I love this place, but it's haunted without you

Dato: 15.sep.2010 | Tid: 02:24 |

Jeg merker at i tillegg til alle de store og viktige tingene jeg savner, er det utrolig mange småting også. For eksempel at mamma kommer inn og gir meg nattaklem på kveldene og sier hvor glad hun er i meg, at pappa klør meg på ryggen til jeg våkner om morgenen, at Therese ler av meg fordi jeg svarer på spørsmålene hennes i søvne, og at Jan ler av meg og roper "Hurtigruta!" når jeg løper opp og ned trappene for å rekke noe..

Jeg savner at Håkon henter meg og kjører meg på skolen om morgenen, jeg savner å ha noen å kysse i skolegangene mellom timene, jeg savner å kunne overtale han til å droppe de to siste timene for å dra hjem og sove sammen med meg, jeg savner at motivasjonen min til å komme meg opp om dagene er at jeg er en dag nærmere fredagskveld med Håkon (for det er det koseligste jeg vet om), at Håkon pjusker meg på ryggen til jeg sovner, å våkne av at han ler av meg fordi jeg er artig når jeg sover, og at han kommer og henter meg hjemme for å kjøre meg til 7 Eleven så jeg kan kjøpe meg kokosbolle..

Jeg savner å kødde med Sissel på trening, jeg savner å se på henne og vite at vi tenker AKKURAT det samme på det tidspunktet, og jeg savner å få melding om at hun savner meg hvis jeg ikke har sett henne på en stund. Jeg savner å snakke med Emma om alt og ingenting, jeg savner å overtale henne til å bestille seg mat selv om hun knapt er sulten på Brasseriet, og jeg savner at hun ler av meg når vi sover i samme seng, og jeg snakker i søvne om at hennes del av senga er mye større. Jeg savner å ligge i sofaen til Tonje og le med jentene, jeg savner å melding om jeg vil komme på tacokveld, og jeg savner den søte latteren hennes. Jeg savner at Alina gjør skoledagene verdt å komme seg gjennom, jeg savner at hun ler av meg hver torsdagsmorgen når jeg ikke vet hvilket rom vi skal være på, og jeg savner å glise fra øre til øre med henne når de har noe godt i kantina. Jeg savner å danse nasty med Ingrid på treningene, jeg savner å høre henne si "Hedda daaa....." når jeg gjør noe dumt, og jeg savner å snakke om usaklige ting med henne.

I dag har jeg en sånn dag at jeg bare vil hjem.

17 kommentarer

Elin Damstuen

15.sep.2010 kl.03:03

Jeg har hatt to sånne dager nå ... Nå føles det bare som om det er bedre å dø, enn å være her. Jeg vil også hjem. VIRKELIG.

Line

15.sep.2010 kl.09:25

Synes du er utrolig flink som greier dette. Følger med bloggen hverdag, og dette ser ut som om du vertfall aldri kommer til å glemme.

Tenk positivt og kos deg :)

Marte

15.sep.2010 kl.10:31

Å så fint skrevet! <3 Dette går bra Hedda! Jeg er stolt av deg som klarer dette :-)

Stå på, det kommer bedre dager!

Marie

15.sep.2010 kl.12:13

Alle de tingene du savner kommer til å være likedan når du kommer hjem om 9 mnd :) Husk det :)

LIV

15.sep.2010 kl.12:14

Må dåkker gi dåkker! Ka e vits å reise hvis dåkker bare skal surke hele tia?? betalt masse, åsså vil dåkker hjem, seriøst!

Carina

15.sep.2010 kl.13:31

skjønner akkurat hvordan du har det, var helt knekt for 2 uker siden siden jeg trivdes ikke i det hele tatt, så gikk det noe bedre men har fortsatt sånn følelse at jeg mest av alt bare vil hjem, og nå har jeg en skikkelig nedtur igjen..

er skikkelig vansklig !!

Marie

15.sep.2010 kl.14:18

Selvfølgelig er det lov å lengte hjem når en har reist vekk for et helt år! Ikke ta til deg det "Liv" sier. Du må ikke få dårlig samvittighet for at du lengter hjem, og for at foreldrene dine har betalt masse blablabla, det viktigste er jo at det er en grunn til at du savner de hjemme - nemlig fordi du er så glad i dem. Hadde vel egentlig vært verre om du aldri følte hjemlengsel...

Jannike

15.sep.2010 kl.16:30

Synes du er kjempe sterk som takler dette! Det skal du ha ros for :-) Alt dette du savner kommer jo tilbake når du komme hjem igjen da. Hadde jo vært ille om du ikke savnet noe heller. Du er tøff som virkelig tørr å dra på en slik stor utfordring, men så fin :):)

Synne Linnea

15.sep.2010 kl.16:59

off. Det må være så utrolig vanskelig til tider... du er utrolig tøff, Hedda!

Sara

15.sep.2010 kl.17:25

Bare vent til dette året er over. Når du kommer hjem til Norge er det SÅ mange ting du kommer til å savne der du er nå : )

Sandra

15.sep.2010 kl.18:20

du er tøff, Hedda :-)

Hannah : ))

15.sep.2010 kl.18:33

Triste greier !

Lene

15.sep.2010 kl.22:04

Familie og dine aller bestevenner er der når du kommer hjem!

Og det kan de vise ved at de kommenterer på bloggen din og sender deg meldinger på facebook.. Det er utrolig koselig! : D da får man hvertfall ikke så mye hjemlengsel lenger for da vet du at de er der og ikke har glemt deg<3

Stå på videre, håper det går bedre med hjemlengselen etter hvert, skjønner at du har hjemlengsel!

Christina Damayanti

15.sep.2010 kl.22:36

vil du skal ha det bra, jeg !

Olivia

15.sep.2010 kl.22:49

Det går nok bra, du skal se at det kommer en bedre dag i morgen:) skjønner at du lengter hjem innimellom, og det er jo lov! men tenk på hvor heldig du er som får oppleve dette. sikkert fantastisk der borte:-D kos deg videre hedda, du er tøff!

Torgeir

15.sep.2010 kl.23:52

Du må skrive flere innlegg!

Marte

16.sep.2010 kl.03:01

Nå fikk jeg tårer i øynene og jeg kjenner deg ikke engang! vet akkurat hvordan det er.. Har innsett (og dette etter nesten bare 2 uker her) hvor mye jeg setter pris på ting hjemme som jeg ikke hadde trodd! Forhåpentligvis blir det bedre etterhvert og du har noe å glede deg til når du kommer hjem! :-)

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits