Shopping with Judi

Dato: 29.nov.2010 | Tid: 08:33 |

"Once a cheater, always a cheater" kommenterer dere i kommentarfeltet mitt på innlegget om meg og Håkon. Hvor gir det "uttrykket" mening hen? Tror det er det latterligste uttrykket jeg vet om. Man lærer av feilene sine, og lærer man den harde veien, gjentar man dem ikke. Så det gir jo faktisk INGEN mening. Fordi om du som kommenterer hadde kommet til å gjort det igjen, betyr det ikke at andre har det. Jeg elsker Håkon høyere enn noe som helst, og ingenting dere kommenterer kommer til å forandre det, så hvis du ikke har noe godt å si kan du like så godt holde kjeft. Gleder meg til jeg kommer hjem fra dette utvekslingsåret, da er det over og ut med alt som heter blogg.

Nå har jeg nettopp vært på shopping med Judi (vertsmor). Ikke sånn storshopping, men jeg trengte noen par ting. Fikk endelig kjøpt meg jakke også. Vi avsluttet kvelden på In N' Out (verdens beste junkfood). Nå skal jeg skrive et essay om Beowulf (skyt meg), så skal jeg sove. I morgen er det skole igjen, motivasjonen er ikke akkurat på topp for å si det sånn. Jaja, bare 2 uker skole nå, så er det juleferie! Bernie dekorerte hele huset i dag, tar bilde av det i morgen så dere får se.

I morgen skal vi feire bursdagen til Jessica, ei venninne. Tror alle jentene skal pynte seg, så skal vi dra ut og spise et sted sammen. Håper på Buffalo Wings, jeg. Så forresten den siste Harry Potter-filmen i går, den var ekstremt skuffende, slutten var latterlig også. Skjønner jo at det er en fortsettelse, men likevel. Hermione er nydeligere enn noen gang, da! Ååh, hun er så pen.77 kommentarer

Emilie Mikalsen.

29.nov.2010 kl.08:36

Så bra at du fant deg en jakke da :D Jeg har også sett Harry Potter, synes den var ganske bra jeg :D Og ja, Hermine er helt sykt peeen! :D Kos deg i bursdag!

29.nov.2010 kl.09:23

drit i alle de som skrive stygge ting :) hun eller han så skreiv den drit kommentaren er ingenting verdt uansett :)

Bra du fant deg jakka og gratz med alle andre ting :)

kos deg på børsdagen hedda :D

have a nice day :)

Maren

29.nov.2010 kl.09:29

Syns synd i deg når andre skriver sånt! Du fortjener et perfekt utveklingsår der borte, så bare drit i alle de stygge kommentarene! :-) Elsker bloggen din og beundrer deg som klarer et helt år alene så langt borte fra familie og venner! God bless u! :-)

Marie

29.nov.2010 kl.09:35

En gang utro, alltid utro, gjelder faktisk VELDIG ofte. Man er naiv vist man ikke skjønner det. Vet jo at man selvfølgelig lærer av sine feil, og det finnes nok noen som ikke gjør det igjen,

men igjen, det er ofte det motsatte. De som skriver det til deg har kanskje andre opplevelser med det enn deg. Husk på det :)

Håper da for guds skyld at Håkon ikke er utro mot deg igjen, fordi spør du meg, så var det jævlig dårlig gjort. Spesielt når du er i USA. Nå vet ikke jeg noe fakta da, så situasjonen kan jo være en helt annen :) Håper det :)

Kjæresten min har vært utro mot meg, og jeg var sikker på at han ikke kom til å gjøre det igjen, jeg ga han en ny sjanse, men han var det igjen, og IGJEN. Nå har vi bare kommet inn i en ond sirkel der jeg aldri gjør det slutt med han, og han tror han kan gjøre som han vil. Tror ikke Håkon er sånn da, de fleste er ikke så forferdelige som kjæresten min.

Men ikke vær naiv sier jeg bare. Og vist det skjer igjen (håper ikke det), vært streng. Du fortjener å være lykkelig :) Elsker bloggen din! Det er faktisk min favoritt blogg :)

Lykke til :)

sophia

29.nov.2010 kl.09:42

kan ikke du skrive prisene på det du kjøper så vi får et innblikk i hvordan prisene er liksom :P viss du skjønner ? (A)

Solveig

29.nov.2010 kl.09:48

Den va jo faktisk en av de bedre filmene i den serien, geesh!

iinahi

29.nov.2010 kl.10:27

åååå, savner forever21!!

Rebekka

29.nov.2010 kl.10:27

Ville bare dele en nydelig sang med deg som jeg tror kan trøste deg litt i julen der borte :)

maria mena - home for christmas :)

smr

29.nov.2010 kl.10:29

neeeei, ikke slutt å blogge når du kommer hjem!!

Johanne

29.nov.2010 kl.10:48

Helt enig med deg angående utsagnet "Once a cheater, always a cheater". De som kommer med slike kommentarer er ofte de som ikke vært borti en lignende situasjon selv :)

Synd at du skal slutte å blogge når du kommer hjem! Håper likevel på et lite innlegg som forteller oss hvordan du har det etter hjemkomsten og sånt ;)
Jeg aner ikke hvorfor kjæresten din var utro mot deg, usmakelig er det hvertfall. Jeg har ikke blitt utro mit, men noe lignende, og det setter DYPE spor som jeg enda ikke har klart å komme over. Dersom du klarer det, FLOTT! :D Kjempe fint for deg, og dere.

Og jeg digger den jakken du har kjøpt, så nais! :D

Hva med å skrive fra hvilke butikker det er? Slik at jeg kan se neste gang jeg er i USA, eller på nettbutikk :D

Kristine

29.nov.2010 kl.10:57

Lite småling av han da å være utro når du er i utlandet, mener jaffal jeg.

Emily

29.nov.2010 kl.11:04

Vel, Hedda, du skriver at du elsker han, men elsker han deg?.. Man ville aldri gjort sånt mot en man elsker, ALDRI. Syntes du er utrolig naiv som blir sammen med han igjen så fort. Elsker en en person, ville en aldri vært utro og ei heller såret en person slik han har gjort mot deg. Han visste at du hadde det vanskelig fra før av. Du er seriøst latterlig naiv. Du klarer lett å finne deg noe bedre enn han. Du er en utrolig nydelig jente og kan velge fra øverste hylle, hvorfor velge en som svikter deg (på HØYT nivå) og en som sårer deg sånn?

Mette

29.nov.2010 kl.11:14

Helt enig med Marie, Kristine og Emily. Tror du at du greier å stole 100% på han igjen? Tillitt er utrolig viktig i et forhold, og hadde det vært meg hadde jeg hatt store problemer med å stole på en som kunne finne på å være utro mot meg in the first place. Uansett, nå som du har tatt valget med å ta han tilbake; masse lykke til! (nei, jeg mener det ikke ironisk) Jeg håper han aldri er utro mot deg igjen.

Anja Riise

29.nov.2010 kl.11:26

Herregud, for noen idioter som kommer med diverse setninger som er sykt upassende når de ikke har peiling på situasjonen. "Du er seriøst latterlig naiv. Du klarer lett å finne deg noe bedre enn han." Hva om situasjonen er en helt annen enn hva leserne har tolket det som?

Og Hedda, vær så snill å ikke legg ned bloggen når du kommer hjem......

natalieusa

29.nov.2010 kl.11:28

ikke hør på den slags kommenterer! det er bare tull!!! folk forandrer seg, lærer om de har gjort noe dumt! Lykke til Hedda! Du inspirerer meg til å klare mitt utvekslings år! jeg reiser bare et halvt år, men likevel så ser jeg hvor sterk du er til å faktisk klare det et helt år! kjenner jeg er stolt av deg selv om jeg ikke kjenner deg i det heletatt!

Be strong! å bare gi faen i alle som komenterer dritt! du fortjener bedre uansett!!

- Natalie

Meg

29.nov.2010 kl.11:57

Bloggen din er en av favorittbloggene mine så jeg håper jo inderlig at du ikke slutter å bloggee når du kommer hjem, du har jo kommt så langt med bloggen din så hvorfor slutte?

Om jeg hadde hatt blogg ville jeg vert overlykkelig om jeg kom på topplisten!

Ikke bry deg om de negative kommentarene! Det er flere positive komentarer enn negative så tenk positivt på det...

Love U!

Camilla

29.nov.2010 kl.12:25

skikkelig fine klær :)

Pernille

29.nov.2010 kl.12:26

Jeg kjenner jeg blir sint når jeg leser enkelte kommentarer! Hedda hadde vel aldri tilgitt Håkon om hun ikke var sikker på om han elsker henne, og aldri kommer til å gjøre noe slikt igjen! Dere har null peiling på hvilken connection og følelser de har for hverandre, all forhold er inviduelle og jeg syns ikke engang dere bør utale dere om dette her. Brødhuer!

Jeg har en kjæreste som gjore en dum liten ting i fylla, jeg ble selvfølgelig sint, såret, skuffet og lei meg, jeg tilga han fordi jeg elsker han og han elsker meg, og noe slikt har aldri skjedd igjen og vi har aaaldri hatt det bedre :-) Når man tilgir sånt og kommer seg videre, viser det bare at det dere har er ekte og sterk, og ingenting kan komme imellom dere! Enkelte har noe mellom ørene og lærer av sine feil også, dere!

Stå på Hedda, du er fantastisk! men håper virkelig ikke at bloggen blir lagt ned når du kommer hjem. Jeg har lest bloggen din helt siden du begynte og håper jeg fortsatt kan ha muligheten til å lese den i fremtiden.

29.nov.2010 kl.13:14

sephora <3

sandra

29.nov.2010 kl.13:20

Skal du ikke blogge når du kommer hjem fra USA igjen ? :(

Mari

29.nov.2010 kl.13:43

Du må ikke høre på den dritten folk slenger, sier jo litt om dem når de ikke tør å skrive navnet sitt engang! Vær så snill å ikke slutte å blogge når du kommer hjem igjen! Jeg har fulgt bloggen din fra dag EN og jeg ELSKER den!! Så bra at det har ordnet seg mellom dere=)

Regine

29.nov.2010 kl.13:58

Den nyeste harry potter filmen er den beste som er laget! du må skjønne ABSOLUTT alt med de andre filmene for å kunne forstå denne. Er ikke sikkert du gjorde det da, siden du syntes denne var dårlig. De manglet ingen detaljer ifra boka en gang :o

nathalie

29.nov.2010 kl.14:26

Åh, kan du ikke bo i usa i et par år til? :) Så kan du blogge lengere, hehe. Neida, men du er favorittbloggen min :D

Frida

29.nov.2010 kl.14:29

veldig fine kjøp :-)

jeg elsker bloggen din, du er en av mine favorittblogger! :)

Elita

29.nov.2010 kl.14:41

Hva slags foundation/pudder bruker du ? Huden din var så flott og matt på alle bildene !

sara elisabeth

29.nov.2010 kl.14:43

åååh, jeg likte jakka! finfin. men ikke slutt å blogg da, du er så flink :)

johanna

29.nov.2010 kl.14:54

NEEI. du må ikke slutte å blogge når du kommer hjem, hvor skal jeg lese gode innlegg fra da? jeg digger bloggen din for mye til at du skulle slutte. du må IKKE gjøre det, Hedda! Fyfy.

Du er så flink. Drit i de stygge menneskene som bare er missunelig på deg fordi du har en kjæreste og bor for tiden i USA. de er bare missunelige, Hedda! DRIT I DE.... ok. kanskje du tar det til deg det de sier, men hallo? det er de som driter seg ræva ut! huff.

uansett, jeg digger deg hedda. du må stå på og leve ut USA turen din, og blogge også når du kommer hjem. Jeg LOVER å følge deg på bloggen! hele tiden...

Christina Damayanti

29.nov.2010 kl.14:56

hvis du ikke liker å blogge så bare drit i det da!

skjønner at du blir lei av at folk skriver slikt og at det går inn på deg, men du trenger kanskje ikke svare på den måten når det er SÅ mange av oss som har prøvd og støtte og trøste deg gjennom hele veien! hvis du ikke bryr deg om blogging og bare tenker på det negative, så gidder iallefall ikke jeg å lese mer...

Ingrid

29.nov.2010 kl.14:58

ikke bry deg om at en person eller to absolutt må kommentere dritt. fokuser heller på det positive folk kommenterer :) angående håkon er jeg overbevist om at du vet best selv. vi har tross alt bare "hørt" om han igjennom denne bloggen.

Christina Damayanti

29.nov.2010 kl.14:59

unnskyld :( reagerte bare sånn fordi jeg ikke vil du skal slutte og blogge.. og følte all tiden jeg hadde brukt på å prøve å støtte deg bare hadde gått i dass.. unnskyld

Johanne :)

29.nov.2010 kl.15:04

du er så heldig som har forever21 og sephora!

geez, når det kommer til kjæresten din har vel ikke vi lesere noe vi skulle sagt siden ditt liv er vel ikke vårt? :)

men jeg skjønner selvsagt at folk tror de kan ha en mening siden vi "lever" i USA gjennom deg. STÅ PÅ JENTE, DU ER STERK :)

Synne

29.nov.2010 kl.15:22

Veldig naivt sakt. Du ser jo hvorfor folk skriver det, nemmelig for å få deg til og forstå at han faktisk var utro. Jeg vet ikke hele historien, men det må være noe i det når han er utro mot deg. Ikke at jeg forstår eller sjønner hvorfor, fordi det gjør jeg ikke. Du er en kjempe søt jente! Bare syns det er naivt av deg og si at man lærer av sine feil og ikke forstår hvorfor folk skriver "Once a cheater, always a cheater".

Merethe

29.nov.2010 kl.15:31

Du må bare ignorere de kommentarene om forholdet til deg og Håkon. Folk er bare ute etter å lage drama. Opplevde det samme med meg og kjæresten, bare begge veier. Begge var utro, vi gjorde det slutt og etter stund ble vi sammen igjen. Forholdet har aldri gått bedre og utroskap er uaktuelt for oss begge! :) Det at du stoler på Håkon er det viktigste! Bloggleserne kjenner han jo ikke en gang.

ann

29.nov.2010 kl.15:38

Alle fortjener en ny sjangse! (selv om alle ikke trenger det like mye) :) jeg tror du har gjort det rette valget når det kommer til Håkon, og håper at det er det riktige også!

utrolig fin jakke, du har kjøpt! elska den, rett og slett!!

meen, hallo! jeg tror du må ha sovnet under Harry Potter filmen, ofrdi den var den aller beste filmen i serien, jeg noen gang har sett! den beskrev følelser på en helt fantastisk måte. den fikk i hvertfall meg til å tenke; tar jeg god nok vare på de jeg er glad i? er jeg en ordentelig venn? osv.

kos deg i bursdagen i morgen! <3

viktoria

29.nov.2010 kl.15:39

nei Hedda, ikke slutt å blogg!

Du er forbildet mitt og jeg lærer så mye av å lese bloggen din!

Stå på, du er en flott jente!<3

Emilie

29.nov.2010 kl.15:53

Skjønner deg veldig godt om du slutter å blogge, for folk kan være så sinnsykt jævlige når de får bruke et kommentarfelt. Jeg tror ikke på det uttrykket i det hele tatt - jeg tror virkelig på det du skrev, at lærer man det på den harde måten så lærer man virkelig - for jeg har vært der selv og opplevd det. Stå på Hedda (:

29.nov.2010 kl.15:56

Må si du kanskje skuffer mange av leserne dine når du skriver at du ikke gidder å blogge mer når du kommer hjem igjen liksom!Akkurat som om det er en tvang at du må blogge bare fordi du er i Usa. Virker som det blir deilig for deg og at du gleder deg til du kommer hjem, for da slipper du å blogge mere? hmm... men,men

ik

29.nov.2010 kl.15:59

synes det er teit at folk skal kommentere det at dere er sammen igjen. Elsker han deg så høyt som det virker, så gjør han jo ikke det der igjen! Det sier seg jo selv! Jeg synes alle skal være glade for at dere ble sammen igjen, det gjør deg jo lykkelig, og det er det som skal telle. Mange kommenterte med støttende ord til deg da du var lei deg, og nå skal de liksom si at det var feil at dere er sammen da? jaja.

men en annen ting... hvor lang juleferie har dere? : )

..

29.nov.2010 kl.16:02

seriøst alle dere.... man lærer av side feil!!

Mari

29.nov.2010 kl.16:07

Sier som deg når jeg leste at du ikke skulle blogge mer når du kom hjem; didnt see that one coming!

Vær så snill! Ikke slutt og blogg!! Ikke at det har så mye å si for deg da, men nå når du har kommet høyt opp på topplisten, så må du ikke gi deg! Bloggen din er definitivt favoritt bloggen min!

Lea

29.nov.2010 kl.16:19

Noen mennesker takler virkelig ikke at andre har det bra. Alle kan gjøre feil, og som du sa, det er da man lærer. Tror det er mange som ikke skjønner hvor vanskelig det faktisk er å være fra hverandre i et helt år... Du og Håkon virker som det perfekte paret! Kunne virkelig ønske at jeg kunne ha den på samme måten :-)

Stå på videre, Hedda! Nyt dette året så godt du kan, det kommer ikke flere!

Håper forresten at du ikke slutter å blogge selv om du kommer hjem, leste bloggen din lenge før du dro og har alltid likt den kjempegodt! Du er så flink til å skrive og får frem humoren i alt :-)

Hedda

29.nov.2010 kl.16:23

Alle sammen: Dette gjelder ikke ALLE av dere, det trodde jeg dere skjønte. Og grunnen til at jeg ikke skal blogge mer når jeg kommer hjem er ikke pga dere, men pga alt stresset rundt dette med blogging generelt. Vet ikke engang om jeg skal slutte, det var en setning jeg skrev der og da fordi jeg var lei. Setter utrolig pris på alle dere som hele tiden støtter meg og motiverer meg, det hjelper faktisk mer enn dere tror. Hører på det meste dere sier, men vær så snill ikke bland dere i hva som foregår mellom meg og Håkon. For alt dere vet hadde vi kanskje pause med friere tøyler? Og for at noe skal kategoriseres som direkte "utroskap" må man ha sex med noen andre, og det var I ALLE FALL ikke tilfelle i det heeele tatt. Dere vet ikke bakgrunnen vår, så vær så snill ikke kommenter på det. Takk! :) Jeg vet at Håkon elsker meg høyere enn noe annet, det er ikke tvil engang.

Marie :-D

29.nov.2010 kl.16:38

Kan du lage en sminke video?:-)

Toyni (:

29.nov.2010 kl.16:43

folk blander seg altfor mye i privatlivet til folk, greit at man er blogger, men de som kommenterer må forstå at de ikke styrer livet til den de leser bloggen til, og at bloggeren gjør som den vil. Tror noen har problemer med å forstå det. og om ordtaket hadde blitt tilfelle, så er det jo ingen andre sitt problem heller.. :)

den svarte blusen var nydelig:)

Christina Damayanti

29.nov.2010 kl.16:46

skjønner :(

skal ikke blande meg!

unnskyld Hedda, for det jeg sa i den første kommentaren altså. :(

du er en supersterk jente og jeg ser sånn opp til deg

Hedda og Agnethe

29.nov.2010 kl.16:47

Du er en av de beste bloggerne, Hedda! Håper virkelig du fortsetter når du kommer hjem :)

- Hedda

Dina

29.nov.2010 kl.16:47

Ikke hør på de negative kommentarene, Hedda! Ingen av oss lesere har noe med forholdet mellom deg og Håkon å gjøre, så bare ikke hør på de. Har sett på deg og Håkon som det drømmeparret, et slikt forhold jeg har lyst på, siden jeg startet å lese den andre bloggen din. Det virker som dere har det så bra sammen, og så lenge dere stoler 100% på hverandre, uansett hva som har skjedd, blir det nok ikke et prooblem :) Stå på, og vær så snill å ikke slutt å blogg når du kommer hjem. Du er virkelig en av favorittbloggerne mine!

Sofie

29.nov.2010 kl.16:55

Er umulig å dømme andres forhold, vi lesere vet ikke hva du og håkon har, og detaljene rundt hva som har skjedd :) Så ville ikke brydd meg så fælt om noen skal begynne å bry seg, dette er mellom dere to.

Har selv vært en idiot og vært utro, noe som jeg angrer noe forferdelig på. Det skjedde kun en gang i skamfylla, og vil ALDRI skje igjen. Vi klarte å bygge opp forholdet vårt til å bli enda sterkere, og nå er dette tre år siden og vi har det helt fantastisk :) Alt går om man virkelig elsker hverandre og jobber med forholdet.

Karitha

29.nov.2010 kl.16:58

Vi har alle gjort tabber her i livet, alle fortjener en ekstra sjanse!

Fine ting du har kjøpt deg :)

hjort

29.nov.2010 kl.17:09

Må bare si at jeg elsker bloggen din og at jeg er innom den hver dag :-)

Jeg synes det er rart at folk blander seg så mye inn i saken mellom deg og kjæresten din...

Det er for det første en privatsak, og jeg går ut i fra at du ikke startet "heddainusa.blogg.no" for at vi skal diskutere kjærlighetslivet ditt, men for at du skal dele hvordan det er å være utvekslingsstudent i USA!.

Håper du ikke slutter å blogge når du kommer hjem ;)

iris

29.nov.2010 kl.17:22

Hei! Jeg følte for å skrive en litt til deg.

Det med, " en gang utro, alltid utro" kommer vel litt an på personen. Jeg syns ikke det er noen unnskyldning for å være utro. Eneste man kan gjøre, om man er utro. Er å beklage ordentlig.

Så er det opp til kjæresten å gi tilgivelse eller ikke. Alle kan gjøre tabber. Store og små.

Det tar sikkert lang tid å bygge opp tilliten igjen, men klarer man det, så blir forholdet bare sterkere.

Når man har vært borte fra hverandre, blir man lei seg, ensom, og gal.

Jeg heier på dere, Hedda og Håkon :) Hilsen Iris !

kristin

29.nov.2010 kl.17:29

Så mange fine innkjøp! Og jeg blir irritert når folk skal drive å kommentere slik. Skikkelig unødvendig. Jeg heier på dere, dere er herlige !

Linda

29.nov.2010 kl.17:31

Nå har ingen noe med forholdet deres. Det er kun dere to som bestemmer hvordan forholdet deres skal utvikle seg. Men jeg tror du skal ta en titt på noen av kompisene hans og jeg. Som regel er det noen som står å "lusker" i bakgrunnen. Skal være kjernekompis, men som egentlig styrer på for å ødelegge (missunnelse??), for i neste øyeblikk slå kompisen på skuldra og skal være den som skal hjelpe. I det ene øyeblikket prøver de å sjenke han full og få han til å gå i baret - for i det neste å trøste og skal være på parti og skjule det. Men du kan banne på at vedkommende gjør alt for at du skal vite det (ad omveier). Og dere er de siste som aner noe som helst.

t w i l i g h t f r i d a

29.nov.2010 kl.17:35

Heihei! Meg igjen. Jeg føler meg nesten litt uhøflig som får komme inn i ditt liv uten å gi et pip fra meg, men det får da gå. Her er jeg ihvertfall.

Ikke bry deg om de utrolig uhøflige folkene som kommenterer på den måten! Jeg tror for det første ikke de har noen særlig erfaring med utroskap (hvis det er det som har skjedd), brudd eller kjærlighetssorg. De har heller ingen rett til å fortelle dere hvordan deres forhold skal være. Alle er forskjellige, og det finnes faktisk de som lærer av sine feil. Noen av dere der ute som har hørt om det?

Jeg har et lite leserspørsmål som jeg virkelig håper du kan svare på. Da hadde jeg blitt skikkelig glad, fordi jeg har lurt lenge på det! Men du trenger ikke svare om du ikke vil, selvsagt. - I august, når du nettopp hadde kommet til vertsfamilien, sa du at den egentlig var midlertidig men de ble så glade i deg at du fikk være der. Men så i et gammelt innlegg fra september, skrev du at det var mer eller mindre sikkert at du ikke skulle få bli oss familien allikevel. Nå, nesten tre måneder senere, er du fremdeles hos den samme familien? Hvis ja, hvordan ordnet det seg? Hvis nei, hvor bor du nå og hvordan trives du?

Takk for meg! :-)

anna

29.nov.2010 kl.17:52

DET KAN DU GLEMME JAA... du skal nok fortsette å skrive ;) ikke bry deg de som driver å slenger dritt, de er nok helt sikkert ikke dine jevne lesere uansett, bare titter innom for å finne et eller annet å slenge dritt om.. og det er ikke vits å slutte av den grunn ;) det er mange som liker å lese bloggen din, og de er de jevne leserne

Sofie

29.nov.2010 kl.17:54

Jeg leser bloggen din fast, og må nok si meg enig med deg. Alle kan gjør feil og om man virkelig elsker en person skal det være mulig å tilgi. Jeg skal ikke si jeg skjønner deg i din situasjon, fordi jeg har ikke vært der selv. Men jeg støtter deg likevel, og synes drittkommentarene bare er et preg av usikkerhet og dårlig selvbilde. Det er ikke noe å bry seg om, de vet sikkert ikke bedre.

Forresten, den gangen du la ut de sangene dere hører på mest der nede, fikk jeg mange nye tips og det var til stor hjelp! Du kunne ikke ha gjort det igjen? :)

Vilde

29.nov.2010 kl.17:55

Synd at du får sånne kommentarer. De blir sannsynelig sendt av misunnelige jenter der ute! Du er nydelig Hedda, husk det! Ingenting kan komme imellom deg og kjæresten din! Stå på:D

Ellers er det jo veldug synd du antalgelig slutter å blogg.. Håper som noen over at her at du vertfall forteller oss at du har kommet vell hjem =)

Håper alt går din vei, Hedda! Du fortjener det virkelig :-)

Vilde

29.nov.2010 kl.17:56

Og foresten så var innkjøpene dine noe jeg gjerne kunne hatt i garderoben :-)

Live

29.nov.2010 kl.18:29

Du er nydelig, Hedda. På både innsiden og utsiden.

Du og Håkon hører sammen. Det er det ingen tvil om.

Kos deg på bursdagsfesten til Jessica i morgen :-)

Sara

29.nov.2010 kl.18:56

Fint å høre at ting er bra mellom deg og Håkon!

Og jeg tror nok ikke du legger bloggingen på hylla, for den har jo vært med deg gjennom laaang tid. Så blir det ikke litt som å legge fra seg en del av livet? Nei, jeg har IKKE peiling på hva jeg snakker om, for jeg blogger ikke selv, men er lov til å prøve å overbevise (a) Kos deg! :D

Annteira

29.nov.2010 kl.18:58

Likte Harry Potter filmen jeg:)) Visste på forhånd at slutten var brå, så det var ingen overraskelse. Og synes det er bra at den er litt annerledes enn de andre.

kristine ;P

29.nov.2010 kl.19:23

Once a cheater, always a cheater sir jeg er et utrykk som stemmer.

ALLE har forskjellige meninger om utroskap.. noen tar di tilbake på blunket, andre tar litt tid,, og mange driter i den personen som va utro, pga de vet at di fortjener bedre..

Ja man kan gi en sjanse til men en sjanse blir til flere sjanser.. og hedda sa at man lærer av sine feil..JA noen lærer av sine feil.. men andre ser på d som en lett måte og komme unna på.. pga de vet at du tilgir dem på blunket og da kan man gjøre d ijen..og ijen og ijen.

va også noen som sa at de som sir Once a cheater, always a cheater ikke har vært borti utroskap?? det er vel de fleste som faktisk har d utrykket,, pga de har vært for naive og tatt tilbake en utro kjæreste som du ALDRI klarer helt og stole på lengre når du drar vekk...

Jeg har vært borti d.,,, jeg var syykt naiv han va utro mot meg 5 ganger og jeg tok han tilbake med en gang, den 6 gangen ble d nok for venninene mine og se meg såra men likeve så elska jeg han mer enn noe annet... men elska han meg??? nei!!

Om du elsker en person er du ikke utro mot den personen.. enkelt og greit ;P

Jeg digger bloggen din hedda.. men måtte bare si at folk har forskjellige meininga om utroskap.. alle har opplevd forskjellige ting..Derfor er folk usikkre om d faktik er Once a cheater, always a cheater?;P

Og jeg vet ikke hvordan typen din er, eller hva han gjore. og det er ditt liv;P men synes d er godt at du gir ham en sjanse til.. men om d skjer ijen. ikke vær like go troende som du er nå;P

Ps sikkert mye skrive feil, dysleksi er ikke enkelt ;P

Julie

29.nov.2010 kl.19:41

Hei Hedda :)

Det virker som du har vært helt utrolig heldig med hvor du havnet.

Du har fått deg verdens beste familie, etter din mening.

Huset du bor i er fint.

Du har mange gode venner der borte, og du blir veldig ofte bedt med på all slags ting fra fester til bursdager til å bare "hang out".

Du kom til CALIFORNIA. Hallo, laaaaaaaaang venteliste. Og varmt hver dag!

Skolen er visst ikke så vanskelig heller.

...Det virker som du ikke har noen problemer der borte i det hele tatt!

Likevell, virker det noen ganger som at du er helt deprimert. Hjemmelengsel. Det høres ut som om det holder på å ta drepen på deg. Jeg bare lurte på om du tror det er vanlig blant alle utvekslingstudenter å ha like mye hjemmelengsel som deg? For å ha det bra i USA, men å savne de der hjemme er en ting, men å ha det mindre bra enn deg og savne venner og familie... det må jo være helt forferdelig!

Det blir nok mange mange utvekslingstudenter (inkludert meg) som ikke er like heldige med plasseringen som deg, og hvordan i HULESTE skal vi klare oss hvis hjemmelengselen blir så ille i tillegg?

Louise

29.nov.2010 kl.20:07

Til Julie:

Tro oss, utveksling er konge!!! Hedda overdriver helt sykt. Man har hjemlengsel på julaften, så går det over =) Kos og klemz fra Brasil

Christina Damayanti

29.nov.2010 kl.21:26

Anonym:

Omg. Hvordan kan DU vite hvordan hun føler seg?

29.nov.2010 kl.21:26

Du må ikke slutte å blogge, for jeg elsker bloggen din. Ikke bry deg om det andre sier, det er kun en grunn til at de sier det. Og det er fordi de ikke er fornøyde med seg selv og bruker andre til å føle seg bra. btw du må fortsette å blogge når du kommer til norge igjen. Jeg lurte på om du kunne fortalt litt mer om livet ditt her i norge, for jeg har ikke helt fått med meg hva som egentlig har skjedd:)

29.nov.2010 kl.21:34

Synes det er råbra at dere er sammen igjen jeg! Bra at du ikke hører på hva folk sier :)

og ikke slutt å blogg når du kommer hjem, du har seriøst den beste bloggen jeg vet om!

Anna

29.nov.2010 kl.21:52

YOU GO GIRL! Never mind alle stygge kommentarer uten mening:) Syns det er sinnsykt bra gjort av deg å gi han en ny sjanse - en utrolig fin egenskap å kunne ha!

Emma

29.nov.2010 kl.22:03

Hvorfor har du blogg hvis du egentlig ikke vil?? Jeg er sikker på at ikke den personen som skrev det mente noe vondt i det en gang.. Uansett.. Håper det går bedre med deg da.. (:

29.nov.2010 kl.22:05

Haha jeg ler av dere dumme og naive mennesker. Jeg kan telle på to fingre de monogame parene jeg vet om. Og det var vel strengt talt typen din som har gått rundt å sagt at dere hadde pause. Om du er så drittlei av at folk skriver alt om typen din og alt det rundt det, så kan du da vel bare slette kommentarene? Så må du være så snill å fokusere på det fine folk skriver til deg. Jeg ser aldri en "takk for det. tusen takk. det var koselig å høre" kommentar fra deg på bloggen din, bare sånn " hva faen i hellllvette vet vel du om det? hold kjef, ikke les bloggne min´a" kommentarer fra deg.

:--)

aat

29.nov.2010 kl.22:10

Synes det er utrolig sleipt av folk å slenge igjen sånne dritt kommentarer. Har selv nylig vært igjennom det samme som deg (at typen var utro). Folk kan mene hva de vil. Om man gjør en stor feil once, så betyr det ikke at man kommer til å gjenta denne feilen foralltid. Bullshit. Jeg tror at etter å ha vært gjennom noe sånn i et forhold, så styrkes det bare til å bli enda sterkere. Det er utrolig lett å si at dersom en skulle havnet sammen med en som var utro, så skulle man dumpet han på stedet, og aldri gå tilbake til personen. Men sånn er ikke virkeligheten. Det er mye hardere når du faktisk står i situasjonen selv. Om personen klarer og innrømme sine feil, og vise at han virkelig angrer, så fortjener han absolutt a second chance. Det gjør alle mennesker, uavhengig av hvilke tabber vi skulle gjøre gjennom livet. Som du sier, vi lærer av våre feil!

Stå på Hedda! Du er modig! Jeg fortsetter å lese bloggen din :-)

Susann

29.nov.2010 kl.23:18

Digger bloggen din! Morsomt og lese om hva du opplever på den andre siden av jorda! :) Jeg skal dit selv neste år, bare at jeg skal gå på college, tror det er litt annderledes enn high school, men blir vel like lærerikt fordet :)

Også lurte jeg på hvilket redigeringsprogram du har brukt for å redigere headeren din? :)

iselin

30.nov.2010 kl.00:24

once a cheat, always a cheat :):):):)

Kristina

30.nov.2010 kl.00:53

den øverste strikkejakken var kjempefin :) hvor er den fra?

Helene

30.nov.2010 kl.11:04

Det er langt ifrå bare sex som kategoriseres som utroskap! Det kan være sååå utrolig mye forskjellig, kommer ann på situasjonen. Men det går ikke å prøve å "rettferdiggjøre" hva enn han har gjort med å si at sex var vertfall ikke tilfellet.

Men good luck anyways ;) bra blogg.

Mia

30.nov.2010 kl.17:08

syns ikke once a cheater, always cheater er rikitg. Man kan lære. Er mer TWICE a cheater, always a cheater, etter min mening ;)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits