Guess what, you guys

Dato: 27.des.2010 | Tid: 09:12 |

Brianna og jeg har funnet en ny katt! Etter Bernie kasta ut den forrige katta fordi han var lei av at den dreit inne i huset, bestemte Brianna og jeg oss for at vi skulle finne en ny. Så i dag kom vi tilfeldigvis over verdens søteste lille kattunge hjemme hos søskenbarnet til Marissa. Mora bare "we need to get rid of that cat, do you want it?", jeg og Brianna så på hverandre og bare "YEAH WE DO!!" Den er helt hvit, og har ett knæsjgrønt og ett knallblått øye. Kjempefin. Jeg ville at vi skulle kalle den Snowflake, Brianna vil at den skal hete Snow White, og Brooke Lynn vil at den skal hete Snowball. Hva synes dere?

Ellers har jeg hatt en kjempefin dag. Jeg sov fra 23.00 til 14.00, hehee. 15 timer, dere. Så jeg våknet uthvilt og fin i morges (ettermiddag). Først dro Bri, Maria og jeg rett på KFC for å besøke Marissa som jobbet. Spiste verdens beste chicken snacker der. Etterpå dro vi hjem en liten stund og hjalp Bernie med å ta vekk julepynten, så dro vi og hentet Jessica og Marissa, og dro på Denny's hvor vi møtte Maria og Sommerly. Var så mett at jeg nesten rullet ut dørene. Så rånet vi litt rundt omkring i Briannas nye bil mens vi hørte på Taylor Swift-CD'en Brianna tydeligvis ALDRI går lei av... Fikk tatt litt bilder også:

OG GJETT HVA, HAHA. I morgen skal jeg mest sannsynlig på min første dansetime! Har tenkt å begynne på dansing etter jul faktisk, bare for å get in shape. Ingen av skolesportene er interessante (de på våren), så jeg bestemte meg for å starte på noe utenom skolen. Hvis det ikke er noe for meg, tenkte jeg å få meg et medlemsskap på treningssenteret. Brianna og jeg har også store planer om å sette i gang med workouten på Just Dance (wii), man blir faktisk utslitt av det ass. Men den plana funker vel like bra som den forrige workout-plana vi lagde, som vi utførte hele *trommevirvel* EN gang, dere!

BTW: Vær så snill ikke spør mer om hvorfor jeg ikke er sammen med Shari. For å si det sånn, så har jeg ikke behov for slike "venner", og jeg har det bedre enn noen sinne med de vennene jeg har nå! De er helt fantastiske. Jeg kommer uansett ikke til å gå i detaljer om hvorfor, så jeg hadde satt pris på om dere sluttet å spørre :-) Til dere andre som er på utveksling/skal på utveksling, les dette innlegget: http://heddainusa.blogg.no/1291883045_om_det__f_seg_venner_.html. Sikter spesielt til punkt nummer 2!

17 kommentarer

27.des.2010 kl.10:19

Synd med deg og Shari da :/ Men bedre med ekte venner, enn falske :-)

Lykke til med treningsplanene! :D

Synne Linnea

27.des.2010 kl.11:31

syns dere bør kalle katten for Snowflake, jeg :D

Jeg trodde du og Shari var best friends, jeg. Jaja, det er ikke morsomt å være sammen med noen som er falsk :(

27.des.2010 kl.11:45

sånn er det med slike jenter. de er veldig flinke til å late som dere er bestevenner, helt til de blir lei av deg! håper du ikke tar det for tungt;)

fantastisk blogg! den eneste bloggen jeg leser! hjelper nok til å holde norsken ved like tenker jeg:)

Cecilie

27.des.2010 kl.11:47

Trist det med Shari! :( Vet jo ikke hva som har skjedd, men har jo noen anelser..

Syns Snowball kanskje var best, hehe ;) Flake eller ball!

Astrid

27.des.2010 kl.12:50

Jeg synes Snowflake var det beste forslaget. :) Ja, huff, oppdaget i fjord på min utveksling at de jentene som var vert å være venner med, var ikke de mest populære. De var (ofte) helt "borte" i all den populariteten de var svøpt i. Men, det gjelder ikke alle! Problemet er at det ikke er lett å se hvem som er hvem. ;)

hanne m

27.des.2010 kl.14:03

snowflake hørtes best ut! :)

27.des.2010 kl.17:09

Jeg synes dere kan kalle katten for SNØ, altså på norsk! ;)

Anne - vietnameseren

27.des.2010 kl.18:44

Må ærlig si at Snowflake høres mest mennesklig ut ;p

Hannah

27.des.2010 kl.18:51

Snowball ((:

Cecilie

27.des.2010 kl.19:47

Må si meg enig med personen som sa SNØ! Snøball, Snøfnugg, Snøhvit.. hehe

Helena

28.des.2010 kl.00:04

jeg å syntes snø var et bra forslag:D

28.des.2010 kl.01:16

snowflake vinner!

trodde aldri at shari endt opp som liksom...'den personen' som var falsk. det så ut som at dere to var bestevenner! kan ikke du bare si liksom...litt om hva skjedde? det kan hjelpe andre som tenker å gå på utveksling ..bare et forslag!

ja prøv ut dansing da! eller på våren så har dem track. liksom, friidrett. det er en bra workout!

ellers da, hold deg til dem som er ekte. glem å være 'in the in-crowd' og bare nyt den sjansen du har å bli kjent med gode personer å forbered engelsken.

Sorry Shari, but you missed out on being friends with Hedda, seriously. Next time, don't even bother.. it would save Hedda and YOU from a lot of wasted time. Kapeesh? Thought so!

Mari

28.des.2010 kl.04:28

Snowflake!

Synd med deg og Shari, jeg går gjennom noe lignende for tiden, men det gode er at jeg virkelig har innsett hvem som er verdt å være venner med=)

Stine Wiik

28.des.2010 kl.15:54

Snowball var supersøtt!

Du nevnte at katten har ulik farge på øynene! Visste du at dette kan være et tegn på at den kanskje er døv på det ene øret/har nedsatt hørsel? De har en super tendens til å klare seg fint uten altså, men det kan være greit å sjekke :)

Idiary

28.des.2010 kl.20:16

SNOWBALL :D så utrolig søtt da ! :)

loveu♥

31.des.2010 kl.00:04

hva med Crystal? :)

Tomine

03.jan.2011 kl.17:19

Enten snowball eller snowflake! :) Tenk hvor søtt det hadde vært for familien du bor hos hvis de har en katt som du har vært med og funnet og funnet navn på! :) Da har de på en måte 'a peace of you' når du er hjemme igjen! :)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits