Hvordan det er å ha vertssøstera mi som bestevenninne

Dato: 09.jan.2011 | Tid: 00:29 |

Ser at flere av dere lurer på om det er vanskelig for meg å finne på ting med andre venner uten at Brianna er med, og om jeg får dårlig samvittighet for det.

Dårlig samvittighet?
Nei, jeg får ikke akkurat dårlig samvittighet hvis Brianna ikke er med på noe jeg gjør med venninnene mine. Dere er jo ikke sammen med alle bestevenninnene deres på samme tid hver gang dere finner på noe, dere heller? Brianna har forståelse for om jeg finner på noe med venninner uten at hun er med, og det er aldri noen sure miner fra hennes side på det. Likevel spør vi som regel alltid hverandre om vi skal finne på noe sammen, men siden Brianna har cheerleading, jobber mye osv, blir det ikke til at vi gjør alt sammen.

Får vi for mye av hverandre?
Vi har begge merket at hvis vi er oppå hverandre hele tiden flere dager på rad, blir det for mye. Brianna er av typen som veldig lett blir sur når hun blir lei av noen, så da drar jeg som regel til noen andre venninner. Vi har begge ting som irriterer oss ved den andre parten, men det har vi snakket om, og det prøver vi begge å gjøre noe med.

Hva gjør vi sammen når det bare er oss to?
Som regel lager vi noe mat/drar ut og spiser sammen, eller så drar vi på kjøpesenteret, kanskje sitter vi bare i senga og snakker, vi ser ofte på film/tv, drar og ser på basketballkamper osv.

Er dere like eller forskjellige?
Vi er egentlig ganske forskjellige synes jeg, but opposites attract. Brianna elsker cheerleading, mens jeg liker idrett. Bri elsker å dra på kino, jeg hater det. Jeg elsker å dra på kjøpesenteret og shoppe, mens Bri hater det. Jeg er typen som er veldig interessert i hud, sminke, hår osv, mens Brianna ikke kunne brydd seg mindre. Bri liker å se på TV (og gjør det hele tiden), mens jeg aldri ser på TV. Jeg liker å være for meg selv av og til, mens hun er av typen som må gjøre noe hele tiden. Vi er like på den måten at vi begge svir av penger så snart vi har de i lomma, vi har den samme humoren, vi har samme stil, vi elsker junk (vi spiser alltid den samme maten), vi liker begge den samme typen musikk, og vi liker begge å dra på fester og ha det artig.

Oppfører dere dere som søskne eller bestevenninner?
Hjemme oppfører vi oss egentlig som begge deler, mens når vi er ute blant venner oppfører vi oss som bestevenner. Jeg forteller Brianna alt, og hun er den som kjenner meg best her i USA. Hjemme oppfører vi oss som søskne på den måten at vi småkrangler over ting som hvem som skal vaske hånddukene, hvem som skal rydde badet, hvem som skal ta ut av oppvaskmaskina osv. Det er aldri noen seriøse krangler, da, det er liksom bare det at ingen av oss vil gjøre det, haha. Vi er bestevenninner fordi vi kjenner hverandre såpass godt at vi vet hva som gjør den andre forbanna, vi kan å lese hverandre, vi fullfører hverandres setninger, og stiller opp for hverandre om det trengs.

Hva sier vertsforeldrene?
Har merket at vertsforeldrene mine reagerer litt hver gang vi drar til hvert vårt sted. Da tror de automatisk at vi er uvenner, eller at jeg er uvenn med de Brianna skal være sammen med, og omvendt, haha. Da hagler det inn med spørsmål og greier, og vi svarer alltid "fordi om vi bor sammen, trenger vi ikke gjøre alt sammen hele tiden!".

Jeg elsker søstera mi, og er evig glad for at jeg møtte henne.

21 kommentarer

bestandig

09.jan.2011 kl.00:58

Så koselig :) Du har rett det med motsettninger! Samtidig så må man ha NOE tilfelles. Som du sier det med humor osv, det spiller en veldig stor rolle! Fordi fritidsinteresser spiller ingen rolle når man går overens sånn i personligheten ^^

Men det er jo skikkelig bra at dere går sånn overens, det ville jo vært ganske kjipt hvis dere ble lei av hverandre og ordentlige uvenner. Sånn som det bruker bli hvis man for eks er med noen på ferie. Men det høres ut som dere har en fin ordning :p

-Hilsen Stine fra kjærestebloggen

VILD

09.jan.2011 kl.01:13

så koselig. ser ut som om du koser deg :)

Hannah Christine

09.jan.2011 kl.01:56

Er brianna fortsatt mye med den gamle gjengen, den gjengen du ikke er med lenger?

Majaasofie

09.jan.2011 kl.02:01

Så koselig at dere kan være begge deler! :-)

Digger det at du skriver meningene DINE, og er seriøs og ikke bare sier at det er en "dans på roser" og at alt er perfekt osv. Og du er utrolig flink til å skrive, det er alltid like morsomt å se innpå bloggen din! :D

Og Brianna virker som en fantastisk snill person, dere ser begge så snille ut, og som alle andre sier... dere er utrolig pene! :-))

Margrethe

09.jan.2011 kl.02:36

Det høres kjempe koselig ut! Du er heldig som har en slik søster : -) og at dere går så godt sammen er jo supert. Jeg bare lurte på om du skal graduate og en annen ting, svarte du han fangen som sendte deg brev? :P ganske sykt at han gjorde det egentlig! Stå på :) Digger bloggen

Julia

09.jan.2011 kl.02:49

Ååh, du er heldig som har kommet i den familien du er i, og har fått de vennene du har :)

www.littlegirlbigworld.blogg.no

09.jan.2011 kl.04:48

Hei! Så fin blogg du har først og fremst! :)

Jeg bare har et spørsmål: Jeg er utveklingsstudent nå også, men jeg er veldig usikker på familien min. Det går ikke sånn som det skal, men jeg har heldigvis fått gode venner, og det går ann for meg å flytte inn hos en av de. Men jeg er redd jeg kommer til å angre. Den familien jeg er hos nå skal på ferie til New Mexico, noe jeg har veldig lyst til, men jeg vet jo ikke om det går om jeg flytter. Uansett, hvordan greide du å ta velget om å bytte vertsfamilie? Ikke sånn i detaljer altså! Bare sånn generellt?

Takk på forhånd! :)

Have You Met Miss Jones?

09.jan.2011 kl.05:30

Så fint at du har en så god venn der borte! :D

Cathrine

09.jan.2011 kl.10:10

Eh du vet at cheerleading er idrett i høyeste grad, vel?

Meg

09.jan.2011 kl.10:59

Kan du legge ut en video av deg selv?

Solveig

09.jan.2011 kl.12:13

Koselig! :) Fint dere kan være venner uten å henge på hverandre hele tida!

Cheerleading er en idrett det og :P

Hedda i California

09.jan.2011 kl.13:04

www.nydailynews.com/news/national/2010/07/21/2010-07-21_cheerleading_is_not_a_sport_rules_judge_quinnipiac_university_cant_swap_volleyba.html
Kos! :D

kristin

09.jan.2011 kl.14:02

Så herlig! Må være så fint å finne en person du blir så god venn med :) !

Marit :D

09.jan.2011 kl.14:34

Hvor gammel er Brianna :D

bra du har ei kjekk "søster" :D

Malin

09.jan.2011 kl.16:52

Ser ut som Brianna bryr seg om sminke og hår da :)

ida

09.jan.2011 kl.17:55

hu er skikkelig pen! :D

Julie

09.jan.2011 kl.21:39

Cheerleading er i aller høyeste grad en idrett! Cheerleading består jo av mange elementer som blir sett på som idretter så hvorfor skulle det være noe annerledes...

Julie

10.jan.2011 kl.09:35

Så utrolig koselig at du har fått deg en så god venninne i USA da :- )

Hannah

10.jan.2011 kl.15:29

Utrolgi bra skrevet hedda!((:

Toyni (:

20.jan.2011 kl.21:09

det hørtes jo veldig normalt ut det her da, hvem orker å være sammen med kunn EN person hele tiden liksom? det blir for mye for enhver over lengre tid :)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits