HEEELG

Dato: 17.sep.2010 | Tid: 07:55 |

Jeg tror egentlig ikke det er meningen at jeg skal legge ut videoen min på bloggen, jeg. Et eller annet ødelegger det jo hver gang. Tidligere i dag hadde jeg lastet den opp 98% på Youtube (det tok kanskje 4 timer), så klikka nettet, og jeg måtte starte hele dritten på nytt. Så funka det endelig, men så blir den AVVIST fordi jeg allerede har den samme filmen på Youtube. GUUUD. Holder fortsatt på å prøve. Nå har jeg slettet den som er likedan, og satt inn en slags copyright-kode en kompis fortalte meg om. Hvis det funker, skal jeg publisere den FIRST THING så snart jeg våkner opp i morgen.

Det er mye som foregår for tiden. Har hatt en veldig bra dag i dag, ler konstant med jentene. Dagen i dag har bare fløyet (?) unna, og i morgen er det HELG, people. Skal til Modesto med jentene for å se footballkamp, det blir en sykt tøff kamp for Patterson.

På skolen i dag var det lockdown. Lockdowns foregår for eksempel når noen er på skoleplana med et våpen, hvis det er et terroristangrep i nærområdet, hvis det er slåsskamper på skoleplana etc. Jeg var naturligvis akkurat ute av timen for å hente forsent-lappe (min andre, får man fire er det saturday school....), så hører jeg et sabla til leven, og lærerne klikka helt og dro meg inn i nærmeste bygning. De ga klar beskjed om at jeg skulle holde meg unna alle vindu, og de låste alle dørene. Så satt jeg på administrasjonskontoret og blomstret i en halvtime, før rektoren fortalte over høyttaleren at det bare var en prøvelse.

Skriver et nytt innlegg i morgen. Skal ta masse bilder i helga!

15 kommentarer

Eline

17.sep.2010 kl.13:37

Lockdown høres skummelt ut! :(

17.sep.2010 kl.14:21

Du er så pen! Kan du komme et sminke innlegg eller noe og hvilke produkter osv du bruker? :)

Live

17.sep.2010 kl.14:43

gud så skummelt! jeg hadde friket helt ut. minte meg om det som skjedde i oth!

beundrer deg som hadde nok "guts" til å reise bort der!

du er en sterk jente, Hedda :D håper du koser deg masse!

Marit

17.sep.2010 kl.15:43

Virker som du koser deg masse Hedda! Må bare si at jeg misunner deg veldig, skulle ønske jeg tok sjansen når jeg hadde den ;)

Lillesmurf - Kari

17.sep.2010 kl.16:57

Fint bilde av deg <3

Sara

17.sep.2010 kl.18:24

Herlig at du blomstrer for tiden da (haha) : D

Fint bilde!

iselin

17.sep.2010 kl.19:12

Virker som du endelig har funnet deg til rette i Usa, og ting går bedre? :) må være kjepetøft uten Håkon så lenge, å synst at 1mnd var lenge nok når min kjærste var på sjø. Du er kjempetøff, og det er ikke alltid å tenke bare på seg selv, men du kommer til å tenke tilbake når du blir gammel og være glad for at du valgte å dra til USA :) du forstår hvor uendelig glad du er i de som er rundt deg i norge, og savne spesielt de små tingene!

Fyller med bloggen din dag inn og dag ut! Du er rå hedda :-)

Christina Damayanti

17.sep.2010 kl.22:50

du er så ubeskrivelig pen, Hedda! :)

Jane

18.sep.2010 kl.00:12

Singelen til Eirik Gjendemsjø, "The Greatest" kommer ut på mandag! Løp og kjøp der du kjøper musikk på internett, som f. eks platekompaniet.no. Her kan du høre et lite klipp fra teaseren: http://www.youtube.com/watch?v=OVH1N4s1AQI&feature=player_embedded =)
Heihei, utrolig søt blogg. Leser bloggen din hver dag. Håper du koser deg masse i USA selvom ting ikke alltid har vært så lett! Stå på, så skal du nok komme igjennom året med masse minner og mange nye venner! Ta gjerne turen innom min om du vil.

Jeg flytter til New York om en halv uke for å studere mote og design. Designer mine egne klær og drømmer om å bli designer. Så hadde vært kult å få dine meninger på hva du syntes om det jeg har laget til nå :) Trenger også pakke tips!

Emma-Marie

18.sep.2010 kl.12:50

Har lest gjennom store deler av bloggen din nå, og det virker så utrolig kjekt og opplevelsesrikt å være utvekslingelev! Også er du utrolig(!!) pen...! Og skriver godt :) dette kan jeg like.. Stikker nok innom oftere!

Ha en fin dag :-)

Hannah : ))

18.sep.2010 kl.13:49

Du har en utrlolig fin blogg !

marte

18.sep.2010 kl.19:33

haha, så de har litt annerledes "brannøvelser" der borte, ja.. vi hadde nettopp brannøvelse på skolen, og det mest dramatiske som skjedde var vel at vi måtte "gå vekk fra skolen", det vil si vi gikk rundt hjørnet, og måtte stå og vente ved en annen vegg av skolen.. jada, helt topp det.

håper du koste deg på fotballkamp! :-)

Anonym

18.sep.2010 kl.21:46

Virker som du koser deg veldig borti der, men det var noe jeg lurte på.

- Tror du at du kan begynne å skrive hva tiden er der borte i USA, i begynnelsen av innleggene, når du poster dem? :-)

Mari

19.sep.2010 kl.01:42

Sier meg enig med anonym; kan du ikke skrive hva klokka er i USA når du poster innlegget? :D

ellers beundrer jeg deg sinnsykt mye Hedda! Er sikkelig sjalu på deg også, for at du har det så bra der borte. Vennene dine ser helt sinnsykt kule ut!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits