Shopping in Pleasanton and Shari's awesome mom

Dato: 20.sep.2010 | Tid: 05:48 |

20:47 (noen av dere ville at jeg skulle starte å skrive tidspunktet jeg skriver på i begynnelsen av innlegget, får se hvor ofte jeg husker det.)

Så at flere av dere lurte på det med fravær, skulking og strenge skoleregler osv, så jeg tenkte å fortelle litt. Det er VELDIG strengt, synes ihvertfall jeg. Hvis man har 9 timer ugyldig fravær, får man ikke graduate. Bare jeg som synes det er sykt? Så om jeg har 9 timer ugyldig fravær, får jeg ikke graduate, og jeg får ikke året godkjent, så må jeg gå om 2.året når jeg kommer hjem. Men det er nesten umulig å skulke uansett. Det sitter sikkerhetsvakter ved alle skolens utganger, og om du blir oppdaget på skoleplana uten "pass" for å være ute av klassen, får du gjensitting og lørdagsskole. De er veldig strenge på akkurat det der. Synes også de er litt i overkant strenge på dette med karakterer. Jeg har hatt 4 US History-prøver, fått A (altså 6) på alle fire, så glemte jeg å levere inn kladdeboka mi, så nå ligger jeg an til stryk i faget. Men jeg fikk noen ekstra dager til å levere inn kladdeboka mi på, så det er nok ikke noen fare for at jeg stryker i faget.

Formen min er like dårlig som i går, men jeg kjeder meg så ekstremt at jeg bare måtte skrive litt likevel. Denne uka er det Homecoming, så mye foregår hver dag. Derfor suger det at PREP-prosjektet mitt skal være ferdig til fredag (og jeg har ikke startet). Det er på en måte som eksamen på 3.året i Norge tror jeg, og man MÅ bestå for å få graduate. Nå har jeg vel kjedet dere nok, så dere skal få se litt bilder fra helga. Ble ikke så mange som jeg hadde sett for meg, siden jeg var inne hele lørdagskvelden..

Først litt fra fredagen. Brianna og jeg overnatta hos Shari, og vi lo KONSTANT. Vi var i Modesto på football game tidligere på kvelden, jeg dro med Jose, Danelle, Marissa, Maria, Gissell og Vanessa. På vei hjem satt jeg og Brianna i baksetet (mora til Shari kjørte), så ser Brianna noen i bilen ved siden av (flerfeltsvei), og mora til Shari sier "DANG, he's hot!", og begynner å kjøre fortere så Brianna kan rulle ned vinduet og spørre etter nummeret hans, i fart. And so she does, haha. Brianna er syk! Hun ser ut som den mest uskyldige på bildene, men hun er den galeste av oss alle. Her holder vi på å ordne oss til midnight at Denny's:

Brianna:

Haha, Brianna ser helt retarded ut.

Ready for shopping in Pleasanton, Shari skulle tydeligvis ta tusen bilder av meg først:


Shari bestilte seg to appetizers fordi hun trodde det kom til å være to bittesmå forretter. Her er maten hennes etter hun har spist seg mett:

Desserten min:

Så innkjøpene:
Jeg vet ikke om dere husker at jeg sa at mora til Shari, Denise, er drittbra. Hun er sånn som man ser på film, en sånn mor som snakker med døtrene sine om ALLE mulige jenteting (ALT, virkelig). Hun sa at hun skulle ta med Shari og meg på christmas shopping i San Francisko i desember, iiih. Her er to samtaler fra bilen, bare så dere får et lite inntrykk:

Shari: Is Greece close to Norway?

Denise: Shari, GREECE? Retard.

-----

Shari: So what pictures are you gonna print out of me and Mike?

Denise: The ones from Hawaii, not the ones where you guys were kissing and shit.

Må nesten vise dere et bilde av henne:

DET skulle jeg fortelle også, ja. At dere vet sånn man ser på film, for eksempel i Mean Girls, hvor alle jentene må klemme mora før de drar? Det er veldig sånn her. Man klemmer både faren og mora når man kommer og når man drar, noe annet er uhøflig.

Skal se om jeg får tid til å blogge senere/ i morgen!

10 kommentarer

Lene Torvund

20.sep.2010 kl.07:16

god bedring :)

Emilie

20.sep.2010 kl.10:23

Hvor mye har du brukt totalt på shoppingen til nå, tror du? :) Siden du sier det er så syykt billig, og du har kjøpt så mye, også skal jeg til USA neste år :D

milla

20.sep.2010 kl.12:42

Så bra at du koser deg! :) blir helt sjalu av å se all shoppingen din! hihi hjemme hos oss i Norge er det jo og klemming når man kommer og drar. Noe annet er helt utenkelig. Og det er nesten alle som kommer inn døren! hihi

Marita Nordlii

20.sep.2010 kl.13:42

God bedring :)

Live

20.sep.2010 kl.16:37

God bedring :) elsker bloggen din !

Sara

20.sep.2010 kl.17:43

Hahah, mora til Shari virker awesome! : D

Håper videoen din kommer snart : ( Om ikke på bloggen, så link til youtube ^^

Fortsatt god bedring!

Pernille

20.sep.2010 kl.17:53

god bedring!

har du fått til videoen?

20.sep.2010 kl.18:41

jeg bare elsker bloggen din, God bedring!

Jannike

20.sep.2010 kl.19:01

Morsomt å høre fra deg! God bedring :-)

Hannah :

20.sep.2010 kl.19:40

Utrolig fine innkjøp og de brunesandalene var kjempefine (:

God bedring

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits