This is my home, after all, and I just realized how much I love it

Dato: 21.des.2010 | Tid: 08:20 |

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Bakersfield. Jeg har hatt en kjempefin helg med Jenny, og gleder meg allerede til neste gang vi skal møtes! Legger ut noen siste bilder fra helga som jeg ikke har lagt ut enda.

Huset hennes:Isabella og Jenny.


Jenny.

Kjøpte ganske så mye, men orker ikke legge ut bilde av alt. Kjøpte en god del julegaver, sminke, kremer osv. til meg selv, en del basice topper, varme sokker, undertøy og belter. Her er i alle fall noe:
Det føles veldig godt å være tilbake til verdens herligste vertsfamilie. Jeg har savnet dem veldig faktisk. Det var så godt å glede seg til å komme hjem igjen. Nå har jeg innsett at dette virkelig har blitt et hjem for meg, og at det er noe jeg lengter etter når jeg er borte fra det. Har også innsett at familien min her har blitt til en familie nummer 2 for meg, og jeg ville ikke byttet dem ut for alt i verden. Har blitt så glad i dem! Bernie kom og hentet meg på togstasjonen klokka 19.30. Vi dro på Jack In The Box og spiste mat, bare jeg og han. Det var veldig koselig, vi har alltid så mye å prate om, og har akkurat samme humor. Han er så artig å være sammen med, og så merker jeg at han bryr seg veldig om meg. Etterpå kjørte vi hjem, og da jeg kom inn dørene snudde Brad seg i sofaen og ropte "YOU'RE BACK!" med et stort smil om munnen, og Brooke Lynn kom løpende ned trappa, ropte "HEDDAAAA!!!" og ga meg en klem. Ble veldig rørt! Brianna er i nabobyen til ei venninne og kommer ikke hjem før i morgen tidlig.

I dag kom jeg hjem til en gigantisk pakke på rommet mitt. Jeg hadde fått beskjed av mamma om å ikke åpne den før julaften, men etter mye mas sa hun at jeg kunne få åpne den når jeg kom hjem fra Bakersfield. Jeg åpnet den, og inni lå det maaange julegaver fra både mamma, tanter og onkler, venner av mamma, og foreldrene og lillesøstera til Håkon. Det lå også et TONN av godteri oppi der, til og med en sjokoladekalender fra Håkon. Det var litt artig, siden vi hadde snakket sammen på Skype for noen dager siden, og vi hadde snakket om hvordan jeg alltid brukte å spørre "kan jeg vær så snill få åpne sjokoladekalenderen din i dag?", og at han alltid brukte å finne halvspiste sjokoladebiter inni der. FINS jo ikke noe bedre sjokolade. Inni pakken var det også julepynt jeg kunne sette opp på rommet mitt som mamma alltid bruker å pynte med hjemme, slik at jeg også kunne føle meg litt hjemme nå i jula. Ååh, kjenner jeg begynner å gråte når jeg skriver dette.. Ikke sånn jeg vil hjem-gråting denne gangen, mer sånn herregud for noen fantastiske mennesker jeg har i livet mitt-gråting. Jeg er så ekstremt glad i dem alle sammen. Tusen, tusen, tusen takk!
Juletreet vårt.

Akkurat nå har jeg nettopp pakket inn julegavene jeg kjøpte til vertssøsknene mine, og skal legge dem under treet. På selve julaften skal vi til Nana og Tata (altså besteforeldrene våre). Det er bare vår familie som skal dit, resten skal til sine inngiftede, eller hva enn man kaller det. Bernie fortalte meg i dag at de bruker å være der til ca. 23.00 på kvelden, så drar de hjem. Da går alle ungene og legger seg, mens Judi og Bernie blir oppe for å ordne i stand pakkene fra julenissen og slikt. Brooke Lynn tror nemlig på julenissen enda. GRYtidlig neste morgen står de opp, så må de stå på toppen av trappa og vente i spenning til alt er klart. Da spiller Bernie av julemusikken, og de kan komme ned. Så står han klar med kameraet mens de åpner opp alle pakkene sine! Senere på kvelden på selve julaften skal vi til nevøen til Bernie, der samles ALLE sammen, så leker vi juleleker og spiser masse god mat. 2.-4. juledag har familien tenkt seg til Tahoe for å stå på ski. Brianna og jeg er ikke akkurat så veeeldig begeistret, for å si det sånn, så vi har tenkt å spørre om vi kan være igjen hjemme. På nyttårsaften skal vi til Daniel, broren til Gabe, altså søskenbarnet til vertssøsknene mine, der samles hele slekta. Sånn, mamma - nå fikk du vite juleplanene mine!

21 kommentarer

turidod

21.des.2010 kl.09:01

Høres bra ut. Fint juletre,da! Håper du får en fortryllende og spennende jul! Klem

sara elisabeth

21.des.2010 kl.10:46

Åh, fint juletre:) Tror du får det fint i jula jeg, virker som om du trives utrolig bra. God Jul, da :D

Emilie Mikalsen.

21.des.2010 kl.11:23

Hørts ut som en bra jul! :D Digg med masse godteri da! :D

saraelena

21.des.2010 kl.11:51

sooo good hedda!

KJEMPEbra du trives! :)

ha en god jul, og nyt den!

fast leser<3

.

21.des.2010 kl.12:48

det høres ut som ting går veldig bra med deg! :-) glad på dine vegne. god jul søta!

hh

21.des.2010 kl.12:58

for et fint juletre!

Christina

21.des.2010 kl.13:40

for et fint juletre ;-) <3

Celine

21.des.2010 kl.14:19

haha søtt det siste "sånn mamma- nå fikk du vite juleplanene mine!" hihi!

så snille de er med deg, jeg får helt gåsehud! det er nå du virkelig innser hvor mye de faktisk bryr seg om deg og hvor mye de betyr for deg og omvendt :D kjempekoselig!

Stine I.

21.des.2010 kl.14:38

så fine klær:)

Synnøve Osen

21.des.2010 kl.14:55

så fine bilder ♥

Hedda

21.des.2010 kl.15:06

Hørtes bra ut! Håper du får en strålende jul! =)

Toyni (:

21.des.2010 kl.15:18

først; den strikkejakka så utrolig digg ut !: )

også må jeg si det, at det virker veldig spennende å kunne få oppleve en annen jul enn det du er vant til. Selv om du kanskje savner jula hjemme. Men tenk deg at dette er en jul i hele livet ditt, det kommer mange flere, denne jula må jo bli helt spesiell :)

Håper du koser deg masse nedi der : )

Hannah

21.des.2010 kl.22:37

Så utrolig herlige begge familiene dine høres ut (:

Laura from your home town

21.des.2010 kl.23:10

Utrolig heldig du er da. Veldig fine familier du har. ♥

Håper du får ei fin jul :D

GOD JUL TIL DEG I USA! ♥ ♥

Camilla

21.des.2010 kl.23:42

er glad du trives så godt, Hedda! Høres helt kanon ut, og familien din virker sykt bra!

håper du får en fantastisk jul :)

Julie

22.des.2010 kl.00:22

Åhhh, norskt godteri <3

Men jeg har ett spørsmål, du trenger virkelig ikke svare hvis du ikke vill. Men, hvor har det blitt av shari? Dere var jo sammen hele tiden før men har ikke sett noe til hun her i det siste :s. Som sagt, du trenger ikke svare i å med dette kan være voldig persjonlig ;)

Digger bloggen din Hedda !!

anna camilla

22.des.2010 kl.00:36

Fortsett å skriv like bra som du gjør igjennom hele utvekslinga! :))

God jul hilsen en av dine faste lesere

22.des.2010 kl.10:30

er du ikke med shari og gjengen lengre?

Ingrid

22.des.2010 kl.11:56

jeg blir alltid rørt når jeg leser bloggen din Hedda! god jul :-)

Maja

22.des.2010 kl.12:19

kanskje jeg er helt på jordet men jeg syns Jenny ligner veldig på Amanda Seyfried xD

Kristin

24.des.2010 kl.10:43

Ah, fantastisk! Håper du koser deg masse i jula!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits