Life is about falling, living is about getting back up

Dato: 08.nov.2010 | Tid: 05:11 |

Denne uka har ikke vært så lett. Har følt meg veldig ensom og alene. Det har derfor vært ekstra vanskelig å være borte fra mamma, pappa, venninnene mine, Håkon, hjembyen min og alt som er trygt og kjært. Jeg savner bestevenninnene mine hjemme i Norge helt ekstremt, de forstår meg alltid så godt. Heldigvis har jeg en fantastisk familie her da, som alltid får meg til å le. I dag satt jeg i hot tuben i hagen med Bernie og Brooke Lynn i to timer og bare snakka med de, for å få tankene på andre ting. Nå er det på'n igjen med skole, motivasjonen er ikke helt på topp kjenner jeg..

But life is about falling, living is about getting back up. Så jeg får vel bare løfte hodet og fortsette å prøve. Nå venter skolen.

11 kommentarer

Caroline

08.nov.2010 kl.05:15

alt går nok bra, hedda<3 snakk til me når som helst om d e nåkka du vil snakke om da:-)

susanne

08.nov.2010 kl.05:42

Du er kjempe heldig som er i usa vertfall! :)
Jeg forstår deg godt jeg, Hedda. Håper det skjer noe som gjør deg glad i nærmeste fremtid, det fortjener du. Hvis du trenger en som opplever et utvekslingsår også, så er det bare å legge igjen en kommentar på bloggen min, eller sende meg en mail.

Ha en god uke! :-D

Sara

08.nov.2010 kl.09:11

Går nok bra : D

Maria

08.nov.2010 kl.09:40

Syns duer tøff som drar bort sånn for så lenge helt alene. Men det går nok bra :)

08.nov.2010 kl.13:45

skjønner deg litt, på en måte. Jeg bor alt for langt unna mamma, søstrene mine, pappa og min bestevenninne. Jeg bor jo i norge, noe de også gjør. Men det koster en del å dra, og det kan bli tungt av og til å ikke fått sett de så ofte. du er tøff, er kan neppe være lett! men det går nok bra :)

efghj

08.nov.2010 kl.15:01

Dritbra blogg, du har fått deg en ny leser altså :)

men jeg har ikke fulgt bloggen din helt fra starten, og vet derfor ikke helt det der med hvor mange familier du har hadd, og hvem av dem som var ventefamilier og hvem du byttet fra osv. jeg har prøvd å lett i arkivet, med det går bare i surr for meg. så om du hadde hatt lyst å fortelle litt om det, så hadde det vært kjempefint :)

Jeg vurderer også sterkt å reise på utveksling, og lurer derfor på hva du syns om det nå? kan du fortelle litt om hvordan dagene går, og hva du gjør?

Jeg har tre store bekymringer; å komme på en ræva plass, å komme til en ræva familie, og å bli hata på skolen eller noe sånt. så jeg lurer på, var det lett å få seg venner? har du eventuelt noen tips til hva man burde gjøre, hvordan man burde kle seg, opptre osv? hadde vært kjeeempetakknemlig om du hadde svart på dette :) på forhånd takk, og lykke til videre, hedda!

Synne Linnea

08.nov.2010 kl.15:03

det blir nok lysere tider :)

Hannah

08.nov.2010 kl.15:16

Håper det går bedre (:

Yara i USA 10/11

08.nov.2010 kl.22:10

Skjønner hvordan det føles ja. Det rare er at plutselig blir man glad igjen og så vet man ikke helt hvorfor man synes det var så forferdelig før. Men ja, det blir bra igjen ganske snart!

09.nov.2010 kl.17:14

Kan tippe at den blå toppen du har på deg er fra holliester eller no :P husker ikke hvordan det skrives : L <3

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits