1.februar!

Dato: 02.feb.2011 | Tid: 01:28 |

ENDELIG har jeg fått nytt bankkort. Og selv om jeg ser ut som en svarthåret transvestitt på bildet, er det bedre enn å gå rundt å bære på cash hele tiden. I går ble jeg frastjålet $20. Ikke all verden, men GUD så irriterende det er.

Har egentlig ikke noe spennende å fortelle dere.. Men det er en unnskyldning til å rote bort tiden på noe annet enn å rydde rommet mitt. Visste dere at jeg må rydde rommet mitt hver dag, hvis ikke får jeg ikke gå ut? Er det noe vertsforeldrene mine er strenge på, så er det akkurat det. Men det gjør meg egentlig ikke så mye. Snart kommer Ashley og henter meg, så skal vi på trening. Senere skal jeg ta sol med John og Maria, så skal vi på minnestund til den lille 4 år gamle kidnappede gutten jeg fortalte om (han har blitt funnet død i elva..), og etter det skal vi på Dollar Scoop Night. Vi samles på Baskin Robbins hver tirsdag fordi det er Dollar Scoop Night, altså at det koster kun 1 dollar for "a scoop of ice cream." De har sykt god is!

Ellers fikk jeg tilsendt reiserute fra AFS i dag. Det er også 1. februar i dag, så jeg blir stadig minnet på at jeg er steg nærmere hjemme. Gleder meg sånn til å se alle igjen! Fortalte jeg forresten at jeg ble tilbydt jobb på Hollister da jeg var innom og kjøpte klær her en dag? "You're the perfect candidate, here's an application, PLEASE apply!". Bare synd AFS ikke lar meg jobbe mens jeg er her.. Nei, nå bouncer jeg. Later!

19 kommentarer

Ingrid

02.feb.2011 kl.06:12

Så fikk du vite hvilken dag vi drar hjem også og alt det?

Jeg har ikke hørt noe fra afs om det...

Hedda i California

02.feb.2011 kl.06:14

Ingrid: Dere drar hjem den 28. juni. Jeg valgte å dra hjem tidligere av enkelte grunner, så jeg har bestilt retur den 6. juni, rett etter graduation :-)

Frida

02.feb.2011 kl.07:20

Men jeg tror ikke jeg har fått med meg innlegget om den kidnappede gutten. Sikker på at du har fått med det? :)

Må bare si at denne bloggen er til stor hjelp op forbredelse; jeg har nemlig ikke tenkt særig mye på det med hjemlengsel (jeg drar til neste år) og jeg har lest denne bloggen som en bok siden jeg fant den for to dager siden. Veldig spennende og veldig godt skrevet! :)

Janne

02.feb.2011 kl.11:37

Har heller ikke lest noe om en kidnappet gutt :/

Hva var det? kan du fortelle?

cathrinedownunder

02.feb.2011 kl.14:06

Du har så utrolig fin blogg! Har lest den lenge :) Har også anbefalt deg på bloggen min !

...

02.feb.2011 kl.15:16

jeg har heller ikke lest noe om den kiddnappede gutten, å jeg har lest bloggen din værdag fra dag 1. :):) elsker bloggen din!

kan du poste svarene til spørsmålsrunden snart ? :):) er så spent!

Sofie

02.feb.2011 kl.15:16

Jeg har heller ikke lest om den kidnappete gutten.. Kan du fortelle om det/linke til innlegget? :)

- synes bloggen din er kjempe bra! Fått stor motivasjon til å dra til utlande å studere når jeg blir større :)

ik

02.feb.2011 kl.15:55

sikkert fordi du er så pen : )) en venninne av meg ble tilbudt å jobbe på abercrombie & fitch i London, men siden hun ikke bodde der kunne hun ikke...

men jeg har ikker lest noe om den kidnappede gutten?

kristin

02.feb.2011 kl.16:11

Hvorfor får dere ikke lov å jobbe egentlig ?

Mari H

02.feb.2011 kl.16:40

Kommer du til å fortsette med bloggen når du kommer hjem? Vi er mange som håper det i hvert fall!

Emilie

02.feb.2011 kl.17:39

Dem spurte deg fordi du er sinnsykt pen! Og sånne butikker har bare pene ansatte...så det var godt å høre kan jeg tenke meg! Er så glad at du begynner å kose deg i USA nå :D

Julie

02.feb.2011 kl.18:15

Morsomt, jeg er også utvekslingstudent i USA, og har blitt tilbudt jobb på Hollister flere ganger. De nesten trygla meg om det. Har også fått tilbud på Sephora og Forever 21 haha

marte

02.feb.2011 kl.18:42

stakkars barn! :-(

02.feb.2011 kl.19:06

Kan du ha spørsmålsrunde snart? :)

Bare hvis du har tid og sånt da ;D

Torill

02.feb.2011 kl.20:30

Jeg har heller ikke hørt noe om den kidnappede gutten, og jeg er ganske sikker på at jeg har lest alle inleggene dine :p

vil bare si at bloggen din har vært til utrolig stor hjelp. Det siste året(siden sommeren) har jeg tenkt utrolig mye på å dra til USA. Riktignok går jeg fortsatt kun i 10. men det er noe jeg har tenkt veldig mye på. Tidligere har jeg tenkt mest på de positive sidene, kanskje de litt overfladiske, som at det er bedre butikker, kul skole, varmere vær (de stedene jeg er sugen på å dra til da) osv. Jeg hadde selvfølgelig tenkt mye på ulempene som hjemlengsel og slikt før jeg oppdaget bloggen din, men jeg må inrømme at jeg ikke hadde tenkt så mye på det. Nå som jeg har lest nesten hvert eneste inlegg i bloggen din har det fått meg til å tenke mer over det å velge utvekslingsår. Jeg sier ikke at jeg har ombestemt meg, men at jeg heller kanskje har fått et litt bredere perspektiv på det. Jeg gleder meg utrolig mye til å selv kunne reise til USA, og oppleve nye ting som varer livet ut. Bloggen din har som sagt vært til utrolig mye hjelp og inspirasjon for meg, den er informerende og likevel gøy å lese og bra skrevet. Takk :)

Hjelpes, jeg ser at denne kommentaren blir "litt" lang. Sorry :p

Pernille

02.feb.2011 kl.22:35

Gøy å lese om en annen sin erfaring med å leve i California :)

Jeg var der for 3 år siden selv, og savner det bare enda mer ved å lese her!

Og ang det med Hollister, så var det nok helt sikkert pga du er veldig pen. De ansetter jo ikke folk som er "middelmådig". Husker det var en debatt om det der..

Siw

02.feb.2011 kl.22:39

Du ligna skikkelig på sånn "nette" (nettenestea.com) så ut når hun var 17 år :) helt sykt likt. Særling på det bilde over her ;)

Ingvild

03.feb.2011 kl.07:48

Dette spm har du sikkert fått 100 ganger før, men uansett :) Hvilket speilrefleks bruker du? Hcor mye kostet det og er du fornøyd? :) Skal kjøpe et selv snart og trenger litt tips!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits