What doesn't kill you only makes you stronger

Dato: 03.sep.2010 | Tid: 03:49 |
Heeey. Utrolig hvor mye som skjer i lopet av et dogn, som jeg maa fortelle dere om altsaa. Tok med kameraet paa skolen i dag ogsaa, saa naa faar dere se litt flere bilder av skolen. Fikk ogsaa tatt bilde av Mr. De Zego, JEG ELSKER HAN!!

I gaar kveld hadde jeg det toft. Veldig toft. Jeg graat LENGE og det eneste som var i hodet mitt var at jeg ville hjem. Naar jeg blir lei meg bruker jeg aa sette meg ned og skrive et dikt om hva jeg foler i dagboka mi, hvor idiotisk det enn hores ut.. Klokka var midt paa natta i Norge, saa jeg ville ikke ringe og vekke verken mamma, pappa eller Haakon, saa jeg holdt det for meg selv, og graat meg selv i sovn mens jeg tenkte over alle tingene jeg angret paa. Det var virkelig ekkelt og vondt. I dag skjedde det noe som gjorde meg EKSTREMT forbanna, uten at jeg skal nevne hva det var her paa bloggen. Saa akkurat naa er jeg veldig sint, og tror jeg maa faa noen til aa komme paa besok saa jeg kan faa ut litt aggresjon, haha.

Jeg begynte aa graate paa skolen i dag ogsaa, i okonomitimen. Jeg skjonner INGENTING, lereren tar ikke hensyn til meg, det er vanvittig vanskelige begrep, og har allerede faatt en STOR oppgave jeg maa gjore. Har snakket om den i 2 uker og jeg vet enda ikke hva det er, og lereren tar seg aldri tid til aa forklare meg hva det er. Irriterende. Vi dro hjem til Shari i lunsjen i dag, og jeg hilste paa foreldrene hennes som er kjempesote. Skal overnatte hos henne med Samantha, Danelle og Brianna paa lordag, gleder meg veldig, de er awesome. Men over til bildene:


Natalie og jeg.


Natalie.
Mr. De Zego, favorittlereren!
Natalie og Tim (kjerester). Jeg kaller han bare "the mohawk".


Meg og to sikkerhetsfyrer som kjorer rundt paa skoleplana og folger med om noen skulker eller beveger seg paa plana uten office pass.


Verdens kuleste sikkerhetsvakt, vi plager han hver lunsj, haha.


Jeg saa som vanlig ut som en idiot i trynet, mens alle andre er stunning.

Bestilte time til manikyr, pedikyr og highlights hos frisoren i morgen, GLEDER MEG. Skal bli saa godt. Jeg dro innom Bella Luna, en ganske eksklusiv (og dyr....) salong fordi Danelle hadde anbefalt den til meg, og Gabby (eieren) er vanvittig sot. Var sammen med henne i 2-3 timer i dag fordi jeg ikke hadde bedre aa gjore paa, saa vi snakket mye og hun er dodskul. Hun tilbydde meg faktisk jobb der ogsaa, og hadde det ikke vert for at jeg ikke har lov til aa jobbe noen steder for AFS, skulle jeg gjerne tatt den! Lindsey skal ordne haaret mitt i morgen, og SJEKK dette sammentreffet:

Gabby: I can set you up for an appointment with Lindsey tomorrow, you're gonna love her.
Hedda: Really?
Gabby: Yeah, you've both got these same cute accents too. She's from England originally, so she has a British accent.
Hedda: Aaah, I used to live in England.
Gabby: Where?
Hedda: A town called Saffron Walden, right next to Cambridge!
Gabby: OH MY GOD ARE YOU KIDDING ME? THAT'S WHERE LINDSEY'S FROM!

Gleder meg veldig til aa mote henne. Etter det saa skal Danelle, Samantha og jeg paa footballgame, forste hjemmekamp i aar, DET BLIR SAA BRA. Skal ta masse bilder!

23 kommentarer

karine

03.sep.2010 kl.07:37

off, husker det var nesten ingen av lærerene som tok hensyn til meg heller.. det var skikkelig vanskelig i begynnelsen, men det er egentlig kun til ditt eget beste. du venner deg fort til det. prøv å få elevene i klassen til å forklare oppgaven til deg eller noe sånn?

Christina Damayanti

03.sep.2010 kl.08:22

hva er det med de lærerene? De MÅ jo forstå at du ikke vet aaaaalt som de som faktisk har bodd i amerika hele livet vet! Blir oppgitt.

Håper det går bedre med deg, Hedda! Gleder meg til å se hvordan håret ditt blir, og hvordan overnattingen gikk! :) Kos deg så mye du klarer!

Sara

03.sep.2010 kl.08:32

Håper ting går litt bedre nå da : )

Og kos deg "i morgen" : D

Charlotte Marie

03.sep.2010 kl.09:00

Hei! må bare si at jeg misunner deg helt sykt masse. Jeg hadde selv lyst til å dra til USA, men hadde ikke nok mot. Du er utrolig sterk, og det beundrer jeg virkelig! Stå på. Vet det er vanskelig og sånn, men er så sikker på at du klarer det. Stå på og lykke til :)

kristin

03.sep.2010 kl.11:19

Dumt at lærerne ikke tar hensyn da! Du er utrolig tøff !

frankie

03.sep.2010 kl.13:55

Du ser jo ut som en amerikaner allerede ! Kos deg mass pia mi<3

and you look smashing !

CELINE DG

03.sep.2010 kl.15:38

du virker så sykt tøøøff, får nesten frysninger her jeg sitter!!!!! utrolig kjipt at læreren ikke tar hensyn, HATER når lærerne på min egen skole ikke gjør det, så det må sikkert være tusen ganger verre der nede :/

03.sep.2010 kl.16:16

Du ser jo stunning ut, Hedda :D Virkelig nydelig! :-)

Ah, hater når lærere ikke tar hensyn! Jævla irriterende.

Håper det går bra med deg!

kjersti i australia

03.sep.2010 kl.17:33

Har du bodd i Cambridge? Gikk du på DNS da?

kristin

03.sep.2010 kl.18:29

Jeg har lagt ut bilde av headeren din og linket til deg på bloggen min, håper det går greit :) !

Hannah : ))

03.sep.2010 kl.19:07

Så bra at du har fått deg noen å gå med (:

mari

03.sep.2010 kl.20:36

Hei. Jeg er paa utveksling dette aaret jeg ogsa i USA. Og naar jeg sitter her aa leser bloggen den kjenner jeg meg saa sykt godt igjen at det er helt skummelt! Jeg har det akkurat som deg, og jeg vurderer aa dra hjem! Men det som tipper imot er hva folk kommer til aa si, det er en vanskelig situasjon. haaper du finner en losning som er riktig for deg, uansett om det blir det ene eller det andre :)

Maja

03.sep.2010 kl.21:31

Håper alt ordner seg :) Masse lykke til i hvert fall, du virker som en superkoselig jente og jeg har i hvert fall blitt en fast leser av bloggen din, så bare stå på! Jeg tror du klarer dette, jeg :)

sausan

03.sep.2010 kl.21:53

hvordan uttaler de navnet ditt? :-D

03.sep.2010 kl.22:02

Når/hvor lenge og i hvilken sammenheng bodde du i Saffron Walden? Jeg bor i Cambridge nåååå i vg2, så det var litt gøy :D Morsomt med sånne sammentreff som du opplevde i dag, helt sprøtt hvor liten verden er noen ganger.

Helene

04.sep.2010 kl.11:10

Hei Hedda!

Jeg er 16 år og har lyst til å reise til USA eller Tyskland neste år.

Har fulgt med på bloggen din og lest om dine oppturer og nedturer, men har også blitt litt usikker etter alt du har følt med tanke på å reise fra alle i Norge...

Hjemme har jeg ingen kjæreste, ikke spesiellt mange venner, og tror at jeg hadde klart meg et år uten foreldrene mine, selv om jeg selvfølgelig ville ha savnet dem!!!

Det jeg vil spørre deg om er:

- Hvis du kunne valgt om igjen, ville du da valgt å dra?

- Hva har vært det verste / det beste med reisen så langt?

- Mens du er i USA, har du mulighet til å få besøk av venner/familie en gang i løpet av året?

Håper veldig på svar! :)

Synes forresten du er utrolig modig som gjør der du gjør, og ønsker deg alt godt videre :D

tone

04.sep.2010 kl.12:35

hei hedda! kan du si hvilke stater du søkte? du sletta det gamle innlegget. takk!

Hedda

04.sep.2010 kl.19:20

Helene: Hvis jeg kunne valgt om igjen, hadde jeg definitivt dratt. Det er SINNSSYKT vanskelig de forste maanedene, det virker nesten uovervinnelig, men det er verdt det, for du opplever saa utrolig mye bra ogsaa. JEG synes det er verdt aa graate seg til sovne hver kveld ihvertfall, for hele opplevelsen er ekstremt lererik, og du modnes vanvittig mye og blir mye mer selvstendig. Man blir ogsaa mye sterkere og finner ut hva man selv kan takle. Du blir bedre kjent med ddeg selv. Det verste med reisen saa langt var aa dra fra Haakon. De timene paa flyet til Los Angeles, hvor jeg bare folte at jeg ble lengre og lengre vekk fra han, gjorde saa vanvittig vondt. Tenkte aa skrive et innlegg om dette. Det beste med reisen saa langt er alle vennene jeg har faatt, som har tatt meg saann inn i varmen. Man overlever ikke et slikt aar uten venner, og man maa jobbe selv for aa faa tak i de. De kommer ikke ramlende ned i hodet paa deg altsaa. Jeg TROR jeg har mulighet, AFS tillater det (bare ikke de forste 5 maanedene), men det er hovedsaklig opp til vertsfamilien aa bestemme det. Men du trenger egentlig ikke aa avtale noe med AFS osv. Men det er ikke lurt aa sporre familien om det de forste ukene du er der liksom..

Tone: Tror aldri jeg har skrevet et innlegg om hvilke stater jeg sokte, for det gaar ikke an aa soke stater. Man kan bare soke land, og det er ikke sikkert du faar oppfylt det onsket engang. Jeg HAAPTE heeeele tiden paa California, det var liksom drommen, saa jeg var bare ekstremt heldig. Hadde veldig flaks! Men kan helt erlig si at det ikke akkurat er det California jeg saa for meg jeg kom til.

Tone

04.sep.2010 kl.20:22

åja, dasåå! region da? :p

Tone

04.sep.2010 kl.20:28

og hva var forresten dine topp 5 ønsker over stater?

Hedda i California

04.sep.2010 kl.21:10

Tone: Man faar dessverre ikke velge det heller.. De 5 jeg haapte mest paa var California, Hawaii, Florida, New York og Chicago!

Pernille F

05.sep.2010 kl.00:51

Du er så søt!

Amalie

05.sep.2010 kl.15:57

Har også vært i Saffron Walden, opptil flere ganger!!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits