NORWEASY

Dato: 11.sep.2010 | Tid: 22:19 |
Simote har offisielt gitt meg nytt kallenavn: NORWEASY. Folk kaller meg stort sett Norway her uansett, så. De er sykt geniale. I går holdt Jose, Simote og jeg på å lage S'mores. Simote er mexican (verdt å nevne for å fremheve poenget), så sa han "Hey, i'm the chocolate, you're the marshmallow, and now we're gonna melt together". Haha, så sier Jose "then I'll be the fire!". De sier slike ting hele tiden, jeg flirer meg ihjel. Husker dere at jeg fortalte om han som hadde laget en sang om alle jentene? Han lovte meg at han skulle lage en sang om meg i går også, haha.

Hadde det veldig artig i går. Startet med at jeg dro til Melissa, så dro vi på fotballkamp etter det. Etter kampen kjørte Brianna meg hjem for å hente overnattingsklær, så dro vi til Stephanie for å feire bursdagen hennes. Det var bål, vi grillet marshmallows, lagde s'mores, flira masse og tok tusen bilder. I morges klokka sju våknet jeg i senga til Stephanie, mer eller mindre med Melissa og Gissel OPPÅ meg, haha. Brianna kjørte meg hjem i morges også, og jeg la meg rett for å sove, så våknet jeg igjen nå. Nå skal jeg fikse meg, så skal jeg rett i ny bursdag, haha.. Men i kveld skal jeg ligge hjemme. Lå jo ikke hjemme hele forrige helg heller, overnatta hos Shari hver kveld.

Picturetime.
Hedda, Sam, Marissa and Melissa.


Hedda, Samantha and Marissa.


Fro, Hedda and Jose.

Sam.


Brianna and Melissa.


Brianna, Jose, Simote, Chris and Fro.


Hedda and Shaun.


Danelle, Hedda, Gissell, Melissa, Brianna, Marissa and Vanessa.

Shari er på campingtur denne helga. Hun spurte om jeg ville være med henne, men jeg følte for å være litt hjemme med familien siden jeg bare har vært borte i helgene så langt. Oppdaterer sikkert senere i kveld også :-)

9 kommentarer

Synne Linnea

11.sep.2010 kl.22:29

ser ut som du har det veldig koselig! :D

Jeg lurer bare på om du kan skrive i begynnelsen av innlegg hva klokken er i California når du skriver? Jeg er så nyskjerrig på det hele tiden. Haha. Du trenger ikke gjøre det om du ikke vil ;)

kari-anne.

11.sep.2010 kl.22:30

virker som du har det kjempe fint i usa :-)

Mia

11.sep.2010 kl.22:45

Ser jo ut som om du er på utveksling i Mexico, nesten.

Elise

11.sep.2010 kl.22:46

Ser ut som du koser deg! :)

Hedda

11.sep.2010 kl.23:10

Mia: Haha, jeg vet! De hvite er i mindretall her.

Marie

12.sep.2010 kl.12:14

Ser ut som du har det kjempe gøy :D Det var bra du hadde så flaks med familie og sted, selvom det høres øde ut åssån, ser det jo ut som folka der er fantastiske :D

Mia

12.sep.2010 kl.12:43

Haha, etter jeg hadde skrevet den kommentaren tenkte jeg "faen da, det der høres nesten litt sånn slemt ut!" mente det ikke sånn! haha! Har en venninne i Texas som er nesten den eneste som ikke er meksikansk på hele skolen.

Hannah : ))

12.sep.2010 kl.12:55

Ser ut som om du har det koslig :D

Camilla Husby

18.sep.2010 kl.00:51

bra du koser deg ! dette er vell en opplevelse kan jeg tenke meg. spennende å lese om alt du gjør osv :D

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits