..

Dato: 28.sep.2010 | Tid: 02:48 |

Nok en vanskelig dag.. Ikke pga. hjemlengsel osv., mer pga. det som skjer her for øyeblikket. Jeg har nå fått vite helt klart og tydelig at jeg ikke blir boende i denne familien, har snakket med både AFS og familien om det. Jeg skal flytte ut om to-fire uker, avhengig av hvor kjapt AFS finner familie til meg. De skal lete i området hvor alle vennene mine bor, det er like ved skolen, og er et utrolig fint område. Håper de finner en familie som matcher meg der!

Jeg merker at dere er nysgjerrig på hva jeg tenker om det. Jeg vet faktisk ikke helt. Jeg har prøvd å gå inn i meg selv for å finne ut hva jeg vil, men jeg greier bare ikke. Ikke det at jeg har noe valg da. Jeg synes det er greit, men likevel vet jeg ikke hva jeg aller helst kunne tenke meg.. Det er noe med det at man vet hva man har, men ikke hva man får. Derfor er jeg litt nervøs, ettersom jeg nå, atter en gang, er tilbake til denne ventingen på vertsfamilie.

Ellers går det veldig bra med Håkon og meg. Vi er kjærester i beste velgående, om jeg kan si det slik. Jeg har kontakt med han hver dag! Savner han veldig, men det går bra, for jeg vet at han er der når jeg kommer hjem, og jeg vet at vi kommer til å fortsette å være kjærester etter jeg har kommet hjem også. Han er det beste som noen gang har hendt meg.

Nå står Shari utenfor, hun kom på døra mi så snart jeg fortalte at jeg var lei meg. Herregud så glad jeg er i henne.

32 kommentarer

helene t.önskland

28.sep.2010 kl.02:55

awww! fin blogg forresten:)

28.sep.2010 kl.02:56

hvorfor kan du ikke bo hos den familien lengere da ? de sa jo at de ville la deg bo der :s

Randomsan

28.sep.2010 kl.04:07

Herregud noe så fryktelig urettferdig

lenenepstad

28.sep.2010 kl.05:16

åfff, I kind of know how you feel.. Det suger. Jeg ville bytte familie fordi det ikke er passende å bo her jeg er nå, så jeg har pratet med vfamilien og min IEC. De har funnet en familie utrolig kjapt, litt for fort til å vite hva jeg skal føle om det. Hilste på dem dagen etter at jeg snakket ut med vmor. I'm a mess! Min IEC tror jeg har second thoughts om å bytte familie fordi jeg sier jeg ikke vil rushe inn i noe med en eneste gang.. Hele situasjonen er bare så frustrerende.. Med andre ord: Livet som utvekslingsstudent er hardt!

Christina

28.sep.2010 kl.07:05

Åh, så trist! :( skjønner godt at du begynner å bli lei usikkerheten osv..

men på den positive siden trenger du ikke gå gjennom alt det med nye venner og første skoledag igjen! Og itillegg får det kjempefint med deg og Håkon! Herlig <3

Hedda

28.sep.2010 kl.07:21

Christina: Neinei, blir jo i samme by og samme skole :)

Anette

28.sep.2010 kl.07:34

Hvorfor kan du ikke bo hos de lenger? Vil de ikke ha deg? :s

Luna Anette

28.sep.2010 kl.08:38

Helt sykt mye surr med AFS..? Hadde ikke følt meg særlig trygg om jeg hadde dratt med dem for å si det sånn. Er vel skummelt nok å dra fra Norge og familien sin, men å hele tiden måtte være nervøs for å ikke kunne bo hos den familien du faktisk har slått deg til ro hos? Herremin. Syntes du virker utrolig sterk!

Liinda

28.sep.2010 kl.09:16

Håper du har blitt tildelt den mest tilgrisa delen av kaka, og at ikke alle som reiser med AFS har måttet tåle så mye surring :/ Er vel ikke bare AFS sin feil akkurat, har jo mye med familiene som er innblandet også selvfølgelig, men likevel. Kan ikke være noe gøy med alt dette styret. Føler virkelig med deg, håper det ordner seg for deg :) Og håper neste familie blir den du faktisk skal være med resten av året!

Tone

28.sep.2010 kl.10:11

Så utrolig kjipt! Må innrømme at jeg ikke skjønner hva problemet til AFS er.. Du vil jo være der, og familien vil ha deg. Da er det vel ingen grunn til at du skal måtte flytte..?

Julie

28.sep.2010 kl.10:18

Hvorfor må du bytte egentlig? :)

Anita

28.sep.2010 kl.10:21

Hvorfor skal du bytte?

kan ver jeg bare har lest forbi det, men lurer bare!

Leser bloggen din hver dag, utrolig spennende! :)

kristin

28.sep.2010 kl.11:47

Kjipt å måtte flytte nå som du er kommet litt "inn i det" på en måte. Men får håpe de finner en familie i nærheten da, sånn at du slipper å flytte så langt og kan ha kontakt med alle enda :)

Marita Nordlii

28.sep.2010 kl.11:54

Huff :( Dette hørtes ikke noe koselig ut! Kjenner flere som har vært i samme situasjon som deg...

Bra at du og kjæresten holder sammen da :)

Pawandeep Duggal

28.sep.2010 kl.12:09

Det er bra at du får en ny familie, i det området du bor i nå :)

Qvam

28.sep.2010 kl.13:37

Utrolig mye bry det skulle være med de verstfamiliene da :s får håpe dette er siste gangen nåda, for din skyld :)!

Randi

28.sep.2010 kl.15:11

så trist at du må skifte familie! Men hvorfor må du det egentlig? sa de ikke at de ville ha deg da?

bra at det går bra med deg og håkon, dere er så søte :)

kari-anne.

28.sep.2010 kl.15:28

så fint at det går bra med deg og håkon da! og at du har så fantstiske venner i usa :-D

Live

28.sep.2010 kl.16:33

hvorfor kan du ikke bo hos de lenger da ? ville de ikke være vertsfamilie et helt år ?

det går nok bra, Hedda. ordner seg for snille jenter :)

Jannike

28.sep.2010 kl.16:35

Huff da! Ikke moro. Bra du ikke skal så langt da, at det er i samme område :-) Du får ha all lykke til da!

Ingrid

28.sep.2010 kl.16:41

hvorfor må du bytte? :o

28.sep.2010 kl.16:52

Den familien du har nå, vil de ikke ha deg lenger?;o

Hanne Årland

28.sep.2010 kl.16:53

det må være kjiipt. Veldig dårlig opplegg av AFS da!

Kaisa Wales

28.sep.2010 kl.18:55

Syns jeg faktisk er veldig dårlig gjort av AFS. Men jeg håper du klarer deg, Hedda. Lykke til. :)

Toyni

28.sep.2010 kl.19:13

uff da :/ det er ikke bra :/ men håper virkelig at det ordner seg for deg. har vært litt for mye tull nå syns jeg !

Anonym

28.sep.2010 kl.21:51

Så dumt, hva er grunnen til at du ikke kan bo hos dem lenger da?

Sara

28.sep.2010 kl.22:57

Aaw, Shari er søt! : ) Men hun er vel der slik som du var for henne for noen dager siden :)

Håper du kommer til en bra familie i hvert fall ^^

Hannah :

29.sep.2010 kl.21:56

Håper du får en bra familie :D

emily

01.okt.2010 kl.02:16

Det er vel ikke afs sin feil at familien ikke vil ha deg`? Tror kanskje ikke jeg hadde ville hatt noen som legger ut bilder av bher de har kjøpt, bilder av hele huset, og bilder hvor man ser ut som en glamourmodel til hele verden!!!! Dessuten, du er jo bare sammen med venner hele tiden, høres ikke ut som om du er der for å bli en del av familien - kun for å bade i bassenget og spise. Skjønner dem godt - de får jo ikkke betalt for og ha deg engang!

Hedda i California

01.okt.2010 kl.02:39

Emily: Øøøøh, jeg sa aldri at det var AFS sin feil? Det var JEG som ville flytte, det var JEG som valgte det, ikke familien. Herregud, legg deg ut av det, og check your facts før du åpner kjeften.

emily

01.okt.2010 kl.05:49

sa aldri at du sa det heller! Mente de andre som skrev det. Jeg hadde ikke orket å ha deg som vertsøster. synes det er sykt spess å legge ut bilder av hele huset samt posebilder av seg på nettet slik at alle på hele skolen din/vertsfamilien din ser bhen du har kjøpt. Er utveksligsstudent selv, og tror akanskje du har misforstått hvorfor man er utvekslingsstudent idet hele tatt. virker som om du bryr deg mer om å pose for kameraet enn å bli del av en ny familie. Jeez. facts checked.

Hedda i California

01.okt.2010 kl.07:28

"Emily": Haha, du tror virkelig du kjenner meg inn og ut utifra det jeg skriver og legger ut bilder av på bloggen, du? Har snakket med familien om det å legge ut bilder av hele huset, det hadde de ingen problemer med, så lenge jeg ikke tok bilder av soverommene deres (og det gjorde jeg heller ikke). Jeg viser vertsfamilien min alle klærne jeg kjøper, og kanskje jeg har et annet syn på om andre ser BHen jeg har kjøpt? Alle bruker undertøy, hvorfor skal det være tabu å vise det frem?

Jeg vet godt hvorfor man er utvekslingsstudent, kjære deg. Det er bare 1/1000 av hva som egentlig foregår her som blir postet på bloggen. Jeg skriver kanskje ikke om de kveldene jeg finner på ting med familien og slikt, men det får da vel være opp til meg!? Du vet jo absolutt INGEN VERDENS TING om hva jeg gjør med familien min på fritiden. Akkurat NÅ bryr jeg meg kanskje mer om andre ting enn å bli del av familien, ja, siden dette kun er en velkomstfamilie, og det har jeg visst fra dag en. Når jeg kommer til en ny familie, forandres jo ting helt. Det er jo en grunn til at jeg bytter tidligere enn planlagt også.

Tror heller du bør bruke utvekslingsåret ditt på å fokusere på å være sammen med familien din enn å kommentere dritt på andres blogger, jeg. Får ingenting godt ut av det! Og "facts checked" passet ikke akkurat inn der, du fikk ikke poengtert noe som helst, og du vet fortsatt ikke noe mer om grunnen til at jeg skriver/ikke skriver om enkelte ting.

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits