3 uker i dag!

Dato: 31.aug.2010 | Tid: 15:46 |
Skolen begynner gradvis aa bli mye bedre allerede. Naa gruer jeg meg ikke lengre til aa dra paa skolen pga. at jeg ikke trives/fordi jeg ikke har venner, naa er det mer fordi jeg hater aa staa saa tidlig opp. Hadde den beste skoledagen paa lenge i gaar. Folk har begynt aa bli litt mer "husvarme" og trygge rundt meg, de tor aa kodde med meg, er ironisk mot meg osv., og det liker jeg veldig. Var med Shari og Samantha i lunsjen i gaar, vi dro paa Pizza Plus og spiste verdens beste pizza. I lunsjene drar vi enten paa Subway, McDonalds eller Pizza Plus. Haha, America... Satt der og ante fred og ingen fare, saa saa Samantha paa klokka, og vi horte bare et "FUCK", saa saa vi at klokka var 12.44, og timen begynte 12.45, og det er et sabla styr om du kommer forsent til timen. Er ikke bare aa dikte opp en latterlig unnskyldning til lererne der altsaa.. Her er forresten Shari og Samantha (de to i midten). Er ogsaa litt sammen med Danelle (hun til hoyre). Alle er vanvittig pene:


Forsent-systemet foregaar slik:

Kommer du forsent maa du paa Attendance Office og hente deg en tardy (pass)... Uhm..... Man kan vel kalle det en forsent-lapp. Der inne er det en maskin som reagerer paa hvor mange tardyer du henter, og om du faar tre tardyer faar du gjensitting, faar du over 3 er det lordagsskole. Jeg har bare 1 saa langt, og det fikk jeg av en idiotlerer som ikke tok hensyn til meg den forste dagen min..

Jeg saa ogsaa at noen lurte paa om jeg savnet Haakon. Dere ANER ikke. Jeg savner han saa sinnssykt at det kjennes ut som om hjertet mitt skal rives ut av brystet mitt hver gang jeg tenker paa han. Derfor prover jeg aa tenke minst mulig paa han, og har sagt til han at jeg ikke vil ha saa veldig mye kontakt pga. hjemlengsel. Men vi skyper 1-2 ganger i uka, og sender meldinger saa og si hele tiden. Jeg savner han helt EKSTREMT, men det er vanvittig godt aa vite at han er der for meg naar jeg kommer hjem. Jeg vet at vi blir sammen igjen.

I kveld er det powderpuffpractice. Adrian og faren til ei venninne skal trene oss. Herreguuud, har jo kondis som ei ku, og vi skal spille over hele banen. Tok forresten seniorbildene mine i gaar, og de ble helt GRUSOMT stygge og kjedelige. Jeg brukte en time paa aa ordne haaret mitt for jeg gikk inn, saa bare ordnet fotografen det saann HAN syntes det var finest paa bildene. Han tok ogsaa bare bilder fra styggsida mi. Naa roper Mom at det er frokost, og i dag er det CERIAL. I LOVE CERIAL. De har verdens beste frokostblanding her. Slik er frokostmenyen utover uka:

Mandag: Pannekaker/vafler med syltetoy eller puddersukker (min favoritt).
Tirsdag: Cerial med vaniljemelk.
Onsdag: Speilegg og ristet brod.
Torsdag: Pannekaker/vafler igjen.
Fredag: Crumbled eggs og ristet brod.
Lordag: Da spiser vi som regel frokost hver for oss (ihvertfall jeg) fordi jeg ikke orker aa staa opp styggtidlig for aa spise.
Sondag: Pannekaker/vafler.

Elsker forresten hvordan jeg ikke trenger aa tenke paa aa sminke meg eller rette ut haaret hele tiden her, for folk bryr seg ikke uansett.


Naa maa jeg dra. Oppdaterer sikkert senere i kveld :)

19 kommentarer

Kaisa - Wales

31.aug.2010 kl.15:53

Du er kjempepen du også, Hedda. :)

Matkulturen høres jo... usunn ut... tror jeg hadde blitt litt lei, for jeg er avhengig av frukt, men men. Fint at ting går bedre og bedre!

IngvildF

31.aug.2010 kl.15:58

så bra:-) håper du får det vanvitting bra fremover, du fortjener det!!:-)

Luna Anette

31.aug.2010 kl.16:02

Du trenger jo ikke å sminke deg du da pena:)

marte

31.aug.2010 kl.16:32

hahah, folk bryr seg ikke akkurat om man retter ut håret og har på seg 2 kilo sminke i kristiansund heller da ;)

31.aug.2010 kl.16:38

Åh, så bra du trives :D Høres så morsomt ut! Du er heldig som opplever dette :-)

Sara

31.aug.2010 kl.17:40

Vet ikke annet enn å si at det er bra ting begynner å falle på plass :)

Ser du smetter rett inn i den jente-gjengen der : D

CELINE DG

31.aug.2010 kl.17:41

liker virkelig at du har det bedre, det var det jeg visste :D misunner deg faktisk, virker så utrolig gøy!

31.aug.2010 kl.17:41

så bra at du trives Hedda! Stå på! Du er kjempe pen uansett sminke eller ikke! :D Og er ikke du og håkon sammen? Har dere pause liksom? eller hva? skjønnte det ikke helt.. han kan vell ike date andre folk i mens du er vekke `? :O
Heihei, utrolig søt blogg. Leser bloggen din hver dag. Ta gjerne turen innom min om du vil.

Jeg flytter til New York om 3 uker for å studere mote og design. Designer mine egne klær og drømmer om å bli designer. Så hadde vært kult å få dine meninger på hva du syntes om det jeg har laget til nå :) Trenger også pakketips!

Lillesmurf - Kari

31.aug.2010 kl.18:55

Nå skjønte jeg ingenting.. Er det slutt mellom dere? :/

Ellie

31.aug.2010 kl.19:31

Anonym og Lillesmurf.......... Lese hele sammenhengen? "Jeg savner han saa sinnssykt at det kjennes ut som om hjertet mitt skal rives ut av brystet mitt hver gang jeg tenker paa han. Derfor prover jeg aa tenke minst mulig paa han, og har sagt til han at jeg ikke vil ha saa veldig mye kontakt pga. hjemlengsel. Men vi skyper 1-2 ganger i uka, og sender meldinger saa og si hele tiden. Jeg savner han helt EKSTREMT, men det er vanvittig godt aa vite at han er der for meg naar jeg kommer hjem." Høres det ut som om det er slutt? "Jeg vet at vi blir sammen igjen." = noe sånn som "Jeg vet at vi skal være FYSISK sammen igjen". Skjønner? :-)

: )

31.aug.2010 kl.19:38

godt å høre at det begynner å ordne seg for deg !!

Maiken

31.aug.2010 kl.19:44

Godt å høre at det går bedre med deg! :D sånn skal der være :)

Hege

31.aug.2010 kl.21:56

Elske at du begynne å komme deg til ! utrolig bra!!

Rikke

31.aug.2010 kl.21:57

Så bra du har det så fint på skolen! Gøy å følge bloggen din! :D

Linda<3

01.sep.2010 kl.00:04

Det er så godt å høre at du har det bra! Jeg tenker faktisk utrolig mye på deg, og hvordan du har det! Litt rart egentlig.. Jeg kjenner deg jo ikke..

Stå på videre! Dette skal du klare =)

gurolervaag

01.sep.2010 kl.00:12

hei hedda, lurte bare på en ting.

fikk med meg at du skrev noe om å bli sammen igjen... igjen?

har dere gjort det slutt da, mens du er der? ;O

Hedda

01.sep.2010 kl.01:05

Gurolervaag: Det er ikke slutt, nei. Mener at vi skal bli kjerester (fysisk) igjen saa snart jeg kommer hjem. At vi skal fortsette liksom.

Hannah : ))

03.sep.2010 kl.19:11

kjempepen er du

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits