So everyday

Dato: 27.jan.2011 | Tid: 08:25 |

Jada, så får jeg vel oppdatere, da. Selv om jeg egentlig ikke har noe spennende å fortelle, annet enn at Diana nesten tok livet av oss begge i dag da vi var ute og kjørte. Ikke første gangen heller. Regner hver kjøretur med henne som en nær-døden-opplevelse. Hun har nemlig fått seg sportsbil, en dødsfin en, og den har manuelt gir.. Så vi hopper bortover gatene en smule raskere enn vi burde, mens jeg sitter i sjokk over alt det SYKE hun gjør. I dag rygga hun for eksempel inn i Briannas NYE bil, og begge bilene må ommales... Like etterpå presterer hun å rygge over en FEIT kant utenfor Save Mart, og i stedet for å bremse, trykte hun på GASSEN så vi fløy bakover, og jeg så livet mitt passere i revy. Etter kræsjet med Briannas bil er jeg egentlig i tvil på om hun er i live etter å ha fortalt det til faren sin. Jeg har nemlig prøvd å ringe henne mange ganger, og hun svarer ikke.

Illustrasjonsbilde. Tatt like før vi ble tutet på av en mann som ville informere oss om at Diana hadde glemt å lukke bensinlokket etter å ha fylt bensin....


Senere dro vi på kjøpesenteret med Fro, Chris, Melissa og Marissa, vi måtte kjøpe oss t-skjorter til Sadies. Alle "parene" må ha matchende outfits. De fleste kjøpte noe morsomt engangsgreier, mens Diana og jeg bestemte oss for å kjøpe noe litt fint som vi faktisk kan bruke senere også. Etterpå dro vi på Lip Sync-trening og lærte endelig hele dansen. Skal prøve å få noen til å filme dansen så jeg kan legge ut video så dere får se hvordan det egentlig foregår. Ellers holder jeg på å jobbe med noen innlegg for tiden, så stay tuned :-) Her er liten filmsnutt fra friminuttet i dag:

 

25 kommentarer

Marit Henriette

27.jan.2011 kl.08:51

Høres litt skummelt ut med de kjøre turene :p Hvilke biler har Diana og Brianna? :)

27.jan.2011 kl.09:02

hva het han gutten i blå caps? HOTT! :)

27.jan.2011 kl.09:05

likte bloggen din bedre før, ikke slemt ment men da virket du så positiv nå virker du så negativ og bare tenker ''samma de vell, ja en dag til kjedli, jeg vill hjem'' , men du er flink altså men virker bare så negativ, men du blir vell glad igjen nå som sommermåndene nærmer seg håper jeg :)

carmensplace

27.jan.2011 kl.09:32

Det høres så ufattelig gøy ut å være på slik reise! :D
Haha :)

27.jan.2011 kl.11:08

om du ikke har noe å skrive om, kan du vel lik så godt legge ut svarene på spørsmålsrunden?

Cecilie

27.jan.2011 kl.11:24

Ville bare si at du er en ekstremt vakker jente! Blir helt lamslått av bildene dine:) Utrolig fotogen:D

Virker som du har det gøy og lærer mye nytt i USA, kos deg de siste månedene :)

Marte

27.jan.2011 kl.12:45

ÅÅ, høres skummelt ut med kjøringa til Diana! :o

Hun hadde fin bil da, haha :p

Digger måten du blogger på jeg, uansett om det du kommer med er "spennende", eller ikke :-)

Kos deg, Hedda!

bloggleser

27.jan.2011 kl.13:27

Fin bil! Er vertsfamilien din veldig rik eller no ?

Emilie

27.jan.2011 kl.14:24

Har spurt de siste 3 innlegene nå men får aldri svar :( Men prøver igjen

Hvor mye måtte du betale for denne turen/året ?

ELSKER bloggen din btw

sara elisabeth

27.jan.2011 kl.14:43

Haha, skummelt!

Men viss du gidder svare, hvordan er det liksom å følge med på undervisningen på skolen, siden alt går på engelsk? Har tenkt meg bort, men i det siste har jeg blitt veldig usikker på om jeg ville hatt vansker for å få med meg alt det nødvendige i timene og om jeg ville stryke i fag..

Jeg tenker kanskje mest på fag som matte, osv. Nå husker jeg ikke helt hvilke fag du har da, men bare sånn helt generelt liksom. :)

27.jan.2011 kl.15:40

haha, skummelt^^

elsker bloggen din, gleder meg hværdag etter skolen for å dra hjem og lese bloggen din, koser meg sånn med den :) skal selv til usa^^

Linda<3

27.jan.2011 kl.16:13

haha, høres gøy ut =)

Silje Mari

27.jan.2011 kl.16:45

Whoa, Porsche eller?? Den var nais! :D

Ingvild

27.jan.2011 kl.16:55

Wow, niiice bil!!

Jeg bare lurte på en ting, du har sikkert fått 100 slike spm før (er ny leser, og digger bloggen:)) men hvordan er prøvene på skolen? Har dere mye fremføringer, høytlesing i timene osv? Reiser til høsten jeg og er veldig nysgjerrig på hva de største forskjellene mellom norsk og amerikansk skole er :D

Kos deg videre du ;)

Marita Nordlii

27.jan.2011 kl.17:33

Oii, scary å sitte på med hu da:P hehe^^

Håper formen din er bedre :D

Sofie i USA

27.jan.2011 kl.17:47

Oiida, action når du sitter på hu vist :)

karine

27.jan.2011 kl.19:04

haha, fin caps.. KC gogo

:)

27.jan.2011 kl.19:44

de var HOTTEE, hva heter de ?

skulle ønske det var sånne gutter i norge! :(

:)

27.jan.2011 kl.19:46

kan ikke du også begynne å legge ut flere filmer ? :D

Kriisti

27.jan.2011 kl.20:55

haha hun burde vel ikke ha hatt lappen om hun er så dårlig på å kjøre!

nice gutter btw

tine

27.jan.2011 kl.21:05

KAn du VÆÆREE så snill og lage ny spørsmålsrundee!!!

Lise

27.jan.2011 kl.21:32

Fin blogg du har! :-) Besøk gjerne venninna mi som blogg på: http://www.nanne100.blogg.no

Legg gjerne til henne som venn, det tror jeg hun hadde satt pris på! :-)

Hilsen Lise

Nina

27.jan.2011 kl.21:58

Kan ikke du legge ut en video der du snakker engelsk? :)

Kine

01.feb.2011 kl.22:45

Ingvild, jeg kan jo alltids svare deg, ble plassert i en liten by i Texas for noen år siden.

Jeg vet at skolesystemet er forskjellig fra skole til skole, og kan hende at Hedda har et annet opplegg. Men vi hadde "daily grades". At det var noe arbeid som generelt skulle inn hver dag, som f.eks. et kryssord eller svar på et par spørsmål eller noe. Det meste gjorde man i timen. Karakteren jeg fikk var hovedsaklig basert på daily grades, og litt basert på prøver.

Mine prøver var mye forskjellig, avhengig av fag. I calculus skulle jeg regne ut visse spørsmål fra boka, som lærern ga oss en uke på å gjøre. I "band" (skolekorps, og ja det var et fag) så skulle jeg spille en skala. Mye går på oppmøte også. I chemistry så var det 2 - 3 siders prøve, hvor det var en blanding av multiple-choice questions (MCQ), short answer (f.eks. at det står en setning og du skal fylle inn et ord her og der) og true/false spørsmål. US history var MCQ, economics var bare en oppgave jeg skulle levere, i health så slapp jeg å ha prøver, fordi jeg hadde det som senior.

Timene var veldig greie. I calculus stod lærern og snakka, også regna vi litt selv. Jeg sov. Hver eneste time. Fikk fortsatt A+, og ingen vekka meg, men det kan ha litt med lærern å gjøre. I engelsk sov jeg også, men vi hovedsaklig gjorde ingenting, lærern satt på datan og vi snakka. Noen ganger fortalte han om gammel-engelske historier. I band spilte vi musikk. I history var det lærern som satt og snakka en del bare. I health hadde vi besøk av en dame som jobber på et sykehus, som viste oss masse bilder av kjønnsykdommer, og lærte oss om hvorfor det er så viktig å ikke ha sex. Innimellom hadde vi tavleleker med helsespørsmål og slik. Altså, har du gått på skole i norge, skal du klare deg veldig veldig bra.

Jeg fikk ikke lov til å ha med mer enn bøkene i 2 fag hjem, for å si det sånn. Jeg leste hjemme kanskje 1 gang hver 2. uke. Jeg fikk nesten bare A (og det faget jeg ikke fikk A i, sov jeg meg igjennom). Ulempen var jo å komme tilbake til Norge, fordi jeg var så lat. Jeg strøk matteeksamen i 3. klasse, fordi jeg ikke klarte å følge med, etter å ha hatt matte i Norge. Så evt les litt på fag du går glipp av i Norge, som du skal fortsette å ha i 3. klasse, mens du er i USA, hvis du har fritid der. Du trenger ikke å gjøre så mye hjemme etter skolen uansett.

Så det skal nok gå bra :) Virker ikke som Hedda har noen store problemer med skole heller. Tror nok det skal være det minste å bekymre seg over, for å si det sånn!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits