Comes and goes in waves

Dato: 16.sep.2010 | Tid: 01:10 |

Har en tøff dag i dag. Merker at dette går veldig opp og ned. En dag er man helt "HERREGUD, dette klarer jeg lett et helt år!", mens andre dager er det "send meg hjem på første fly til Norge NÅÅÅ". Var syk i hele går, kastet opp litt og hadde steinvondt i hodet. Er fullstendig utslitt etter jeg kommer hjem fra skolen. Jeg er svimmel og har vondt i hodet HVER dag, og da er det ikke fordi jeg ikke har drukket nok.

Var helt nedbrutt i morges. Jeg kjente på meg at en eller annen gang i løpet av dagen kommer jeg til å knekke sammen. And so I did. I US History-timen satt jeg og sendte meldinger med Håkon. Jeg var veldig lei meg og savnet han veldig. Vi så dessuten en film hvor pappaen til ei lita jente kom hjem etter å ha vært borte lenge. Hun kastet seg i armene hans og gråt av glede. Da begynte jeg å tenke på alle de gangene jeg kastet meg rundt halsen på pappa og gråt av glede da han kom hjem fra jobbreiser da jeg var lita, og jeg kjente at jeg savnet han veldig.

Så begynte læreren å stille alle mulige spørsmål "gråt foreldrene dine på flyplassen?", "hvordan kunne de sende det eneste barnet sitt til USA?", "har du kjæreste?" osv., så begynte jeg å gråte, og læreren sa jeg kunne gå ut av timen. Så jeg gikk ut av timen, og gikk til Mrs. Vega, rådgiveren. Fantastisk dame, jeg går alltid til henne når jeg blir lei meg på skolen, hun har vært utvekslingsstudent selv, og forstår alltid hva jeg snakker om. Hun er så flink til å sette ord på følelsene og tankene mine. Jeg snakket med henne i nesten to timer, tårene fosset ut, men etterpå var alt mye bedre. Danelle tok godt vare på meg i Pianotimen etterpå, og Sammy og Brianna tok seg av meg i lunsjen.

Tenkte bare å si fra om at jeg fortsatt jobber med videoen. I går var jeg ENDELIG ferdig med den, og etter å ha ventet i år og dag på at den skulle laste seg opp på Youtube, var den 3 minutter for lang til at Youtube godkjente den. Så brukte jeg evigheter på å redigere den til 15 minutter, så tok det århundrer å laste den opp på Youtube igjen, og så ville ikke Youtube spille av lyden på den pga. noe copyright-greier. Det tar ÅÅÅÅR og dag å laste den opp direkte her på bloggen, så det har jeg ikke tid til, og nettet kommer til å klikke 30 ganger før den er ferdig. Så har dere noen tips til hvordan jeg kan laste den opp?

Fikk pakke av mamma denne uka. Norway-tskjorte og godteri fra Turids (en kiosk i Kristiansund).

Bilder fra tidligere i uka:Nå må jeg sove litt.

13 kommentarer

Emma i USA ☮

16.sep.2010 kl.01:20

Nice pics! Skjønner godt hva du mener... Jeg har også noen dager hvor jeg bare har lyst til å sette meg på neste fly hjem... Men men, har jo noen bra dager å! :D

Cecilie

16.sep.2010 kl.06:29

Bra du har noen å snakke med hvertfall, lykke til videre! :-)

Du kan prøve feks vimeo eller tinypic til filmen

Christina Damayanti

16.sep.2010 kl.07:02

Sov godt Hedda <3

og kos deg med godteriet ditt!

forresten, er du ikke så glad i amerikansk godteri?

Hedda

16.sep.2010 kl.07:42

Christina: JO, jeg elsker det!! Går MYE i skittles og sour patch, men familien min er på matbutikken en gang i måneden, så det blir ikke til at jeg får kjøpt så mye av det..

..

16.sep.2010 kl.07:45

så trist..

Jeg lurte om du ville skrive litt om hawaii reisen med AFS? du er den eneste jeg har sett som har skrevet at AFSere får mulighet til det. klem

Randi

16.sep.2010 kl.08:13

stå på hedda, du er en sterk jente! tror du klarer dette jeg :)

Luna Anette

16.sep.2010 kl.12:01

Jeg syntes du er utrolig modig og jeg er veldig imponert over at du er så sterk som du er! Du kommer helt klart til å klare dette året, og det ser ut som du opplever mye hver dag. Er nok mange som misunner deg. Er bare ett år av hele livet ditt du får oppleve dette, så prøv å nyt det så godt du kan :) Du virker så herlig :)

Ida Fredrikke

16.sep.2010 kl.12:18

vertssøsteren din ligner egentlig litt på Ida Jacobsen.. bloggern, you know :P

misunner deg for sterkheta di! stå på, for dette kommer du til å greie fint, og du kommer ikke til å angre! :D

CELINE DG

16.sep.2010 kl.14:57

det virker som at personene du har blitt kjent med tar veldig godt vare på deg? det er isåfall kjempebra, sånn det skal være :D

E m i l i a

16.sep.2010 kl.17:21

huff, må være ille :(

men uansett, de jentene du henger med ser så utrolig koselig ut, heldig!

Ane

16.sep.2010 kl.18:03

bruk vimeo.com :-)

Kaisa Wales

16.sep.2010 kl.18:14

Jeg har det egentlig veldig fint, hele tiden. Men det er bare meg, jeg ville virkelig vekk og prøve noe nytt. Vertsmor er dessuten så utrolig fantastisk og åpner armene for oss, så jeg føler meg så ønsket her. :)

Hannah : ))

18.sep.2010 kl.13:52

er det smothie dere drikker ?(:

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits