The eye of the tiger

Dato: 06.nov.2010 | Tid: 09:52 |

Den siste uka har folket her vært i hundre. The Giants vant nemlig verdensmesterskapet i baseball, så alle var sykt glade. Alle vennene mine er store Giants-fans. På radioen spilles det hele tiden av sanger hvor de har remixet for eksempel en Lady Gaga-sang om til samme melodi, men de har byttet ut teksten og synger om at the Giants er verdensmestere i stedet. I dag var det en STOR parade i San Francisco, EKSTREMT mange var der. MANGE elever fra skolen min skulket for å dra på paraden. Melissa kom nettopp på besøk til meg, hun hadde vært på paraden, og sa det var tusenvis av folk der, og at det var helt sinnssykt. Så baseball er veldig stort her!

I kveld er det den siste fotballkampen i sesongen, og det er mot et ekstremt bra lag. Og siden amerikanere har så mye school spirit, var det mye som foregikk på skolen i dag. Vi hadde folk som malte små poter i fjeset på folk, det var høy musikk og folk danset helt sykt, vi hadde t-skjorter og t-shirt-paint så vi kunne male t-skjorter til i kveld, og nesten hele skolen var kledd i rødt. Det blir en spennende kamp i kveld, gleder meg! Det er forresten Senior Night i kveld, så i kveld blir det utdelt blomster og diplomer til alle som har deltatt i sport i løpet av skoleåret.

Det begynner å nærme seg vinter nå, og da skal jeg begynne med en fritidsaktivitet tror jeg. Hadde lyst til å begynne på dansing, men det er ikke så mye å velge mellom her i byen. Tror det eneste de har er en yogaklubb, og resten er i forbindelse med skolen. Mulig jeg bare starter på treningssenteret! Nå må jeg gjøre meg klar til kampen. Blogger sikkert når jeg kommer hjem, hvis vi ikke finner på noe etter kampen :-)

12 kommentarer

 Helenee

06.nov.2010 kl.10:26

Kult :p men kan du begynne å skrive klokkeslette hva det er i California når du skriver?

maddepaddee

06.nov.2010 kl.11:02

Ahh, du har en av de feteste headerne jeg har vært innom ! Du er også råå pen :D

Hanne-Elise

06.nov.2010 kl.11:05

Utrolig bra blogg! Jeg har også lyst til å dra på utveksling til utlandet når jeg blir 17 år :)

Men hvem har laget headereren din ? Den var sykt fin! :D
Kos deg masse! :)

Celine

06.nov.2010 kl.12:20

liker at du skriver om hverdagen :D

Marte

06.nov.2010 kl.13:49

Elsker bloggen din! :D Du skriver så bra, og det er alltid så interessant å lese :) Skal til USA neste år, og da hjelper det å lese blogger som denne :)

PS, du er nr. 29 på topplisten på blogg.no :)

06.nov.2010 kl.14:01

Hei :D

Jeg skal på utveksling neste år, og jobber med søknaden nå. Jeg bare lurer på hva slags bilder du tok med? Tok du med bilder bare av deg, eller hadde du med av venner, kjæreste, kjæledyr, huset ditt osv?

Hannah

06.nov.2010 kl.14:57

Kult (:

tonieis

06.nov.2010 kl.15:56

hei jeg bare skriver til deg her inne jeg:) jeg husker ikke om det er jeg som har lagt til deg som venn her inne, eller om du har lagt til meg, for har så mange venner her:) uansett er det hyggelig:) men jeg har en ny bloggside på blogger som nå er ferdig laget, veldig fornøyd:) Så denne bloggen sletter jeg snart, men hvis du vil inn og klikke og evnt følge meg på blogger er det veldig hyggelig:)

www.tonjemor.blogspot.com

klem Tonje:)

RIKKE

06.nov.2010 kl.16:12

Det må være kult å bo der borte :-)

Vanny

06.nov.2010 kl.16:43

elske bloggen din :D <3 stå på :) and hf in the USA :)

kristin

07.nov.2010 kl.12:23

Høres utrolig stilig ut! Er vel gøy når det er så god stemning?;)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits