Aw.

Dato: 21.sep.2010 | Tid: 01:46 |

Aww, i dag opplevde jeg det søteste jeg har opplevd siden jeg kom hit tror jeg. Mens jeg var på vei fra en time til en annen, kommer det en gjeng på ca. 10 gutter, de er alle juniors (altså året yngre). Så stopper de opp og sier "You look beautiful today!". Ååh, ble så sjarmert. "Aw, thank you!" svarte jeg bare, og løp rødlettet i kinnene videre til timen min, haha.

Det var disney day på skolen i dag, så de fleste var kledd ut som disneyfigurer. I morgen er det Jersey Shore-day, så jentene kler seg slutty (horete), og guttene kler seg ut som en person i serien. Men likevel må man følge dresskodene, så vet ikke helt hvordan det skal funke. Mye sminke og tupert hår da ihvertfall. Haha, skal derfor til Shari klokka sju i morgen tidlig for å gjøre meg klar med henne og jentene! Må nesten ta med kameraet.

Uansett... Kom hjem fra skolen i dag, også bare.... er det en LØVE i hagen!!!Men så var det bare Sunny, den usedvanlig feite og hårete hunden deres.

En ting jeg elsker ved å bo her, er tilgangen jeg har på fersk frukt. Merket at det hørtes utrolig LOL ut. Men seriøst, dere, jeg kan bare gå ut i hagen og hente meg en vannmelon liksom! Og de er GIGANTISKE her. Denne er ikke stor i forhold til de andre engang, og i tillegg er den bare halv, så dere kan jo tenke dere.I tillegg har vi en hel fersken-ranch, aprikos-ranch, og de gror honningmeloner. Vi har også tomater, beans, almonds, squash, pærer, honningmelon, epler osv. Tror faktisk det er noe jeg kommer til å savne når jeg drar hjem. Det er noe annet å spise fersk frukt gratis rett fra treet, enn å kjøpe det på butikken.

Takk for respons på forrige innlegg forresten! Da blir det vel til at jeg ikke gjør det, så får jeg heller bare være ekkel og hårete da SJØ.

8 kommentarer

Cecilie

21.sep.2010 kl.06:12

Åh, sykt heldig du er med all frukten! Skulle ønske det gikk an å ha sånt oppi Nord-Norge, haha.

Christina Damayanti

21.sep.2010 kl.07:09

Så søtt! Hahaha, sånn oppmerksomhet er jo bare søtt og herlig!

Synne Linnea

21.sep.2010 kl.12:17

det blir sikkert kult med sånn Jersey Shore-dag! høres morsomt ut! kos deg :D

Jannike

21.sep.2010 kl.13:54

Koselig å få slike komplimenter, hvertfall av gutter! Kos deg videre :-)

21.sep.2010 kl.20:01

heldig du er :D vil til usa jeg ogsåååååå !!!!! :-DD

21.sep.2010 kl.21:29

digger at du skriver blogg om utvekslingssåret ditt! jeg har blitt fast leser, og jeg håper du fortsetter! :)

tina baardseth

22.sep.2010 kl.01:23

hihi søtt :D kos deg videre, hedda!

kristin

23.sep.2010 kl.10:41

Hørtes utrolig digg ut med msse frukt og sånn :D

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits