spis deilig fransk brød, kle deg opp og dra på shopping på Champs Elysees og avslutt med å ta turen opp i triumfbuen. Det er bare så fantastisk å se utover byen fra den og så masse fint de har å takene i Paris - enorme hager!

Guro sw

16.feb.2011 kl.14:19

familia-hotel!! som ligger i latinerkvartalet om jeg ikke husker feil. utrolig koselig hotell, ganske lite. jeg var der med moren min i høst og det var perfekt for oss. ligger veldig nerme notre-dame etc :D:D annbefales virkerlig på det sterkeste. og de som jobbet der var utrolig hjelpsomme og greie. utrolig søtt hotell.

julie

16.feb.2011 kl.14:51

Hotellet jeg la på da jeg var i Paris, het Concorde De Montparnasse (?). Hahha, tror det var det ihvertfall. Utrolig fint der, med utsikt til eiffeltårnet og kun en liten gåtur ned til sentrum. Er ikke helt sikker på pris og slikt, men tror ikke det var sånn veeldig overpriced. Kos dere masse, Paris er fantastisk :-D

16.feb.2011 kl.15:10

Pullman Bercy Paris Hotel (tror det er slik det er). Var på det hotellet i fjor sommer og det var kjempe bra. Rett med hotellet lå det en liten "village" med masse restauranter, kino, noen butikker og slikt.

Vi var der i juli, og da var det så varm at på kveldene at vi kunne gå i kortbukser uten å fryse det minste. Kjempe varmt og herlig.

Du kommer til å få en awsome tur!

Nathalie

16.feb.2011 kl.15:25

Minerve hotell :)

Jea

16.feb.2011 kl.15:35

kan du legge ut bilde av din ALLER BESTE VENN I NORGE (jente) og skrive litt om hun ? :-D plizzzz

Anna

16.feb.2011 kl.15:35

Jeg var på et hotel i Paris rett vesiden av eifeltårnet. JEg vet ikke prisen for det var pappa som betalte men det var det ganske høy standar.

Behagens - hva?

16.feb.2011 kl.16:07

Tips; Så lenge du har t-banekort er det "det samme" hvor du bor, det tar 3 minutter fra A til Å med de banene ;) Ellers er Paris delt inn i områder, fra 1 til.. 30(?) der 1 er det mest sentrale 2, er nest mest osv. Så lenge du er innen de 15 mest sentrale sonene og har t-kort går det sikkert fint. Ellers er hotels.com supert!

16.feb.2011 kl.16:17

Holiday Inn Paris- Opera. Var der i April, og det var kjempebra service! Det lå veldig sentralt, men så lenge du har T-banebilleter, er det helt det samme hvor du bor! Hvis du skal ha et trendy og hypermoderne hotell, er ikke Holiday Inn Paris noe for deg. Det er den typiske "franskestilen", hvis du skjønner. Veldig classic. Det som var veeeeldig kjipt var at det ikke var utsikt, og babygråt om natta. Men vi var hovedsakelig i Paris for å shoppe, og ikke stirre på hotellrommet. Frokosten var veldig god også! Håper dette hjalp :)-Jenny

Benedicte

16.feb.2011 kl.16:36

jeg jobber på reisebyrå, så jeg vet i alle fall litt om hva som er billig og ikke. Leste over her at noen hadde anbefalt sas-hotellet ... det er et veldig fint hotell som ligger veldig sentralt, dessverre så er ikke dette et billig hotell. Du må ut med en del penger for å bo der, men jeg vet at hoteller som ligger i latino-kvartalet er rimligere enn de fleste, i tillegg til at det er ganske sentralt i forhold til paris sine serverdigheter. Jeg ville i alle fall anbefalt å ta en titt på det, eventuelt gå inn på sunhotels.net og se på hotellene som er der. Der kan du spesifikt legge inn latino kvartalet, og da får du opp hotellene som er i det området. Paris er ikke et veldig billig sted å bo, så du må regne med at det blir litt dyrere enn om du eventuelt hadde dratt til dublin osv osv ... men igjen, latino kvartalet er bra og billigere. Håper det var til hjelp

Mine ♥

16.feb.2011 kl.16:49

Jeg var i Paris i november, da bodde jeg på hoteller "Saint Georges" Veldig sentralt, under 100 meter til metroen, og veldig koselig der, og ikke alt for dyrt!! ANBEFALES!!!

16.feb.2011 kl.17:16

radisson blue:)

Marie

16.feb.2011 kl.17:42

Jeg var i Paris sommeren 2010, vi bodde på Hotel Des Artes ved Montmartre. Det tok 3 min å gå til nærmeste Metro, 10 min opp til Sacre Coeur (her har du utsikt over hele Paris, fantastsk å gå opp dit på kvelden for å se Eiffeltårnet mens det er lyst opp!), ligger et minisupermarked ca. 5 min unna (vanlig matbutikk, veldig billig!), Moulin Rouge ligger ved Metroen, Starbucks, endel restauranter, apoteker, minibanker og søte cafeer :) Vi var der i 4 netter og betalte 1200,-. Da var vi 3 stk. på rommet, rommet var ganske lite, men vi var så og si aldri på hotellet, vi bare sov der :) Rommene var renslig, det kom vaskehjelp hver formiddag og vasket og tok søppel o.l., badene var renslige og fine, og det var også safe der. Vi var veldig fornøyd med hotellet hvertfall, et helt ok+ hotell hvis man bare skal sove og ordne seg. Pluss for at det lå ganske så sentralt. Vi kjøpte ukeskort på Metroen (som vi også kunne bruke litt utenfor byen, siden vi måtte ta toget fra flyplassen Orly), og det kostet 50 euro, ca. 400,- :) Kos dere masse når den tid kommer !

Ida A.

16.feb.2011 kl.18:57

Trainon ett eller anna, ligger på latiner kvarteret. Lenge siden vi var der så nå er det oppgradert, bedre ofc, så vil annbefale det. Men er ikke sikker når det gjelder prisen da. Lykke til!

Renate

16.feb.2011 kl.20:33

Faktisk er man aldri lengre borte fra Metroen enn 500 meter i hele Paris :)

toi.blogg.no

16.feb.2011 kl.21:39

skal til paris neste uke og skal bo på et veldig bra hotell; warwick hotel champ elysses. ligger PÅ den mest berømte handlegata :)

Kristina

16.feb.2011 kl.21:40

iris hotell e bare 2 stjernes, men alt e bra der, ryddigt og rent. Det e billigt og alle gangene jeg har vaert i Paris har jeg bodd der :)

Ane

16.feb.2011 kl.22:43

Hotellkjeden Citadines finnes i hele Frankrike, også i Paris, som er en ganske rimelig hotellkjede med helt ok standard der du vet hva du får :) Finnes relativt sentralt i Paris om jeg husker riktig.

Hei.

17.feb.2011 kl.11:00

Vi lå på Novotel Les Halles :) Utrolig sentralt 3/4 stjerners hotell. Utrolig bra service og god hotell mat! Ligger midt i Paris og bare noen minutter gåing til forskjellige steder.

Siri

17.feb.2011 kl.18:06

Paris Oceania hotel

SiljeEH

17.feb.2011 kl.18:12

Hotel Eiffel Segur ligger rett i nærheten av eiffeltårnet, med utsikt til eiffeltårnet:) Var der med venninna mi i Desember. Det er et 3 stjerners hotell og er helt greit:) Vi spiste ikke frokost der, så vet ikke hvordan frokostbuffén er. Men det er like ved en metrostasjon og det er noen fine caf é/restauranter i nærheten som er veldig franske og koselige:) Kan godt fortelle deg mer og sende linker hvis du vil:)

hegegundersen91

17.feb.2011 kl.22:41

Hotell bastille bør sjekkes ut, bra og billig :))

Silje

18.feb.2011 kl.10:07

Hotel California ligger i Rue de Berri og er kjempefint :) 1 minutts gange til champs elyseess. Nå vet jeg ikke prisen, for samboeren betalte, men hoteller er dødslekkert om maten er veldig god. Anbefaler deg å bestille bord på le Grand colbert, kjent fransk resturant med fantastisk mat :)

Anna

18.feb.2011 kl.10:12

Bo på four seasons hotel george V Paris.

Prisene starter på to tusen dollar.

Frida

18.feb.2011 kl.17:04

Relais Saint Jacques :-) Ligger midt i sentrum, men kan være en smule på kanten angående pris, men absolutt verdt det!

Marie

18.feb.2011 kl.21:09

Jeg anbefaler Novotel i Paris.

Live

19.feb.2011 kl.14:55

http://www.hotel-grandes-ecoles.com/

Nydelig, lite og intimt hotell i en bakgate med hage. Beliggenhet i Latinerkvarteret, altså sentralt og i gåavstand til det meste :-) Anbefaler det veldig! Jeg og søsteren min hadde noen flotte dager der for to år siden, og det er ikke veldig dyrt heller. Evt. kan dere undersøke å leie leilighet faktisk, det er heller ikke så dyrt som man skulle tro :-) God tur!

MICHELLE MARIE

19.feb.2011 kl.22:15

Kjæresten din er utrolig søt da som tar deg til Paris! :-D

kristianes-@hotmail.com

20.feb.2011 kl.17:55

sorry finner det ikke ut p[ minneorde er ikke i bruk men g[ p[ nette [ fin det der det heter bloggen kristiane marie setres blogg bare kom inn p[ min blogg er ikke fornufetet p[ venninnene mine jeg har g[tt opp s[ tildig om morgene igjen klokka syv og halv 8 p[ morgene jeg er ekstra sliten etter en skitur p[ trollsvann vi har grilla og har kost oss med kako og pinnebr;d og p;lsr pg er bare bare idag jeg har [h[a at jeg kunne komme p[ middag men jeg hadde ikke noe lyst bare bare er bare [ f[ men ikke kom til meg idag er det greit

GuroPrestegard

22.feb.2011 kl.01:07

Eg reiser til Paris saman med ein kompis om to veker, og skal bu på Comfort Gare de L'Est som ligger i 31, boulevard de Strasbourg. Har høyrt mye bra om dette hotellet, og det er veldig sentralt, nermt både metro og jernbanestasjonen. Og det er billig.

Fin blogg forresten, eg er og på utveksling, men i Tsjekkia.

Guro

Verene Hanzzen

23.feb.2011 kl.11:05

Var i Paris i November og vi bodde på et Best Western Hotel

141 rue Saint-Honoré, Paris - 01 42 96 23 23 (tlf)

Maria

24.feb.2011 kl.10:29

Vi bodde på et hotell som het hotel gaillon opera, KJEMOE BRA OG BILLIG!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits