The bare naked face of life

Dato: 15.nov.2010 | Tid: 01:02 |

When life hits hard like a stabbing knife
You fight yourself through pain and strife
Remember this, forever and longer -
What doesn't kill you only makes you stronger

Pride is not the way to go
Stay down to earth and time will show
Let your head down, then elapse
'Cause in the end we all collapse

53 kommentarer

Anonym

15.nov.2010 kl.01:19

godt skrevet! helt sant faktisk.

Andréa

15.nov.2010 kl.03:00

Kan inte ens fatta hur du känner dig nu. Jag vet inte vad som hendt dig, men du måste va stärk! Inte låt någon få dig att må dårligt och påminn dig själv om hur mycket du värdt! Det är sant vad du skriver; What doesn't kill you only makes you stronger

Det här gjör dig till "dig"! Man växer på alt, hat, kärlek sorg, lycka! Du är bra, Hedda!

Kram

Silje

15.nov.2010 kl.03:48

Stå på, Hedda! Du er ei sterk jente, og dette vil du klare! :)

Tror du har en stor gjeng med lesere som støtter deg:)

(selv om det kanskje ikke hjelper så veldig mye akkurat nå)

Benedicte

15.nov.2010 kl.05:30

Kjære søte Hedda. Først av alt; du er utrolig flink til å skrive. Jeg fikk tårer i øynene av "Happiness i overrated". Er fast leser, og synes det er utrolig moro å følge deg siden jeg også er i USA i år. Jeg vet godt hvordan det er å ha dårlige perioder, for de kommer innimellom for meg også. Og de får meg til å tenke "Hva faen gjør jeg her? Hvorfor forlot jeg alt det perfekte jeg hadde hjemme, for å dra til ett land jeg ikke kjente noen? Absolutt ingen?". Men jeg tenker at jeg kommer til å angre senere hvis jeg ikke fullfører og at det er en fantastisk opplevelse å se tilbake på senere. Men ja, det er fryktelig å være borte fra alle en er glad i, det skal være helt sikkert. Jeg håper du står på videre. Du er en sterk jente Hedda, og jeg skal fortsette å følge bloggen din. Igjen, stå på! :-)

Marte

15.nov.2010 kl.07:37

<3

meg

15.nov.2010 kl.08:51

Hva sminke bruker du rundt øynene? det som klitrer?

Hedda

15.nov.2010 kl.08:56

Meg: Øyenskygge.

Lise Braathen Hansen

15.nov.2010 kl.08:59

Godt skrevet. Lykke til, Hedda.!

emliy

15.nov.2010 kl.10:05

hei :-) elskser bloggen din hedda, gleder meg til neste inlegg hele tiden! du er blitt min nye favoritt blogg :) men jeg lurer på hvorfor du egentlig dro til USA? jeg mener, selvfølgelig er det en drøm, men når du hadde det så bra hjemme? Jeg har veldig lyst å dra jeg også, men jeg har en kjæreste jeg aldri i verden greier å reise fra. Kan du skrive litt om grunnen til at du dro? :) og hva du gledet deg til og slikt, hva du trodde ville bli bedre? :)

hey

15.nov.2010 kl.10:12

Kom igjen, stå på!

Bare tenk på at akkurat DU er på språkreise! Tenk på alle som drømmer om å oppleve det samme, men for eksempel ikke har råd... Jeg syns du skal nyte tiden din der nede, det skjer ikke så mye hjemme i Norge som man tror når man er på ferie.. Du kommer sikkert til å angre hvis du drar hjem.

Lykke til :)

marie

15.nov.2010 kl.11:29

bra skrevet!

Maja

15.nov.2010 kl.12:12

Jeg syns du skal gjøre det DU føler for å gjøre det som gjør DEG lykkelig, ikke tenk på hva andre mener men jeg tror hvis du drar hjem at du vil angre :) tenk godt over hva du gjør, leserne dine vil alltid støtte og være der for deg uansett ♥

Elsker bloggen din.

may

15.nov.2010 kl.13:29

kjenner det helt nedi tærne mine at dette gjør vondt. på dine vegne altså. kan ikke forestille meg hvor forvirra og alene du må føle deg nå.. jeg hadde tenkt å ikke kommentere noen ting på dette egentlig, for jeg liker ikke helt å komme så nært innpå ting som dette, men jeg må bare få si noe jeg har fått inntrykk av.

jeg leser om og om igjen at du føler skyld for at du dro. og da tenker jeg automatisk at du tenker på det med håkon som en selvpåført hendelse fordi du dro fra han. det er så feil.. kan hende jeg tar feil, men om du skulle føle at det som nettopp har skjedd er DIN feil bør du legge det av deg med en gang, for det er det virkelig ikke. dette er så urettferdig mot deg at jeg har ikke ord.. jeg har lyst til å si "nyt oppholdet, stay strong", men en annen del av meg har virkelig lyst å si at du bør virkelig tenke over om dette er verd det, før du faller helt sammen. jeg vil tro det kan bli vanskelig å hente seg selv inn igjen etter noe sånt.. men uansett hva som skjer framover - vær så sterk du bare kan. gråt og vær fortvilt, søk trøst i det du har og tenk at ting ordner seg. alltid. for det gjør det virkelig.

Kaya emilie - en blogg du bør få med deg

15.nov.2010 kl.14:02

godt skrevet og så pen du er :-)

sara

15.nov.2010 kl.14:25

godt skrevet

sara

15.nov.2010 kl.14:26

fast leser

Lena

15.nov.2010 kl.14:41

Du er faktisk den eneste bloggen jeg leser fast, haha. Syntes det er kjempetøft av deg. Stå på :)

g

15.nov.2010 kl.16:00

hei hedda :) jeg leser bloggen din fast, og jeg må virkelig si jeg får vondt i hjertet mitt av å lese om det du gjennomgår om dagen! jeg opplever det samme selv, bortsett fra at jeg ikke er på andre siden av jordkloden, og jeg kan virkelig ikke se for meg hvor tungt det må være! jeg har dessverre ingen gode råd, for det vil være vanskelig uansett om du dra hjem eller ikke. Eneste jeg råder deg til er å tenke deg godt om før du drar hjem, selv om jeg skjønner at det virker som det beste å gjøre akkurat nå. Jeg tror du og Håkon har noe spesielt og jeg har troen på at det vil ordne seg, selv om du er i usa.

Håper virkelig ting ordner seg for deg, hedda! du virker som ei kjempegod jente :)

Linda<3

15.nov.2010 kl.16:34

Det er vondt å lese at du ikke har det så godt for tiden. men ting vil gå bedre etterhvert!

Stå på Hedda! dette klarer du! <3

sigri

15.nov.2010 kl.16:39

Jeg synes du er så utrulig sterk Hedda!

Jeg har lest bloggen din i en lang stund nå helst siden du hadde heddzz bloggen.

Og at du bare må se framover og se det vil komme lysere tider. Selv om det virker slik at det er veldig mørkt nå! Tenk om du ikke fullfører året, hvor mye du vil angre.. Tenk dette er bare et år av dine mange gjenværende år i livet. Og hvis du fullfører så vil du tenke tilbake å huske hvor sterk du var! Uansett hva du velger å gjøre, så håper jeg du gjør det som er best for DEG og ikke noen andre! :-)

renate

15.nov.2010 kl.16:44

kJEMPE BRA BLOGG!

15.nov.2010 kl.17:12

Kjempe bra blogg : ))

Lurte på om du har vurdert sminkevideo, du er utrolig fin! :D

15.nov.2010 kl.17:26

alle gjør feil i blandt, og dessverre var det nå håkon sin tur til å tabbe seg ut. jeg vet for sure at han ikke mente noe med det og at han elsker deg over alt. jeg skjønner at du blir lei deg, og når du er helt på andre siden av "dammen" kan alt virke mye større enn det egentlig er. du vet selv at rykter legger litt "flesk" på sannheten, men du vet jo ikke hva som er sant av ryktene eller ikke. noen sier noe, og noen sier igjen noe helt annet. jeg var der selv på torsdagen, og så hvor beruset håkon var, selv om ikke dette er en unnskyldning for å gjøre det han gjorde. men du må ikke tro at han gjorde det for å såre deg. jeg er helt sikker på at han angrer noe sinnsykt, for det dere hadde betydde utrolig mye for han. jeg skjønner at det er vanskelig for deg å tilgi han etter at han har brytt tilitten du hadde for han, og det er som oftest lettere å tilgi enn å glemme. men jeg håper du en gang tilgir han for de feilene han har gjort. han er en person med ett godt hjerte, og det vet jeg at du også er. for å se det litt mer fra hans side vet jo ikke han hva du gjør i usa han heller, men fortsatt så stoler han på deg at du ikke gjør noe du vil angre på. i forhold går det litt opp og ned, og dette er vel den største nedturen i deres forhold etter det jeg vet. jeg vet det kan ta tid for deg å tilgi han, men som de sier: " what doesnt kill you only makes you stronger"

håper alt ordner seg <3

Turidod

15.nov.2010 kl.17:39

Jeg er enig med det siste innlegget!!! Klem

15.nov.2010 kl.17:53

Jeg var også der, og tror det høres verre ut enn det faktisk er! alle kan gjøre feil og så lenge man angrer og har lært av det, går kanskje an å tilgi med tid? :)

Stor klem til deg! Håper det går bedre med deg, med tiden til hjelp :)

makeupgeeek

15.nov.2010 kl.17:57

helt enig med deg, håper alt ordner seg for deg søta!

Janne

15.nov.2010 kl.18:48

jeg beklager, du fortjener virkelig ikke dette! stå på videre!

krist.in

15.nov.2010 kl.19:21

<3

Lisa :-)

15.nov.2010 kl.20:43

Hei søta, jeg kjenner ikke noe mer til saken mellom deg og håkon enn det jeg leser her. men ville bare si at alle par går igjennom slike ting, det vet jeg selv. Men tenk hvis dere kommer dere gjennom dette, da blir dere DET superparet og da kommer dere nok over det meste! blir litt dumt å skrive dette når du nettopp har sagt at du ikke vet hva du vil; men tenk ordentlig på hva DU vil, drit i de andre. vil du ha Håkon så tar du Håkon, hvis ikke så er det hans tap ;-) enkelt for meg og si, jeg vet. UANSETT SÅ HÅPER TING ORDNER SEG, STÅ PÅ HEDDA!! :D <3

BOLLA

15.nov.2010 kl.21:56

Hedda i usa = veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggggggggggg braaaaaaaaaaaaaaaaaa blooooooooooooooooooooooogggg <3<33

Henriette Larsen

15.nov.2010 kl.22:51

Du er så flink, du er modig som klarer å holde ut et helt år i statene og du er helt utrolig pen! Fortsett med styrken du viser i innleggene dine, så klarer du å holde ut dette. Jeg er helt sikker på at det som har skjedd med deg og Håkon kommer til å ordne seg, sett deg ned å tenk selv om du sikkert tenker masse for tiden, for tenking er det som hjelper, fra en fremmed til en fremmed :-)

Jente

16.nov.2010 kl.00:17

Anonym fra krsund:

Hva faen er egentlgi i veien med deg?

Hedda! Bare stå på, å gjør det som er best for DEG! Tenk på DEG SELV!

Hedda

16.nov.2010 kl.00:22

Anonym fra krsund: Hva faen snakker du om? Jeg har ALDRI vært utro, og det vet Håkon like godt som meg. Herregud så sykt latterlig av deg å skrive noe slikt? Hvor får du det fra?! Haha, at jeg har vært utro er MYE mer enn hva jeg vet, du kan jo gjerne sende meg en epost om hvem jeg var utro med og når? "hadde ikke du en aldri så liten episode med en kompis alene på et rom. ryktes at det både var tunger og hender inn i bildet" DET RYKTES, vel å merke. For det første var vi SEKS personer innpå det rommet, allerede der har fjæra blitt til fem høns. Folk sier ALT mulig for å ødelegge for andre, jeg gjorde ikke en DRITT innpå det rommet der, og det vet både de det gjaldt og Håkon. Håkon og jeg hadde det helt fantastisk like før jeg dro, forholdet vårt har aldri vært sterkere, så jeg vet ikke hvor du har hentet all denne dritten fra? Gå og finn deg et eget liv og bry deg med, i stedet for å kaste bort tiden din på mitt. Du aner ikke hvor provosert jeg blir, jeg hadde ALDRI i HELVETE kunne fått meg til å vært utro mot Håkon om jeg så satt med kniven på strupen. Jeg er, og har ALLTID vært HELT imot utroskap, og jeg har vært av de som har sagt "folk som er utro skal ALDRI tilgis". Så hva får deg til å tro at jeg ville gjort det selv? Håkon har ikke tilgitt meg for noe som helst, for han har aldri hatt noe å tilgi meg for, kjære deg!

Anonym

16.nov.2010 kl.00:26

Til Anonym fra Krsund:

Jeg var på den klasseturen da det der skjedde, og jeg VET at Hedda ikke gjorde NOE innpå det rommet der. Jeg er ikke engang venn med Hedda, men at dere kommer med så idiotiske påstander for å gjøre vondt verre for henne nå gjør meg sykt irritert. Jeg vet også at Hedda aldri har vært utro mot Håkon, hun er ikke slik. Så hold de falske ryktene deres for dere selv.

anonym

16.nov.2010 kl.00:29

Anonym fra Krsund: En mer urelevant kommentar skal man faen meg lete lenge etter. Tror virkelig du bør sjekke opp kilder/fakta før du kommer med slike idiotiske påstander du TYDELIGVIS ikke har peiling på for fem flate øre.

Håkon

16.nov.2010 kl.00:44

Nå har jeg holdt meg unna denne usaklige debatten gjennom flere innlegg siden jeg selv har vært sentrum i hva dere har debattert. Men én ting er sikkert; Hedda har aldri vært utro mot meg, hun har aldri såret meg eller gjort meg noe vondt. Hvor dere får det fra og hvilke kilder dere bruker, gir jeg blanke faen i. Skjønner ikke hva som får folk til å ta seg tid til å diskutere/poengtere anonymt på bloggen, er vel et resultat av "makten" dere får når dere kan være anonyme . Ellers er det underholdende å lese alt det syke som blir tatt opp, med både trekanter og firkanter. Alt var fryd og gammen før Hedda reiste, rett og slett den beste tiden i livet, noe jeg akter å fortsette med når hun kommer hjem. Takk for meg

16.nov.2010 kl.01:00

har DU vært utro da håkon ? ;)))))))))))))))))))) idiot

Hedda

16.nov.2010 kl.06:47

Dette begynner å bli helt ute av kontroll, dere. Ikke legg dere borti noe der ikke har peiling på.

Sara

16.nov.2010 kl.07:30

Håper du har det litt bedre nå enn for noen dager siden, Hedda <3

Karoline:)

16.nov.2010 kl.10:35

Har lest bloggen din siden du blogga på hedzzz, og har vært med på dine oppturer og nedturer flere ganger. Har flirt når du har vært glad og lykkelig og fått vondt i magen når du har vært lei. Liker deg og Bloggen din kjempe masse, og ønsker deg masse lykke til framover! Kommer til å lese den fantastiske bloggen din selv om du drar hjem til kalde Norge, du er like spennende og kul å lese om alikevell! Elsker å lese om "GJETT HVEM SOM KOM INN I BUTIKKEN IDAG!!!" og "drittungene" som kommer å spør deg om ymse ting. Du er knall, best, pen og morsom! Husk det :)

ps: jeg er ikke anonym, jeg har bare ikke en blogg.. :/

-Karoline :)

Amanda

16.nov.2010 kl.11:38

Nå må du huske på å ta vare på deg selv, gjør kun det du har lyst til, ikke hør på andre! Du har fått et slag i trynet og trenger å komme deg fra det! Det er en del av sorgprosessen, du må infinne deg i den nye situasjonen, også tar du det derfra :)

Bundy Dick

16.nov.2010 kl.12:37

«Paradise Hotel»-stjernen Stine Marie Lothe Svendsen meldes gravid! Gale hane...

Sarah

16.nov.2010 kl.14:04

Håper ting ordner seg for deg og Håkon Hedda!

Stå på!

Therese

16.nov.2010 kl.14:07

Hvordan sminke bruker du ?

Utrolig fin blogg du har! Jeg er innom den en del, men jeg er ikke så flink til å kommentere!

Ta en titt innom bloggen min, nytt innlegg om dagens drømme outfit. Si din mening :-)

Mina

16.nov.2010 kl.15:21

Stå på :-) frem med det positive og ut med det negative.

meg

16.nov.2010 kl.16:04

Jeg spurte hvilken sminke du brukte rundt øynene, jeg ser jo at det er øyenskygge.

Men hvilken?

Qvam

16.nov.2010 kl.17:16

<3

Lissie

16.nov.2010 kl.19:33

Dette er utrolig bra skrevet, og jeg får tårer i øynene av alle innleggene dine.
Jeg synes utrolig synd på deg, og det er fortsatt litt misunnelse ute og går. Det er heller ikke meningen å være frekk eller slem, men har det noe med Russe Kick-off å gjøre, at det er slutt med Håkon? Jeg bare lurer.. Ikke for å være slem!

Elisa

16.nov.2010 kl.21:23

Så tragisk at folk ønsker å gjøre ting verre ved å stille de samme spørsmålene omomomogomigjen og grave i nye og gamle detaljer, mens andre maser om ØYENSKYGGE! Latterlig.

Men kjære Hedda. Prøv å nyte det livet du lever nå, og hvis du vil kan du prøve å tilgi. Tilgivelse betyr ikke at du finner deg i urettferdige handlinger. Tilgivelse behøver ikke føre til forsoning. Men å tilgi kan kanskje hjelpe deg å legge noe av det vonde bak deg, og det kan hjelpe Håkon som alltid har vært der for deg før, og som også nå stiller opp og stiller seg lagelig til for hugg, som det heter. Jeg skjønner inderlig godt at du er veldig skuffet, men sannsynligvis er han fortsatt den samme, bare mer skadeskutt. Ta tiden til hjelp. Det er vanskelig å tilgi utroskap. Det er vanskelig å gå mot sine egne sterke meninger, og det er veldig, veldig vanskelig å vise svakhet.

martine

17.nov.2010 kl.00:54

folk må vel skjønne at de ikke smører alt som skjer imellom dem på bloggen det vil de nok ha for seg selv ,gud!

anonym

17.nov.2010 kl.02:10

haha elisa, bedre at folk spør om "randome" ting enn at hver og en skal spørre om hva som skjedde.

Mattie Nishobora

17.nov.2010 kl.03:15

Vakkert !!! Du er Pen pen pen :DD

Cecilie - Kommenterer tilbake

18.nov.2010 kl.23:43

Du er så sykt perfekt du!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits