And with that, another day is over, and I'm one step closer to home

Dato: 17.jan.2011 | Tid: 06:03 |

Har hatt en dårlig dag i dag egentlig.. I natt drømte jeg om Håkon, kjæresten min. Jeg landet med flyet på Gardermoen, og i det jeg gikk inn på Gardermoen stod han der. Jeg var så sinnssykt glad. Jeg løp så fort jeg kunne og hoppet i armene hans mens jeg gråt av glede. Jeg husker den følelsen av at nå er jeg hjem, hvor jeg er lykkelig. HATER dere ikke å våkne opp etter slike drømmer? Jeg våknet brått av at jeg hørte at bursdagssangen ble sunget nede i førsteetasjen. Brianna hadde visstnok familieselskap, og ingen hadde tatt seg bryet med å vekke meg..

Så skulle jeg egentlig bli med alle sammen på High School Nights i kveld, men bestemte meg for å bli hjemme, for å hente inn meg selv litt. Så jeg satt meg ned på PCen og så "Marley & Me". Hjalp ikke akkurat på tårene, for å si det sånn, haha. Men herregud for en fin film. Etter filmen gikk jeg ned med tårer i øynene, og så at Brad og Bernie lå og så en film på stua. Familien hadde allerede spist middag, uten å si fra til meg, og det var ikke mere mat. Så da ble det frokostblanding til middag.

Bestemte meg så for å prøve å overtale Ashley til å bli med meg på Denny's, men lyktes ikke. Har gått rundt og vært søtsyk i hele dag. Savner det å ha gåavstand til butikken. Jeg hater å måtte være avhengig av at alle kjører meg hit og dit. Folk blir irritert når jeg spør også. De greier vel ikke helt å sette seg i min situasjon. Can't blame them, I guess.

Nei, nå venter Frustrerte Fruer. Dagens høydepunkt, det skal sies. Gleder meg til mamma og Håkon våkner. I morgen har vi fri pga. Martin Luther King Day, yayyy.

67 kommentarer

17.jan.2011 kl.06:28

Jeg kjenner at jeg alltid får en ekkel følelse når sånt skjer med andre, som feks at du ikke ble vekt. Alt ordner seg Hedda, ikke glem at familien din er der for deg, vi blogglesere også. Du er på et eventyr nå, men selv eventyr kan være vanskelige. Kos deg, selvom det er lett for meg å si. Du er sterk, stå på vi vet du klarer dette! :)

marte

17.jan.2011 kl.07:11

off, så kjedelig.. kan være de syns du fortjente å sove i og med at du savner håkon så mye og alt det der? nei, jeg vet ikke.. det høres ikke noe gøy ut uansett. :(

line

17.jan.2011 kl.07:14

hei. jeg er også på utveksling og føler det samme.. at jeg f.eks våkner av at de åpner garasjedøra og drar, uten å vekke meg.. det suger

Ingrid

17.jan.2011 kl.07:20

Det var jo leit å høre. Men alt blir jo bra igjen! Håper det skjer så fort som mulig, og at restene av dagene til hjemreisen blir herlige. Du fortjener alt godt!

elise

17.jan.2011 kl.07:28

Prøv å inkuludere deg selv litt også!

Hedda

17.jan.2011 kl.07:29

Elise: Du skulle bare visst.

idaainusa

17.jan.2011 kl.07:32

Håper alt blir bra igjen! Du fortjener å ha det bra:)

17.jan.2011 kl.07:32

off da:/ går det ikke like greit med familien nå lengre?

Det er dette jeg er litt bekymret for når jeg skal på utveksling også, om de bare forlater meg og holder meg utenfor

Frida

17.jan.2011 kl.07:33

håper det går bra med deg. dårlig gjort å ikke si fra når de spiser middag eller det med bursdagen..

17.jan.2011 kl.07:40

så dårlig gjort!! si i fra!! ellers fortsetter det bare! stå på! :-)

17.jan.2011 kl.07:51

oh my, jeg forstår deg så godt. spesielt det med familien, slik var det litt til meg også

Karen

17.jan.2011 kl.08:13

Huff, håper det ordner seg. Slike drømmer er alltid kjipe å våkne opp etter. Og kan forstå det er ekstra tungt når du er på andre siden av kloden.

Therese

17.jan.2011 kl.08:25

kjempe dårlig gjort av verts familien din! : O

sofielillelien

17.jan.2011 kl.08:27

Fint vi er flere:) men det går over, du har i det minste en kjæreste som venter på deg når du kommer hjem. Selv om jeg ikke forstår hvordan du klarer å være så sterk! Du er utrolig tøff Hedda..!

Néa

17.jan.2011 kl.08:51

Åh, kjære deg! :( Å drømme noe så fint for å såbli skikkelig eksludert i familien du bor hos høres forferdelig ut! Om du ikke allerede har pratet med dem om dette så hadde det kanskje ikke vært en dum ide? I alle fall om at du gjerne skulle vært invitert med om morgenen til å synge bursdagssang og at du følte deg utelatt når du ikke var det. Det er jo godt mulig at de kanskje tenkte du ikke var interessert i åvære med? :/ Jeg er glad for at familien jeg bodde hos hadde alle barna plassert på college -man følte seg ikke utenfor om vertsmor spiste middag alene, for å si det sånn! :p

mie

17.jan.2011 kl.09:13

jeg syntes du virker ganske negativ hele tiden. Vært innlegg handler jo om hvor mye du savner hjemme og skukkle ønske du var hjemme! kan du ikke prøve å poste noen positive innlegg og tenke mere positivt? Kanskje det vil hjelpe litt mere på humøret. detter er andre gangen jeg bor i utlandet langt fra hjemme, og det blir vanskelig til tider, men jeg prøver å tenke mest positivt og fokusere på det jeg driver med her og de jeg er med istede for å bare tenke på alt hjemme i norge'!mie

anette

17.jan.2011 kl.09:26

hvem tror egentlig dere dere er? hele poenget med bloggen er jo at den skal være ærlig og jeg skjønner godt at man kan ha en periode hvor alt er trist og leit og små ting føles som de er gigantiske..

skjønner ikke folk det? jeg syns du er kjempe sterk hedda. det er ikke lett, a dra så langt hjemme fra så tidligt.. og i tillegg bli plassert i en familie/ situasjon der alle har sine venner/rutiner.. er liksom lettere hvis det hadde vært college hvor det er nytt for alle og man lager et felleskap på en helt annen måte.. vennene dine blir mer familie.. så ja.. jeg skjønner at du føler at du er utenfor uansett hva du gjør.. og jeg skjønner sykt godt at du bare vil hjem noen ganger.. men tenk på de gode dagene, og hvordan dette har forandret deg som person!

og som du sier.. imorgen er det en dag mindre til du skal hjem!

btw så skriver du kjempe bra.. og jeg skjønner ikke hvordan du takler alle de neggative komentarene.. jeg ville ikke klart det!

Sara

17.jan.2011 kl.09:28

Ser at andre som kommenterer kaller deg en smule negativ. Men jeg skjønner deg utrolig godt! Har du allerede følt en nedtur, så er det lett å være negativ til det meste.

Men har du snakket med familien om det? De må jo skjønne at du blir lei deg når de ikke tar seg bryet til å komme og vekke deg for å spørre om du vil være med, eller eventuelt sove mer.

Håper du får det litt bedre snart (:

Marie

17.jan.2011 kl.09:53

Uff! : -( jeg skal også på utveksling og jeg kan se for meg selv, for en dårlig følelse!

og bare bli forlatt! Jeg hadde vel blitt knust! håper det går bra med deg! men du har mange rundt deg som støtter deg! og se alt hva du har klart å gått igjennom! :) DU er sterk

supermarie

17.jan.2011 kl.10:08

Åh nå fikk jeg vondt på dine vegne! Dårlig gjort av familien...

17.jan.2011 kl.11:07

kan du legge ut det innlegget du skrev på lørdag igjen?

Hedda i California

17.jan.2011 kl.11:10

Anonym: Går ikke an å gjenopprette slettede innlegg, sjø. Ellers skulle jeg gjort det

Christina Damayanti

17.jan.2011 kl.11:14

så utrolig dårlig gjort av dem :o

jeg ble overrasket.. de burde ta mere hensyn til deg!

Ingrid

17.jan.2011 kl.12:05

Litt dårlig gjort å ikke vekke deg da, men det virker som om de inkluderer deg ellers! Tenk på at de vil ta deg med på cruise da :) Det må vel bety at de bryr seg om deg!

Idiary

17.jan.2011 kl.12:43

har du en slik dag, så kan det fort snu alt til det negative. Så jeg forstår det jeg, håper du får en bedre dag snart :) og at ting blir levlig til du skal hjem :)

- Photographyx

17.jan.2011 kl.12:56

uff, da :(

sara elisabeth

17.jan.2011 kl.13:24

stå på, hedda!

Elise

17.jan.2011 kl.13:35

Jeg skulle så gjerne likt å vite hvem disse menneskene er som driver og skriver at du syter, klager osv. Kudos til deg Hedda, for at du er ærlig. Som tidligere utvekslingsstudent leser jeg mange utvekslingsblogger og synes det er spennende å følge med hvordan folk opplever året sitt i utlandet. Du er den eneste jeg leser som skriver ærlig om følelser og hvordan det faktisk er å være på utveksling. Jeg skulle ønske jeg fikk lest en sånn blogg før jeg selv dro til Usa i stedet for alle solskinnshistoriene om hvor fantastisk det er på utveksling. Når folk spør meg i dag om hvordan det var å være på utveksling forteller jeg at det var en helt fantastisk opplevelse som jeg aldri ville ha vært foruten. Og det er sant! Selv hadde jeg en fantastisk vertsfamilie og gode venner, men det betyr absolutt ikke at året gikk på skinner. Det er når jeg leser innlegg som dette at jeg husker at det slettes ikke bare var fryd og gammen. Du kommer nok også til å "glemme" de vonde stundene og tenke tilbake på året som noe som var utelukkende fint. Men jeg synes utvekslingsstudenter burde forberedes bedre på de vanskelige stundene før de drar ut, noe bloggen din kan hjelpe med. Hvis noen blir skremt fra å dra på utveksling ut i fra det du skriver ville de aldri ha klart seg et år borte fra alt kjent og kjært. Utveksling er ikke bare moro. Det er ufattelig vanskelig og krever hard jobbing hele tiden, med seg selv og med andre. Men det er absolutt verdt det. Disse menneskene som kommenterer dritt mistenker jeg at er bitre for at de aldri turte å dra ut selv, og har aldri vært borte fra alt kjent og kjært.

Jeg håper du klarer å ignorere idiotiske og usaklige kommentarer her på bloggen. De kommer nok fra mennesker som har null forståelse for hvor tøft det kan være å være på utveksling. Du har tydeligvis endel tildligere utvekslingsstudenter som følger bloggen din, og det virker som om det kun er de som klarer å sitte seg selv inn i hvordan du har det nå. Jeg sitter her hjemme og kjenner på den følelsen du beskriver, jeg husker den fra da jeg selv var ute og jeg forstår så godt at det er vondt når sånne ting skjer, men tro meg, det hører med. Jeg er sikker på at familien ikke mente noe vondt med det og synes du burde prate med dem om sånne ting.

Lykke til videre.

Nina

17.jan.2011 kl.14:03

Uff, stakkars deg:( Husker det var sånn da jeg var der også, MEN du må huske på at amerikanere (og vertsforeldre) kan tenke litt annerledes.. Det at de lar deg få være på rommet ditt, kan jo bety at de skjønner du ikke har det så bra/går gjennom en vanskelig periode, så de lar deg heller være alene. Her skal ikke jeg komme å si jeg vet alt, men amerikanere kan synes det er vanskelig å takle slike situasjoner, så de unngår det heller..Hvis du skjønner? Det kan jo hende at de ser det på deg, utan at du nødvendigvis har sagt noe. Mine vertsforeldre kunne ane at noe var galt veldig lett, og uten at jeg hadde sagt noe. Jeg er sikker på at de vil det beste for deg, og kanskje det til og med det er ting de tenker på, og ikke sier til deg, ting som de synes er vanskelige med utvekslingselevgreia/nordmannen.:P

Håper d går bedre etterhvert hvertfall.

Maja - Kommenterer tilbake

17.jan.2011 kl.14:33

stå på hedda, det går nok bedre etterhvert

viictoriiat

17.jan.2011 kl.15:04

Åh, synes det er så trist å lese om at du har så hjemlengsel :- ( Men hold ut, jeg vet du klarer det!:-) Du har selv sagt du har dårlige og gode dager, og jeg tipper dette var en av de dårlige..

Emilie

17.jan.2011 kl.15:09

oi oi oi. no blir æ trist av å høre alt d her Hedda! kanskje dem følte at d var litt dumt å vekke dæ for å synge når du allerede har vært på fest for Bri (hvis dem sang for henne) elns. Men uansett! Dem skulle sagt ifra, spesielt d med maten! Selv om du er en del av familien nå, betyr ikke d at du må sørg for å finne dæ i slike situasjoner. Si ifra! Kanskje dem synes at du bryr dæ ikke noe særlig om sånne ting..eller er litt redd for å vekke dæ, ikke vet jeg..men Bernie seems like a good guy! Snakk med han om alt det du føler å spør han at du har lyst t å vær med på alt som har med familie å gjøre. Men forsett å stå på søta! Du klarer de neste 5 måneder helt fint, og tenkt dæ, da har du ALT på plass igjen!

hey

17.jan.2011 kl.15:59

hvorfor vil du tilbake?? ikke dra engang så har du sluppet å tenke på det;)

MICHELLE MARIE

17.jan.2011 kl.16:19

uff, det må suge å bo så langt borte fra kjæresten sin

Linda<3

17.jan.2011 kl.16:21

Det kommer til å gå kjempe bra! Ettersom du var syk, tenkte de ikke på å spørre om du var sulten.

God bedring =)

EIR

17.jan.2011 kl.16:34

beundrer deg Hedda, du er sterk. Det er ingen andre enn du som vet hvordan din situasjon er, og som derfor kan uttale seg om noe de ikke vet noen ting om. Stå på:)

D

17.jan.2011 kl.16:39

Alle har vel rett til å si hva de mener om innleggene til Hedda, de er tross alt bare ærlige de og. Jeg sier ikke at hun skal pynte på sannheten og bare være positiv, men jeg har en følelse av at Hedda gikk dit med en forhåndsbestemt innstilling som får meg til å undre på hvorfor i alle dager hun i det hele tatt valgte utveksling.

Selv studerer jeg på universitetet og husker den tiden på vgs når mange fra mitt kull valgte å ta et utvekslingsår i USA. Og tro meg, de ble ikke plassert i stater som California, men langt oppi Idaho ødemarken med null tilgang til shoppingsentre og andre ting de var vant med hjemme. Menneskene var ekstremt religiøse, men jeg kan med hånden på hjerte si at INGEN av de ville dra hjem til Norge når sommeren nærmet seg. De har fortsatt kontakt med vertsfamiliene, vennene, noen har t.o.m fått seg kjærester osv. Folk er forskjellige, men som sagt, Hedda har en utrolig negativ innstilling til så å si alt og det virker som om hun dør etter å komme seg hjem og bruker enhver anledning til å ytre dette. En viktig del av det å vokse opp og bli selvstending er nettopp det å frigjøre seg fra foreldre og ikke ringe og syte med en gang ting ikke går som planlagt. Enkelte ganger må man bare bite tennene sammen og ikke la seg knekke og bli emosjonell bare fordi man har en dårlig dag.

frida

17.jan.2011 kl.16:42

huff utrolig dårlig gjort av familien din i USA å ikke si i fra om sånne ting!

skjønner at du savner hjemmet ditt :(<3

17.jan.2011 kl.16:57

skjer med å bare klage?

vær takknemlig for at du bor i usa du, og vær takknemlig for at du faktisk får muligheten til det. er du klar over hvor mange som har lyst til å studere i utlandet, men ikke har råd? herregud, tenk litt på det. og tenk litt på foreldrene dine som har betalt såå mye for at du skal få gjøre det du vil, også er du bare utakknemlig. det er frekt syns nå jeg, overfor dine foreldre.

Meg :))

17.jan.2011 kl.17:16

Hedda forteller at hun har en dårlig periode, det er da en ærlig og redelig sak. I tidligere innlegg har hun fortalt hvor mye hun setter pris på familiene sine og vennene sine både i USA og hjemme i Norge. Og hun har skrevet innlegg hvor hun forteller hvor godt hun egentlig har det. Så ikke kom her å si at hun er utakknemlig for det er bare bullshait. Alle får lov til å ha en dårlig periode, uansett hvor godt man har det er det lov å være lei seg og savne. Så sinnsykt usaklig å drive å slenge dritt.. Jeg synes det er flott at Hedda deler med oss både gode og vonde stunder, så får vi et reflektert Subjektivt overblikk over hvordan det er å være på utveksling, for det er som sagt over ikke bare enkelt å være på utveksling. Lykke til vidre Heddzz :*

Og du over her som sier " skjer med å bare klage?", skulle likt å sett deg stå alene på andre siden av kloden, med det bedrevitende, misunnelige og idealistiske trynet ditt, akkurat i det du forstår at verden ikke er så svar/hvitt som du trodde......

Else

17.jan.2011 kl.17:17

åherregud da folkens. stikk til en annen blogg hvis dere bare mener det er syting. blogg er personlig og dette er HEDDAS blogg. selfølgelig pynter hun ikke på sannheten. så hold nå den jævla kjeften deres igjen, å slutt å klar dere da. ikke kom her å si at dere har bodd borte og at det ikke er så forferdelig som hun beskriver det, men det er faktisk individuelt, remember that!

håper det går bedre etterhvert, og at du kan nyte de siste månedene :-)

D

17.jan.2011 kl.17:48

Skjer med at alle skal komme hit og kjefte på andre fordi de ikke deler samme mening? Hater når folk stiller seg på talerstolen og holder preken til alle om hvordan de skal og ikke skal oppføre seg, hva de skal skrive og ikke skrive etc. Hvis du er enig med Hedda, flott! La oss andre få være uenige uten at 10 stk går til angrep og leker forsvarsadvokater.

Kat

17.jan.2011 kl.17:48

Jeg blir sliten av aa lese alle de som klager... Synes du er sterk som i en alder av 17 har valgt aa vaere borte et helt aar, og med dagens teknologi er det ikke vanskelig aa holde kontakten med venner, familie og kjaeresten! Selvom det selvfoelgelig ikke er det samme som aa treffe de. Men tenk paa det hvor mye DU utvikler deg, hvor mye du laerer og hvor mange fine (og noen mindre fine) minner du faar paa denne turen. Det er tross alt du som er ute og reiser og opplever mens de er stuck i Norge, saa det er du som er den heldige, selv om det kanskje ikke foeles saann :) Du kommer til aa laere engelsk saa mye mer enn de andre og du kommer til aa tenke litt annerledes og oppfatte ting paa et annet nivaa enn de som ble igjen hjemme.

Dette kommer til aa gaa bra, staa paa :)

ioeer

17.jan.2011 kl.18:15

Er vel egentlig ditt ansvar å møte opp i familieselskap?!

17.jan.2011 kl.18:15

hva handlet innlegge du postet på lørdag om?

Minstemetta

17.jan.2011 kl.18:20

Min vertsfamilie i USA vekket meg ikke engang 1 juledag.. Da jeg sto opp hadde de pakket opp alle sine julegaver, mens mine fortsatt lå under treet..

Vær sterk Hedda, du kommer til å komme hjem som en sterk jente & være enda mer takknemlig for det du har hjemme;)

anette

17.jan.2011 kl.18:28

det handler ikke om at vi andre leker forsvars advokat, det handler om at folk slenger ut kommentarer som kan virke sårene, lett for oss å si at hun må suck it up nå fleste parten av de som leser denne bloggen ikke kjenner henne..

du hadde kanskje ikke likt at en helt random person kom opp til deg på gaten og gikk til angrep på dine meninger.. hadde du vel..

JA det er hennes valg å ha en blogg, men det betyr ikke at folk kan slenge ut komentarer uten å tenke seg om først.. ville du virkelig sagt det dere skriver til hedda til en vennine dere kjente som hadde det vanskelig?

i think not..

ikke glem at det er en helt vanlig jente diskuterer/kritiserer og ikke en eller annen kjendis..

stå på hedda..

Linn Jeanette

17.jan.2011 kl.18:50

Uffda.. håper det går bedre for deg!

vilde

17.jan.2011 kl.19:08

fin blogg:)

17.jan.2011 kl.19:14

hvor ble det av shari ? ser ikke at du er sammen med henne lenger, hvorfor ?

Issi

17.jan.2011 kl.19:22

Stå på! Husk du har flere tusen som heier på deg! :D

Minstemetta

17.jan.2011 kl.20:33

Jeg pleier ikke kommentere her, men hadde et sterkt behov nå. Jeg håper dere som skriver negative kommentarer har vært utvekslingstudenter selv, siden dere tror dere vet hvordan det er??

Jeg var selv utvekslingstudent, hadde 2 fine familier, men 1 familie hvor ting ikke var greit i det hele tatt, og jeg vet hvor vanskelig det er.

Jeg hadde også en fantastisk kjæreste & familie hjemme, og det var ikke lett å være borte fra de et år. Jeg er glad jeg dro, for jeg ble en sterkere & tøffere person, og opplevde mye fint. Men samtidig vet jeg hvor tøft det kan være, og hvor meningsløst det kan virke å være hos en familie man ikke føler man blir inkludert i når man har en så fantastisk familie hjemme.

Så jeg håper igjen at dere med negative kommentarer har vært igjennom lignende før dere åpner kjeften.

Stå på Hedda

17.jan.2011 kl.20:38

Hedda: et lite tips: Snakk heller med familien din i stedet for å kringkaste det til hele verden. Antagelig hadde de bare gode intensjoner med de gjorde - husk at de gjør ting med en annen kulturell tilnærming! Mest sannsynlig leser de bloggen din, og mest sannsynlig blir de lei seg av å lese det du skriver her!

Minstemetta

17.jan.2011 kl.20:39

Til du som skrev "Og tro meg, de ble ikke plassert i stater som California, men langt oppi Idaho ødemarken med null tilgang til shoppingsentre og andre ting de var vant med hjemme. Menneskene var ekstremt religiøse, men jeg kan med hånden på hjerte si at INGEN av de ville dra hjem til Norge når sommeren nærmet seg." Takk til deg!

HVA HAR SHOPPINGSENTERE MED DETTE Å GJØRE?

Jeg bodde i North Carolina, og hadde masse shoppingsentere. Vil det si at jeg ikke hadde grunn til å klage? Jeg fikk ikke låse døren når jeg dusjet, jeg fikk servert salatblader mens familien spiste biff, jeg ble ettelatt i Boston av familien... Shoppingsentere er faktisk ikke nøkkelen til lykke, tro det eller ei.

Hedda føler seg alene, og det er ingen verre følelse enn det. Så gi litt support mennesker.

D

17.jan.2011 kl.21:16

Gode gud, det var bare et EKSEMPEL. Tror dette blir mitt siste bidrag i "forsvarsadvokatene på Heddas blogg" for jeg ser hvilken aldersgruppe jeg har med å gjøre med en gang folk begynner å henge seg opp i enhver detalj av det som blir skrevet. JFC.

Sara

17.jan.2011 kl.21:26

"Vær takknemlig for at du er der" osvosv er kommentarer som går igjen når Hedda skriver innlegg hvor hun er litt lei seg. Hva skjer? Selvom hun er i USA har hun jo fremdeles følelser. Det er faktisk et LIV hun har de ikke bare en ferie. Hadde noe som dette skjedd hjemme i Norge hadde hun jo blitt lei seg, da også. Tenk dere litt mer om før dere kommenterer dritt.

Håper det går bedre med deg, Hedda : )

Hedda

17.jan.2011 kl.21:30

Til de fleste av dere: TUSEN takk, dere er så fantastiske. Setter SÅ stor pris på forståelsen deres, og jeg er sååå glad for at flere av dere er glad for at jeg skriver om de negative stundene også. Det er en del av hverdagen og realiteten, og jeg har også sagt at jeg ikke er en av de overfladiske bloggerne som sitter på en rosa sky og blogger om såpebobler og sukkerspinn. Dere som ikke liker at jeg skriver om mine negative dager trenger ikke lese bloggen min, da har dere kommet på feil sted.

D: Hva tror du det har å si at jeg ble plassert i California? Etter et år i USA burde du ha lært såpass at det ikke bare er strand, bading og soling døgnet rundt. Jeg bor MIDT i ødemarka her jeg også, ikke det at det forandrer noe på følelsene mine, men? Nærmeste kjøpesenteret ligger en time unna. Så ikke kom og si at hvor en befinner seg i USA kan påvirke hva man føler. Det er sannsynligvis det minst gjennomtenkte jeg har hørt. Og ja - vanskelig å menge seg med modne og forståelsesfulle lesere som ikke aksepterer barnslig dritt som blir slengt fra uvitende lesere.

Anonym: "Vær takknemlig"? Dette har INGENTING med å være takknemlig å gjøre, kjære deg. Fordi om jeg har vanskelige dager og velger å dele de med dere, betyr ikke det at jeg ikke er TAKKNEMLIG. Hvor mange ganger har jeg ikke skrevet i slutten av et innlegg "jeg er SÅ glad for at jeg fikk sjansen til å oppleve dette" eller noe lignende? Men da kommenterer du vel ikke, når det ikke er noe drama å skape ;-)

Ioeer: Gud.....De hadde ikke fortalt NOE som helst til meg om et familieselskap i helga, og jeg hadde til og med SPURT om vi hadde noen planer på søndag, og de hadde sagt nei. Så check your facts før du buser ut med slikt.

Anonym: Tror du ikke jeg kjenner familien? Tror jeg """mest sannsynlig""" vet bedre om hva de tar seg nær av, og om de bryr seg nok til å henge på bloggen min.

Minstemetta: WORD!

Elise: Tusen takk for alt du skrev, jeg er så enig!

Inga

17.jan.2011 kl.21:42

Hei,

Jeg har vært i akkurat samme situasjon som deg. Ville bare si, hold ut. Plutselig er det en måned igjen og du vet ikke hvor dette året har blitt av. JEg slet MASSE med familien jeg bodde hos, så jeg måtte til og med flytte, men du virker jo som om du greier deg. Visse vet ikke helt hva de går med på når de skaffer seg en utveklsingsstudent.

lisiii

17.jan.2011 kl.21:43

kan du vise litt bilder fra nabolaget og sånn? det hadde vert kjekt og see :)

Caroline

17.jan.2011 kl.21:49

Kjempedårlig gjort å ikke vekke deg da! Men jaja, det blir nok bedre skal du se :D

kristin

17.jan.2011 kl.22:58

Åh, Marley & Me er så fiiin! Og trist !

lisiii

18.jan.2011 kl.00:13

og btw! du blogger veldig bra. drit i de som klager, de kan gå et ant sted og klage !

du skriver veldig bra hedda :D har tenkt og dra til utlandet i usa selv, så du har gitt meg masse tips ! takk for det :D

Generasjonsex

18.jan.2011 kl.01:35

God blogging ! ;)

Elisabeth i Colorado

18.jan.2011 kl.03:42

Du aner ikke hvor mange ganger jeg har hatt den følesen!

Hater når jeg ikke blir behandlet som en av familien, og da savner jeg alltid mammamin!men du vet, i morgen er det bedre:)

18.jan.2011 kl.09:02

det har alt med å være takknemlig å gjøre.

greit at du er glad noen ganger, men det er ikke ofte.

og jeg gjør det ikke bare for å skape drama ;) jeg sier min mening, akkurat som du sier din, snuppa

Hannah

20.jan.2011 kl.17:45

:(

isabella

26.jan.2011 kl.00:28

Hm, hørtes ikke koselig ut. Jeg vet hvordan det er å ha en dårlig dag, men jeg er jo tross alt hjemme med min egen familie, det er jo sikkert litt vanskeligere for deg som er jorden rundt for å si det sånn.. Men på meg her hjemme, går alle i mot meg når jeg har en dårlig dag, håper ikke du føler det samme. Da synes jeg litt synd i deg, i og med at du er på et fantastisk eventyr :)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits