En kjapp oppdatering!

Dato: 27.aug.2010 | Tid: 07:21 |
Hey guys.

Unnskyld for at jeg ikke har oppdatert paa en stund, men dagene bare flyr unna. Det er noe som skjer hele tiden. Jeg har en del smaating aa fortelle dere. Det har vert 45 grader HVER dag denne uka, det er saa varmt at det ikke er artig engang. Men det er sykt herlig ogsaa da, for klasserommene er ekstremt kalde, saa kommer du ut saa er det raavarmt. 

Det skjedde noe vanvittig trist her i gaar. En gutt paa skolen (han er sophomore), og familien hans dode i en bilulykke rett utenfor skolen. Mora, faren og Andrew (som gutten het) dode, mens storebroren som var paa besok fra college overlevde, men er lam fra nakken og ned. Det er saa sinnssykt urettferdig at jeg blir helt forbanna. I kveld var det minnestund for han utenfor skolen, og alle de nermeste vennene - i tillegg til kjeresten han hadde hatt i tre aar, holdt taler. Det fikk meg virkelig til aa tenke over, nok en gang, hvor EKSTREMT ubeskrivelig vanvittig glad jeg er i familien min, kjeresten min og de fantastiske vennene jeg har. Alle burde fortelle sine nermeste hvor glad de er i de saa ofte de kan - for alt du vet kan de vere borte i morgen...

Over til noe annet. Tenkte aa fortelle dere litt om hverdagen her. Det er akkurat slik som paa film, haha. Vi spiser FEITE pannekaker med melis og syltetoy til frokost hver dag. Jeg kommer til aa bli SAAAA feit etter dette aaret, haha. Til lunch spiser jeg packlunch, Mom lager det hver dag. Hun sender vanligvis med et rundstykke med skinke og ost (da er det ikke saann skinke og ost som dere i norge ser for dere altsaa), noen eplebiter, en feit sjokolade, en pudding og noen sjokoladekjekser.

I morges forsov jeg meg for forste gang siden jeg kom hit forresten. Det var SAA pinlig. Theresa hadde zero period, saa jeg skulle staa opp klokka fem, men hadde ikke hort alarmen min. Saa mom kom inn og vekte meg klokka sju, og da hadde jeg et kvarter paa meg til aa dusje og ordne meg for skolen.. Saa maatte hun ta seg tiden til aa kjore meg inn til byen, stakkar. Jeg jobber fortsatt med sporrerunden, og skal publisere svarene saa snart jeg kan. I morgen skal jeg til Modesto (nabobyen) delvis paa shopping igjen (skal tvinge med meg Theresa, haha), og saa skal vi paa football game kl. 19.00. Min forste American football game, gleder meg MASSE! Skal ta mange bilder. Naa maa jeg lese paa matteprove. So long!

10 kommentarer

Luna Anette

27.aug.2010 kl.08:58

Høres ut som det går bedre for deg? Det håper jeg i hvertfall. Følger spent med på hver oppdatering fra deg.

Vanvittig trist å høre om det som skjedde. Skikkelig skremmende og trist..

Hannah : ))

27.aug.2010 kl.14:55

Høres ut som det går bedre, trist med gutten :(

Ane

27.aug.2010 kl.14:56

Trist det med han gutten ja! Synes du er tøff som i det hele tatt har dratt på utvekslingår ! ;-)

kristin

27.aug.2010 kl.16:00

Det er litt sykt hvor mye fet mat de spiser der borte :p Kjenner ei som var skikkelig tynn da hun dro med familien til usa i et år, og nå er hun ... ganske stooor. Det er mange år siden, men hun har fremdeles ikke klart å ta av :o Ikke for å skremme deg altså :p

Anja

27.aug.2010 kl.17:37

Hva er sophomore?

emilia

27.aug.2010 kl.17:54

herregud, så trist med den ulykken :(

Victoria Venbakken

27.aug.2010 kl.18:20

Så siiinnsykt trist :((

Martha

27.aug.2010 kl.18:56

Å, herlighet så utrolig trist:(

Sophomore er en som går andre året, tror jeg?

Mari Kallmyr

27.aug.2010 kl.21:52

Så godt å høre at det går bedre med deg ! Håper du koser deg masse og lykke til videre ;*

Qvam

30.aug.2010 kl.16:30

Herre så trist :/

men høres ut som om det går bedre med deg borti der, enjoy :D!

Skriv en ny kommentar

Hedda i California

17, Kristiansund

Jeg reiser på utveksling til California skoleåret 2010/2011 med AFS.

Kontakt meg på hedda.123@hotmail.com hvis du lurer på noe.

Hjemreise:


bloglovinhits