Off to the mountains

Dato: 24.sep.2010 | Tid: 01:52 |

Heeei dere.

Tenkte bare å si fra om at ting går mye bedre med meg for tiden, trives mye bedre. Angående familien vet jeg ikke om de blir permanente likevel, for i følge AFS blir de ikke det. Litt frustrerende å ikke vite hvor jeg skal tilbringe hele året mitt hen enda, men det blir uansett i Patterson, på samme skole her i California. Har fått flere spørsmål om jeg er misfornøyd med plassen osv. Jeg hater selve stedet, det er dødskjedelig i seg selv, men du får det ikke artigere enn du gjør det selv. Jeg har blitt så glad i alle venninnene mine her, at om jeg hadde fått tilbud om permanent familie på Hawaii, hadde jeg ikke takket ja til det. Ikke søren om jeg ville forlatt de!

Her en dag fikk jeg en utrolig god følelse inni meg. Shari var veldig lei seg for en ting, og JEG var den hun valgte å ringe for å snakke om det. Ble nesten litt rørt, det viser hvor mye tillit hun har til meg. I love her!

Ellers er ikke California som mange av dere tror det er. Da jeg fikk vite at jeg skulle til California, så jeg for meg stranda hver dag, gutter med surfebrett under arma, bikini hele tiden osv. Det er jo som regel et slikt urealistisk bilde alle har av de fleste stedene man ikke vet så mye om. Folk tror jo for eksempel at New York bare er Manhattan, store skyskrapere, kjendiser og bra shopping, at Alaska kun er snøscootere og eskimoer, at Hawaii bare er jenter i kokosnøtt-bikinier og kranser rundt halsen, at Texas bare er cowboyer og countrymusikk, and so on.

Dro på Starbucks med Maritza og gjorde lekser rett etter skolen i dag.

Rallyen i går gikk kjempebra, dansen var vellykket, og vi vant! Juniorene ble diskvalifisert fordi de hengte ut Simote i boys cheer'en sin. Latterlig gjort av dem. Savannah tok bilder for meg, men de ble ikke så veldig bra! Dere skal få se dem likevel, da. Vi hadde håret i crazy frisyrer, var kjempesøtt. På bildene ser det bare ut som om jeg er den eneste idioten med rart hår, men de andre hadde ikke satt det opp enda, haha.
Vertssøster.

I går sendte mamma og pappa nok en pakke til meg fra Norge med alle tingene jeg hadde etterspurt. GLEDER MEG! Noe jeg ikke gleder meg til, derimot, er fjellturen med AFS hele helga. Selvfølgelig akkurat denne helga ALT skjer. Homecomingkampen, dansen, surpriseparty for Sam (jentene har stelt i stand).. Men jeg gleder meg til å møtte Jenny igjen! Det kommer ikke til å være verken mobildekning eller internett der, så jeg får ikke blogget. Det er et utrolig fint sted vi skal til, da. En stor nasjonalpark, langt oppi fjellene der. Dere kan jo få se bilde.Vi har fått beskjed om å ta med bikinier, badehåndduker og alt slikt også, så sånn sett gleder jeg meg! Skal ta maaange bilder. Slipper skolen i morgen på grunn av det!

19 kommentarer

according2amelia

24.sep.2010 kl.05:11

Are you going to Yosemite? I love it there :) Such a awesome place.

Christina

24.sep.2010 kl.06:58

hvordan er forholdet til vertssøsteren din nå da? -nå som du ikke vet om de skal bo med deg permant lenger..

:)

24.sep.2010 kl.07:33

Du får håpe sam ikke leser bloggen din da :P

Hedda

24.sep.2010 kl.08:41

Christina: Det er det samme som før, vi kommer godt overens.

:): Hun gjør jo ikke det, haha, de vet ikke engang hva en blogg er her. Og den er på norsk, og de vet ikke om oversettelsesprogram..

kristin

24.sep.2010 kl.10:09

Så kjipt at du ikke vet om du får beholde familien da. Hvis de sier ja, så burde det vel være greit? Men jeg liker å høre at det går bedre med deg. Og så mye gøy som skjer da, heldiggris! I norge finnes det ikke så mye gøy :p

Lene Torvund

24.sep.2010 kl.10:17

kos da :)

Maren

24.sep.2010 kl.10:58

Bra du har det bedre hedda! Utrolig trist at du kanskje skal bytte familie,håper du blir til den du er til! :-)

CELINE DG

24.sep.2010 kl.12:55

herlige bilder! :D krysser fingerne for deg, at du får være i den familien du er i nå!

elise

24.sep.2010 kl.14:59

yosemite?

Marita Nordlii

24.sep.2010 kl.17:57

Kose deg da :)

Karri

24.sep.2010 kl.18:52

Så herlig at du har det bedre, kjempebra at du holdt ut!!! Her er alt bra, pappa er i Oslo i helgen, i kveld er det middag hos Elisabeth, i morgen skal pappa og jeg på konsert. Er glad for at du har så gode venninner, og skjønner godt at de vil være venninne med deg! Jeg er uten PC for tiden, men snikleser bloggen din noen ganger når jeg er på jobb! Kos deg i helgen!

Sara

24.sep.2010 kl.20:36

Skjønner hva du mener med den gode følelsen! Følelsen av å være til god hjelp er herlig ^^

Kos deg masse! :D

Hannah :

25.sep.2010 kl.14:13

Utrlig fint å se at det går bedre !

Astrid

25.sep.2010 kl.18:01

Ja, folk har et veldig urealistisk bilde av alle steder i USA. Noen får helt hetta av Texas fordi de tror at alle går med cowboyhatter hele tiden. Når jeg fortalte folk at jeg skulle til Missouri sa de: "Herregud, det hadde ikke jeg orket - hadde dratt til LA eller New York eller noe!" Men sannheten er at man, som du sier, ikke har det mer gøy enn man lager selv!

Hanne Årland

26.sep.2010 kl.12:52

åå!! du er så heldig som får oppleve USA på den måten!

Jeg skulle egentlig men takket nei, angrer så syyykt. Du må blogge ooofte! veldig kjekt å følge med på livet ditt i usa :-D

Oline

26.sep.2010 kl.15:59

å så synd ! Men hva sier vertsfamilien din om at du kanskje ikke skal bo hos dem hele året ?

siljemuffins

26.sep.2010 kl.19:10

heldid du er!

Linda

26.sep.2010 kl.21:21

Kul blogg !

Anette

26.sep.2010 kl.21:28

har du spurt vertsfamlien din om dette? spurt de hvorfor og slikt?

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits